Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 29 September 2007 - 22:50
Mπορεί να χασει ο Ace και όλοι να τον εχουν για νεκρό και έτσι να τα παρει στο κρανιο ο Λούφυ ή ο Whitebeard και να ξεκινησουν για να πανε να kick τον ass του Blackbeard.Kαι αφου ο Όντα δε σκοτωνει χαρακτηρες ... τσούπ ... να τος και ο Ace!
Λεω γω τωρα.Μια υποθεση εκανα.
Πάντως αυτό που μου αρεσει είναι αυτός ο ψιλοαργός αγωνιώδης ρυθμός με τον οποιο ο Oda ξετυλιγει την ιστορια και το τοπιο γύρω από τον καθε χαρακτηρα π.χ. των διαφορων Shischibukai , του Shanks ,του Dragon ,του Mihawk,του Gol.D.Roger κ.λ.π.
Πιστευω θα ήταν σούπερ αν γίνονταν ταινιες με το παρελθον όλων αυτων των τυπων και τις περιπετεις τους.
Αλλα τοσο καιρο που παρακολουθω το Οne Piece ... πραγματικά δε χωρανε προβλεψεις !
Αυτη η αναμονη για νεο επεισοδιο ειναι πολυ σπαστική και εκνευριστικιά.
Posted 29 September 2007 - 23:56
Μέχρι να τι ???
Να τελειώσει. Δεν πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή;;;
Posted 30 September 2007 - 09:05
Κι όμως έχει σκοτώσει, αλλά όχι πρωτεύοντες χαρακτήρες αλλά χαρακτήρες που παίξαν ρόλο στην ιστορία ενός ατόμου και στην διάπλαση του χαρακτήρα τους π.χ. Bellemere + Nami.Kαι αφου ο Όντα δε σκοτωνει χαρακτηρες ... τσούπ ... να τος και ο Ace!
Μπααααά! Άν τελειώσει και μετά το One piece τι ???Να τελειώσει. Δεν πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή;;;
"The more you know yourself the less things upset you"
Posted 30 September 2007 - 12:02
σποιλερ μου τα ειπε απο το μανγκα.
Posted 30 September 2007 - 12:20
Posted 30 September 2007 - 13:32
Ενταξει ας γινει σαν τη λαμψη αλλα τουλαχιστον η λαμψη εβγαινε καθε μερα.
μακαρι να εβγαινε και το one piece τις καθημερινες μερες
αλλα πολλα ζηταω
Posted 30 September 2007 - 13:50
μακαρι να εβγαινε και το one piece τις καθημερινες μερες
αλλα πολλα ζηταω
Καλα αναρωτιεμαι πως πολλοι απο σας κρατιεστε
Eγω μολις ειδα τα επισοδεια το αρχισα απευθειας...
Posted 30 September 2007 - 15:48
και δεν διαβαζετε το manga !!!
εγω διαβαζω manga μονο αμα κοπη το anime στην μεση π.χ berserk,rurouni kenshin,full metal alchemist (δεν κοπικε στην μεση αλλα εχει αλλη ιστορια
εχω διαβαση και του naruto γιατι σπαστικα με το anime
Posted 30 September 2007 - 16:25
ΣΕ αλλα οπως το Αh my goddess ενταξει.Για αυτο συγκρατιεμαι.
Posted 30 September 2007 - 20:06
Πάντως, αν και τρελαίνομαι για one piece κάποια στιγμή θα ήθελα να δω το τέλος του.
Posted 30 September 2007 - 20:41
Posted 01 October 2007 - 13:57
τι μερικα χρονάκια ακόμη.Εχει κλείσει ηδη μια δεκαετία και ο oda είπε οτι είναι λίγο μετά την μέση του to manga οπότε βγάλτε συμπεράσματα...Εγώ το κόβω 5 χρονάκια ακόμη θα τα ξεπεράσει στο χαλαρό του(μην ξεχνάτε και τα fillers μαζί)...Ένα έχω να πω υγεία στον oda να μην μας πάθει τίποτα γιατί ποτέ δεν ξερεις...το One Piece είμαι σίγουρος οτι μπορούν να το τραβήξουν για μερικά χρονάκια παραπάνω.
"If knowledge is the original sin, then why, in a world of every increasing
knowledge, has God not smitten us."-- A Thesis on Atheisism. . .
Posted 01 October 2007 - 14:37
Η ευχαρίστηση είναι διπλή άμα δεν ξέρεις τι θα γίνει....
Posted 01 October 2007 - 16:35
We are looking for a fast raw provider which can record the One Piece episodes and get them on our FTP to use in 3 hours or less from airing. (If you're interested, even if you don't know how or might not be able to make the timeframe, contact Hyrrokkin in IRC)
Σφαίρα θα πάνε τα επισόδεια, θα βγαίνει και μετά απο λίγες ωρίτσες θα το έχουμε να το δούμε
"The more you know yourself the less things upset you"
Posted 01 October 2007 - 16:45
ετσι και αλλιως πλεον ειναι πολυ κοντα το ανιμε και το μανγκα που δε εχει διαφορα....

This topic is locked