Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#1276 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 04:15

To Fingolfin:
Δεν ξερω αν ελυσες το προβλημα σου,αλλα αν μπορει να σε βοηθησει εγω κατεβασα τα παντα απο το 226-337(απο 337 κ μετα χαλασε η ποιοτητα) απο δω(ταινιες κ specials επισης):
One Piece Download

Η ποιοτητα ηταν αρκετα καλη,σε rmvb format κ οι υποτιτλοι σπανια δεν ειχαν καλη ποιοτητα/δουλεια...το μονο μειονεκτημα ειναι οτι τα κατεβαζεις μεσω megaupload οπου αφου κατεβασεις περιπου 500mb(μου φαινεται) πρεπει να περιμενεις 17 λεπτα για να μπορεις να ξανακατεβασεις,αλλα εμενα ευκολο μου βγηκε ετσι(σε περιπου 4-5 μερες τα κατεβασα ολα)κ με την συνδεση μου ηταν αρκετα γρηγορο το download(μεχρι κ 800 kbps)...κ μια συμβουλη,αν γινεις μελος στο megaupload(free) εχεις κ μερικα extra προνομια(μειωμενος χρονος αναμονης στην αρχη κτλ)...μετα αν εισαι κ προθυμος να πληρωσεις,μου φαινεται εχεις unlimited download σε μεγαλες ταχυτητες(δεν ξερω πολλους που ειναι προθυμοι να το κανουν ομως,για την ακριβεια κανεναν:)

Τωρα για τις ταινιες,επειδη εγω δεν ειμαι απ αυτους που παραπονιουνται για το αν ενα θεμα ειναι off topic ή οχι,ενω το ζητημα μπορει πολυ απλα να λυθει με spoiler tags,ιδου:

Spoiler:

Ελπιζω να βοηθησα....8)

Σιλμαριλλιον,πω πω τι μου θυμιζεις...ή μαλλον τι δεν μου θυμιζεις,το διαβασα πριν απο περιπου 2 χρονια αλλα μετα απο τοσες ταινιες + one piece το χω ψηλοχεχασει(ειδικα τα ονοματα εχουν θολωσει)...

Μεταξυ bleach k one piece ποιο σου φαινεται καλυτερο?ρωταω γιατι παρ οτι εχω ακουσει οτι ειναι απο αρκετα εως πολυ καλο(to bleach),βλεποντας το πως ειναι σχεδιασμενοι οι χαρακτηρες,δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασαν,ενω το one piece με τραβηξε αμεσως(καλα φταιει κ οτι δεν εχω χρονο να ασχοληθω με αλλο ενα μεγαλο anime..τωρα βλεπω μικρα ανιμε οπως το trigun,εκτος απο το one piece)...ξερω οτι ισως δεν συγκρινονται,αλλα ουσιαστικα αυτο που ρωταω ειναι:που εγινε καλυτερη δουλεια?ποιο σε διασκεδαζει/κεντριζει περισσοτερο το ενδιαφερον?

Το Luffy:

Ετσιι!Καηλα στο one Piece κ εφτασες ετσι στο τελος του post enies lobby...πολυ πιθανον τωρα θα παρατηρησεις μια χειροτερεψη στα επεισοδια καθως το ice hunter arc δεν ειχει καμια σχεση με το "αριστουργηματικο" water 7 k enies lobby...τεσπα,filler ειναι,τι να γινει...
μετα στο thriller bark δεν εχουν γινει πολλα ακομη...να πω την αληθεια δεν με ενθουσιασε πολυ στη αρχη(κ τωρα ακομη)αλλα ολοι λενε οτι οι χαρακτηρες ειναι γμτ......πιστευε κ μη ερευνα:D

Οσο για τον blackbeard,θηριο ε?ειναι ο μονος οπου πραγματικο ολο το team φαινεται οτι ειναι evil...ειδικα ο blackbeard εχει την τελεια φατσα του κακου...κ απ οσο ακουσες εχει κ σχεδιο για να καταλαβει τον κοσμο αρα προφανως θα ναι κ απο τους τελικους κακους(πως θα νικησει ο luffy δεν εχω ιδεα)...παντως αν θες κανα extra spoiler στο θεμα:
Spoiler:

Αυταα...τωρα τι θα κανεις,θα ξεκινισεις να βλεπεις τις ταινιες?

#1277 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 06:17

To Zoro: το ice hunter ηταν μεγαλη πατατα κατα την γνωμη μου. Οι αντιπαλοι αθλιοι και οι πειρατες δεν εμοιζαν με πειρατες αλλα με συμορια της κακιας ωρας.

Ειδα το 339 μολις (το πρωτο του thriller bark). Ξερεις που μπορω να βρω τα 340 και 341?

Μαλλον θα διαβασω και το manga του thriller bark(οσα εχουν βγει).
Δημοσιευμένη  εικόνα
"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."

#1278 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 09:01

πω πω προχωρας πολυ γρηγορα πε συ!
(οντως το ice hunter ηταν αθλιο..δεν ειναι δυνατον να παιδεψε τους straw hats,που νικισαν τους cp9 κτλ,τοσα επεισοδια..ηταν 1 μηνα +,ευτυχως που οταν τα κατεβασα ειχε ηδη τελιωσει..)
κι εγω ειχα σκεφτει να διαβασω το manga αλλα μετα σκεφτηκα οτι το anime δεν θα ειχε πια πολυ ενδιαφερον αφου θα ηξερα τι θα συμβει κ μεταξυ ανιμε κ manga προτημω το ανιμε(αν κ πολλοι λενε οτι το manga ειναι καλυτερα ζωγραφισμενο εγω πρωτιμω της φωνες,τα τραγουδια κ τα χρωματα του ανιμε)..τεσπα,εσυ διαλεγεις...

ετσι λοιπον καλως ωρισες στην καταρα της 1ας εβδοαμαδας(σχεδον,σου μειναν ακομα 2 επεισοδια)..λοιπον να ξερεις οτι στην ιαπωνια τα επεισοδια βγαινουν καθε κυριακη κ το manga καθε παρασκευη...

Εδω σου χω 2 site(ενα ξενο κ ενα ιταλικο)που βαζουν την raw version του βιντεο (raw=γιαπωνεζικη γλωσσα μονο,χωρις υποτιτλους)σχεδον αμεσως(αλλωτε κυριακη,αλλωτε δευτερα)...τωρα το κακο θεμα ειναι οι υποτιτλοι...σχεδον παντα θα πρεπει να περιμενεις ως την δευτερα τουλαχιστον για να εχεις τους υποτιτλους(σπανια βγαινουν κ κυριακη,αλλα συχνα δεν βγαινουν δευτερα..μπορει να παρει κ ως πεμπτη καμια φορα)...παλι καλα βρηκα κ ενα site που βγαζει γρηγορα αρκετα τους υποτιτλους,λοιπον:

Για το raw video:

Vegapunk Fansubs - One Piece Anime

και

OPF-Italia Italian One Piece Fansubs

(αν εχεις προβλημα με το ιταλικο,επειδη καμια φορα,σπανια,βγαζει νωριτερα το video,πες μου...αλλα το vegapunk συνηθως ειναι πιο γρηγορο..το ιταλικο δημιουργει κ μερικα προβληματα εαν χρησιμοποιεις firefox για browser,δηλ κολλανε τα παντα για λιγο λιγοτερο απο 1 λεπτο)

κ για υποτιτλους,ή απο το vegapunk ή απο ενα γμτ site που βρηκα που βγαζει γρηγορα τους υποτιτλους(κυριακη-δευτερα)απλα δεν θεωρειται αξιοπιστη η μεταφραση,αλλα μια φορα τους κατεβασα κ μου φανηκαν μια χαρα...ετσι λοιπον:

Anime Softsubs - We Always Release First!

κ μερικα hints σε περιπτωση που δεν ξερεις...HS οπου το δεις σημαινει hard-subbed δηλαδη με τους υποτυτλους ηδη "κολλημενους"(οπως αυτα που κατεβαζες μεχρι τωρα),ενω Soft-Subs(SS) ειναι οι υποτιτλοι που πρεπει να βαλεις εσυ στo raw video για να καταλαβεις την ταινια..HD ειναι High Definition κ SD Small Definition....
Tελος,σε περιπτωση που δεν ξερεις πως να βαλεις τους υποτιτλους να παιξουν κατεβασε το video Lan VLC media player (freeware) k βαλε το βιντεο κ τους υποτιτλους σε ενα φακελο οπου θα τα μετονομασεις ωστε να εχουν το ιδιο ονομα(πχ one piece 340 κ τα 2,βιντεο κ υποτιτλοι)...προσεχε να μην σβησεις την επεκταση των υποτιτλων(πχ .srt) γιατι αλλιως δεν θα το διαβασει το player(δηλ αν κ μονο αν στους υποτιτλους υπαρχει κ η επεκταση .srt ,πχ subs.srt θα το αλλαξεις σε πχ one piece 340.srt )...το player αυτο διαβαζει μονο υποτιτλους σε .srt μου φανεται,γιαυτο αν τους βρεις σε αλλη μορφη ξαναψαξτους σε .srt...αφου τελειωσεις μ'αυτο ανοιξε το βιντεο με το player που σου πα κ αναλογα με το πως το χεις ρυθμισει ή θα τους διαβασει μονος του τους υποτιτλους ή θα πατησεις δεξι κλικ και βαλε subtitle track κτλ

