Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#226 kenshin

kenshin

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 13 February 2007 - 17:57

το anime εχει φτασει το 297 επεισοδιο
297-->Hunter Sanji Appears? An Elegy for the Lying Wolf
τα επεισοδια που αναμενονται ειναι
298-->The Scorching Kick! Sanji`s Full Course Footwork
299-->A Fierce Attack of Drawn Swords! Zoro VS Kaku: The Powerful Slashing Showdown
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=69
και συνεχιζεται...
Posted Image

#227 papakos

papakos

PAPARAS

• Members
  • 3 posts

Posted 19 February 2007 - 20:11

απιστευτο anime ενα απτα καλυτερα

#228 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 20 February 2007 - 16:20

Ρε παιδιά, εγώ, παρ' όλο που κατεβάζω τα επεισόδια των Kaizoku-Fansubs (για συλλογή, καθώς είναι οι καλύτεροι), είδα και Foxy episodes από κάτι άχρηστα Balkongo Fansubs, και συνέχισα με τα πολύ καλά Gerusama releases και τώρα κατεβάζω από ADC-Elites, οι οποίοι κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά (;) 2 ADCs).
Όλα τα προαναφερθέντα fansub groups, με πρώτο και καλύτερο το K-F, δεν τα διάλεξα μόνο λόγω της ποιότητας, αλλά και της πολύ καλής μετάφρασης, πράγματα που δείχνουν ότι έχει γίνει καλή κι οργανωμένη δουλειά (με εξαίρεση πάντοτε τους BalF, των οποίων τα επεισόδια τα είδα μόνο για να μην έχω κενά στην ιστορία, καθώς ήξερα πως το Foxy Arc δεν ήταν πολύ σημαντικό).

Τώρα θα μου πείτε: «Γιατί μας τα πρήζεις με ένα τόσο μεγάλο post;», συγγνώμη, αλλά μια που το έγραψα, λέω να μην το σβήσω καθώς δεν είναι και off-topic, πιστεύω...

Εγώ, τώρα, απλώς ήθελα να σας ρωτήσω αν οι Vegapunk, για τους οποίους ακούω τόσο καλά λόγια, έχουν και καλή μετάφραση στα releases τους, καθώς και text effects και όλα τα σχετικά στις επιθέσεις των χαρακτήρων... Διότι δεν μου αρκεί απλώς το καλό resolution (1280x768 όπως άκουσα από κάποιους)...

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#229 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 20 February 2007 - 22:02

πολυ καλη μεταφραση και εικονα και εχει και effects.Καλα εγω τα κατεβασα με hi-resolution και κολλουσε ολος ο υπολογιστης.

#230 gorillazz

gorillazz

Anime Fan

• Members
  • 157 posts

Posted 21 February 2007 - 04:35

Πριν δυο μέρες έκανα μια σύγκριση μεταξύ vegapunk και adc...Από πλευράς ποιότητας οι vegapunk απλά τα σπάνε!!!!Στη μετάφραση κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με adc άλλα στα text effects νομίζω ότι χάνουν λίγο...Δεν έχει δείξει και το effect του Luffy ακόμα...Θα περιμένω να δω και αυτό και θα σου πω..Eίχα συνηθίσει και τα effect adc και μου χτύπησε λίγο..

#231 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 21 February 2007 - 14:19

Εγώ κατέβασα το 295 από Vegapunk και τα 'παιξα!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ RESOLUTION!!!! ΤΕΡΑΣΤΙΟ!

Και τα effects μου άρεσαν, μοιάζουν περισσότερο με αυτά που βάζουν οι K-F, νομίζω... Άσε που το font των απλών subtitles είναι ολόιδιο.
Φαίνεται καλό group, αλλά ο υπολογιστής μου δεν τα αντέχει... : :cry:
Κολλάει σε μερικά σημεία όταν ανοίγω τα αρχεία.
Μου φαίνεται θα τα δω στον υπολογιστή του αδερφού μου... μπου χου χου... *κλαψ λυγμ σνιφ*

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#232 Greenleaf

Greenleaf

Oi!

• Members
  • 21 posts

Posted 22 February 2007 - 15:10

Mόλις τελίωσα τον μαραθώνιο που είχα αρχίσει στις 6 Ιανουαριου!! :P

Τρομερή πόρώση...

Και τώρα μπαίνω στο λούκι κάθε εβδομάδα και ένα επεισόδιο :( , πάντως φοβερή η ποιότητα των Vegapunk, αξίζουν, μην περιμέντε ΑDC...

#233 dimitrisasp

dimitrisasp

Παιδί για σπίτι...

• Members
  • 13 posts

Posted 24 February 2007 - 17:12

Παιδιά έχω φάει κόλλημα με την σειρά. Δεν μπορώ να περιμένω να κατεβάσω
τα επεισόδια... Υπάρχει κανείς που θέλει να κάνει μαζί μου ανταλλαγή μερικά
επεισόδια One Piece...??? Ενδιαφέρομαι από 264 μέχρι 299 ή όσο έχει πάει...
Posted Image

#234 NotaniceGuy

NotaniceGuy

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts

Posted 25 February 2007 - 01:47

to kalytero anime pou exw dei ta teleutaia xronia....entaxei isws ta paralew alla paidia...einai top. i seira auti xepernaei kathe prosdokia kai pragmatika mporei na dei kapoios kai ta 300 epeisodia (sto 296 einai twra.....vgainei se ligo to 297, i einai sto 297 kai vgainei to 298;;;tespa) monokopania!!! apla den mporeis na stamatiseis na to vlepeis....ektos apo to olo skypea arc pou itan gia pantofles kata tin tapeini mou gnwmi.

#235 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 posts

Posted 25 February 2007 - 01:52

μονο και μονο που εχει για κακο καποιον που μοιαζει στον eminem το skypea arc γα..ει.
Posted Image
Πρωιν kakashi_sensei

#236 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 25 February 2007 - 19:30

μονο και μονο που εχει για κακο καποιον που μοιαζει στον eminem το skypea arc γα..ει.

XAXAXA Εχεις απολυτο δικιο.....

#237 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 27 February 2007 - 20:02

κατευάστε mugiwara theater 1-5 απο Vegapunk!
Πολύ γέλιο, ειδικά το Jinginai time.

Spoiler:

LfNX0dh.png

#238 RiTO

RiTO

Tactical.Leader

• Members
  • 31 posts

Posted 28 February 2007 - 17:15

Γεια τι λεει? πηγα να κατεβασω το mugiwara theater 1-5 απο Vegapunk αλλα φαινεται εχει καποιο προβλημα ο server τους γιατι μου εβγαζε error tracker..
Εχω και εγω εως το 212 απο kaizoku μετα αναγκαστηκα για σεναριακους λογους να κατεβασω απο κατι περιεργα fan sub και τωρα εχω φτασει στο 294 και περιμενω απο adc-heaven να subbarun..
Παντως εχει απιστευτο γελιο.Τρομερο shounen anime
Insanity has taken over me..
Posted Image

#239 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 28 February 2007 - 17:32

Γεια τι λεει? πηγα να κατεβασω το mugiwara theater 1-5 απο Vegapunk αλλα φαινεται εχει καποιο προβλημα ο server τους γιατι μου εβγαζε error tracker..

http://www.vegapunk.com/downloads.php direct
απο τα specials πατα HD/SD Encoding(οτι σε βολευει) και δεξι κλικ,save as...
Υakuza Luffy ftw :bleh:

#240 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 28 February 2007 - 19:16

κατευάστε mugiwara theater 1-5 απο Vegapunk!
Πολύ γέλιο, ειδικά το Jinginai time.

Spoiler:

ΝΑΙ, ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ! :D :D

ORE WA DON LUFFIONE! :twisted::twisted:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Posted Image