Ποτέ δεν θα έκανα Donate σε κάποιο site αλλά ....εκτώς τα ανιμε που μου προσφερε απλόχερα το ADN έχω περάσει πολλή ευχάριστα ''νεκρό'' χρόνο στην δουλειά και σε ώρες βαρεμάρας στο WoW κτλ. και το σημαντικότερο γνώρισα παιδιά με παρόμια γούστα με τα δικά μου τα οποία έχω την δυματότητα να γνωρίσω αργότερα και από κοντά (όταν τελειώσω την φοιτησή μου).
Αυτό το foroum έχει δώσει ΤΟΣΑ σε όλους μας,σε άλλους πολλά σε άλλους ακόμα περισσότερα (εγώ είμαι ένας από αυτούς τους τυχερούς
Σύγουρα οι στυλοβάτες της επιτυχίας θα πουν ότι η δυναμη και η επιτυχία του εν λώγο forum βρίσκετε στα μέλη του.Δεν διαφωνώ αλλά χωρής 5-10 ατομα (δεν χρειάζονται ονόματα) θα είμασταν ακόμα στην λίθινη περίοδο.
Δεν θα φλυαρίσω άλλο.
-Μην ρωτάς τι μπορεί να κάνει το anime.gr για σένα αλλά τί μπορείς να κάνεις ΕΣΥ για το anime.gr.Κάπως έτσι το είχα ακούσει.
Θα έδινα ευχαρίστως καποια λεφτά σαν ένα ευχαριστω,μιά μικρή ''αμοιβή'' για τα όσα κάνανε πως το λένε ρε αδερφέ για το γαμότο.
Δεν ξέρω αν το χουν σκεφτεί οι ''κολώνες'' του foroum αλλά εμένα με βρίσκει positive.
Θέλω και τις απόψεις και των υπολοίπον.