Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 17:54

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 18:44
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 18:48

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 18:50
βασικα απο παντα ητανε ο αδερφος του ARABASTA arc δεν ειχες δι οταν συναντι8ικαν??
βασικα αυτο ηξερα κι εγω αλλα στο επεισοδειο 314 αν δεν κανω λαθος ο παππους του του λεει οτι εβαλε ενα φιλο του να εκπαιδευσει το Luffy και ελεγε για τον Portgas
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 18:57

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 19:06
προτον απο τοτε που ο luffy εφιγε απο τιν πολη του βλεπη τον Ace στιν arabasta προτι φορα ο Ace ιταν παντα στον Whitebeard Αρα δεν 8α μπορουσε να τον ειχε εκπεδευση
Μαλλον η ζεστη θα ναι δεν την παλευω...
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 22:18
1)Και Οι Δυο Εχουν Πρασινο Μαλλι!(Του Smoker Ειναι Καπως Προς Το Πρασινο!
2)Εχουν Και Οι Δυο Χαρακτηρα Badass!
3)Tα Χαρακτηριστικα Τους Ειναι Σχεδον Ιδια!
4)Εχουν Και Οι Δυο Την Χαρακτηριστικη Φραση <Oi!>
Εχει Μηπως Παρατηρησει Και Καποιος Αλλος Αυτην Την Ομοιοτητα???
Επισης Που Μπορω Να Βρω Την 9η Ταινια!!!???
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GkLoc: 27 Μάιος 2008 - 22:42
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 23:00
O Smoker Μου Θυμιζει Πολυ Τον Zoro!
1)Και Οι Δυο Εχουν Πρασινο Μαλλι!(Του Smoker Ειναι Καπως Προς Το Πρασινο!
2)Εχουν Και Οι Δυο Χαρακτηρα Badass!
3)Tα Χαρακτηριστικα Τους Ειναι Σχεδον Ιδια!
4)Εχουν Και Οι Δυο Την Χαρακτηριστικη Φραση <Oi!>
Εχει Μηπως Παρατηρησει Και Καποιος Αλλος Αυτην Την Ομοιοτητα???
Επισης Που Μπορω Να Βρω Την 9η Ταινια!!!???
Nαι αμε!!Παντα θεωρουσα τον Smoker μια πιο badass εκδοση του Zoro...το μονο πoυ δεν στεκει απ αυτα που λες ειναι οτι δεν εχει πρασινα μαλλια ρε συ...γκριζοπα ειναι...χρωμα καπνου(εξου και το ονομα)...κατα τ'αλλα ναι μοιαζουν...και μ'αρεσουν και οι 2...
Αλλα ο Aokiji πιο τυπας απο τον Smoker!!
Oiiiiiiii(γμτ λεξη!!)...προσθεσε και ενα ossan που λεει συχνα ο Luffy,φαση
Oiii,osssann!!
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 23:02
Τον Aokiji Δεν Τον Ξερω!!!Nαι αμε!!Παντα θεωρουσα τον Smoker μια πιο badass εκδοση του Zoro...το μονο πoυ δεν στεκει απ αυτα που λες ειναι οτι δεν εχει πρασινα μαλλια ρε συ...γκριζοπα ειναι...χρωμα καπνου(εξου και το ονομα)...κατα τ'αλλα ναι μοιαζουν...και μ'αρεσουν και οι 2...
Αλλα ο Aokiji πιο τυπας απο τον Smoker!!
Oiiiiiiii(γμτ λεξη!!)...προσθεσε και ενα ossan που λεει συχνα ο Luffy,φαση
Oiii,osssann!!
Στην Δευτερη Ερωτηση Εχεις Απαντηση??
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 23:04
Τον Aokiji Δεν Τον Ξερω!!!
Στην Δευτερη Ερωτηση Εχεις Απαντηση??
Θα τον μαθεις συντομα
Ωραιος τυπος κι αυτος!!
Δεν την ειχα δει την ερωτηση...την εχω ψαξει κι εγω,αλλα μου φαινετε δεν εχει κυκλοφορησει ακομα...κι αν την βρεις δεν θα ναι subbed:sigh2:
Υπομονη!!
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 00:56
Για επεισόδιο το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχουν εξαφανιστεί οι HD raw providers. Απ' ότι πήρε το μάτι μου οι Instantz μάλλον μέχρι αύριο το απόγευμα θα έχουν ένα HD raw για να κάνουν την δουλειά τους.
Γιατί δεν βγάζουν οι AnimeSS script γμτ...
Έχω το SD raw αλλά δεν γουστάρω να το δω χωρίς subs.
Αυτές τις μέρες δεν έχω σχολή και πραγματικά η αναμονή με σκοτώνει...
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 00:58
Και κατι τελείως άσχετο γιατί κάποιος φίλος ανέφερε τον θεο ACE πριν και θυμηθηκα και το σκηνικό με τον Smoker..
Ρωτώ λοιπόν δεν είναι στο top 3 των πιο cool τυπων του OP o big brother? Kαι έχει και πιο ωραίο όνομα απο τον Luffy ( στο πληρες όνομα αναφερομαι).
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 01:05
Ρωτώ λοιπόν δεν είναι στο top 3 των πιο cool τυπων του OP o big brother? Kαι έχει και πιο ωραίο όνομα απο τον Luffy ( στο πληρες όνομα αναφερομαι).
ΕΙΝΑΙ...ΕΙΝΑΙ...
Σαν ονομα το Ace μ'αρεσει,οχι το Portgas(καλα οχι οτι δεν ειναι καλυτερο του Monkey!!)
Αφου ο Ace να σκεφτεις εχει και τον Aokiji αν θελει...ενω ο Luffy δεν μπορει για την ωρα να κανει τπτ σε Aokiji,Smoker...
Battle Royale θα δουμε μαλλον συντομα στο manga(οσοι το διαβαζουν ξερουν τι λεω
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 01:11
ΕΙΝΑΙ...ΕΙΝΑΙ...
(οι αλλοι 2 ποιοι ειναι??
)
Σαν ονομα το Ace μ'αρεσει,οχι το Portgas(καλα οχι οτι δεν ειναι καλυτερο του Monkey!!)
Αφου ο Ace να σκεφτεις εχει και τον Aokiji αν θελει...ενω ο Luffy δεν μπορει για την ωρα να κανει τπτ σε Aokiji,Smoker...
Battle Royale θα δουμε μαλλον συντομα στο manga(οσοι το διαβαζουν ξερουν τι λεω)
Οι άλλοι δυο είναι, ο Mihawk σίγουρα ο ένας και για την δευτερη θεση ερίζουν διαφοροι κατα τη γνωμη μου....
Όσο για την μάχη δεν παίζεις δίκαια... θελω και εγω ....
Και το Portugas D. Ace είναι μακραν το πιο "πειρατικό" ονομα που εχουμε ακούσει στο ΟΡ

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο