Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#121 Luffy88

Luffy88

mpafanakos^^

• Members
  • 104 posts

Posted 03 December 2006 - 13:05

Επιτέλους οι adc έβγαλαν και το 286 θα δούμε δράση (που πήγε εκείνο το smily με το τσεκούρι?)

Ψιλοβλακειούλα ήταν.. τα γαμάτα επισόδια έρχοντε στην συνέχεια!!

P.S. η φάτσα με το τσεκούρι έίναι :dwarf βάλε κ μια ανω-κάτω τελεία μετά την λέξη κ είσαι τζετ!! :dwarf:
Posted Image

#122 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 posts

Posted 03 December 2006 - 14:02

τετραγωνη καμηλοπαρδαλη :lol:
Posted Image
Πρωιν kakashi_sensei

#123 antonatsis

antonatsis

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 04 December 2006 - 02:59

ειμαι ακομα ενας απο τους καμενους που γουσταρει το one piece
αρχικα για το αλτερ,παιδια συγνωμη και ολας αλλα περαν απο τα ονοματα και ενα δυο απλα ψιλο !@#$ ηταν ολα οκ,και οσοι θυμουνται το arc της αραμπαστα τοτε θα θυμουνται οτι στο αλτερ οταν εδειχνε χαρακτηρες δε εδειχνε αγγλικα η αλλες γλωσσες αλλα ιαπωνικα,και πιστευω πως η μεταφραση ηταν καλη.
και τωρα ενα diclainer για το τι επεται κατι σαν τα install στα προγραμαμτα ενα πραγμα :bleh: :bleh: :bleh: :bleh:
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΤΥΠΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΝΕ PIECE ΚΑΙ ΔΕ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΡΟΜΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΟΝΕ PIECE ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ
μιας και το ειπα το τι θα διαβασεται παρακατω ειναι υπ εφθηνη σας
επισης θελω να πω οτι ο eichiro oda ειναι ενας !@#$%^&*(*)_!@#$%^&**()_!@#$%^&*&*(()
μετα απο αυτο λεω και το λογο
ακου εκει να βγαλει αυτο το ανιμε που με εχει καταστρεψει,με εχει κανει να λεω τι μερα ειναι σημερα?ε ειναι παρασκευη?α οραια βγηκε το manga
και επισης ο !@##$$ βγαζει ενα μονο τη βδομαδα,τεσπα επειδη ειναι τοσο καλο και απιστευτα πορωτικο το one piece τον συνγχωρω
τωρα για το μανγκα,επισης θελω να πω για το σκιτσο του,που εχω ακουσει πολλους να το λενε ηλιθιο,αν αναλογιστουμε λιγο την ιστορια του και τα υποβαθρα του χαρακτηρων του,ενα ποιο σοβαρο σκιτσο θα το εκανε υπερβολικα δραματικο,εδω τωρα που ειναι πολυ χαβαλετζικδο σαν συνολο το ανιμε και παλι εχει κατι δοσεις σοβαροτητας που σε αφηνουν μαλ*κα
---------------=============SPOILER=============------------------
SPOILER
SPOILER
SPOILER
Spoiler:

