Συνεχισε Να Seedαρις To Κατεβαζω Τορα!Ενα Μπραβο Στα Παιδια Του Onepiece.gr!Αλλα Και Στον Ichigo Που Seedari!Παιδιά για όποιον θέλει κάνω seed την πρώτη ταινία ονε πιεψε με ελληνικούς υπότιτλους!
Την ανέβασα μόλις τώρα!Αν δείτε ότι δεν σας κατεβαίνει μάλλον θα έχω κάνει εγώ καμιά πατάτα γιατί είναι ηπρώτη φορά που ανεβάζω torrent!A..και κάτι συμαντικό η δουλειά δεν είναι δικιά μου αλλά των καταπληκτικών παιδιών του onepiece.gr
Το torrent θα το βρείτε εδώ!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 24 May 2008 - 22:06
Posted 24 May 2008 - 22:07
Posted 24 May 2008 - 22:21
Δυστιχως Ichigo ,Δεν Μου Κατεβαζει Καθολου!Στα Seeds Το Εχει 0.Σιγουρα Seedaris?Μην ανυσηχείτε το pc μου είναι ανοιχτό εδώ και 2 βδομάδες!
GkLoc ελπίζω να σου κατεβαίνει έτσι?
Αστο Ε,Ετσι Και Αλλιως Το Εχω Δει!!!
Edited by Kenny, 24 May 2008 - 22:47.
double post
Posted 24 May 2008 - 23:05
Posted 24 May 2008 - 23:10
Πάντως αν κάποιος θέλει μπορει να την κατεβάσει και μκε rapidshare από το .::Enter onepiece.gr - GREEK OP FANSUBS::.
Yup,με rapidshare εχω φτασει απο 200 μεχρι 700 kbps,συνηθως 400-500..με τα χαζοtorrents,αν δεν εχει seeds,πολυ μικρες ταχυτητες...αν παλι εχει,θα παρεις καλες ταχυτητες(αν και ιδιες,πολυ λιγο ανωτερες του rapidshare) αλλα ειναι θεμα αν δεν θα σου διακοπει..
Ενω με rapidshare παιρνεις σταθερες ταχυτητες και εισαι μια χαρα(+το κολπο,δεν περιμενεις καθολου χρονο)..
Αφηστε τα torrents ρεεεεε
(μην μου ανοιξετε θεμα,απλα βρηκα αφορμη με αυτο το torrent του One Piece..)
Posted 24 May 2008 - 23:12
Ναι απλώς η ταινία είναι χωρισμένη σε 7 parts και αυτό όσο να έχει είναι λιγάκι σπαστικό!Yup,με rapidshare εχω φτασει απο 200 μεχρι 700 kbps,συνηθως 400-500..με τα χαζοtorrents,αν δεν εχει seeds,πολυ μικρες ταχυτητες...αν παλι εχει,θα παρεις καλες ταχυτητες(αν και ιδιες,πολυ λιγο ανωτερες του rapidshare) αλλα ειναι θεμα αν δεν θα σου διακοπει..
Ενω με rapidshare παιρνεις σταθερες ταχυτητες και εισαι μια χαρα(+το κολπο,δεν περιμενεις καθολου χρονο)..
Αφηστε τα torrents ρεεεεε
(μην μου ανοιξετε θεμα,απλα βρηκα αφορμη με αυτο το torrent του One Piece..)
Posted 24 May 2008 - 23:13

Posted 25 May 2008 - 00:14
Για του χρονου κατι ειχε ειπωθει.
Ε ρε γμτ .... πολυ αργουνε ρε ... και τα επεισοδια και οι ταινιες ... θελουμε One Piece γρηγορα και ποιοτικα.
Ε ρε βλακας που τα ειδα ολα μεσα σε 2 μηνες ...
Posted 25 May 2008 - 00:18
Ε ρε βλακας που τα ειδα ολα μεσα σε 2 μηνες ...
Αρωστιααααα!!!!
(Πλακα κανω!)
Κι εγω μεσα σε 3-4 μηνες τα ειδα,και τοτε νομιζα οτι ηταν προς το τελος η σειρα..δλδ αντε να θελε ακομα 1-2 μηνες νομιζα,μιας και ειχε βγει το 99..που να το φανταστω οτι ειχα πεσει σε ενα απο τα μεγαλυτερα shounen..μονο προς το τελος το καταλαβα οτι ηθελε πολυ ακομα,αλλα ηταν πολυ αργα,ειχα καει
Posted 25 May 2008 - 09:50
βασικα βλεπω τωρα το ονε πιεσε και εχω φτασει στο 180, αλλα πρεπει να εχω παραληψει μερικα επισοδια, γιατι θυμαμαι καποια πραγματα τα οποια δεν τα εχω δει...
1. το γιατι ο κροκοδιλε ειχε ραματα στο προσωπο του. θυμαμαι κατι οτι ηταν ο αδελφος καποιου και ηταν πολυ κακος και του εκοψε το κεφαλι αλλα αυτος επεζισε.
2. θυμαμαι οτι σε καποιο επισοδιο εδειχνε τι ειδους φρουτα του διαολου υπαρχουν σαν σχεδιαγραμα.
μηπος και καποιος αλλος τα εχει δει αυτα? αν ναι σε ποια επισοδια?
ββ
Posted 25 May 2008 - 13:39
1. το γιατι ο κροκοδιλε ειχε ραματα στο προσωπο του. θυμαμαι κατι οτι ηταν ο αδελφος καποιου και ηταν πολυ κακος και του εκοψε το κεφαλι αλλα αυτος επεζισε.
2. θυμαμαι οτι σε καποιο επισοδιο εδειχνε τι ειδους φρουτα του διαολου υπαρχουν σαν σχεδιαγραμα.
1....δεν υπαρχει αυτο που λες...απλα εχει ραμματα...πως τα απεκτησε γουι ντοντ νοου...
2....απλα εδειξε μια εικονα σαν σταυρο με διαφορα φρουτα χωρις λεπτομερεις...αυτο θυμαμαι μονο...
Posted 25 May 2008 - 17:04
1....δεν υπαρχει αυτο που λες...απλα εχει ραμματα...πως τα απεκτησε γουι ντοντ νοου...
2....απλα εδειξε μια εικονα σαν σταυρο με διαφορα φρουτα χωρις λεπτομερεις...αυτο θυμαμαι μονο...
οκ ευχαριστω
μαλλον θα το μπερντεψα με κατι αλλο ή θα το εβγαλα απο το μυαλο μου τον καιρο που το εβλεπα στο αλτερ
Posted 25 May 2008 - 17:06
οκ ευχαριστω
μαλλον θα το μπερντεψα με κατι αλλο ή θα το εβγαλα απο το μυαλο μου τον καιρο που το εβλεπα στο αλτερ
παρανοικος

Posted 25 May 2008 - 20:17
Με λιγα λογια:
:congrats:Vivi Discussion Time:congrats:

This topic is locked