Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#2146 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 18 May 2008 - 15:40

οταν λες το σεναριο??γιατη στα αλλα movies δεν ειναι δικο του?

kith,καταρχας να σου πω οτι το bounty της Nami ειναι 16.000.000 beli αν θυμαμαι καλα ενω του Franky 44.000.000,αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος...(παντως του usopp και sanji τα χεις λαθος...ειναι 30μυρια ο usopp και 77μυρια ο sanji Νομιζω??:hmmm:)

Μετα ναι,οπως ειπε και ο ichigo,τις ταινιες δεν τις εχει γραψει ο oda,γι αυτο και δεν ειναι της ιδιας ποιοτητας με την σειρα..η 10η αναμενεται να ναι η καλυτερη...παρ ολα αυτα εγω σου προτεινω να δεις τις 2 αγαπημενες μου απο τις ταινιες,την 4η και την 7η,γιατι πιστευω οτι ελεγαν πολυ και πλησιαζουν αρκετα την σειρα...(ειδικα στην 4η ο oda εβαλε το χερακι του και δημιουργησε 2 χαρακτηρες...και εμενα η 4η ειναι η πρωτη αγαπημενη μου..δευτερη η 7η...)...

Αν βεβαια αντεχεις δες τες κι ολες,δεν ειναι οτι δεν βλεπονται,απλα δεν ειναι τοσο καλες οσο η σειρα...ειδικα για να χεις μια αποψη εγω λεω δες τες....επισης 2 αλλες που τεινουν να αρεσουν στο κοινο ειναι η 5η και η 6η...(εμενα δεν μου πολυαρεσαν)..αρα θα σου λεγα να δεις τουλαχιστον τις 4η,5η,6η και 7η,που ειναι οι πιο γνωστες...:)

Εχει και κάποιο δίκιο ο φίλος αν και νομίζω ότι αναφέρεται στο post του φίλου Zoro στο thread του Naruto ο οποίος όμως έκανε σαφέστατα πλάκα απαντώντας σε ένα δικό μου post. Όσο για τη σύγκριση Ν-Β-ΟΡ την έχουμε κάνει χίλιες φορές και έχει καταντήσει κουραστική. Εγώ θα αρκεστώ στο να επαναλάβω ότι και τα δύο (Ν,ΟΡ) είναι εξαιρετικά ( με τις καλές και τις άσχημες στιγμές τους βέβαια) και είναι κρίμα όποιος έχει δει το ένα να μην δεί το άλλο. Κακώς όμως τα συγκρίνουμε γιατί κατα τη γνώμη μου δεν μοιάζουν! Αυτά...

Σχετικά με τηο καινούριο επεισόδιο: Όχι πάλι flashback ρε παιδιά....:stubborn:

Ποστ στο thread του Naruto???Σιγα μην κανω ποστ για OP εκει να με λιντσαρουν:hihi2:

(μηπως εννοουσες το Naruto,Bleach or One Piece??)

Αλλα αφου μαλλον υπαρχει τετοιο ποστ(απο τον Ridelub??) θα παω να το δω:hehe:

Παντως ναι...ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ FLASHBACKS:hahaha:...θελουμε ξυλο!!

#2147 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 18 May 2008 - 15:57

kith,καταρχας να σου πω οτι το bounty της Nami ειναι 16.000.000 beli αν θυμαμαι καλα ενω του Franky 44.000.000,αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος...(παντως του usopp και sanji τα χεις λαθος...ειναι 30μυρια ο usopp και 77μυρια ο sanji Νομιζω??:hmmm:)

Μετα ναι,οπως ειπε και ο ichigo,τις ταινιες δεν τις εχει γραψει ο oda,γι αυτο και δεν ειναι της ιδιας ποιοτητας με την σειρα..η 10η αναμενεται να ναι η καλυτερη...παρ ολα αυτα εγω σου προτεινω να δεις τις 2 αγαπημενες μου απο τις ταινιες,την 4η και την 7η,γιατι πιστευω οτι ελεγαν πολυ και πλησιαζουν αρκετα την σειρα...(ειδικα στην 4η ο oda εβαλε το χερακι του και δημιουργησε 2 χαρακτηρες...και εμενα η 4η ειναι η πρωτη αγαπημενη μου..δευτερη η 7η...)...

Αν βεβαια αντεχεις δες τες κι ολες,δεν ειναι οτι δεν βλεπονται,απλα δεν ειναι τοσο καλες οσο η σειρα...ειδικα για να χεις μια αποψη εγω λεω δες τες....επισης 2 αλλες που τεινουν να αρεσουν στο κοινο ειναι η 5η και η 6η...(εμενα δεν μου πολυαρεσαν)..αρα θα σου λεγα να δεις τουλαχιστον τις 4η,5η,6η και 7η,που ειναι οι πιο γνωστες...:)

Ποστ στο thread του Naruto???Σιγα μην κανω ποστ για OP εκει να με λιντσαρουν:hihi2:

(μηπως εννοουσες το Naruto,Bleach or One Piece??)

Αλλα αφου μαλλον υπαρχει τετοιο ποστ(απο τον Ridelub??) θα παω να το δω:hehe:

Παντως ναι...ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ FLASHBACKS:hahaha:...θελουμε ξυλο!!

Zoro για τα bounties της Nami και του Franky είσαι σωστός!
Α.. επίσης κοίτα και αυτό το videaki που έφτιαξα στο youtube με το main theme του zoro!Μιλ.αμε κανένας δεν είχε ανεβάσει videaki με το main theme του , το οποίο λατρεύω!:wooi2:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4TvJhcIibZw[/youtube]
Posted Image

#2148 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 18 May 2008 - 16:00

πολυ ωραιο theme
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2149 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 18 May 2008 - 16:14

Καλα ε κι εν το μεταξυ δεν το χα ακουσει ποτε ολοκληρο!!

Πολυ ωραιο theme,μοιαζει πολυ με πειρατικο...η τρομπετα μονο στο τελος μου την επασε λιγο:stubborn:

#2150 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 18 May 2008 - 16:27

αφτο ειναι το ακριβες theme που παιζει οταν παιζει ξηλο ο zoro η οταν παει να πεξει ξηλλο
Posted Image
Spoiler:

#2151 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 18 May 2008 - 16:36

kith,σορρυ που σε ξαναδιορθωνω,φιλικα το κανω(μιας και ειναι για op το sig:))...

Νami,16 μυρια και Franky ειναι Shipwright η "δουλεια" του

Btw,του Brook αν σ'ενδιαφερει το bounty αν και ειναι spoiler,εδω

Spoiler:

(παντως μου φαινετε ξεπερνας τα ορια της υπογραφης ,που ειναι 700 x 250,οπου 250 το υψος...αν ειναι ετσι καλο ειναι να μικρινεις τα γραμματα ή να αφαιρεσεις κατι πριν σε δει και στο πει κανας mod..)

Tου Zoro το Theme δεν νομιζω να το χουν βαλει ποτε ολοκληρο στην σειρα,μονο στο διαλειμμα που δειχνανε τα χαρτια με τα bounties βαζανε ενα κομματακι απ αυτο...

Edited by Zoro, 18 May 2008 - 16:43.

#2152 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 18 May 2008 - 17:00

ευχαριστο για της διορθοσης
τωρα πιστευο να ειναι οκ!
Posted Image
Spoiler:

#2153 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 18 May 2008 - 17:13

Zoro τσάμπα το σποιλερ που έβαλες για το bounty του Brook!
Posted Image

#2154 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 18 May 2008 - 17:15

Zoro τσάμπα το σποιλερ που έβαλες για το bounty του Brook!

Οντως αλλα δεν ειναι και τπτ το φοβερο...σχεδον ολοι ξερουμε οτι

Spoiler:

#2155 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 18 May 2008 - 17:16

Ναι μωρε για πλάκα το είπα!:bleh:
Posted Image

#2156 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 18 May 2008 - 17:19

Μαρεσει που στον chopper λεει pet και οχι doctor:deadga6:
Τι λεει εχουμε subs?

#2157 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 18 May 2008 - 17:24

pet ειχανε γραψη στο wanted Poster και ειναι αστιο γιαυτο το αφισα ετσι
και δεν το καταλαβα αφτο για τον brooke για εξηγιστε!!
Posted Image
Spoiler:

#2158 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 18 May 2008 - 17:27

To Bounty του Brook ειναι γνωστο μονο στο manga για την ωρα..(δεν ξερω αν το διαβαζεις..)και..

Spoiler:

#2159 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 18 May 2008 - 17:36

Cook όχι Cooker. (Though you get a great pun if you replace the 'C' with an 'H')

LfNX0dh.png

#2160 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 18 May 2008 - 17:41

@donald
Αν εννοείς το σχόλιο με το HD ήταν δικό μου. Φυσικά δεν το έκανα για να ξεκινήσω flame (ούτε θα ξεκινήσω ποτέ...είμαι ήρεμος άνθρωπος εγώ:twisted:)

Ναι ρε παιδιά το δικό σου post θυμόμουν. Anyway you got the point...
Kαι δεν ξέρω γιατί σε μπερδεύω με τον Ζορο :bike:
Posted Image