Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#1576 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 30 March 2008 - 15:36

Παιδια εχω (ασχημα) νεα:

Αν και δεν ειναι επιβεβαιωμενο ακομη,φημες σε ενα ιταλικο site λενε οτι τις επομενες 2 Κυριακες,6 και 13 απριλιου αντιστοιχα,θα εχουμε ενα break και δεν θα προβληθουν τα επεισοδια 350 και 351...με λιγα λογια,εαν αληθευει,απο αυριο θα πρεπει να περιμενουμε 3 εβδομαδες για νεο επεισοδιο...

Δεν θελω να το γκαντεμιασω,αλλα,παρ ολο που δεν ειναι επιβεβαιωμενο,καθως ξερω πως πανε τα πραγματα στην ζωη(τα ασχημα νεα ειναι συχνα αληθινα,τα καλα οχι παντα...σκεφτητε αν ακουγαμε οτι θα χουμε 2 επεισοδια μεσα σε μια εβδομαδα,θα το πιστευατε?εγω οχι στην αρχη παντως...),πιστευω οτι θα χουμε στην καλυτερη περιπτωση ενα break τουλαχιστον μιας εβδομαδας...ας ελπισουμε πως θα ναι ετσι...

οχι,βασικα ας ελπισουμε οτι ειναι ολα μια φαρσα...:(

μετα την καφριλα του bleach (2-3 βδομαδες κενο) ολα τα περιμενω απο τους ιαπωνες.

#1577 Ror0noa_Zoro

Ror0noa_Zoro

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 30 March 2008 - 15:49

αν γινει αυτο θα βαλουν κανα διπλο episode.

#1578 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 30 March 2008 - 15:55

Καλά όχι ότι με ξάφνιασε.... Η αλήθεια παιδιά είναι με το να περιμένεις ένα 20λεπτο (στη συγκεκριμένη περίπτωη 18 ) επεισόδιο κάθε 1 εβδομάδα και αν... δεν παλεύεται!

Σκεφτόμουν να δω κάποια απο τις ταινίες ΟΡ αλλα δεν ξέρω χρονικά που διαδραματίζεται η καθεμια. Αν δηλαδή η εξέλιξη των χαρακτήρων είναι σχετικά πίσω. Θ προτείνατε κάποια συγκεκριμένη?
Posted Image

#1579 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 30 March 2008 - 16:02

Παιδια εχω (ασχημα) νεα:

Αν και δεν ειναι επιβεβαιωμενο ακομη,φημες σε ενα ιταλικο site λενε οτι τις επομενες 2 Κυριακες,6 και 13 απριλιου αντιστοιχα,θα εχουμε ενα break και δεν θα προβληθουν τα επεισοδια 350 και 351...με λιγα λογια,εαν αληθευει,απο αυριο θα πρεπει να περιμενουμε 3 εβδομαδες για νεο επεισοδιο...

Δεν θελω να το γκαντεμιασω,αλλα,παρ ολο που δεν ειναι επιβεβαιωμενο,καθως ξερω πως πανε τα πραγματα στην ζωη(τα ασχημα νεα ειναι συχνα αληθινα,τα καλα οχι παντα...σκεφτητε αν ακουγαμε οτι θα χουμε 2 επεισοδια μεσα σε μια εβδομαδα,θα το πιστευατε?εγω οχι στην αρχη παντως...),πιστευω οτι θα χουμε στην καλυτερη περιπτωση ενα break τουλαχιστον μιας εβδομαδας...ας ελπισουμε πως θα ναι ετσι...

οχι,βασικα ας ελπισουμε οτι ειναι ολα μια φαρσα...:(

Παιδια quotαρω και λιγο τον εαυτο μου για να προσθεσω κατι...

Κοιταξα το τελος του 349 και αυτη τη φορα δεν ειχε preview για το 350 ενω στην θεση του ειχε ενα αλλο χαζοανιμε...αυτο υποθετω σημαινει οτι ειναι σιγουρο οτι την αλλη βδομαδα στην θεση του one piece θα δειξουν κατι αλλο...

φημες λενε οτι θα αλλαξει το ωραριο μονο,ενω πιο τραγικες(αλλα και πιο σπανιες φημες)λενε οτι θα σταματησει το ανιμε,αλλα αυτο δεν το πιστευω...

Οπως κ να χει 95% θα πρεπει να περιμενουμε 3 βδομαδες για το 350...ας ελπισουμε κ οτι η αλλαγη ωραριου δεν θα καθυστερησει πολυ την κυκλοφορια των subs...

