Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 23 September 2007 - 00:05
1oν:οταν εσωσε τον luffy στην loguetown εδειξε εναν κεραυνο τον οποιο μπορουσε ευκολα να δημιουργησει ο ιδιος μετακινοντας τα συννεφα με την δυναμη του ανεμου αλλα και επισης οταν τον εσωσε για δευτερη φορα απο τον smoker προκαλωντας (λογικα ο ιδιος) ισχυρους ανεμους που τους παρεσυραν ολους
2ον:οταν ειδε στο 324 το bounty του luffy και πηγε να βγει εξω τον ρωτησε ενας επαναστατης που πηγαινει και εκεινος ειπε <i am going out to feel the air>(βγενω εξω να νιωσω τον αερα)
Plus κανενας μεχρι τωρα δεν εχει το devil fruit του αερα...Τι λετε και εσεις??
Posted 23 September 2007 - 01:21
Μπορεί κάποιος να μου στείλει τα One Piece απο 263 και μετά, ή έστω αν κάποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή να στείλει PM.
Γουστάρω πάρα πολύ εδώ που είμαι (CP9 ownz ^^).
I would rly appreciate it
Posted 23 September 2007 - 09:16
Φοβερο το 324 αλλα το 325 αναμενεται θεικο απλα...οσον αφορα το 324 π εδειξε για 2η φορα συνολικα τον πατερα του luffy Monkey D. Dragon εχω μια υποψια για το ποιο devil fruit εχει...(το manga δεν εχει αναφερει τιποτα μεχρι τωρα απλα ειναι δικη μου εκτιμιση)πιστευω οτι εχει tο logia fruit του αερα και το συμπερενω απο 2 σειμια π εχει δειξει μεχρι τωρα το anime
1oν:οταν εσωσε τον luffy στην loguetown εδειξε εναν κεραυνο τον οποιο μπορουσε ευκολα να δημιουργησει ο ιδιος μετακινοντας τα συννεφα με την δυναμη του ανεμου αλλα και επισης οταν τον εσωσε για δευτερη φορα απο τον smoker προκαλωντας (λογικα ο ιδιος) ισχυρους ανεμους που τους παρεσυραν ολους
2ον:οταν ειδε στο 324 το bounty του luffy και πηγε να βγει εξω τον ρωτησε ενας επαναστατης που πηγαινει και εκεινος ειπε <i am going out to feel the air>(βγενω εξω να νιωσω τον αερα)
Πολυ καλη παρατήρηση! Sugoi! Και άν σκεφτείς οτι μεχρι στιγμης εχουν κατι αλλα logia καποιοι αλλοι τοτε ειναι πολυ πιθανόν.
Πώς θα τα βαλει ο Luffy μας με τέτοια logia? Πάλι καλά που τα 2 είναι στο σοι, όμως κάποια άλλα όπως ο καπνός
I can't wait
"The more you know yourself the less things upset you"
Posted 23 September 2007 - 09:23
Φοβερο το 324 αλλα το 325 αναμενεται θεικο απλα...οσον αφορα το 324 π εδειξε για 2η φορα συνολικα τον πατερα του luffy Monkey D. Dragon εχω μια υποψια για το ποιο devil fruit εχει...(το manga δεν εχει αναφερει τιποτα μεχρι τωρα απλα ειναι δικη μου εκτιμιση)πιστευω οτι εχει tο logia fruit του αερα και το συμπερενω απο 2 σειμια π εχει δειξει μεχρι τωρα το anime
Κι εγώ το έχω σκεφτεί αυτό. Ήταν ο μόνος τρόπος να εξηγήσω ότι συνέβη στη Loguetown. Αυτό στο 324 δεν το είχα παρατηρήσει, αλλά πράγματι ενισχύει αυτήν την υπόθεση.
Posted 23 September 2007 - 10:36
Posted 23 September 2007 - 10:56
Posted 23 September 2007 - 11:36
Posted 23 September 2007 - 23:46
Εγω για τον Dragon nomiza οτι ειχε φαει κανα φρουτο που προκαλει καταιγηδες.
Posted 24 September 2007 - 14:46
ρεκορ νομιζω παμε για μεγαλο καψιμο μολις κατεβει το raw

Posted 24 September 2007 - 15:19
Posted 24 September 2007 - 15:29

Posted 24 September 2007 - 15:52
Posted 24 September 2007 - 16:05
εγω πιστευω οτι ηταν draw οπως του shanks με τον whitebeard
και τωρα fillers
ξερουμε ποσο θα κρατήσουν;

Posted 24 September 2007 - 16:20