SPOILER END
SPOILER END
SPOILER END
SPOILER END
---------------===========SPOILER END============------------------
οσο για το ποσο θα παει ακομα,προσωπικα ελπιζω για αλλο τοσο,αν οχι περισοτερ :P
αν αναλογιστουμε για λιγο το τι εχει να δωσει ακομα,απλα φτανει
α και αυτος ειναι ενας λογος που μου αρεσει το one piece το οτι μεχρι τορα ηξερες που πανε η το τι επεται,δλδ ξερεις που ειναι το τελος οτι με καθε αρκ παει ενα βημα προς τα εκει
τωρα για να καταλαβουμε και λιγο ποσα εχει να δωσει ακομα ενα θα πω,η μαλον πολλα αλλα οκ :P
λυπον απλα φανταστητε οτι
1)δυο σισιμπουκαϊ δε εχουν εμφανιστει ακομα ετσι και οι εναπομιναντες 6 εκτος ισως απο τον hawkeye θα πανε κατα του λουφι
2)εχουμε τους αλλους 2 ναβαρχους του ναυτικου περαν απο τουν αοτζι,οπως και τον γκενγκου συν το συμβουλιο που δε εχουν παιξει κανα βασικο ρολο μεχρι τωρα ενω ειναι κομβικα προσωπα
3)οι αυτοκρατορες του νεου κοσμου,ξερουμε τους 2 μεχρι τωρα που και γιαυτους με εξαιρεση τον κοκκινομαλι πειρατη δε ξερουμε τιποτα,και μιας και ο λουφη παει στα λιμερια τους θα εμπλακουν μαζι του(κατι ασχετο για οσους ξερουν για αυτους,η κοκορο δε μιαζει με ενας απο αυτους?)
4)ο μαυρογενης εδω δε εχω να πω τιποτα αλλο ο τυπος φενεται χαρακτηρας με πολυ βαθος και μπορει κατα τη γνωμη μου να δωσει πολλα πραγματα στην ιστορια
5)ο πατερας του λουφη και οι πραξεις του, εχμ ο τυπος ειναι η ποζα η ιδια και τον κοβω να παιζει ποιο μετα βασικο ρολο στο one piece
6)επειτα ειναι και η καπετανιος του ναυτικου black cage,απο οτι φενεται η γκομενα θα παιξει μετα μεγαλο ρολο,μιασ και θα ειναι μαλον μαζι με τον καπνο
7)εγω προσωπικα θελω να δειξει ενα φλασμπακ πολλων επισοδειων για τη ζωη του ροτζερ και πως στο καλο τον πιασανε τον τυπο
8)το pirate summit που καλει ο ace τον λουφι στο αρκ της αραμπαστα,ειμαι ο μονος που εχει φαει τα λυσακα του και το περιμενει,ενοω οτι απλα ολοι οι γ*μιαδες και μη πειρατες σε μια συγκεντρωση,αν οντος ειναι αυτο που νομιζω το pirate summit
και τελος
9)δε εχω κατι να προσθεσω αλλα επιδει μετα απο τοσα χρονια που ειμαι κολημενος με το μανγκα αυτο αν κατι που εχω μαθει ειναι οτι ο oda παντα
ποτε μα ποτε δε βαζει κατι χωρις ιστορια και καλο υποβαθρο
επισης ενας απο τους λογους που μου αρεσει το one piece ειναι γιατι ο πρωταγωνιστης δε ειναι ο λουφι αλλα ο Gol.D.Roger κατα τη γνωμη μου αυτος ειναι,γιατι ολοι μα ολοι ειναι στη σκια του και μονο οταν φτασει ο λουφι το ονειρο του και μονο τοτε θα γινει ο πρωταγωνιστης.

α και ενα easter egg απο το one piece που ενοϊται δε ειναι δικο μου γιατι δε ειμαι τοσο καμενος η ειμαι :? απλα το βρηκα στο νετ και οντος απο οτι ειδα στεκει,ο λογος που το γραφω ειναι για να δειξω εναν ακομα λογο που μου αρεσει το one piece και αυτο ειναι το υποβαθρο του,που υπαρχει και εχει και μεγαλα αρχχμμ ξεφυγα :P
λυπον θυμαστε ολοι τον μοργκαν να υποθεσω ετσι,τον τυπο με το τσεκουρι στο χερι,επισης αν θυμαστε ο τυπος ειχε σπασμενο σαγονι,για το λογο αυτο ειχε εκεινο το σιδερο στο πιγουνι του,οκ ως εδω?
οραια
θυμαστε επισης τον κουρο?(ο πειρατης με τα γαντια-νυχια στο χωριο του ουσοπ)οραια ως εδω?
λυπον κατι αλλο
παντα αναρωτιομουνα πως ο μοργκαν ειχε γινει τοσο υψιλοβαθμος,απο τι στιγμη που οκ δε ηταν και κανας τρελος χαρακτηρας και ολο ελεγε για τον εαυτο του οτι ηταν uber και τα κλασικα και γιατι αφου ηταν τοσο μαλ*κας τον αφηναν να κουμανταρει ακομα.
οραια ως εδω?
λυπον αν θυμαστε ο κουρο πριν γινει μπατλερ της κοπελας ηταν πειρατης οκ
και ελεγε πως παντα ηθελε μια ευκαιρια να φυγει απο ολα αυτα και να ζησει μια ποιο ηρεμη ζωη,γιατι ειχε φτασει να ειναι πολυ γνωστος και δε του αρεσε η ολη φαση του κυνιγημενου(θα μου πειτε τωρα σιγα τον γ*μια,εχουμε δει αλλουσ και αλλους,αλλα οταν πολεμαγε ειχε πει οτι για 3-4 χρονια δε πολεμουσε καθολου,δυλαδη δε εξελισοταν στις τεχνικες του,και ηταν ακομα δυνατος και οτι ειχε σκουριασει,αρα φατναστειται πως ηταν πριν).
επισης θα θυμαστε οτι ειχε βρει την ευκαιρια οταν μουνταρε σε ενα καραβι του ναυτικου και τους εσφαξε ολους εκτος απο εναν που τον ειχε δεσει στο καταρτι,ετσι ωστε να πετυχει το σχεδιο του
ε αν θυμαστε σε αυτον που ειχε αφησει ζοντανο για να πει οτι και καλα τον εποιασε(ενω πρωτα τον ειχε υπνοτισει ο τζανγκο)
ειχε κοψει το χερι και ειχε σπασει το σαγονι
αυτα,τα συμπερασματα δικα σας
θελω να πω και αλλα πρεπει να ξαπλωσω γιατι εχω κατι εξετασεις αυριο το πρωη για το διπλομα μηχανης αρα.
καηκα απιστευα πονεσε το μυαλο μου,αυτο ειναι μεγαλυτερο ποστ που κανο στα 6 χρωνια που μπαινω στο ιντερνετ
α και για οσους δε το καταλαβαν το ONE PIECE ειναι το αγαπημενο μου ανιμε

#124 Creteus

Creteus

Jörmungandr

• Members
  • 652 posts

Posted 04 December 2006 - 07:48

Καλά θα ήταν να κρατήσει άλλο τόσο αλλά μέχρι τελειώσει θα το ξεχάσουν
όλοι.

P.S. Οι adc έβγαλαν και το 287

#125 desotos

desotos

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 04 December 2006 - 10:50

eimai kai egw kolimenos me to (one piece) ala to eblepa apo to alter :(
thelw help gia na kate basw estw kai 1 episodio.
basika ta thelw apo to proto episo dia pezi kamia isto selida?

#126 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 04 December 2006 - 12:04

ειμαι ακομα ενας απο τους καμενους που γουσταρει το one piece
αρχικα για το αλτερ,παιδια συγνωμη και ολας αλλα περαν απο τα ονοματα και ενα δυο απλα ψιλο !@#$ ηταν ολα οκ,και οσοι θυμουνται το arc της αραμπαστα τοτε θα θυμουνται οτι στο αλτερ οταν εδειχνε χαρακτηρες δε εδειχνε αγγλικα η αλλες γλωσσες αλλα ιαπωνικα,και πιστευω πως η μεταφραση ηταν καλη.
και τωρα ενα diclainer για το τι επεται κατι σαν τα install στα προγραμαμτα ενα πραγμα :bleh: :bleh: :bleh: :bleh:
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΤΥΠΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΝΕ PIECE ΚΑΙ ΔΕ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΡΟΜΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΟΝΕ PIECE ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ
μιας και το ειπα το τι θα διαβασεται παρακατω ειναι υπ εφθηνη σας
επισης θελω να πω οτι ο eichiro oda ειναι ενας !@#$%^&*(*)_!@#$%^&**()_!@#$%^&*&*(()
μετα απο αυτο λεω και το λογο
ακου εκει να βγαλει αυτο το ανιμε που με εχει καταστρεψει,με εχει κανει να λεω τι μερα ειναι σημερα?ε ειναι παρασκευη?α οραια βγηκε το manga
και επισης ο !@##$$ βγαζει ενα μονο τη βδομαδα,τεσπα επειδη ειναι τοσο καλο και απιστευτα πορωτικο το one piece τον συνγχωρω
τωρα για το μανγκα,επισης θελω να πω για το σκιτσο του,που εχω ακουσει πολλους να το λενε ηλιθιο,αν αναλογιστουμε λιγο την ιστορια του και τα υποβαθρα του χαρακτηρων του,ενα ποιο σοβαρο σκιτσο θα το εκανε υπερβολικα δραματικο,εδω τωρα που ειναι πολυ χαβαλετζικδο σαν συνολο το ανιμε και παλι εχει κατι δοσεις σοβαροτητας που σε αφηνουν μαλ*κα
---------------=============SPOILER=============------------------
SPOILER
SPOILER
SPOILER

Spoiler:

SPOILER END
SPOILER END
SPOILER END
SPOILER END
---------------===========SPOILER END============------------------
οσο για το ποσο θα παει ακομα,προσωπικα ελπιζω για αλλο τοσο,αν οχι περισοτερ :P
αν αναλογιστουμε για λιγο το τι εχει να δωσει ακομα,απλα φτανει
α και αυτος ειναι ενας λογος που μου αρεσει το one piece το οτι μεχρι τορα ηξερες που πανε η το τι επεται,δλδ ξερεις που ειναι το τελος οτι με καθε αρκ παει ενα βημα προς τα εκει
τωρα για να καταλαβουμε και λιγο ποσα εχει να δωσει ακομα ενα θα πω,η μαλον πολλα αλλα οκ :P
λυπον απλα φανταστητε οτι
1)δυο σισιμπουκαϊ δε εχουν εμφανιστει ακομα ετσι και οι εναπομιναντες 6 εκτος ισως απο τον hawkeye θα πανε κατα του λουφι
2)εχουμε τους αλλους 2 ναβαρχους του ναυτικου περαν απο τουν αοτζι,οπως και τον γκενγκου συν το συμβουλιο που δε εχουν παιξει κανα βασικο ρολο μεχρι τωρα ενω ειναι κομβικα προσωπα
3)οι αυτοκρατορες του νεου κοσμου,ξερουμε τους 2 μεχρι τωρα που και γιαυτους με εξαιρεση τον κοκκινομαλι πειρατη δε ξερουμε τιποτα,και μιας και ο λουφη παει στα λιμερια τους θα εμπλακουν μαζι του(κατι ασχετο για οσους ξερουν για αυτους,η κοκορο δε μιαζει με ενας απο αυτους?)
4)ο μαυρογενης εδω δε εχω να πω τιποτα αλλο ο τυπος φενεται χαρακτηρας με πολυ βαθος και μπορει κατα τη γνωμη μου να δωσει πολλα πραγματα στην ιστορια
5)ο πατερας του λουφη και οι πραξεις του, εχμ ο τυπος ειναι η ποζα η ιδια και τον κοβω να παιζει ποιο μετα βασικο ρολο στο one piece
6)επειτα ειναι και η καπετανιος του ναυτικου black cage,απο οτι φενεται η γκομενα θα παιξει μετα μεγαλο ρολο,μιασ και θα ειναι μαλον μαζι με τον καπνο
7)εγω προσωπικα θελω να δειξει ενα φλασμπακ πολλων επισοδειων για τη ζωη του ροτζερ και πως στο καλο τον πιασανε τον τυπο
8)το pirate summit που καλει ο ace τον λουφι στο αρκ της αραμπαστα,ειμαι ο μονος που εχει φαει τα λυσακα του και το περιμενει,ενοω οτι απλα ολοι οι γ*μιαδες και μη πειρατες σε μια συγκεντρωση,αν οντος ειναι αυτο που νομιζω το pirate summit
και τελος
9)δε εχω κατι να προσθεσω αλλα επιδει μετα απο τοσα χρονια που ειμαι κολημενος με το μανγκα αυτο αν κατι που εχω μαθει ειναι οτι ο oda παντα
ποτε μα ποτε δε βαζει κατι χωρις ιστορια και καλο υποβαθρο
επισης ενας απο τους λογους που μου αρεσει το one piece ειναι γιατι ο πρωταγωνιστης δε ειναι ο λουφι αλλα ο Gol.D.Roger κατα τη γνωμη μου αυτος ειναι,γιατι ολοι μα ολοι ειναι στη σκια του και μονο οταν φτασει ο λουφι το ονειρο του και μονο τοτε θα γινει ο πρωταγωνιστης.

