Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#1306 Elias

Elias

SeCTeen Is HeRe...

• Members
  • 5 posts

Posted 11 February 2008 - 14:22

Κοίτα, προς το παρόν μόνο εγώ έχω βγάλει subs για αυτά....

Τώρα είναι κι άλλη μια ομάδα που βγάζει για τα πρώτα.

#1307 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 11 February 2008 - 20:13

Για τους βιαστικους(σαν κι εμενα) το 342 βγηκε subbariσμενο απο τους instant noobs...(θελει να γινει εγκατασταση του veohTV για down)...

Get it while it's hot:

Online Video: [INP] One Piece 342 | Veoh Video Network

Kanpai!

#1308 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 11 February 2008 - 20:28

zoro η υπογραφη σου ειναι αρκετα μεγαλη..διαβασε για τα ορια στις υπογραφες

#1309 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 11 February 2008 - 21:27

ξερω,το παρατηρησα αργα...μειωσα το υψος τις εικονας με ενα προγραμμα(επειδη θελω να βαλω την ιδια κ δεν την βρισκω στο νετ)...ξερεις κανα site που να μπορω να την postarο κ μετα να αντιγραψω το link εδω ωστε να εμφανιστει?(γινεται να την φορτωσω απο το pc?)

#1310 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 posts

Posted 11 February 2008 - 22:24

ξερω,το παρατηρησα αργα...μειωσα το υψος τις εικονας με ενα προγραμμα(επειδη θελω να βαλω την ιδια κ δεν την βρισκω στο νετ)...ξερεις κανα site που να μπορω να την postarο κ μετα να αντιγραψω το link εδω ωστε να εμφανιστει?(γινεται να την φορτωσω απο το pc?)

ImageShack® - Hosting εδω...

boring episode....αυτα τα αρχικα episodes
Spoiler:

Posted Image
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#1311 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 11 February 2008 - 23:33

Thanx Fuzz,επιτελους ξεμπερδεψα με την υπογραφη...ειχα μπει στο imageshack.com αλλα δεν καταλαβαινα γιατι δεν μ'αφηνε να κανω post εικονες...μετα διαπιστωσα οτι ηταν imageshack.us(αν κ τελικα δεν μου χρειαστηκε το imageshack)...

Zoro is Reborn!

#1312 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 11 February 2008 - 23:50

Το script για το 342 κυκλοφορησε...για τους ενδιαφερομενους:

Anime Softsubs - We Always Release First! :)

#1313 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 11 February 2008 - 23:54

Ναι οντως αυτο επισοδειο ηταν λιγο βαρετο και επειδη εχω διαβασει λιγο το manga μαλλον θα αργησει να εξελιχθει η ιστορια στο anime.

#1314 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 12 February 2008 - 00:29

Oi Luffy,τελικα βρηκα υπογραφη(αν κ δεν ξερω γιατι εδω δν μου την εμφανιζει,ενω σε αλλα post ναι...αν κ λιγο πιο πανω μου την εμφανισε..)Η δικη σου τι εγινε,την εσβησες?

Eσυ το ειδες το 342?Εγω παω να το δω τωρα...

#1315 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 12 February 2008 - 01:16

Oi Luffy,τελικα βρηκα υπογραφη(αν κ δεν ξερω γιατι εδω δν μου την εμφανιζει,ενω σε αλλα post ναι...αν κ λιγο πιο πανω μου την εμφανισε..)Η δικη σου τι εγινε,την εσβησες?

Eσυ το ειδες το 342?Εγω παω να το δω τωρα...

Μου εστειλαν μηνυμα να την βγαλω γιατι ειναι πολυ μεγαλη λενε και την εσβησα. Ωραια υπογραφη, ταιριαζει και με το ονομα.

Ναι το ειδα το 342 απο την σελιδα που ειπες. Πολυ λιγο μου φανηκε οτι προχωρησε η ιστορια και δεν εδειξε και τπτ αξιολογο.

#1316 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 12 February 2008 - 02:05

Χμμ,αν εχω ενα παραπονο ειναι οτι γενικα το thriller bark δεν φαινεται τοσο καλο οσο το water 7 εδειχνε στην αρχη,αλλα ολοι υποσχονται οτι θα καλυτερεψει πιο περα....

