Με καλύτερη φυσικά αυτή με τον Crocodile!Συμφωνω...βασικα αυτη με τον Crocodile και τον Enel πολυ καλυτερες για μενα...
Οπως ειπε και ο kith,μονο για τα Gears αξιζε,μετα ειχε υπερβολικο unpsofable,σ'αυτη με τον Lucci...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 02 June 2008 - 15:19
Posted 02 June 2008 - 15:22
Posted 02 June 2008 - 15:25
μαχη με συναισθημα ηταν...και μια χαρα κανονικη....
Οντως...2 φιλοι μαλωνουν,ουτε 100% σοβαρα,(καλα ο Usopp 100% ηταν!),αλλα ο Luffy προσπαθησε να τον παρει με το μαλακο στην αρχη,μετα τον δυσκολεψε γιατι τα ειχε σχεδιασει...
Με λιγα λογια,δεν ηταν μαχη για τα εφε και τις κινησεις,αλλα μαχη για την φιλια...
Posted 02 June 2008 - 15:29
Γιατί ήταν η πρώτη φορά που τσακόνονται οι strawhats και κάποιος αμφισβητεί τον καπετάνιο!Οπότε ήταν imo ένα μάθημα για τον Usopp!
Kαλά ίσως δεν το έκφρασα σωστά!Πάντως πάνω-κάτω το ίδιο εννοούμε!
ααααα....αν το θετεις ετσι ναι...αλλαζει...
Posted 02 June 2008 - 22:13
Posted 02 June 2008 - 22:15
Καταλαβαινω την απορια σου , αλλωστε με το που τον δει κανεις το πρωτο πραγμα που του ερχεται στο μυαλο αυτό ειναι....
resupecto...
Posted 02 June 2008 - 22:16
Μια ερώτηση!Τώρα που το σκέφτηκα,ο Brook πως μπορεί και προφέρει το B,ενώ δεν έχει χίλια?(λέει Laboon π.χ.)
LoL κατι τετοια ελεγα κι εγω πριν μερικα pages και με ειπατε "αιρετικο"!!(και για τον Brook και για τον Franky)
Ναι,το One Piece ειναι ανιμε φαντασιας,αλλα ωρες ωρες το παρακανει ο oda...η φαντασια και οι ακυριες του εχουν ενα οριο...
Εκτος απ αυτο σκεψου...
Πως τρωει αφου δεν εχει στομαχι??
Πως βλεπει αφου δεν εχει ματια??
Πιστευω πως δεν αξιζει να δωθουν απαντησεις εδω...ή μαλλον δεν υπαρχουν απαντησεις(!)
Posted 02 June 2008 - 22:17
Αξιζει τον κοπο;
Posted 02 June 2008 - 22:24
Θελω να το ξεκινισω αλλα και μονο που σκευτομαι ποσα επ. πρεπει να κατεβασω με πιανει πονοκεφαλος.
Αξιζει τον κοπο;
Οχι μην το δεις χαλια ειναι
Περα απο την πλακα τωρα ειναι τελειο, ξεκινατο και θα δεις

Posted 02 June 2008 - 22:24
Θελω να το ξεκινισω αλλα και μονο που σκευτομαι ποσα επ. πρεπει να κατεβασω με πιανει πονοκεφαλος.
Αξιζει τον κοπο;
Tι το ρωτας??
Με τα 1000!!!
EΔΩ,στο 2ο ποστ μου εξηγω πως μπορεις να το κανεις(για να μην δουν το γνωστο ρητο μου μερικοι και εκνευριστουν
Η σειρα ειναι φοβερη και καμια σχεση με την παιδικοτητα της αρχης..οσο προχωραει γινεται καλυτερη...εμπιστεψου με...θα θες να δεις ολο και περισσοτερο...
Επισης,αν απλα βαλεις το pc σου να κατεβαζει οταν δεν το χρησιμοποιεις δεν νομιζω να χεις μεγαλο προβλημα...ετσι εκανα κι εγω...σιγα σιγα,δεν τα χρειαζεσαι σε μια μερα...
Go,Download!
Περα απο την πλακα τωρα ειναι τελειο, ξεκινατο και θα δεις
Και προερχεται απο Naruto fan(κοινως Narutard:wooi2:)...αρα 2 λογοι για να την κατεβασεις...!!
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕDIT:
Harlock και υπολοιποι,μολις ανακαλυψα αυτο το site,κατι σαν youtube των ανιμε,λεει εχει πανω απο 10000 σειρες και δεν θελει εγγραφη(εμενα δεν μου ζητησε τπτ,αλλα το δοκιμασα μονο μια φορα...)..για οσους δεν το ξερουν ηδη...check it!!(το κοιταξα,η ποιοτητα αρκετα μετρια ομως..)
Home Page:Anitube.net
One Piece:AniTube-One Piece
Edited by Zoro, 02 June 2008 - 22:35.
Posted 02 June 2008 - 22:34
Πάντώς το έχω αναφέρει και στον Zoro αμάν πια με την καραμέλα πολλών ατόμων ότι το one piece είναι εντελώς παιδικό και πήγαινε δες ξερω "bleach" που το αίμα φεύγει ποτάμι και κουραφέξαλα!Δυστηχώς σύντροφοι op fans αθτό είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει και πιστε΄θω ότι κάποιοι απόσας θα το έχετε ζήσει και εσείς!Η σειρα ειναι φοβερη και καμια σχεση με την παιδικοτητα της αρχης..οσο προχωραει γινεται καλυτερη...εμπιστεψου με...θα θες να δεις ολο και περισσοτερο...
Πραγματικά αυτό όμως έχει καταντήσει καραμέλα!

This topic is locked