Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#601 kami

kami

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 12 September 2007 - 09:44

δεν παρακολουθειτε το one piece απο τους vegapunk?γιατι αυτοι δεν εχουν βγαλει ακομα υποτιτλους...
η δεν εχετε αναγκη απο υποτιτλους...?
For things to change You have to change

#602 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 12 September 2007 - 11:37

RapidShare: 1-Click Webhosting

:wis: So-ge-kiiiin-guuuuuuu~

Arigatoooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!1

Μα καλά και αυτός ο σιχαμένος ο Chopper να πιάσει το μαγιώ με το στόμα!:puke:

Πάντως το όλο CP9 arc πολύ μέτριο..Κρίμα.
Τελικά για μένα το καλύτερο arc ήταν το Arlong Park με την φοβερή ερμηνεία της Nami (ή της seyiuu τώρα που μάθαμε και τον όρο:gotit:) και την χορταστική μάχη.

Κάθε πότε προβάλεται το One Piece?(να ξέρω πότε να κοιτάζω τους vegapunk για download..)

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#603 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 12 September 2007 - 14:51

Τι λες?????? Το CP9 Tα'σπασε............μονο η gear secondo!!!!! φτανει!
Posted Image

#604 Dragon

Dragon

Anime Newbie

• Members
  • 37 posts

Posted 12 September 2007 - 16:45

Συμφωνω το CP9 ηταν απο τα καλητερα arc!!!!
Μα τις 1000 ΠΙ.....Σ!!Δεν μπορω να βαλω εικονα lol

#605 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 12 September 2007 - 21:26

@.::Rey::.

cp9 arc seriously owned

GEAR 2!!!!!

και το alabasta arc ηταν αρκετα καλο και γενικα δεν υπαρχει χαλια arc στο one piece ολα εχουν κατι να σου τραβηξει την προσοχη η/και να σε συγκινησει ;)

#606 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 12 September 2007 - 23:39

Ναι δεν λέω πολύ ωραίο το 2,3 gear του luffy αλλά τι να το κάνω όταν βλέπω ένα 3λεπτο ξύλου, μετά από 4 επισόδεια μου δείχνει άλλο ένα 2λεπτο και τελικά μετά από άλλα 5 επισόδεια μου δείχνει το τέλος.Δεν το ευχαριστιέμαι έτσι.Ή μάχη του zoro με την καμήλα πως να με ικανοποιήσει όταν έχω δει zoro vs mr 1?Στην μάχη του Sanji με τον Ramen μάγειρα κόντευα να φάω τα μαλλιά μου.Πέρα από τον luffy όλες οι μάχες ήταν μέτριες.Συν ότι έχουν βάλει 10 λεπτά άχρηστης εισαγωγής σε κάθε επισόδειο.Εμένα με κούρασε πολύ αυτή η arc.το μόνο κόλλημα που έφαγα από αυτή την arc είναι η νέα personna του Ussop.Lulu lala lu..

Γούστα είναι αυτά.[Arlong] :hahaha: Shaaa aaaa aaaa[/Arlong]

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#607 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 12 September 2007 - 23:50

Ναι δεν λέω πολύ ωραίο το 2,3 gear του luffy αλλά τι να το κάνω όταν βλέπω ένα 3λεπτο ξύλου, μετά από 4 επισόδεια μου δείχνει άλλο ένα 2λεπτο και τελικά μετά από άλλα 5 επισόδεια μου δείχνει το τέλος.Δεν το ευχαριστιέμαι έτσι.Ή μάχη του zoro με την καμήλα πως να με ικανοποιήσει όταν έχω δει zoro vs mr 1?Στην μάχη του Sanji με τον Ramen μάγειρα κόντευα να φάω τα μαλλιά μου.Πέρα από τον luffy όλες οι μάχες ήταν μέτριες.Συν ότι έχουν βάλει 10 λεπτά άχρηστης εισαγωγής σε κάθε επισόδειο.Εμένα με κούρασε πολύ αυτή η arc.το μόνο κόλλημα που έφαγα από αυτή την arc είναι η νέα personna του Ussop.Lulu lala lu..

Συμφωνω με αυτα που λες ,ειδικα οσο αναφορα τις μαχες μονο του λοοφυ αξιζε (zoro vs mr1 OWN!!) ,Προλαυτα την θεωρω κορυφαια saga επειδη εδωσε παλι κατι διαφορετικο...και αν το καλοσκεφτουμε ποσα ανιμε επαναλαμβανουν τον εαυτο τους μετα απο καποιο σημειο?? Τρανο παραδειγμα το bleach !!

