Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#946 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 posts

Posted 31 December 2007 - 12:59

Συμφωνώ! Πολύ ξενερώνω με τέτοια επεισόδια, όπως είναι και το 336. Μην ανησυχείς, το συγκεκριμένο κρατάει μόνο 2 επεισόδια (291-292).
Posted Image

#947 nik_oc

nik_oc

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 31 December 2007 - 15:36

εγω παιδια ουτε εκανα τον κοπο να τα δω.τα προσπερασα.ασε π μερικα επεισοδια εχουν ιδιες σκηνες με καποιες ταινιες αλλα με διαφορετικο story.πχ one piece special 4 aπo gerusama εχει ιδια εναρξη με ενα επεισοδιο καπου στο 300 αλλα διαφορετικο story.εχω ομως απορια αν αυτος π εβγαλε στο ιντερνετ το opening του one piece στα ελληνικα,ντρεηκ,αν θα βγαλει και τα υπολοιπα επεισοδια που εχουν μεταγλωτιστει.συμφωνω πως η μεταγλωτιση ειναι οτι να'ναι αλλα οπως και να το κανουμε εχει συνδεθει με τα παιδικα μας χρονια κ για πολλους ειναι αυτο που το εκανε γνωστο κ ειναι τωρα μελη του fan club.συγχαρητηρια στο alter που ακομα κι αν οι φωνες δε συγκρινονται με τις original καταφερε να παρει τα δικαιωματα εστω κ για 60 επεισοδια κ ελπιζω καποια στιγμη καποιος αξιος ν upload τα μεταγλωτισμενα επεισοδια.[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:jrio32wVuzHwQM:http://img248.imageshack.us/img248/1465/300pxonepiecesplashld5.jpg[/IMG]

#948 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 31 December 2007 - 16:59

το alter τελειωσε κανονικα και το alabasta ark....βεβαια μεταγλωτισμενα επεισοδια δε βρε8ουν μονο αν καποιος τα εγραφε σε video

#949 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 31 December 2007 - 17:24

H 6 με εκεινον με τα φυτα δεν ειναι?ειναι αθλια.

Δεν σου άρεσε; Έχουμε τότε άλλα γούστα. Δηλαδή ποιά προτιμάς;

Ρε εκεινο το μακρυναρη post πες μπου οτι το γραψες εσυ.

Ποιό απ'όλα; Το προηγούμενο εδώ στο One Pice; Ε, ναι, ολόδικό μου είναι. Σε ενοχλεί κάτι σε αυτό;

#950 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 31 December 2007 - 17:35

Και επειδή δεν θα ήθελα να γράψω και πολλά θα σου δώσω 2 τρανταχτά παραδείγματα για να δικαιολογήσω την διαφωνία μου...Ο shanks για παράδειγμα(ισχυρός-εφόσον είναι Yonkou) δεν θα μπορούσες ποτέ να τον χαρακτηρίσεις συντηρητικό ή υλιστή αντιθέτως το ημίτρελος θα τον αντιπροσωπούσε επάξια.Και 2ον ο αληθινός επαναστάτης, ο Dragon, δεν θα μπορούσε με τίποτα να θεωρηθεί συντηρητικός(βλέπε την άποψη που είχε για τον Luffy και τις πράξεις του).

Α!Θα διαφωνήσω και στο σημείο που θεωρείς την WG ως την δυνατότερη...Διότι έχει γίνει ήδη αναφορά στο παρελθόν πως φοβούνται οι marines την ένωση των Yonkou.Στο επεισόδιο με την συζήτηση του Whitebeard με τον Shanks.Κατά τα άλλα όπως είπα και παραπάνω πολλά που έγραψες και στα οποία αναφέρθηκες έχουν σχέση στο πως τα βλέπω τα πράγματα και εγώ...

Δε κατάλαβα την διαφωνία μας. Αφού και ο Shanks και ο Dragon δεν δουλεύουνε για την World Government, άρα δεν είναι υλιστές και συντηρητικοί. Γράφω πουθενά το αντίθετο;
Όσο για την World Government, φοβάται μια «πιθανή» ένωση των Yonkou. Πιο πιθανό είναι να πλακωθούνε μεταξύ τους μέχρι να «there can be only one» ή να τους βομβαρδίσει με ότι έχει πριν προλάβουνε να αποκτήσουνε κάτι σαν το Pluton (Πάλι έβαλα την Αμερική σαν παράδειγμα!)

