Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#496 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.781 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2010 - 00:13

να ρωτησω και εγω επειδη θελω να αγορασω το Bleach Blade Battles το ps2(επειτελους πρωτη αγορα απο το internet:yahoo:) και το βρικα στο PLAY-ASIA.com να το παρω απο εκει η να ψαξω και αλλου,ειναι καλο το site?

Προχώρα, είναι ίσως το ποιο διάσημο site αγορών import games.
rsrGbGx.gif

#497 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2010 - 09:46

να ρωτησω και εγω επειδη θελω να αγορασω το Bleach Blade Battles το ps2(επειτελους πρωτη αγορα απο το internet:yahoo:) και το βρικα στο PLAY-ASIA.com να το παρω απο εκει η να ψαξω και αλλου,ειναι καλο το site?

Play-Asia έχω αγοράσει και εγώ παλιότερα. Πολύ καλο ήταν.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#498 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 02:29

Mega-n00b asks for help.

Μόλις έστησα account στο Paypal και μου λέει ότι υπάρχουν 2 τρόποι για να βάλω λεφτά στο λογαριασμό. Ο ένας είναι ο γνωστός με εισαγωγή κωδικού από credit/debit card, και ο άλλος είναι με κατάθεση χρημάτων σε λογαριασμό της Bank Of America (το αθηναϊκό παράρτημα). Και ερωτώ:

Την έχει δοκιμάσει αυτή τη μέθοδο κανείς άλλος;

Είναι ασφαλής;

Δηλαδή εγώ απλά έδωσα μερικά στοιχεία ηλεκτρονικά για να ανοίξω account στο PayPal και αυτομάτως απέκτησα ΚΑΙ λογαριασμό στο Bank Of America; Ή είναι ειδικό account του ίδιου του PayPal που εξυπηρετεί χρήστες εντός Ελλάδας;

Όπως καταλαβαίνετε, βαριέμαι αφόρητα να βγάζω debit card και θέλω να το αποφύγω αν γίνεται. >__<

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#499 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 02:46

Mega-n00b asks for help.

Μόλις έστησα account στο Paypal και μου λέει ότι υπάρχουν 2 τρόποι για να βάλω λεφτά στο λογαριασμό. Ο ένας είναι ο γνωστός με εισαγωγή κωδικού από credit/debit card, και ο άλλος είναι με κατάθεση χρημάτων σε λογαριασμό της Bank Of America (το αθηναϊκό παράρτημα). Και ερωτώ:

Είναι ασφαλής;

Δηλαδή εγώ απλά έδωσα μερικά στοιχεία ηλεκτρονικά για να ανοίξω account στο PayPal και αυτομάτως απέκτησα ΚΑΙ λογαριασμό στο Bank Of America; Ή είναι ειδικό account του ίδιου του PayPal που εξυπηρετεί χρήστες εντός Ελλάδας;

Όπως καταλαβαίνετε, βαριέμαι αφόρητα να βγάζω debit card και θέλω να το αποφύγω αν γίνεται. >__<

To paypal είναι είναι πάρα πολύ ασφαλές και μάλιστα μπορείς εύκολα να κερδίσεις τα λεφτά σου πίσω αν κάτι πάει στραβά σε μια online συναλλαγή.

Το Bank of America απ'ότι ξέρω χωρίς να είπα απόλυτα σίγουρος αφορά μόνο τους Αμερικάνους
κάθως η τραπεζα αυτή απλά συνεργάζεται με το Paypal , οπότε εσυ δεν έχεις κάμια σχέση με αυτή.Εσυ απλά δίνεις κάποια στοιχεία συμπεριλαμβανομένου και του αριθμού της πιστωτικής σου κάρτας ή της pe-paid σου.Εγώ pre-paid χρησιμοποιώ :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#500 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 06:17

Mega-n00b asks for help.

Είναι ασφαλής;

@ Κenny αν εχεις 30 λεπτα διαθεση κανε το εξης.Ανοιξε ενα ταμιευτιριου στην Πειραιως και ζητα τους winbank (κοστος 5 ευρω απο τον λογαριασμο σου) και σου δινει ολες τις υπηρεσιες ηλεκτρονικης τραπεζικης που εχουν.Χαρτοφυλακια αναλυτικοι κλπ.Μεσα στο winbank θα μπορεις κατα βουλησει να φτιαχνεις virtual Mastercard debit cardsοπου θα τις γεμιζεις οσο θες απο τον λογαριασμο σου αμεσα.Ετσι μπορεις να κανεις αγορες με ασφαλεια οπου δεν δεχονται Paypal (πχ Amazon) και να γεμισεις λεφτα στο Paypal
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#501 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 18:19

Καλησπέρα σε όλους.