Αυτο που κανει το One piece ξεχωριστο ειναι οτι δεν εχει καλη και ασχημη saga απλα διαφορετικη π.χ το ολο concept της w7 για μενα ηταν το κατι αλλο -- απλα ενα σεναριακο αριστουργημα...ξεχωρα απο τις μαχες (που δεν ηταν βεβαια και ασχημες)

#608 kami

kami

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 13 September 2007 - 11:59

εγω πιστευω οτι το συγκεκριμενο arc ηθελε να δωσει σε αλλα σημεια περισσοτερη προσοχη απο οτι στις μαχες...δηλαδη μαθαμε και ειδαμε τοσα νεα πραγματα που πραγματικα σε ολα τα αλλα arc μαζεμενα δεν εχουμε δει...γι'αυτο και υποβαθμιστηκαν λιγο οι μαχες προκειμενου να επικεντρωσουμε προσοχη μας στα αλλα που εγιναν.
και στο κατω κατω το one piece δεν ειναι μονο οι μαχες του...
For things to change You have to change

#609 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 13 September 2007 - 12:03

εγω πιστευω οτι το συγκεκριμενο arc ηθελε να δωσει σε αλλα σημεια περισσοτερη προσοχη απο οτι στις μαχες...δηλαδη μαθαμε και ειδαμε τοσα νεα πραγματα που πραγματικα σε ολα τα αλλα arc μαζεμενα δεν εχουμε δει...γι'αυτο και υποβαθμιστηκαν λιγο οι μαχες προκειμενου να επικεντρωσουμε προσοχη μας στα αλλα που εγιναν.

x 1000:riiight:

#610 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 13 September 2007 - 12:53

χ2000

εγινε ενας χαμος γενικα απο πληροφοριες!!]

εμενα μου αρεσει το flashback του Franky!!! Tom-san τα σπαει!!
και της robin πολυ ωραιο! και η φαση με τον usopp με εκανε λιγο να βουρκοσω!

αλλα οταν μεσα στο cp9 εχω δει αυτην την σκηνη...
[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=iRm10C4lryY[/YOUTUBE]

VEGgIE PUuuNCH!! duh! :wooi2::congrats:
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#611 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 13 September 2007 - 13:28

Μάθαμε τα πάντα για Robin και Franky και απο μάχες:

Sanji vs Jyabura

"Cooking is a gift from God"
"Spices are a gift from devil"

Spoiler:

Γενικά με CP9 όλοι ξεπερνάνε τον ευατό τους, αλλά για μένα το Arlong Park είναι ακόμα top μαζί με Arabasta!
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#612 Dragon

Dragon

Anime Newbie

• Members
  • 37 posts

Posted 13 September 2007 - 14:14

Παιδεια επρεπε να ειναι μηκροτερες οι μαχες.....σε αυτο το arc ειδαμε το story της Robin και του Franky.. αμα ητανε μεγαλητερες οι μαχες τοτε ακομα δεν θα ειχε τελιωση ακομα!!!!παντως για μενα τα εσπασε, ιδιος η τελευτεα μαχη που τον εμψηχωσε ο Ussop!!
Μα τις 1000 ΠΙ.....Σ!!Δεν μπορω να βαλω εικονα lol

#613 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 13 September 2007 - 16:42

reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo:Σοβαροι ειστε??
το arc ε την CP9 einai θεικο και μονο η μαχη με τον lucci....:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:
Kai εκτος αυτου η πωρωση οτι παιρνουν δυναμη μαθαινοντας ολα τα ασχημα που συναιβησαν στη ζωη της robin και πολεμουν δυνωντας τις Ζωες τους.ΑΠΛΑ ΦΟΒΕΡΟ.:thatsit:

#614 myle

myle

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 14 September 2007 - 00:22

εγινε ενας χαμος γενικα απο πληροφοριες!!

αλλα οταν μεσα στο cp9 εχω δει αυτην την σκηνη...
[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=iRm10C4lryY[/YOUTUBE]

VEGgIE PUuuNCH!! duh! :wooi2::congrats:

+

"Cooking is a gift from God"
"Spices are a gift from devil"

Ήταν τα καλύτερα κομμάτια στο arc πιστεύω. Στο πρώτο μάλιστα έλιωσα από τα γέλια.
This is my way of the ninja.

#615 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 14 September 2007 - 01:54

Mpori kapoios na moy pei poy mporw na dw apo to episodio 312 kai meta xwris download

sorry gia to greeklish alla mpainw apo internet cafe
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something: