Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#1501 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 23 March 2008 - 19:13

Το 348 βγηκε?

tomorrow,mate:D

+2-3-4 μερες κλασικα για subs:)

#1502 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 23 March 2008 - 19:15

tomorrow,mate:D

+2-3-4 μερες κλασικα για subs:)

Κοιτα συνηθως οι INP βγαζουν υποτιτλους την ιδια μερα η' την επομενη.
Posted Image
"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."

#1503 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 23 March 2008 - 19:20

ναι ξερω αλλα οσο μπορω προσπαθω να περιμενω να το δω απο animess επειδη ειναι καλυτερη και η ποιοτητα του video και των υποτιτλων(thanx στο death note μεχρι τωρα δεν εχω δει το 346,347 και το 348,αρα την αλλη βδομαδα θα χω 3 επεισοδια να δω-υπαρχει καλυτερο πραμα?:hehe::hehe:)...

μετα αν δεν αντεχω(πες οτι ειναι σε καλο σημειο)τα βλεπω κι εγω απο inp...

anyway τα λεμε:drink:

#1504 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 24 March 2008 - 13:07

Για οσους ενδιαφερονται βγηκε σημερα το op348 αλλα μονο Raw.
Posted Image

#1505 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 24 March 2008 - 13:21

Εγω πλεον τα βλεπω 2-2.Ενα ειναι πολυ λιγο:nosey:

#1506 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 24 March 2008 - 14:07

Εγω πλεον τα βλεπω 2-2.Ενα ειναι πολυ λιγο:nosey:

Αφου σε καθε επισοδειο σου δειχνουν 5 λεπτα τι εγινε στα προηγουμενα. Με λιγα λογια σε καθε επισοδειο μονο 13-14 λεπτα ειναι καινουργιο πραμα. Παντως καλα το κανεις και τα βλεπεις 2-2, εγω ειχα συνηθυσει να βλεπω 10 επισοδεια την ημερα και οταν το τελιωσα ξενερωσα που επρεπε να περιμενω καθε εβδομαδα. Αλλα απο την αλλη αυτο μου εδωσε την ευκαιρια να δω και αλλα anime.
Posted Image

#1507 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 24 March 2008 - 14:10

Αφου σε καθε επισοδειο σου δειχνουν 5 λεπτα τι εγινε στα προηγουμενα. Με λιγα λογια σε καθε επισοδειο μονο 13-14 λεπτα ειναι καινουργιο πραμα. Παντως καλα το κανεις και τα βλεπεις 2-2, εγω ειχα συνηθυσει να βλεπω 10 επισοδεια την ημερα και οταν το τελιωσα ξενερωσα που επρεπε να περιμενω καθε εβδομαδα. Αλλα απο την αλλη αυτο μου εδωσε την ευκαιρια να δω και αλλα anime.

Πανε οι εποχες που κλειναμε 5ωρα!:bye2::bye2:
Παντως δηλαδη αμαν 2-3 λεπτα το op και αλλα 4-5 για το τι εγινε στο προηγουμενο(παλι καλα που δεν εχει end και κοβανε και αλλα 2-3 λεπτα:oo:)

#1508 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 24 March 2008 - 15:43

Πιασανε και τον Jango στην Ιταλια

Τι αλλο θα δουμε σε αυτον το κοσμο

edit:Ηταν ενας ληστης που ελεγε κοιταμε στα ματια και μετα τους εκλεβε και δεν θυμοταν κανεις τιποτα lol Jango

#1509 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 24 March 2008 - 16:09

Πιασανε και τον Jango στην Ιταλια

Τι αλλο θα δουμε σε αυτον το κοσμο

edit:Ηταν ενας ληστης που ελεγε κοιταμε στα ματια και μετα τους εκλεβε και δεν θυμοταν κανεις τιποτα lol Jango

Καμενος ο τυπος?:wis:

#1510 S3ReNt

S3ReNt

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 24 March 2008 - 16:30

ΛΟΛ το ειδα στις ειδησεις
Jango thief ahahah
πραγματικα πολυ καμενος ο τυπας ο Ιταλος

to ice hunter ειναι φιλλερ?ρωταω γιατι συνηθως δεν καθομαι να τα δω

#1511 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 24 March 2008 - 16:48