Λόγω σπουδών φέτος χρειάστηκε να παραγγείλω αρκετά βιβλία, κάποια εκ των οποίων έρχονται από ΗΠΑ, μέσω playtrade. Οι ερωτήσεις που θέλω να κάνω είναι οι εξής: 1) έχει τύχει σε κανέναν πρόβλημα με τελωνία όταν γίνονται τέτοιου είδους παραγγελίες; 2) πέρα από το play.com και το amazon, υπάρχει κάποιο άλλο site που να ειδικεύεται σε βιβλία και να το θεωρείται αξιόπιστο;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#502 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 18:28

Καλησπέρα σε όλους.

Λόγω σπουδών φέτος χρειάστηκε να παραγγείλω αρκετά βιβλία, κάποια εκ των οποίων έρχονται από ΗΠΑ, μέσω playtrade. Οι ερωτήσεις που θέλω να κάνω είναι οι εξής: 1) έχει τύχει σε κανέναν πρόβλημα με τελωνία όταν γίνονται τέτοιου είδους παραγγελίες; 2) πέρα από το play.com και το amazon, υπάρχει κάποιο άλλο site που να ειδικεύεται σε βιβλία και να το θεωρείται αξιόπιστο;

Νομίζω στα βιβλία δε πληρώνεις τελωνείο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#503 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 18:29

Καλησπέρα σε όλους.

για βιβλια δοκιμασε και το Bookdepository

#504 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 18:35

Επεισης υπαρχει το Barnes & Noble
Δημοσιευμένη  εικόνα

#505 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 10:23

Μεσα στο winbank θα μπορεις κατα βουλησει να φτιαχνεις virtual Mastercard debit cardsοπου θα τις γεμιζεις οσο θες απο τον λογαριασμο σου αμεσα.

Τι λες τώρα!!! Wow!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#506 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 11:26

@ Κenny αν εχεις 30 λεπτα διαθεση κανε το εξης.Ανοιξε ενα ταμιευτιριου στην Πειραιως και ζητα τους winbank (κοστος 5 ευρω απο τον λογαριασμο σου) και σου δινει ολες τις υπηρεσιες ηλεκτρονικης τραπεζικης που εχουν.Χαρτοφυλακια αναλυτικοι κλπ.Μεσα στο winbank θα μπορεις κατα βουλησει να φτιαχνεις virtual Mastercard debit cardsοπου θα τις γεμιζεις οσο θες απο τον λογαριασμο σου αμεσα.Ετσι μπορεις να κανεις αγορες με ασφαλεια οπου δεν δεχονται Paypal (πχ Amazon) και να γεμισεις λεφτα στο Paypal

Κάτι παρόμοιο με την εθνική έχουμε; Γίνεται να χρεισιμοποιήσης αυτές τις λειτουργίες αλλα ο λογαριασμός σου να είναι σε άλλη τράπεζα; (I'm a noob at that...)

#507 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 11:38

Απο οσο ξερω οχι.Αλλα ειναι πολυ γρηγορη διαδιακασια με την Πειραιως.Το μονο που θες ειναι φωτοτυπια Ταυτοτητας/Διαβατηριου μαζι με το προτοτυπο για εξακρηβωση ,ΑΦΜ και μια ΔΕΚΟ για την διευθυνση.Αν και στην βεβαιωση επιδωσης ΑΦΜ(τουλαχιστον σε μενα γραφει διευθυνση αρα δεν χρειαστεικα ΔΕΚΟ)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#508 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 11:42

Κάποια γνώμη για το http://www.abebooks.com/ ?
Απ' ότι κατάλαβα μεσάζων είναι, αλλά κάθε εμπειρία θα βοηθούσε.

#509 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.781 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 12:58

Καλησπέρα σε όλους.

Για βιβλία δεν πληρώνεις τελωνείο.
rsrGbGx.gif

#510 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2010 - 13:44

Τελικά ξεβαρέθηκα και πήγα κι έβγαλα debit card (από Eurobank, μιας κι εκεί είναι και ο λογαριασμός μου). :borednn9:

Οπότε PayPal απορίες part 2:

Μου λέει ότι χρέωσε την κάρτα μου με 1.5 ευρώ, και στην επόμενη κίνηση του λογαριασμού μου (card statement) θα εμφανιστεί αυτή η τραπεζική κίνηση με έναν τετραψήφιο κωδικό, τον οποίον όταν δώσω στο PayPal, θα κάνει confirm ότι όντως υπάρχει η κάρτα (και θα μου δώσει και το 1.5 ευρώ πίσω). Και ρωτάω τώρα εγώ: Πόσο γρήγορα μπορώ να μάθω αυτόν τον κωδικό; Πρέπει να περιμένω να μου έρθει φάκελος από τη Eurobank με το card statement (δηλαδή καλά κρασιά, σε κανά μήνα από τώρα), ή μπορεί αυτή η τραπεζική κίνηση να εμφανιστεί στους υπολογιστές τους από αύριο ας πούμε, οπότε να πάρω ένα τηλέφωνο/να περάσω από ένα κατάστημα Eurobank, να τους δώσω τα στοιχεία της κάρτας και να μου πουν τον κωδικό;

Ελπίζω να ισχύει το δεύτερο, γιατί πρέπει να κάνω μια παραγγελία μέσω PayPal σύντομα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||