Καλη ξεκουραση Mugiwara Pirates:P

#1580 Ror0noa_Zoro

Ror0noa_Zoro

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 30 March 2008 - 16:05

πανε οι εποχες που καθομουν και ελιωνα 8ωρα...

απο ταινιες δεν μου πολυαρεσε καμια...αλλα δες την movie5:The Curse of the Sword και την movie7:The Giant Mecha Soldier of Karakuri Castle.

#1581 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 30 March 2008 - 16:06

Εμενα μ'αρεσαν η 4η και η 7η...αντε να δουμε και την 9η...

Για οσους θελουν,εδω εχω και ενα trailer για την 10η,την οποια θα την γραψει ο ιδιος ο Oda ειπανε,και πιθανον θα ναι η καλυτερη καθως θα σχετιζεται με τα επεισοδια και δεν θα ναι τελειως ανεξαρτητη..

[youtube]http://youtube.com/watch?v=kDegUcFMa4w[/youtube]

#1582 Ror0noa_Zoro

Ror0noa_Zoro

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 30 March 2008 - 16:13

παντως γενικα δεν μου αρεσουν οι ταινιες των σειρων anime γιατι δεν προσθετουν τπτ στην υποθεση.
ειναι σαν fillers.

#1583 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 posts

Posted 30 March 2008 - 16:23

Κάντε το 100% το ότι δεν θα έχει OP τις επόμενες 2 εβδομάδες. Το είπανε και οι Vegapunk. Κρίμα!

EDIT: Παρηγορηθείτε: Super Fast Release απο INP: One Piece 349 - Out now!
Posted Image

#1584 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 30 March 2008 - 20:53

Εμενα μ'αρεσαν η 4η και η 7η...αντε να δουμε και την 9η...

Για οσους θελουν,εδω εχω και ενα trailer για την 10η,την οποια θα την γραψει ο ιδιος ο Oda ειπανε,και πιθανον θα ναι η καλυτερη καθως θα σχετιζεται με τα επεισοδια και δεν θα ναι τελειως ανεξαρτητη..

Youtube Video

μου φαινεται καποια σχεση θα εχει η ταινια με την πλοκη .
κατι πολυ ωραιο ειναι το πως πηραν τον εσυτο τους ''σοβαρα '' σαν πειρατες και φαινεται πιο πολυ ο σεβασμος στην ''ηγεσια'', δεν παιζουν πια ...
αυτα μονο απο τα ρουχα τα συμπερανα ...
επισης δεν θα αντεξω αλλη μια αποστασια απο το πληρωμα .... ελεος δηλαδη .... μονο ο ρουφυ μενει να την κανει μου φαινεται...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1585 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 30 March 2008 - 21:08

Όντως φαίνεται ενδιαφέρουσα... Πάντως ρε παιδια ας είμαστε λογικοί δεν θα μπορούσαν οι ταινίες να έξελισουν την υπόθεση της σειράς , δεν θα είχε λογική αυτό το πράγμα άλλωστε οι ταινίες πρέπει να είναι stand alone να μπορεί δηλ. κάποιος γνωρίζοντας τη βασική ιστορία να μπορεί να τις παρακολουθήσεο!

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως η πένα του δημιουργού αφήνει πολλές υποσχέσεις!
Posted Image

#1586 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 30 March 2008 - 21:56

Πάντως zoro η σειρά δεν πιστεύεις να σταματήσει έτσι?
Γιατι αν γινει αυτο θα είμαι depressed για εναν χρόνο.

#1587 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 30 March 2008 - 22:23

Πάντως zoro η σειρά δεν πιστεύεις να σταματήσει έτσι?
Γιατι αν γινει αυτο θα είμαι depressed για εναν χρόνο.

Οπως ειπα ηταν μονο φημες που διαβασα σε ενα ιταλικο site καθως ειπανε οτι την αλλη Κυριακη στην θεση του One Piece θα δειξουνε μια αλλη σειρα(το επιβεβαιωσα κι εγω καθως στο τελος του 349,που τσεκαρα,ειχε αλλη σειρα αντι του preview για το 350)...ετσι αμεσως ξεσπασε πανικος για τον αν αυτο σημαινει οτι ειναι το τελος του One Piece...αλλα αυτοι οι προωροι φοβοι παντα υπαρχουν...(ενας τυπος μαλιστα παραδεχτηκε πως δεν τον πειραζει αν θα διακοπει η σειρα εφοσον συνεχιζει να βγαινει το manga...κατι που εγω δεν συμφωνω,προτιμω την σειρα)...αλλα εγω ναι δεν νομιζω να γινει τπτ γιατι το OP ειναι μια απο τις anime σειρες με τους περισσοτερους fans worldwide,αρα αμφιβαλλω...εκτος κι αν υπαρχει καποιος χοντρος λογος(αναρωτιεμαι γενικα...αυτοι που συνεισφερουν στην δημιουργια της σειρας ειναι μονο οι ιαπωνες γιατι εμεις την βλεπουμε τσαμπα απο το net...αλλα δεν νομιζω να ναι λιγοι κ οι ιαπωνες..)...

αρα σε γενικες γραμμες πιστευω δεν υπαρχουν ανυσηχειες...(αν διακοπει εσυ κι αλλοι 200.000.000 fans θα στε depressed...αλλοι θ'αυτοκτονησουν...:D)

...περα του οτι πρεπει σιγουρα να περιμενουμε 3 βδομαδες για το 350:(

ΥΓ:Η 10η ταινια θα ναι τελεια!

#1588 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 30 March 2008 - 22:30

Οπως ειπα ηταν μονο φημες που διαβασα σε ενα ιταλικο site καθως ειπανε οτι την αλλη Κυριακη στην θεση του One Piece θα δειξουνε μια αλλη σειρα(το επιβεβαιωσα κι εγω καθως στο τελος του 349,που τσεκαρα,ειχε αλλη σειρα αντι του preview για το 350)...ετσι αμεσως ξεσπασε πανικος για τον αν αυτο σημαινει οτι ειναι το τελος του One Piece...αλλα αυτοι οι προωροι φοβοι παντα υπαρχουν...(ενας τυπος μαλιστα παραδεχτηκε πως δεν τον πειραζει αν θα διακοπει η σειρα εφοσον συνεχιζει να βγαινει το manga...κατι που εγω δεν συμφωνω,προτημω την σειρα)...αλλα εγω ναι δεν νομιζω να γινει τπτ γιατι το OP ειναι μια απο τις anime σειρες με τους περισσοτερους fans worldwide,αρα αμφιβαλλω...εκτος κι αν υπαρχει καποιος χοντρος λογος(αναρωτιεμαι γενικα...αυτοι που συνεισφερουν στην δημιουργια της σειρας ειναι μονο οι ιαπωνες γιατι εμεις την βλεπουμε τσαμπα απο το net...αλλα δεν νομιζω να ναι λιγοι κ οι ιαπωνες..)...

αρα σε γενικες γραμμες πιστευω δεν υπαρχουν ανυσηχειες...

Περα του οτι πρεπει σιγουρα να περιμενουμε 3 βδομαδες για το 350:(

ΥΓ:Η 10η ταινια θα ναι τελεια!

Εγω ειχα αφησει 3 eps για ωρα αναγκηςΝα που χρησιμευσαν τελικα.:Blissfull:
Πλακα πλακα δεν εχω δει καμια ταινια:oo:

#1589 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 30 March 2008 - 22:39

Εγω ειχα αφησει 3 eps για ωρα αναγκηςΝα που χρησιμευσαν τελικα.:Blissfull:
Πλακα πλακα δεν εχω δει καμια ταινια:oo:

Εγω εχω 4:wooi2:(346,347,348 και το σημερινο 349:P)

Αν βαριεσαι να δεις ολες της ταινιες δες σιγουρα την 4η και την 7η...ειδικα η 4η εχει πολυ καλη ιστορια κ δραση...η 7η εχει κυριως δραση(αν κ εμενα μου αρεσε κ η ιστορια,ειχε ωραιους γριφους) και ενα πολυ καλο βυζο-part απο Nami αλλα κυριως Robin:lovulovu:(μην φανταστεις τπτ hentai,αλλα φαινεται οτι εγιναν μεγεθυνσεις..)

και απο specials το 4ο που ειναι στην αρχαια ιαπωνια και τις 2 συνεχειες του που κυκλοφορησαν σαν κανονικα επεισοδια τα χριστουγεννα(τα χεις δει αυτα υποθετω?)...εχουν πολυ πλακα...:lol:

:)

#1590 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 30 March 2008 - 22:41

Εγω εχω 4:wooi2:(346,347,348 και το σημερινο 349:P)

Αν βαριεσαι να δεις ολες της ταινιες δες σιγουρα την 4η και την 7η...

και απο specials το 4ο που ειναι στην αρχαια ιαπωνια και της 2 συνεχειες του που κυκλοφορησαν σαν κανονικα επεισοδια τα χριστουγεννα(τα χεις δει αυτα υποθετω?)...

:)

Τα Specials τα εχω λιωσει Oyabin :congrats:Απλα κορυφη
Αυτος ο oda εκτος απο One piece τι αλλο εχει σχεδιασει?:hmmm: