Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#2011 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 12 May 2008 - 14:48

Παιδια ,δεν ξερω για εσας αλλα τα τελευταια επεισοδια τα βαριεμαι παρα πολλυ:deadga6:.....Δεν εχει καθολου ξυλο...σε σχεση με τα πρωτα επεισοδια που φευγανε bam bam τωρα κανουνε 50 επεισοδια για να παιξουνε ξυλο με τους κακους......

Posted Image

#2012 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 12 May 2008 - 14:51

Παιδια ,δεν ξερω για εσας αλλα τα τελευταια επεισοδια τα βαριεμαι παρα πολλυ:deadga6:.....Δεν εχει καθολου ξυλο...σε σχεση με τα πρωτα επεισοδια που φευγανε bam bam τωρα κανουνε 50 επεισοδια για να παιξουνε ξυλο με τους κακους......

[SIGPIC][/SIGPIC]

Συνηθηζα να συμφωνω με σενα,αλλα τωρα τελευταια εχω δει μερικες βελτιωσεις στα επεισοδια..οσο προχωραει,η πλοκη γινεται πιο βαθια και οντως και η ιστορια σαν συνολο γινετε καλυτερη...

Πιο κει λενε ειναι ακομη καλυτερο..

#2013 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 12 May 2008 - 14:57

Οτι ειναι καπως βαρετα ειναι αλλα δεν μπορω να πω οτι ευθυνεται στο οτι δεν πεφτει ξυλο.Γενικα εχει αλλαξει το κλιμα(προς το αθλιο) και εχει και πολυ black humor οχι τοσο πετυχημενο.Παντως δεν νομιζω πολλοι να βλεπουνε Op κυριως για το ξυλο:nosey:Απλα λιγη υπομονη, απο οτι λενε εδω οι spoiler providers του thread θα εχουμε καλες μαχες.Για να δουμε:drink:

#2014 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 12 May 2008 - 15:20

Encoded video δεν έχει πάντως έτσι?Γιατί αυτό που είδα ήταν με script!

ΕΕ?:oo:Γιατι αλλα?:oo:Υπαρχει καποιος που περιμενει απο INP?:oo:

HD να είναι κι ότι να 'ναι! HD Rulez!:bike:

#2015 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 12 May 2008 - 15:20

Αμα παιξει ο Luffy με τον Whitebeard ξυλο ποσες πιθανοτητες εχει να κερδισει ο Luffy???:ureshii:O Whitebeard ηταν αυτος ο τεραστιος ανθρωπος που χτυπησαν τα σπαθια τους με τον Red Hair Shanks και σχιστικε ο ουρανος στα δυο):hero:

#2016 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 12 May 2008 - 15:23

:ureshii:O Whitebeard ηταν αυτος ο τεραστιος ανθρωπος που χτυπησαν τα σπαθια τους με τον Red Hair Shanks και σχιστικε ο ουρανος στα δυο):hero:

Αποκαλυψη!!!Που το διαβασες?:nanana::zetsubou:

Spoiler:

Whitebeard pwns for now...

#2017 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 12 May 2008 - 16:00

HD να είναι κι ότι να 'ναι! HD Rulez!:bike:

:terror2::redcard2:
Κατι αλλο που μου ηρθε τωρα.Λετε να ξαναδουμε τους CP9?:fromabove:

#2018 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 12 May 2008 - 16:07

Λετε να ξαναδουμε τους CP9?:fromabove:

Όχι αλλά ΜΑΚΑΡΙ....:congrats::congrats::congrats:

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#2019 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 12 May 2008 - 16:07

Εγω θελω ηρωικη επιστροφη του Buggy the Clown.
Επισης δεν ξερω αμα εχει κανενας παρατηρησει οτι συχνα πυκνα ο mangaka κανει παιχνιδι με το κοινο βαζοντας τον Pandaman.
Posted Image
Spoiler:

Posted Image

#2020 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 12 May 2008 - 16:17

Λετε να ξαναδουμε τους CP9?:fromabove:

Spoiler:

Παντως σου συνιστω να διαβασεις τις μινι-περιπετειες Heli μιας και δεν σου χαλανε τπτ απο την πλοκη και μαλιστα μαθαινεις περισσοτερα για μερικους χαρακτηρες...

Ναι οντως και ο Pandaman και η Tomato Gang κορυφαιοι,αντε να μαθουμε περισσοτερα...

#2021 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 12 May 2008 - 16:29

Που μπορώ να βρω τις μίνι-περιπέτεις ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ? Ιφ ενιουαν νοουζ πλιζ :congrats:

#2022 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 12 May 2008 - 16:43

Μαζεμενες τις βρηκα μονο στα ιταλικα σε ιταλικο site,αρα τπτ για σενα δυστυχως:sigh2:

Παρ ολα αυτα οι μινι περιπετειες ειναι ουσιαστικα η 1η σελιδα απο καθε chapter του manga και μετα συνεχιζονται στην επομενη 1η σελιδα απο το επομενο chapter,αρα πολυ απλα πηγαινε εδώ και αντι να προχωρας σελιδες,προχωρα chapter (δεν ειναι ολες μινι περιπετειες,αλλες ειναι απλα εικονες)...

(στο link που σου βαλα ξεκιναει απο την προτοτυπη μορφη του One Piece,το Romance Dawn..αν θες δεν το κι αυτο..)

#2023 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 12 May 2008 - 16:51

Έλεος, το ξέρω αυτό το site, αφού απο κει διαβάζω τα manga.... Απλά ζήτησα αν υπάχουν πουθενά μαζεμένες... Και ωσον αφορά το romance dawn, το έχω διαβάσει μαζί με άλλες ιστορίες του oda στο wanted!. (Εκεί έχει και την κανονική ιστορία του ryuma (Ο ξιφομάχος που έχει την σκιά του brooke))

#2024 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 12 May 2008 - 19:00

Εγω θελω ηρωικη επιστροφη του Buggy the Clown.
Επισης δεν ξερω αμα εχει κανενας παρατηρησει οτι συχνα πυκνα ο mangaka κανει παιχνιδι με το κοινο βαζοντας τον Pandaman.

LOL!!! Εχω δει και ατ 350 επεισοδια αλλα αυτον τον τυπο που μοιαζει με panda δεν το εχω προσεξει...μπορειτε να μου πειτε σε πια επεισοδια ειναι....μου αναψατε την περιεργεια:congrats:

#2025 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 12 May 2008 - 19:17

LOL!!! Εχω δει και ατ 350 επεισοδια αλλα αυτον τον τυπο που μοιαζει με panda δεν το εχω προσεξει...μπορειτε να μου πειτε σε πια επεισοδια ειναι....μου αναψατε την περιεργεια:congrats:

Ειδου μερικες σκηνες οπου εμφανιζεται αυτη η μεγαλη μορφη:

Youtube Video

Posted Image

Posted Image