Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#646 GearSecond

GearSecond

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 23 September 2007 - 00:05

Φοβερο το 324 αλλα το 325 αναμενεται θεικο απλα...οσον αφορα το 324 π εδειξε για 2η φορα συνολικα τον πατερα του luffy Monkey D. Dragon εχω μια υποψια για το ποιο devil fruit εχει...(το manga δεν εχει αναφερει τιποτα μεχρι τωρα απλα ειναι δικη μου εκτιμιση)πιστευω οτι εχει tο logia fruit του αερα και το συμπερενω απο 2 σειμια π εχει δειξει μεχρι τωρα το anime

1oν:οταν εσωσε τον luffy στην loguetown εδειξε εναν κεραυνο τον οποιο μπορουσε ευκολα να δημιουργησει ο ιδιος μετακινοντας τα συννεφα με την δυναμη του ανεμου αλλα και επισης οταν τον εσωσε για δευτερη φορα απο τον smoker προκαλωντας (λογικα ο ιδιος) ισχυρους ανεμους που τους παρεσυραν ολους

2ον:οταν ειδε στο 324 το bounty του luffy και πηγε να βγει εξω τον ρωτησε ενας επαναστατης που πηγαινει και εκεινος ειπε <i am going out to feel the air>(βγενω εξω να νιωσω τον αερα)
Plus κανενας μεχρι τωρα δεν εχει το devil fruit του αερα...Τι λετε και εσεις??

#647 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 23 September 2007 - 01:21

:congrats:
Μπορεί κάποιος να μου στείλει τα One Piece απο 263 και μετά, ή έστω αν κάποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή να στείλει PM.

Γουστάρω πάρα πολύ εδώ που είμαι (CP9 ownz ^^).

I would rly appreciate it
:nod:

#648 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 23 September 2007 - 09:16

Φοβερο το 324 αλλα το 325 αναμενεται θεικο απλα...οσον αφορα το 324 π εδειξε για 2η φορα συνολικα τον πατερα του luffy Monkey D. Dragon εχω μια υποψια για το ποιο devil fruit εχει...(το manga δεν εχει αναφερει τιποτα μεχρι τωρα απλα ειναι δικη μου εκτιμιση)πιστευω οτι εχει tο logia fruit του αερα και το συμπερενω απο 2 σειμια π εχει δειξει μεχρι τωρα το anime

1oν:οταν εσωσε τον luffy στην loguetown εδειξε εναν κεραυνο τον οποιο μπορουσε ευκολα να δημιουργησει ο ιδιος μετακινοντας τα συννεφα με την δυναμη του ανεμου αλλα και επισης οταν τον εσωσε για δευτερη φορα απο τον smoker προκαλωντας (λογικα ο ιδιος) ισχυρους ανεμους που τους παρεσυραν ολους

2ον:οταν ειδε στο 324 το bounty του luffy και πηγε να βγει εξω τον ρωτησε ενας επαναστατης που πηγαινει και εκεινος ειπε <i am going out to feel the air>(βγενω εξω να νιωσω τον αερα)

Πολυ καλη παρατήρηση! Sugoi! Και άν σκεφτείς οτι μεχρι στιγμης εχουν κατι αλλα logia καποιοι αλλοι τοτε ειναι πολυ πιθανόν.
Πώς θα τα βαλει ο Luffy μας με τέτοια logia? Πάλι καλά που τα 2 είναι στο σοι, όμως κάποια άλλα όπως ο καπνός
Spoiler:
πώς θα τα αντιμετωπίσει?
I can't wait :) Hands are shaking :wooi2:
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#649 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 posts

Posted 23 September 2007 - 09:23

Κι εγώ το έχω σκεφτεί αυτό. Ήταν ο μόνος τρόπος να εξηγήσω ότι συνέβη στη Loguetown. Αυτό στο 324 δεν το είχα παρατηρήσει, αλλά πράγματι ενισχύει αυτήν την υπόθεση.
Posted Image

#650 kami

kami

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 23 September 2007 - 10:36

αερας ε?μμμμμ δεν το ειχα σκεφτει...υπαρχουν κατι τετοια κουλα devil fruits που λες πως στο καλο θα τα νικησει ο luffy.δηλαδη πως να νικησεις εναν καπνο?
For things to change You have to change

#651 Dragon

Dragon

Anime Newbie

• Members
  • 37 posts

Posted 23 September 2007 - 10:56

Εγω πιστευα οτι εχει την δηναμη να ελενχη τον καιρο,αλλα μπορει να ειναι ο αερας τι να πω!!Θα βρει εναν τροπο να τους αντιμετοπισει,και παντα καποιος θα ειναι απο πισω του!!
Μα τις 1000 ΠΙ.....Σ!!Δεν μπορω να βαλω εικονα lol

#652 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,228 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 September 2007 - 11:36

Ep. 325 must be rippin judging by the preview.
Posted Image

#653 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 23 September 2007 - 23:46

Το 324 φοβερο αντε να περιμενουμε να δουμε το 325.! επειισοδειο one piece ειναι λιγο να παρει.
Εγω για τον Dragon nomiza οτι ειχε φαει κανα φρουτο που προκαλει καταιγηδες.:Blissfull:

#654 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 posts

Posted 24 September 2007 - 14:46

wow βγηκε και το script απο vegapunk πριν απο λιγο
ρεκορ νομιζω παμε για μεγαλο καψιμο μολις κατεβει το raw
Posted ImagePosted Image

#655 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 24 September 2007 - 15:19

Ερώτηση απο το 325:
Spoiler:

Spoiler:

#656 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 posts

Posted 24 September 2007 - 15:29

απο το wiki
Spoiler:

Posted ImagePosted Image

#657 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 24 September 2007 - 15:52

Nothing new! Ότι και στο επισόδειο :(
Spoiler:

#658 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 posts

Posted 24 September 2007 - 16:05

εδω αλλοι και αλλοι δεν πεθαναν και θα πεθάνει ο παλύκαρος ο Ace?

εγω πιστευω οτι ηταν draw οπως του shanks με τον whitebeard

και τωρα fillers :(

ξερουμε ποσο θα κρατήσουν;
Posted ImagePosted Image

#659 myle

myle

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 24 September 2007 - 16:20

Το 325 με υπότιτλους:
Anime Avenue
Instantz NoobProduction - One Piece Fansub Group with streaming service
This is my way of the ninja.

#660 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 24 September 2007 - 22:25

φοβερο επεισοδιο με καταπληκτικο τελος....εννοω οτι σε αφηνει σε φοβερη αγωνια...με την φραση του αφηγητη the fight would be remembered as the "trigger" to the great incident to come.