Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

.::: Worst Movies :::.

• Please log in to reply
384 replies to this topic

#226 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 11 February 2008 - 01:07

Μιας που μου θυμισες μια ταινια με vampires που ειδα (η ατυχη), σας παρουσιαζω αλλη μια μπουρδα σε ολο το μεγαλειο της: Rise Blood Hunter!
Πραγματικα οταν προκειται να δω ταινια με βρυκολακες θελω να ΕΙΝΑΙ ταινια με βρυκολακες, οχι μια ταινιουλα που να εχει δελεαστικο τιτλο και να μην δειχνει ουτε ενα ''ιχνος'' αυτου του κλασσικου πλασματος που τοσοι αγαπησαμε...
Σ'ολη μου τη ζωη που εβλεπα ταινιες με βρυκολακες, δεν εχω ξαναδει τετοια ηλιθιοτητα ποτε... απορω πως εκατσα να τη δω μεχρι το τελος.:terror2:
Μπροστα του τα Bloodrayne 1και2 ειναι επιτυχια!

Εδω μια φωτο, μηπως το ειδε κανεις απο σας...
Πολυ ωραια αφισα ε?
Posted Image

Μεγαλο κριμα για την Lucy Liu που διαλεξε αυτη τη μαπα για το βιογραφικο της...

#227 Zouz0una

Zouz0una

Black Butterfly

• Members
  • 39 posts

Posted 11 February 2008 - 02:04

Mόλις γύρισα απο το cinema.. Απίστευτα απογοητευμένη.. Είχα να ξενερώσω τόσο σε ταινία απο όταν είδα το ΕΛΕΙΝΟ (για μενα) Geepers Creepers!!:bahhh:

Σε γενικές γραμμές οι ταινίες του Αsterix είχαν κάτι.. Δεν μπορώ να πω οτι δεν μ'άρεσαν... Ε το Αsterix aux jeux olympiques μόλις με έκανε να χάσω αρκετή ώρα απο την ζωή μου και να στέλνω για 1η φορά στη ζωή μου sms μέσα στον κινηματογράφο κοντεύοντας στην κυριολεξία να κοιμηθώ πάνω στον ώμο της διπλανής μου!!!!
Worst thing ever.. Όσοι δεν το είδατε,μην δώσετε λεφτά στο cinema... :hihi2:

I can't talk about it! It's so horrible! They were-- they were-- the milk!
Posted Image
Oh God, the milk!

#228 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 11 February 2008 - 04:01

Εδω μια φωτο, μηπως το ειδε κανεις απο σας...
Πολυ ωραια αφισα ε?
Posted Image

Μεγαλο κριμα για την Lucy Liu που διαλεξε αυτη τη μαπα για το βιογραφικο της...
Posted Image
Vampire Assassin... πολυ εντυπωσιακος τιτλος και kick-ass εξωφυλλο ετσι;

γενικα, επειδη τετοιου ειδους ταινειες ειναι συνηθως εξωφρενικα μπαζα, προτεινω (αν δεν ασχολειστε με το genre) να στραφειτε σοβαρα στις b-movies. Τρελααααααα γελα, μερικα αριστουργηματα, και KEY WORD IS CULT....!!!!

να μια θεικια!!!! Blood for Dracula

Posted Image

#229 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 11 February 2008 - 13:44

Μιας που μου θυμισες μια ταινια με vampires που ειδα (η ατυχη), σας παρουσιαζω αλλη μια μπουρδα σε ολο το μεγαλειο της: Rise Blood Hunter!

Σ'ολη μου τη ζωη που εβλεπα ταινιες με βρυκολακες, δεν εχω ξαναδει τετοια ηλιθιοτητα ποτε... απορω πως εκατσα να τη δω μεχρι το τελος.

Σε θαυμαζω δεοντως :nod: Ο συγκατοικος σταματησε να βλεπει την ταινια που ανεφερα καπου στη μιαμιση ωρα κι εγω ακολουθησα 5-10 λεπτα μετα

Πραγματικα οταν προκειται να δω ταινια με βρυκολακες θελω να ΕΙΝΑΙ ταινια με βρυκολακες, οχι μια ταινιουλα που να εχει δελεαστικο τιτλο και να μην δειχνει ουτε ενα ''ιχνος'' αυτου του κλασσικου πλασματος που τοσοι αγαπησαμε...