γιατι? Τα φιλερ ειναι πολυ ωραια στο ΟP
Posted Image

#1512 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 24 March 2008 - 17:04

ΛΟΛ το ειδα στις ειδησεις
Jango thief ahahah
πραγματικα πολυ καμενος ο τυπας ο Ιταλος

to ice hunter ειναι φιλλερ?ρωταω γιατι συνηθως δεν καθομαι να τα δω

:oo::oo:Πλακα κανεις!!!Ξεκινα και δες ολα τα fillers που δεν εχεις δει!.Ακους εκει!Να καταντησουμε Naruto style:δεν βλεπουμε fillers:bahhh:Δες τα φιλε μου ειναι εξησου ευχαριστα με τα κανονικα επεισοδια.:congrats:
Καλα σε ποιον δεν αρεσε το chopperman??:hero:

#1513 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 24 March 2008 - 18:56

:oo::oo:Πλακα κανεις!!!Ξεκινα και δες ολα τα fillers που δεν εχεις δει!.Ακους εκει!Να καταντησουμε Naruto style:δεν βλεπουμε fillers:bahhh:Δες τα φιλε μου ειναι εξησου ευχαριστα με τα κανονικα επεισοδια.:congrats:
Καλα σε ποιον δεν αρεσε το chopperman??:hero:

Τα fillers του one piece ειναι απο crap(ice hunter για μενα) εως πολυ καλα(g8-strοnghold navarone),αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι εξισου καλα με τα original επεισοδια για μενα...

Τα μοναδικα που ειναι εξισου ευχαριστα με τα επεισοδια ειναι τα specials(οπου ανηκει και το chopperman που εβαλες heli...δεν ειναι filler αυτο)...

και παλι οχι ολα τα specials ειναι καλα,αλλα τα chopperman επεισοδια και ειδικα τα one piece που διαδραματιζονται στην αρχαια ιαπωνια(οπου ο luffy ειναι ντετεκτιβ,ο zoro μοναχος κτλ και ολοι γενικα οι χαρακτηρες εχουν διαφορετικους ρολους) ειναι φοβερα και τα συνιστω σε ολους...εχουν πολυ γελιο:D

επισης φοβερες ειναι οι ταινιες 4 και 7 για μενα....

#1514 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 24 March 2008 - 19:29

Α ρε συ Ζοro απο που κατεβασες τις ταινειες:blingeye2:(αν τ ice hunter ειναι με τους βλακες τους κυνηγους την οικογενεια τοτε οντως ειναι μαπα
Επισης τι special τι filler σαν να λεμε HELL και ΗΕLi:hihi2:

#1515 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 24 March 2008 - 20:40

Α ρε συ Ζοro απο που κατεβασες τις ταινειες:blingeye2:(αν τ ice hunter ειναι με τους βλακες τους κυνηγους την οικογενεια τοτε οντως ειναι μαπα
Επισης τι special τι filler σαν να λεμε HELL και ΗΕLi:hihi2:

Δεν μπορω να σου πω απο που κατεβασα τις ταινιες γιατι εχω το λινκ στον αλλο μου υπολογιστη(κ δεν τον εχω κοντα μου τωρα)...θα στο δωσω σε λιγες μερες..

ναι το ice hunter ειναι αυτο με τους μαφιοζους κυνηγους....πιο βλακεια δεν υπηρξε...αν ειναι δυνατον,οι αλλοι οι phoenix pirates ηθελαν να γινει ο καπετανιος τους pirate king απο την στιγμη που κανενας τους δεν ειχε φαει devil fruit,το οπλο του καπετανιου ηταν μια αλυσιδα:hahaha:,το υπολοιπο πληρωμα ηταν αδυναμο και σαν να μην εφτανε αυτο κουβαλουσαν κι ενα μυξιαρικο μαζι τους:oo:...αθλιοιιι!!!

Quotarο και την τελευταια σου προταση....:hehe:

(καλα ε μην αλλαξεις το ονομα σου ετσι?(σε πχ HeLLraider ή HeliRaider κτλ)αστo ετσι εχει πολυ φαση να σε φωναζουν με 2 τροπους...αν κ περισσοτεροι ειναι αυτοι που σε λενε heli:D...ποιος θα το φανταζοταν οτι θα γινοταν τετοιο μπερδεμα με το ονομα σου...)