Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#511 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 26 August 2007 - 13:48

Κοιτα την ιστορια του tony tony chopper δεν την λες και ΕΠΙΚΟ saga................Να πω το Εnnies lobby ok. H Skypiea saga ενταξει..........αλλα αυτο με τον chopper δεν με συγκινει καθολου
Posted Image

#512 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 26 August 2007 - 13:56

Δεν θα το έλεγα. Έχει άλλωστε και την ατάκα απο το sig του Whitelighter! Είναι αρκετά ωραία ιστορία με συγκινήσεις όμως ο χοντρός που αντιμετωπίζει ο Luffy είναι αρκετά ξενέρωτος.
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#513 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 26 August 2007 - 14:03

Σοβαρολογείς; :)

Umm,yeah :P
Μιας και μαρεσουν τα filler παντως τυπου στο One Piece,δε με χαλουσαν οι ταινιες μεχρι τωρα...

Spoiler:

#514 Dragon

Dragon

Anime Newbie

• Members
  • 37 posts

Posted 26 August 2007 - 14:05

Η ιστορια του chopper εινια ωραια και συνεσθιματικη,θα ειναι ωραια πιστευω αλλα αυτο που ηθελα ειναι μια ταινια με την ιστορια του Redhair Shanks!!!πιστευω θα τα σπαει αμα βγει ποτε....
Μα τις 1000 ΠΙ.....Σ!!Δεν μπορω να βαλω εικονα lol

#515 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 26 August 2007 - 14:10

Εκτός από την lame μάχη με τον Wapol, το Drum Island μετράει τρελά. Παρελθόν Chopper με τον γιατρό και το τέλος πριν φύγουν τα καλύτερα σημεία.

Από τις υπόλοιπες ταινίες μόνο η 6 ήταν καλούτσικη, μερικές απλά υποφερτές κι άλλες epic failures. Η όγδοη με το retelling του Alabasta ήταν άσχημη... αλλά που να χωρέσεις και 38 επεισόδια σε μιάμιση ώρα. Το Drum Island που είναι μικρό μπορεί να βγει καλό..

#516 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 27 August 2007 - 11:05

Εκτός από την lame μάχη με τον Wapol, το Drum Island μετράει τρελά. Παρελθόν Chopper με τον γιατρό και το τέλος πριν φύγουν τα καλύτερα σημεία.

Από τις υπόλοιπες ταινίες μόνο η 6 ήταν καλούτσικη, μερικές απλά υποφερτές κι άλλες epic failures. Η όγδοη με το retelling του Alabasta ήταν άσχημη... αλλά που να χωρέσεις και 38 επεισόδια σε μιάμιση ώρα. Το Drum Island που είναι μικρό μπορεί να βγει καλό..

Ρε, θέλω ΠΟΛΥ να δω την ταινία με το Arabasta Arc! :|

Πού τη βρήκες; Εγώ είδα στο site των Vegapunk και ακόμη δεν την έχουν τελειώσει...
Ή μήπως την είδες RAW; :

{αν την έχει subbάρει κάποιο άλλο group, για δώσε link ;)}

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#517 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 27 August 2007 - 11:15

Δεν ξέρω άν το ξέρατε αλλά βγήκε το 321 σε RAW. Και έριξα μια ματία για την 8η ταινία αλλα τζίφος :(
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#518 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 27 August 2007 - 12:38

Εγω παντως ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ να εβλεπα το soul society σε movie
Posted Image

#519 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 27 August 2007 - 13:06

Δηλαδη αυτο το promotional που εβλεπα στα 300+ eps ηταν ταινια? Το περιμενα για OVA μιας και το arabasta arc ηταν μεγαλο...
[EDIT]: ειδα το trailer της Yami....
δεν ξερω τι λενε ολοι αλλα παντα μαρεσαν οι ταινιες και αυτο δεν ειναι εξερεση

#520 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 27 August 2007 - 14:03

Βασικά raw την είδα, λίγες μέρες μετά το rewatch των 38 επεισοδίων του arc οπότε δεν ήταν πρόβλημα.

#521 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 27 August 2007 - 23:30

παιδια θελω βοηθεια:Crying2::Crying2::Crying2:

εχω δει απο kaizoku μεχρι και το 228 αλλα πιο μετα δεν εχουν κανει και εχω καταποροθει!!

που μπορω να τα βρω?? αυτοι οι τυποι που λετε (vegapunk) δεν εχουν τοσο παλια επεισοδια

αχ-βαχ και εγω τωρα θυμιθικα να το τιμισω αυτο το anime...:terror2::nanteee:

ευχαριστω για την βοηθεια παιδια!
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#522 Lindicator

Lindicator

Alex D. Lind

• Members
  • 2 posts

Posted 27 August 2007 - 23:49

to one piece htan h etia pou e8istika sta anime kai exw dei mexri to episode 319 kia perimenw to epomeno...
|meta apo afto ida naruto, air gear, elfen lied, death note, ergo proxy, bleach,shinigami no balad, petshop of horor... tespa..
aplws to anime gamaei kai o Luffy mou 8imizei ligo enan filo mou ... full kafrilas xD

#523 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 28 August 2007 - 11:03

...ειδα το trailer της Yami...

Εγώ το postαρα το trailer :.

παιδια θελω βοηθεια:Crying2::Crying2::Crying2:

εχω δει απο kaizoku μεχρι και το 228 αλλα πιο μετα δεν εχουν κανει και εχω καταποροθει!!

που μπορω να τα βρω?? αυτοι οι τυποι που λετε (vegapunk) δεν εχουν τοσο παλια επεισοδια

αχ-βαχ και εγω τωρα θυμιθικα να το τιμισω αυτο το anime...:terror2::nanteee:

ευχαριστω για την βοηθεια παιδια!

Θα κατεβάσεις πρώτα από εδώ, ύστερα από εδώ (τα -elites, όχι τα -arab) και, τέλος, από εδώ.

to one piece htan h etia pou e8istika sta anime kai exw dei mexri to episode 319 kia perimenw to epomeno...
|meta apo afto ida naruto, air gear, elfen lied, death note, ergo proxy, bleach,shinigami no balad, petshop of horor... tespa..
aplws to anime gamaei kai o Luffy mou 8imizei ligo enan filo mou ... full kafrilas xD

Προσοχή! Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε gr33klish στις απαντήσεις σας...^^

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#524 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 28 August 2007 - 12:08

Εγώ το postαρα το trailer :.

Ok, then a question for you whitelighter-kun!

Την ταινια αυτη που μπορω να τη βρω? Εχει μεταφραστει απο κανα group ακομα? Βασικα εχει βγει καν?:P
Επισης τι γινεται τελικα μαυτο το arabasta που εβλεπα στα 300+ eps? Ταινια?OVAs?μπερδευομαι:bahhh:

#525 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 28 August 2007 - 12:30

Εγω περιμένω τους Vegapunk, αλλα την έχουνε μεταφράσει και αυτοι:
Instantz NoobProduction - One Piece Fansub Group with streaming service

LfNX0dh.png