#951 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 31 December 2007 - 18:00

Η καλύτερη είναι η 6η ταινία βασικά. Εναλλακτικό σχέδιο, απρόβλεπτη εξέλιξη, συναισθηματικό τέλος. Η μόνη ταινία OP που αξίζει να δει κανείς.

#952 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 31 December 2007 - 18:28

A re εγω την ειδα και με αλλα ατομα την ταινια και δεν αρεσε σε κανεναν το σχεδιο ηταν αθλιο .
Αλλες δεν εχω δει μονο την 8 που ειναι βλακεια οπως ξαναειπα.
Για το μακρυναρη ρωτησα επειδη...:emptyonexg1::emptyonexg1:χαρας το κουραγιο σου ρε φιλε ουτε εκθεση να ταν:hahaha::hahaha::hahaha:

#953 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 01 January 2008 - 04:31

Παιδια ξερετε μηπως κανενα site π να βορω να κατεβασω η απλως να δω τις ταινιες One piece???

Συμφωνώ! Πολύ ξενερώνω με τέτοια επεισόδια, όπως είναι και το 336. Μην ανησυχείς, το συγκεκριμένο κρατάει μόνο 2 επεισόδια (291-292).

Ευτυχώς δλδ ηταν τελεις βαρετα αλλα νομιζω μετα ειχε κ αλλο ενα τετοιο το 296 νομιζω........παντως epic fight μεταξύ Luffy k Lucci γαμησε κ κατα τη γνωμη μ προτιμοτερο το Gear 2nd!

#954 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 posts

Posted 01 January 2008 - 10:15

Όχι, το 296 ήταν κανονικότατο! Το 303 ήταν μία τέτοια μάπα!
Posted Image

#955 nik_oc

nik_oc

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 01 January 2008 - 16:44

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ FUNS ΤΟΥ ΟΝΕ PIECE ΚΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:r-WvHU8IPlJwoM:http://i140.photobucket.com/albums[/IMG]

#956 nik_oc

nik_oc

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 01 January 2008 - 20:01

εχω θεμα!!!!δν πιστευεται οτι ο chopper θα επρεπε να εχει πολυ μεγαλυτερο bounty απ'οτι εχει τωρα?μπορει να ειναι φοβιτσιαρης αλλα εχει κανει πολλα πραγματα νικωντας ακομα κ εναν cp9.ε?τι λετε?

#957 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 posts

Posted 01 January 2008 - 21:06

ελα μωρε κομπαρσος ειναι ο chopper...και ο Ussop...δεν τους παω καθολου και οταν εχει μαχη με αυτους τους δυο το βλεπω μονο για να το δω...

Spoiler:

αρα τα 50 belli ειναι παρα πολλα imo :hahaha:
Posted Image
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#958 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 01 January 2008 - 21:43

A re εγω την ειδα και με αλλα ατομα την ταινια και δεν αρεσε σε κανεναν το σχεδιο ηταν αθλιο .
Αλλες δεν εχω δει μονο την 8 που ειναι βλακεια οπως ξαναειπα.

Τότε δεν έχεις σφαιρική άποψη και βιάστηκες να πεις την γνώμη σου.

Για το μακρυναρη ρωτησα επειδη...:emptyonexg1::emptyonexg1:χαρας το κουραγιο σου ρε φιλε ουτε εκθεση να ταν:hahaha::hahaha::hahaha:

Σιγά! Αυτό το post είναι από τα μικρότερα. Που να δεις τα άλλα.

εχω θεμα!!!!δν πιστευεται οτι ο chopper θα επρεπε να εχει πολυ μεγαλυτερο bounty απ'οτι εχει τωρα?μπορει να ειναι φοβιτσιαρης αλλα εχει κανει πολλα πραγματα νικωντας ακομα κ εναν cp9.ε?τι λετε?

Spoiler:

Ένα πραγματικά ενδιαφέρον θέμα είναι να αναρωτηθεί κανείς αν ήταν δυνατότερος ο Enelαπό τον Lucci. Με τέτοιο bounty που του βάλανε…

#959 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 01 January 2008 - 23:53

ο Chopper επρεπε να χει καμια 50.000.000 διοτι ο yoi yooi ηταν πιο δυνατος απο τον chapapapa.OSo για την σφαιρικη αποψη σε χρειαζεται εγω για τις συγκεκριμενες ταινιες ειπα για τις αλλες δε ξερω δεν απαντω.

#960 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 02 January 2008 - 01:34

ελα μωρε κομπαρσος ειναι ο chopper...και ο Ussop...

lol OXI