α και ενα easter egg απο το one piece που ενοϊται δε ειναι δικο μου γιατι δε ειμαι τοσο καμενος η ειμαι :? απλα το βρηκα στο νετ και οντος απο οτι ειδα στεκει,ο λογος που το γραφω ειναι για να δειξω εναν ακομα λογο που μου αρεσει το one piece και αυτο ειναι το υποβαθρο του,που υπαρχει και εχει και μεγαλα αρχχμμ ξεφυγα :P
λυπον θυμαστε ολοι τον μοργκαν να υποθεσω ετσι,τον τυπο με το τσεκουρι στο χερι,επισης αν θυμαστε ο τυπος ειχε σπασμενο σαγονι,για το λογο αυτο ειχε εκεινο το σιδερο στο πιγουνι του,οκ ως εδω?
οραια
θυμαστε επισης τον κουρο?(ο πειρατης με τα γαντια-νυχια στο χωριο του ουσοπ)οραια ως εδω?
λυπον κατι αλλο
παντα αναρωτιομουνα πως ο μοργκαν ειχε γινει τοσο υψιλοβαθμος,απο τι στιγμη που οκ δε ηταν και κανας τρελος χαρακτηρας και ολο ελεγε για τον εαυτο του οτι ηταν uber και τα κλασικα και γιατι αφου ηταν τοσο μαλ*κας τον αφηναν να κουμανταρει ακομα.
οραια ως εδω?
λυπον αν θυμαστε ο κουρο πριν γινει μπατλερ της κοπελας ηταν πειρατης οκ
και ελεγε πως παντα ηθελε μια ευκαιρια να φυγει απο ολα αυτα και να ζησει μια ποιο ηρεμη ζωη,γιατι ειχε φτασει να ειναι πολυ γνωστος και δε του αρεσε η ολη φαση του κυνιγημενου(θα μου πειτε τωρα σιγα τον γ*μια,εχουμε δει αλλουσ και αλλους,αλλα οταν πολεμαγε ειχε πει οτι για 3-4 χρονια δε πολεμουσε καθολου,δυλαδη δε εξελισοταν στις τεχνικες του,και ηταν ακομα δυνατος και οτι ειχε σκουριασει,αρα φατναστειται πως ηταν πριν).
επισης θα θυμαστε οτι ειχε βρει την ευκαιρια οταν μουνταρε σε ενα καραβι του ναυτικου και τους εσφαξε ολους εκτος απο εναν που τον ειχε δεσει στο καταρτι,ετσι ωστε να πετυχει το σχεδιο του
ε αν θυμαστε σε αυτον που ειχε αφησει ζοντανο για να πει οτι και καλα τον εποιασε(ενω πρωτα τον ειχε υπνοτισει ο τζανγκο)
ειχε κοψει το χερι και ειχε σπασει το σαγονι
αυτα,τα συμπερασματα δικα σας
θελω να πω και αλλα πρεπει να ξαπλωσω γιατι εχω κατι εξετασεις αυριο το πρωη για το διπλομα μηχανης αρα.
καηκα απιστευα πονεσε το μυαλο μου,αυτο ειναι μεγαλυτερο ποστ που κανο στα 6 χρωνια που μπαινω στο ιντερνετ
α και για οσους δε το καταλαβαν το ONE PIECE ειναι το αγαπημενο μου ανιμε

sugo-!
mega one piece-tard!:o
*no offence ^^*

#127 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 04 December 2006 - 14:27

αντωνατσι και εγώ ήθελα να κάνω παρόμοιω ποστ αλλα βαριόμουν.Οντως το one piece έχει απειρα πράγματα να δείξει.Απλα εμένα με εκνευριζει που βγάζουν ένα επεισόδειο την βδομάδα και μέσα σε αυτο δείχνει 5 λεπτα τι εγινε στο προηγούμενο.Φοβερο σπάσιμο.Αλλα οπως και to nounou το one pieceείναι μόνο ένα.

#128 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 04 December 2006 - 14:37

Οντως το one piece έχει απειρα πράγματα να δείξει.Απλα εμένα με εκνευριζει που βγάζουν ένα επεισόδειο την βδομάδα και μέσα σε αυτο δείχνει 5 λεπτα τι εγινε στο προηγούμενο.