Τωρα μου θυμιζεις το The Village (Σκοτεινο Χωριο) που ολοι περιμεναμε να ειναι θριλερ βασει αφισας/τρειλερ/μαρκετινγκ, και τελικα ηταν μια απλη κοινωνικη ταινια...

γενικα, επειδη τετοιου ειδους ταινειες ειναι συνηθως εξωφρενικα μπαζα, προτεινω (αν δεν ασχολειστε με το genre) να στραφειτε σοβαρα στις b-movies. Τρελααααααα γελα, μερικα αριστουργηματα, και KEY WORD IS CULT....!!!!

Πες το ψεματα... στο κατω-κατω, καλυτερα b-movie παρα ω-movie!
Posted Image

#230 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 11 February 2008 - 14:08

να μια θεικια!!!! Blood for Dracula

Udo Kier! Δεν υπαρχει καλυτερος ηθοποιος που να κανει τον βρυκολακα τοσο αληθινα! Μετα τον Κριστοφερ Λι, βεβαια....:congrats:

Edit: Το σκοτεινο χωριο δεν αξιζει καν να το δει κανεις.... Ανουσια υποθεση και εντελως απογοητευτικη στο τελος! Κριμα για τον Γουιλιαμ Χαρτ και την Σιγκουρνι Γουιβερ!

#231 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 19 February 2008 - 20:29

Χμμμμ,αν κ γενικα τεινω στο να εχω μια αρκετα positive αντιλιψη για σχεδον ολες της ταινιες(αλλα εννοειται πως ξεχωριζω τα επιπεδα μεταξυ τους),πολυ αθλιες ειναι οι τελευταιες "movie" κομωδιες,δλδ οι γνωστες: Date Movie κ Epic Movie....τα scary movie(ειδικα το 3) ηταν αρκετα καλα ομως...

#232 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 posts

Posted 19 February 2008 - 22:22

worst movie: Το γαμηλιο παρτυ...
Για τα μπαζα.Ειχα παει να δω το Todd και δεν ειχε θεσεις και κατεληξα να βλεπω τη μουφα του αιωνα...γκρρρρρρρρρρ

#233 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 28 February 2008 - 15:28

Είναι παλιά ταινία αλλά...

Stoker's Dracula του Copola.
:puke::puke::puke:

ΠΩΣ σκ@τ@ πήρε Όσκαρ αυτή η αηδία;;;;;:oo: Έχω εντρυφήσει στον Δράκουλα και λόγω γούστων και λόγω σχολής (Αγγλική φιλολογία) και με το που είδα το πρώτο δεκάλεπτο έφριξα η δύστυχη! Από ΠΟΤΕ έχει φτηνό ρομάντζο ένα γοτθικό έργο που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κλασσικούς; 100% Αμερικανοποιημένο/Χολιγουντιανοποιημένο άρα μια σκέτη φτήνια! Το βιάσανε (ναι, αυτό έγραψα) για να αρέσει στους ορμονικούς εφήβους και να βγάλουν λεφτά! Χώρια που είναι παντελώς αδύνατον να το πεις ταινία τρόμου αυτό το έκτρωμα!

Α, παπαπαπα! Χίλιες φορές το "Nusferatus" του 1922!

Επίσης:

Silent Hill. Μια ωραία ιδέα βιντεοπαιχνιδιού που τη σφάξανε! Χαζόοοοοο...!

#234 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 posts

Posted 29 February 2008 - 02:18

Διαφωνώ ριζικά για το Dracula του Coppola. Είναι εξαιρετική ταινία με καταπληκτική σκηνοθεσία. Πρέπει να ξέρεις πως ο μύθος του δράκουλα και των βρικολάκων συνδέεται άμεσα με τον αισθησιακό και το ερωτικό στοιχείο. Και λες πως είδες το πρώτο 10 λεπτό , το υπόλοιπο το είδες ή το άφησες εκεί?

Είναι άλλωστε κοινό μυστικό πως ο Stoker εν μέρει αναφερόταν στον ιό της σύφιλης όταν έγραφε το έργο του (όντας και ο ίδιος φορέας του ιού). Επίσης δε ξέρω αν έχεις διαβάσει το αυθεντικό έργο του Stoker. Το διάβασα και μπορώ να πω πως σαν λογοτεχνία δεν είναι και κάτι το σπουδαίο. Αυτό που το κάνει ξεχωριστό και του έδωσε τη θέση στο πανθέων είναι το ότι ο stoker έδωσε σάρκα και οστά σε ένα καινούριο γοητευτικό σύμπαν και σε έναν καταραμένο αντιήρωα, τον dracula.

O Gary Oldman υποδύεται εξαιρετικά τον ρόλο του και είναι πιστεύω η καλύτερη στιγμή της ηθοποιίας του. Αν έμεινες μόνο στις ερωτικές παγίδες που βάζουν στον reeves οι υποτακτικές του dracula στην αρχή της ταινίας, σου προτείνω να το συνεχίσεις γιατί έχεις χάσει μια πολύ καλή ταινία. Είναι από τις λίγες ταινίες που δεν παρουσιάζουν τον δράκουλα ώς ένα απλό τέρας αλλά εδώ του προσδίδεται η τραγικότητα και το κύρος που του αρμόζει.

#235 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 29 February 2008 - 04:09

Διαφωνώ, ναι μεν καλός είναι ο δράκουλας του κοπολα αλλά με το αριστούργημα που ακούει στο όνομα nosferatu δεν συγκρίνεται απλά τίποτα μεταγενέστερο imo

#236 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 29 February 2008 - 04:11

Διαφωνώ ριζικά για το Dracula του Coppola. Είναι εξαιρετική ταινία με καταπληκτική σκηνοθεσία. Πρέπει να ξέρεις πως ο μύθος του δράκουλα και των βρικολάκων συνδέεται άμεσα με τον αισθησιακό και το ερωτικό στοιχείο. Και λες πως είδες το πρώτο 10 λεπτό , το υπόλοιπο το είδες ή το άφησες εκεί?

Είναι άλλωστε κοινό μυστικό πως ο Stoker εν μέρει αναφερόταν στον ιό της σύφιλης όταν έγραφε το έργο του (όντας και ο ίδιος φορέας του ιού). Επίσης δε ξέρω αν έχεις διαβάσει το αυθεντικό έργο του Stoker. Το διάβασα και μπορώ να πω πως σαν λογοτεχνία δεν είναι και κάτι το σπουδαίο. Αυτό που το κάνει ξεχωριστό και του έδωσε τη θέση στο πανθέων είναι το ότι ο stoker έδωσε σάρκα και οστά σε ένα καινούριο γοητευτικό σύμπαν και σε έναν καταραμένο αντιήρωα, τον dracula.

O Gary Oldman υποδύεται εξαιρετικά τον ρόλο του και είναι πιστεύω η καλύτερη στιγμή της ηθοποιίας του. Αν έμεινες μόνο στις ερωτικές παγίδες που βάζουν στον reeves οι υποτακτικές του dracula στην αρχή της ταινίας, σου προτείνω να το συνεχίσεις γιατί έχεις χάσει μια πολύ καλή ταινία. Είναι από τις λίγες ταινίες που δεν παρουσιάζουν τον δράκουλα ώς ένα απλό τέρας αλλά εδώ του προσδίδεται η τραγικότητα και το κύρος που του αρμόζει.

ΑΜΕΝ:df13952b::drink:
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#237 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 29 February 2008 - 19:02

Είναι παλιά ταινία αλλά...

Stoker's Dracula του Copola.
:puke::puke::puke:

ΠΩΣ σκ@τ@ πήρε Όσκαρ αυτή η αηδία;;;;;:oo: Έχω εντρυφήσει στον Δράκουλα και λόγω γούστων και λόγω σχολής (Αγγλική φιλολογία) και με το που είδα το πρώτο δεκάλεπτο έφριξα η δύστυχη! Από ΠΟΤΕ έχει φτηνό ρομάντζο ένα γοτθικό έργο που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κλασσικούς; 100% Αμερικανοποιημένο/Χολιγουντιανοποιημένο άρα μια σκέτη φτήνια! Το βιάσανε (ναι, αυτό έγραψα) για να αρέσει στους ορμονικούς εφήβους και να βγάλουν λεφτά! Χώρια που είναι παντελώς αδύνατον να το πεις ταινία τρόμου αυτό το έκτρωμα!

Α, παπαπαπα! Χίλιες φορές το "Nusferatus" του 1922!

Επίσης:

Silent Hill. Μια ωραία ιδέα βιντεοπαιχνιδιού που τη σφάξανε! Χαζόοοοοο...!

this post is for the hall of shame.

#238 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 16 March 2008 - 23:18

Μπορεί ένα έργο με το Val Kilmer, Marlon Brando και κανά δυό ακόμα ψιλοαξιόλογους ηθοποιούς να είναι τέτοια πατάτα; Κι όμως. Μιλάω για αυτό:
The Island of Dr. Moreau (1996)
Το οποίο μπορεί να ήταν ψιλοενδιαφέρον κατά στιγμές αλλά σε εκτέλεση το "εκτέλεσαν". :canthelp: Και μιλάει Val kilmer die-hard-fan τώρα. :cry5:
Posted Image

#239 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 16 March 2008 - 23:21

επειδη πολυς κοσμος θελει να παει να το δει μιας και κυκλοφορει και στις Ελληνικες αιθουσες.

παμε παλι.
(OH GOD DONT)
Meet The Spartans.

here's the thing.
αυριο δεν γραφω.
πολλοι καφεδες+αγχος να ξυπνησω πυρνο πουρνο=ξενυχτι
και αφου μιλαω με kenny και ψαχουλευοντας τα ιντερνετς,πεφτω σε
ενα σαιτ που παρεχει λινκς και κανει στρημιγκ σε ταινιες που παιζουν αυτη τη στιγμη στο σινεμα.
οχι τιποτα αλλο οπως ειπε ο Kennys γλυτωνεις και χωρο.
αφου εχοντας δει το αρκετα καλο τρεηλερ της ταινιας,
με "ψησε" να το δω,να δωσω μια δευτερη ευκαιρια στους δημιουργους ,της υπερτατης ΠΑΤΑΤΑΣ EPIC MOVIE,στο νεο τους πονημα,MEET THE SPARTANS.
Ναι μιλαμε για αλλη μια παρωδια.
η λεξεις "της σειρας", "μηδενικο", "πουθεναδικη" , "παπαρια" περιγραφουν στο ελαχιστο αυτη την ταινια.
Εχω δει ταινιες και ταινιες.
ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΑΤΑΕΙΔΑ.
χιουμορ οχι απλα νηπιαγωγιου,αλλα ανυπαρκτο.
η λεξη αυτη δεν σημαινει κατι μαλλον στους δημιουργους της.
Ναι ξερετε.Κλανιες,σκουντουφλισματα,σκατα,κατρουλια,am erican idol,americas next top model,pimp my ride,oprah, wiggaz, και ολα αυτα σε ταινια μολις 70 λεπτων!
μα τι αλλο μπορουσαν να κανουν για να "γεμισει".
Κλασικα παρις χιλτον,Μπριτνεη σπηαρς,Λιντσεη Λοχαν κλπ. "ποπ κουλτουρα" στην πιο σκατενια της μορφη.
Ισως μεγαλωσα σε μια εποχη που ο Mel Brooks μεγαλουργουσε,τα Naked Gun φανταζαν υπερτατα,οι Monty Python επαναπαυονταν στα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΡΓΑ που αφησαν πισω τους και αλλοι τοσο μεγαλοι κωμικοι ειχαν "κατι να πουν/καυτηριασουν".
Τον σεφερλη να βλεπα να παιζει δραματικο ρολο δεν ξενερωνα ετσι.
το γεγονος οτι προκειτο για cam rip(δηλαδη για ληψη ΜΕΣΑ στο σινεμα),και ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΧΑΧΑΝΟ λεει πολλα.
Ρε σας λεω μην κανετε τη μαλακια και την δειτε.
Ποτε των ποτων.
Αν σεβεστε την νοημοσυνη σας ΜΗΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ.
Σκηνικα τραγικα,ο Ηρακλης και η Ζηνα μπροστα του εμοιαζε με υπερπαραγωγη τρισεκατομυριων(τυχαιο γεγονος οτι παιζει στην ταινια ο ηθοποιος που τον "ενσαρκωνε"?)GFX που ενας πρωτοετης στο AKTO κανει για να περναει η ωρα του ,μουσικες επιλογες τοσο μα τοσο χαζες και κοινες....

ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ.

Posted Image

#240 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 20 March 2008 - 00:41

the worst movie ever : american pie 5,6
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]