Παρ'ολα αυτα το 342 δεν μου φανηκε διαφορετικο απο τα προηγουμενα επεισοδια του thriller bark...ολα μ'αυτο το ρυθμο πανε οπως φαινεται...αν κ στο επομενο επεισοδιο επιτελους αποκαλυπτεται ο mastermind,αρα φτανουμε καπου τουλαχιστον...

Δν βλεπω την ωρα o Zoro να:

Spoiler:

ΥΓ:το 600.000.000 beli jackpot combo ηταν καλο ομως!κ τα φαντασματα αρκετα καλα..
ΥΓ2:
Spoiler:
:)

#1317 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 12 February 2008 - 06:42

Επειδη εχω παρατηρησει οτι στο παρον thread η συζητηση ενιοτε ξωκοιλει σε θεματα οπως το ταδε τυχαιο ανιμε,οι υπογραφες και αλλα,ελπιζω η σκοπος του παροντος (δηλαδη η συζητηση για το OP) να μην ειναι πολυ περιοριστικη:|

Επιπλεον,δεν χρειαζεται να κοψετε τις υπογραφες σας αν ειναι εκτος οριων,μπορειτε απλα να τις μικρυνετε ή να βρειτε καποια αλλη που να ειναι οκ:riiight:

#1318 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 12 February 2008 - 07:08

συγνωμη αν χαλαω τη ροη σας, αλλα πειτε μου, στην 7η ταινια , με τα μηχανηματα, δεν υπερβαλλουν μεχρι αηδιας?τη γνωμη σας
ευχαριστώ!

#1319 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 12 February 2008 - 13:11

Ναι, τα mecha ήταν απλά άκυρα. Είχα προσωπικά μια διαφωνία με αυτό το θέμα σε προηγούμενη σελίδα με (γκουχου γκουχου) κάποιον που θεωρούσε την 7η την καλύτερη (γκουχου γκουχου) ταινία από όλες.

Εντάξει, η σειρά είναι από μόνη της μια μεγάλη υπερβολή αλλά εδώ το παρατράβηξε.

Εγώ πάλι ξεχώρισα την 6η σαν καλύτερη επειδή ξεχώριζε από τις υπόλοιπες σε ατμόσφαιρα, κάτι που ξένισε (γκουχου γκουχου) κάποιους.

#1320 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 12 February 2008 - 20:00

Ναι, τα mecha ήταν απλά άκυρα. Είχα προσωπικά μια διαφωνία με αυτό το θέμα σε προηγούμενη σελίδα με (γκουχου γκουχου) κάποιον που θεωρούσε την 7η την καλύτερη (γκουχου γκουχου) ταινία από όλες.

Εντάξει, η σειρά είναι από μόνη της μια μεγάλη υπερβολή αλλά εδώ το παρατράβηξε.

Εγώ πάλι ξεχώρισα την 6η σαν καλύτερη επειδή ξεχώριζε από τις υπόλοιπες σε ατμόσφαιρα, κάτι που ξένισε (γκουχου γκουχου) κάποιους.

Ναι εγω ειμαι αυτος ο γκουχου γκουχου,αν κ δεν ξερω αν με μπερδευεις μ'αλλον,αλλα ποτε δεν ειπα οτι η 7η ειναι η καλυτερη..ειπα οτι ειναι η 2η αγαπημενη μου...η καλυτερη κατα τη γνωμη μου ειναι η 4η...

κ χαιρομαι που λες οτι η 6η ξενισε "καποιους",the more the better :D

συγνωμη αν χαλαω τη ροη σας, αλλα πειτε μου, στην 7η ταινια , με τα μηχανηματα, δεν υπερβαλλουν μεχρι αηδιας?τη γνωμη σας
ευχαριστώ!

εγω,οπως ηδη εγραψα,την βρηκα καλη γιατι:

Spoiler:

αυτες ειναι οι αποψεις μου,αλλα εισαι ελευθερος να διαφωνησεις;)

τελικα laraska ποια ηταν η αγαπημενη σου ταινια παντως?