ε,καλα αυτο γινεται συχνα σε πολλα ανιμε οχι μονο στο One Piece..
λυπηθητε παντως τους animators,ποσα περισσοτερα επεισοδεια να βγαζουν τη βδομαδα..?ανθρωποι ειναι κι αυτοι :P ποσο μαλλον ο Oda,που πρεπει καθε φορα να σκεφτει κατι καινουργιο..
btw,
ψαχνοντας info για το Void Century επεσα σε αυτην την κορυφαια Οne Piece Encyclopedia...απλα :kakashithumbup::kakashithumbup: τη ρουφιξα ολη..ξεκαθαρισε πολλα θεματα που με ειχαν μπερδεψει..απλα εχει τα παντα!
http://onepiece.wikia.com/wiki/Main_Page

#129 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 posts

Posted 04 December 2006 - 18:23

παντως με την ελευση των χορηγων η ποιοτητα των σχεδιων βελτιωθηκε αισθητα
Posted Image
Πρωιν kakashi_sensei

#130 antonatsis

antonatsis

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 05 December 2006 - 01:39

yami-chan non taken :)
οπως και να το κανουμε ειμαστε κολιμενοι :P
γιαυτο το 5 λεπτο που λετε,εγω παιδια τωρα ποια αν και διαβαζω το μανγκα καθε βδομαδα
για να δω ανιμε πρεπει να τελειωσει ενα αρκ,γιατι οπως και να το κανουμε με τα φιλερς και τα αλλα ψιλο επιπλεον που θα εχουν θα σε ξενερωνουν αν δε τα βλεπεις μαζεμενα
Συγνωμη για την γ*μ*σ*τ* και αφησετα ορθογραφια μου :oops:
--------------------
Sorry for the f*ck it and leave it spelling mine :bleh:
--------------------
ε ειπα να το γραψω και σε greeklish αλλα βαριεαιμαι,τωρα θα μου πεις γιατι καθομαι και γραφω αυτο το κειμενο,αλλα εγω θα ανταπαντεισω,εσυ γιατι τοδιαβαζεις?

#131 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 posts

Posted 05 December 2006 - 11:05

ΝΑΙ, είμαι κι εγώ τόσο μεγάλος OP fan όπως οι προλαλήσαντες, απλά βαριέμαι να γράφω τόσο μεγάλα posts...
Παλαιότερα, όταν ήμουν νέος στα ελληνικά anime forums και είχα πορωθεί με αυτά, έγραφα κι εγώ τέτοια posts, αλλά τώρα σταμάτησα, διότι ούτε χρόνο έχω(εκτός της βαρεμάρας μου) κι επιπλέον, αν κάποιος δε μπορεί να κατανοήσει από μόνος του την αξία κάποιων manga, τότε ό,τι και να γράψει κανείς δεν πρόκειται να τον βοηθήσει να το καταλάβει, γιατί προφανώς είναι πολύ ρηχός και επικεντρώνει την προσοχή του μόνο στις splatterιές και στη δράση και το ξύλο ή στη διαστροφή των hentai(μπηχτή σε όλους τους non-One Piece fans).:hehe: :tongue2:

ΥΓ: Όποιος θέλει να πει/ρωτήσει οτιδήποτε περί One Piece και εύρεση επεισιδίων ή manga ας μου στείλει ένα pmάκι.

"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Posted Image

#132 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 posts

Posted 05 December 2006 - 23:07

μηπως κατεβασε κανεις την subbed εκδοση της/του saber για το επισοδειο 288?
απο εικονα και υποτιτλους τι λεει?
Posted Image
Πρωιν kakashi_sensei

#133 Kenshiro

Kenshiro

Anime Newbie

• Members
  • 43 posts

Posted 07 December 2006 - 00:03

To One Piece μ'άρεζε πολύ όσο το έδειχνε στο Alter.Ήταν κάτι πολύ πρώτοτυπο.Μάλιστα το ΕΡΣ τους έκανε σήμανση επειδή η σειρά έδειχνε τον Luffy ματωμένο άρα ήταν βίαιη:despair:

#134 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 07 December 2006 - 13:31

Ρε παιδιά τι του έκανε του Sanji η άτιμη στο τελευταίο επεισόδιο?:twisted:
1

#135 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members