Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Best Anime Fights!!!
Posted 09 March 2008 - 16:06
Γι'αυτο το λογο το μονο που θυμαμαι ειναι μερικες μαχες στο Naruto που πραγματικα με εκαναν να αναφωνω "ω τι σκεφτηκε ο ατιμος!". Το πως ελευθερωσαν τον Kakashi απο τη νερομπαλα του Zabuza θα μου μεινει για παντα.

Posted 10 March 2008 - 14:24
Απο Naruto ειναι ωραια και η μαχη Sasuke-Orochimaru στη δευτερη σεζον!!Γι'αυτο το λογο το μονο που θυμαμαι ειναι μερικες μαχες στο Naruto που πραγματικα με εκαναν να αναφωνω "ω τι σκεφτηκε ο ατιμος!". Το πως ελευθερωσαν τον Kakashi απο τη νερομπαλα του Zabuza θα μου μεινει για παντα.
Posted 10 March 2008 - 15:39
Luffy vs arlong
Luffy vs Don griek
Και η καλύτερη μάχη που έχει γίνει ποτέ
GOKU VS FRIEZA!!
Posted 10 March 2008 - 16:00
Τα λόγια είναι περιττά...
edit:Παρόλο που η σελίδα αναφέρεται σε anime η μαχη αυτη θα γινει επεισόδιο Naruto οπως τα υπολοιπα shippuuden
Posted 10 March 2008 - 16:24
Και η καλύτερη μάχη που έχει γίνει ποτέ
GOKU VS FRIEZA!!
Ωραια η μαχη δεν λεω αλλα διαρκει υπερβολικα πολυ.Αυτο που την κανει ξεχωριστη ειναι η μεταμορφωση του Goku σε SS1!!!
Posted 10 March 2008 - 18:39
Posted 10 March 2008 - 20:26

Η πρωτοτυπία μετράει.

Posted 10 March 2008 - 21:22
παντως μαχη απο dragonball Ζπροσωπικα γουσταρα πολυ με goku vs majin vegeta και απο τα GT εκει που ο goku και ο vegeta (και οι 2 ssj4) κανουν fusion δεν θυμαμαι το ονομα του αντιπαλου....ολες οι αλλες κρατουσαν για "150 επισοδεια" και με κουραζαν πολυ
Posted 10 March 2008 - 21:50

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας

Posted 18 March 2008 - 20:56

Posted 18 March 2008 - 21:10

Posted 22 March 2008 - 01:00

With The power Of this Sword I Shall stand agaist you.
Posted 23 March 2008 - 04:31
sasuke vs orochimaru
karasu vs fukuru apo to noein
τελικη μαχη στο tengen toppa gurren lagann Που βγαινουν 1-1 τα mecha
sasori vs sakura
φυσικα first episode karas
genika πολλες απο τις μαχες στο ναρουτο ειναι εξυπνες αλλα και πολυ καλα σκηνοθετημενες.

Posted 24 March 2008 - 16:33
Έχετε δει εκείνη την καμμένη ταινία με τον Αλ "άσε το όπλο, όχι δεν αφήνω το όπλο - μας πρίξατε τα @@" Πατσίνο; Αυτό μου θύμισε. Σπρώνει λίγο το σπαθί, το ξαναβάζει μέσα. Άντε τελειώνετεSarutobi Sandaime Hokage vs Orochimaru
Μαχη που σε βαζε στο πνευμα "Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ". Δηλαδη σοβαρη μαχη, που ηξερες οτι θα δεις σιγουρα καποιον απο τους δυο να πεθαινει. Μεσα στην μαχη ειδες και τους προηγουμενους δυο hokage (Shodaime & Nidaime)
Γενικα ητανε μαχη οπου χορταινες σοβαροτατες και μυστικοτατες τεχνικες.
etoimoi na jenerwsete???
Brolly vs Z-fighters(goku,vegeta,gohan etc..)
thn exw dei ametrites fores ton latreuw ton typo o pio phyco apo olous
SPOILER>>eidika se mia fash pou xwnei thn mapa tou gohan se mia polikatikia kai ton sernei..poli fash<<
Και φυσικά έχει το ίδιο τέλος με όλες τις άλλες ταινίες Dragonball
Τελευτεα μαχη στο GT(Songoku VS One Star Dragon) <----Απλα επικο
My pointελεος σιγα.... στο πρώτο επεισποδιο ίσος... αντε και στο δευτερο. Μας γκαστροσαν με τα χερια. Τα τραβαει οχι δεν τα τραβαει, του φευγουν οχι δεν του φευγουν... και τελικα τι καταλαβαμε τπτ :dry:
Εγώ θα έλεγα hitokiri Battousai vs Saito Hajime. Όλα τα λεφτάkenshin VS Saito Hajime
trunks VS shell
Naruto Vs gara/& rock Lee VS gara(loved it)
Karas 1st epis. first fight!!!!!!!!!!!
Piccolo vs. Android 17
Ωραίες μέρες...όταν ακόμα ο Piccolo έκανε κάτι σ'αυτή τη σειρά...
Πολύ καλή μάχη που δεν περιορίστικε μόνο στην γρήγορη ανταλλαγή κτυπημάτων και κυμμάτων, αλλά είχε στρατηγική λαβές άμυνεςκλπ
Posted 28 March 2008 - 15:15
μετεπειτα η μαχες του Κaras
θα επιστρεψω με περρισοτερες ιδεες