Ρε Φιλε Ζορο,Δεν Εχω Δει Ακομα Επεισοδια Με Robin Ως Nakama Τους Και Γιαυτο!!Συγνωμη Που Ξεχασα Να Το Αναφερω!
Οταν τα δεις ομως θα χεις καλες εντυπωσεις λογικα
Οι υπολοιποι οσοι θελουν απαντηστε εδω..
Ας πω κατι αλλο μιας και τελειωσαμε με τα προηγουμενα...
Τα ρουχα των Straw Hats σας αρεσουν???Τα standard λεω,οχι οι "αλλαγες" που κανουν που και που...
Εγω λεω
Luffy-Αν και ψιλοταιριαζουν για την προσωπικοτητα του(baka:tongue2:),εμενα ποτε δεν μου αρεσαν παρα πολυ(παρολο που τον ψιλοσυνηθισα)...πιστευω θα μπορουσε να του εχει δωσει κατι καλυτερο ο oda απο "αμανικο" πουκαμισο και σανδαλια...
Zoro-Γενικως ωραια,αν και μετα απο λιγο καιρο τα βαριεσαι(γι αυτο γινονται και αλλαγες)...παντως τα μαυρα παντελονια-μποτες του πανε...α και η Bandana!και αυτα του Arlong Arc/Enies Lobby πολυ καλα(χαβανεζικο πουκαμισο/κιτρινο πουκαμισο με φερμουαρ)
Sanji-Ναι ωραιο γενικως το smoking με την γραβατα και το τσιγαρο..καλος συνδιασμος..και αυτα στο Enies Lobby ηταν πολυ καλα(πορτοκαλι πουκαμισο)
Nami-δεν νομιζω να εχει standard ρουχα,ολο αλλαζει(γυναικες) και μονο κοινο εχει οτι φοραει mini()...γενικως πολυ ωραια ολα παντως...τα "σανδαλια" λιγο βλακεια μονο...
Robin-επισης,δεν μου φαινετε εχει standard,ολο αλλαζει...ολα πολυ καλα παντως,sexy και τις ταιριαζουν γαντι(ενα απο τα καλα του thriller bark ειναι τα ρουχα της)...
Franky-Αν εξαιρεσουμε το οτι δεν φοραει παντελονια(και οτι τα χερια του ειναι σαν του Popeye,αλλα αντι για σπανακι εχει Cola!!-αραγε βασιστικε εκει ο oda??)ωραια τα πουκαμισα του...ενα παντελονι δεν θα τον εβλαπτε..εστω και σορτσακι...
Usopp-Μπα,με τις "τιραντες" και τον πρασινο σκουφο σαν εργατης ειναι...αυτα του thriller bark παλι καλυτερα(με το σετ εξορκισμου!!)...
Chopper-ε,δεν φοραει και πολλα..το κοκκινο πουκαμισο Enies Lobby ωραιο παντως...
Brook-Δεδομενου οτι ειναι το λιγοτερο που κοιτας σε εναν διμετρο σκελετο που μιλαει,μια χαρα ειναι...
U??

This topic is locked