Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

.::: Worst Movies :::.
Posted 07 December 2007 - 16:04
Posted 25 December 2007 - 14:44
έτσι δεν σας προτέινω τα παρακάτω
http://athlieskores.blogspot.comΗ αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να πάω σινεμά.Μου χει λείψει.Έχω αρχίσει να θυμάμαι με αγάπη ακόμη κι εκείνες τις ταινίες που μ έκαναν να κλάψω από απέχθεια κι απελπισία.Δεν είναι πολλές αλλά είναι θαυματουργές...
1.Ο πλανήτης των πιθήκων
Δεν αναφέρομαι στην κλασική ταινία γιατί δεν την έχω δει αλλά στην πιο πρόσφατη εκδοχή της.Είναι ίσως η μόνη ταινία στην οποία δεν πέφτει ούτε ένα γλωσσόφιλο κι αν θυμάμαι καλά δεν υπονοείται καν.Ο πρωταγωνιστής μπορεί άνετα να παίξει τον αρχιπίθηκο χωρίς πρόσθετο μακιγιάζ και μαλακίες.Επίσης όποιος κατάλαβε το τέλος παρακαλείται να με το εξηγήσει αν και πια δεν θυμάμαι ούτε το στόρυ οπότε ας μην μπει στον κόπο.Το ίδιο πρόβλημα κατανόησης το είχα και με τους 12 πίθηκους(αν και αυτή ήταν καλή ταινία)οπότε ίσως να έχω μια γενικότερη δυσανεξία στα πιθήκια.
2.Η ονειροπαγίδα
Ή αλλιώς"η γιγαντιαία έξωγήινη αιμορροίδα και η υπερφυσική μπόχα".Άνθρωποι κυοφορούν aliens και τ αποτελέσματα συμπίπτουν μ αυτά που προκαλούνται απ την υπερκατανάλωση φασολάδας σε συνδυασμό με φακές.Κλάνουν και ρεύονται θάνατο ενώ αιμοραγούν right through δίνοντας έτσι μια ευχάριστη εσάνς στο όλο σύνολο.Την επόμενη φορά που θα σας ξεφύγει λοιπόν αναφωνήστε κατηγορηματικά πλην όμως ευχάριστα:"Δεν ήμουν εγώ,ο εξωγήινος μέσα μου φταίει".
3.Ο οιωνός
Απογοητεύτηκα που έπαιξε σ αυτή την ταινία ο Joakin Phoinix αλλά τουλάχιστον υπήρχε κάτι άξιο θέασης κατά τη βασανιστική διάρκεια της.Ο μόνος λόγος που χάρηκα που είδα την εν λόγω ταινία ήταν ότι μπόρεσα ν απολάυσω ακόμη πιο πολύ το Scary Movie 3 που δικαίωνε την ύπαρξη της παρωδώντας της ασυστόλως.
4.Σκοτεινό χωριό
Ή αλλιώς"καθυστερημένoι Μορμόνοι το παν για υπερφυσικό αλλά τους βγαίνει σε μαλακία".Το τρέιλερ ήτο πολύ ενδιαφέρον παρόλ αυτά κάτι που επιβεβαιώνει το αξίωμα"καλό τρέιλερ=γτπ ταινία".Τουλάχιστον τα υπερμεγέθη κοτόπουλα που το παίζαν τέρατα ήταν αστεία(αν δεν είχες δώσει 7 ευρώ για να τα δεις).
5.Τρόμος στο Amityville
Και πάλι αναφέρομαι στην πρόσφατη εκδοχή της ταινίας.Οι συντελεστές της ξέραν ότι είναι τόσο βαρετή ώστε ανάγκασαν τον πρωταγωνιστή ν αποκτήσει κορμάρα και κάθε 5 λεπτά να βγάζει την μπλούζα του ενώ η θερμοκρασία ήταν γύρω στους -5 για κάθε λόγο όπως"θύμωσα,ας είμαι γυμνός" ή "τώρα μου ρθε να σκοτώσω τη γυναίκα μου,ας δείξω τους κοιλιακούς μου".
Άξιοι πιστοί ξέρετε τι να κάνετε...Συμπληρώστε τη λίστα με δικές σας τραυματικές εμπειρίες κι αν είχατε την ατυχία να δείτε τις προαναφερόμενες ταινίες και δεν συμφωνείτε με την Ιερή Δούλη της Καφροδίτης προσπαθήστε να τις υπερασπιστείτε αν
τολμάτε...Η οργή της Θεάς θα πέσει πάνω σας υγρή και βίαιη...
Posted 26 December 2007 - 21:56
ΑΛΛΑ...ida μια υπέρτατη βλακεία προχτές
The Catacombs στο τέλος έλιωσα στα γέλια ταινία ''τρόμου' για γερά.....γέλια το μονο που έκανε η πρωταγωνίστρια ήταν να τρέχει να φωνάζει και να παραπατά και το τέλος απίστευτης εμπνεύσεις και "κιρολεκτικις" εκτέλεσις.
Εγώ θα την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους,συμπρωταγωνιστεί και η Pink.
Και ένα ακόμη σχόλιο : παίδες να έχετε δυο τρία κριτήρια και μια δικαιολογία στην άποψη σας.Είδα να ποστάρετε κάποιες ταινίες ως κακές που κατ εμού δεν παίζει με τίποτα να μπούν σε τετοια μοίρα.
p.x είδα το 300 ως κακή ταινία σε post κανένα ελαφρυντικό δηλαδή σε αυτήν την προσπάθεια?Δεν ανατριχιάσατε όταν την είδατε σινεμά?η μας "κοροιδευτε" κατάφατσα και το παίζεται υπεράνω με στάση Tress banal κτλ?
p.x 2 μου λένε φίλοι μου κάκιστη το Μοντού Pythons:The Holy Grail η χειρότερη ταινία όλων των εποχών -.- e απλά απαξιώ.
μπορώ να δώσω άπειρα παραδείγματα και τόνους από κακές ταινίες αλλα κατέληξα στο πιο απλό κριτήριο και πιο αποτελεσματικό.
Κακή ταινία = Δεν περνάω καλά όταν την βλέπω. Simple ας that.E ναι για αυτό το άτομο είναι κακή κάποιοα ταινία όταν δεν περνάει καλά s αυτήν.Σίγουρα υπάρχουν παράμετροι κτλ αλλα είναι ο πιο βασικός κανόνας πλέον για μένα.

Posted 26 December 2007 - 22:13
Για παράδειγμα, σε όλους όσους ρώτησα άρεσε το Transformers, αλλά προσωπικά το βρήκα μια αηδία. Όχι για τα γραφικά που ήταν άπαικτα φυσικά αλλά για την απαίσια σκιαγράφηση των χαρακτήρων. Μας μετατρέψανε το ανθρώπινο αγόρι στην ιστορία σε ανέραστο βλαχαδερό, τους Autobots σε ηλίθιους και αδέξιους και τους Descepticons σε ανεγκέφαλους berserk. Και πουθενά ο Starscream! Δεν λέω όχι σε αναθεωρήσεις και εκμοντερνισμούς αλλά όχι και να μας βιάσουνε το αρχικό concept.
Αντιθέτως, θυμάμαι το Cassern (στα Ελληνικά, Έρεβος) που δεν άρεσε σε κανέναν ενώ εγώ το λάτρεψα για την παράξενη και περίπλοκη ιστορία του.
Όταν δεν σας αρέσει κάτι, δικαιολογήστε το ώστε να μπορούμε ή να καταλάβουμε γιατί να μη το δούμε ή γιατί να σας γιουχάρουμε.
Επί την ευκαιρία, ελπίζω LiosAlpha να μη διάλεξες το παρατσούκλι σου από το υφαντό της Φιονοβάρ. Ήταν μια ερωτική και άχαρη απομίμηση της Middle Earth.
Posted 27 December 2007 - 14:29
Posted 27 December 2007 - 14:59
Αν έχεις διαβάσει το βιβλίο θα σου φανεί σίγουρα χάλια το "Ι Αm Legend". Ένα τέλειο βιβλίο γίνεται μια μέτρια(στη καλύτερη περίπτωση) ταινία... είναι σίγουρα εκνευριστικό...
Αν δεν εχεις διαβασει το βιβλιο πως θα μας φανει? Σε ρωταω γιατι εχω δει πχ το "Κυνηγι του Κοκκινου Οκτωβρη" το οποιο το θεωρω παρα πολυ ωραια ταινια αλλα σε σχεση με το βιβλιο του εχουν αλλαξει τα φωτα! Το "I am legend", χωρις να ανακατεψουμε το βιβλιο ειναι καλη ταινια? Γιατι και εισπρακτικα καλα τα πηγε οποτε σκεφτομουν να παω να την δω...

Courtesy of Kenny!
Posted 27 December 2007 - 16:23
Posted 27 December 2007 - 16:49

και ο οιονός βλεπώταν κανα απογευμα καψίματος

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews

Posted 27 December 2007 - 20:47
Επί την ευκαιρία, ελπίζω LiosAlpha να μη διάλεξες το παρατσούκλι σου από το υφαντό της Φιονοβάρ. Ήταν μια ερωτική και άχαρη απομίμηση της Middle Earth.
Ερωτική ναι άχαρη σε καμια περίπτωση και απομίμηση τις Midle earth ep ουδέ μια,κλάσης ανώτερο σε πολλά σημεία κατ εμού πάντα.

Posted 27 December 2007 - 20:50

Posted 07 January 2008 - 19:53

Posted 09 January 2008 - 15:45
Αν δεν εχεις διαβασει το βιβλιο πως θα μας φανει? Σε ρωταω γιατι εχω δει πχ το "Κυνηγι του Κοκκινου Οκτωβρη" το οποιο το θεωρω παρα πολυ ωραια ταινια αλλα σε σχεση με το βιβλιο του εχουν αλλαξει τα φωτα! Το "I am legend", χωρις να ανακατεψουμε το βιβλιο ειναι καλη ταινια? Γιατι και εισπρακτικα καλα τα πηγε οποτε σκεφτομουν να παω να την δω...
Δε μπορώ να σου πω στα σίγουρα γιατί εγώ είχα διαβάσει το βιβλίο....

"Οι Νεκροί τρέχουν Γρήγορα"
δώσε english title τώρα
+1

Posted 09 January 2008 - 15:50
Δε μπορώ να σου πω στα σίγουρα γιατί εγώ είχα διαβάσει το βιβλίο....
Προσπαθώντας να το δω όσο πιο αντικειμενικά γίνεται θα πω πως το πρώτο μισό της ταινίας έχει ωραία ατμόσφαιρα με όμορφα πλάνα της έρημης πόλης και σχετικά ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση will smith και "τεράτων". Από ένα σημείο και μετά η ταινία παίρνει τη κάτω βόλτα με πολλές σεναριακές τρύπες και μούφα τέλος.
Thanks for the info ghostdog!

Courtesy of Kenny!