Oυφ...παιζει κ να σε μπερδεψα λιγο εαν εισαι καινουριος σ'αυτα,ρωτα εαν κατι δεν καταλαβες....

Κατι τελευταιο,αφου ειδες ολα τα επεισοδια πρεπει να ειδες κ τα specials δηλ αυτο με την αρχαια ιαπωνια κ το chopperman...πως σου φανηκαν?

Τωρα θα δεις κ τις ταινιες φανταζομαι ε?

Τα λεμε...

#1279 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 10:19

To Zoro: ναι τα ειδα πολυ γρηγορα, μεσα σε 2 εβδομαδες ειδα απο το 130 μεχρι το 339. Αστα να πανε, μεγαλο καψιμο.Και οσο σκεφτομαι τωρα οτι πρεπει να περιμενω μια εβδομαδα να δω ενα επισοδειο εκνευριζομαι.

Τα specials τα εχω κατεβασει αλλα δεν τα ειδα. Τωρα θα τα δω που ειδα ολα τα υπολοιπα γιατι ξεφευγαν απο την ιστορια.Με τις ταινιες τωρα μαλλον θα τις αφησω να τις δω καποια αλλη φορα που δεν θα εχω τι να κανω.

Thanks για τις οδηγιες με τους υποτιτλους.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1280 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 16:40

Εγω χτες ειδα την 8η κ τελευταια ταινια(τον μαρτιο βγαινει κ η 9η που ειναι remake της ιστοριας του chopper με τον franky k την robin στο πληρωμα),που ειναι remake του arabasta arc...δυστυχως μεσα σε 1μιση ωρα να πεις το arabasta arc ηταν πολυ λιγο κ βγηκε πολυ βιαστηκο κ χαθηκαν μερικα νοηματα κ πλακες που υπηρχαν στο κανονικο...παρ ολα αυτα ειχε κ 2-3 θετικα...το αγαπημενο μου ηταν η μαχη zoro-mr.1 ...μιλαμε επειδη τα εκαναν ολα πιο fast paced η μαχη βγηκε ελαφρως καλυτερη απο το κανονικο κατα τι γνωμη μου..πραγματικα πολεμουσανε πολυ cool...τωρα μου μεινε μονο ενα special για να τελιωσω...μετα μαλλον θα ασχοληθω με αλλα ανιμε...

τεσπα,λοιπον σ'αφηνω κ με το επεισοδιο 341,που εγινε γνωστο για μια "πονηρη" σκηνη;)

οταν με το καλο δεις τις ταινιες(ή κ τα specials) πες πως σου φανηκαν..εμενα οι αγαπημενες μου ειναι η 4η κ η 7η(κ τα specials με την ιαπωνια+ to zoro vs. mr.1 της 8ης)...

Αν την κυριακη-δευτερα εχεις κανα προβλημα με βιντεο-υποτιτλους πες το...

Κ κατι τελευταιο:αν,τωρα που τελειωνεις με το one piece,εχεις ορεξη να ασχοληθεις με κανα αλλο ανιμε σου προτεινω να δεις το gungrave...εχει φοβερη ιστορια(αν κ πολυ dark,καμια σχεση με one piece) κ ειναι μονο 26 επεισοδια...δυστυχως δεν εχω πια το site απ οπου το κατεβασα αλλα ειναι ευκολο σχετικα να το βρεις...λογικα τα επεισοδια θα τα βρεις να κατεβαινουν μεσω rapidshare/megaupload...τα δικα μου ηταν 40-45 mb το καθενα κ μια χαρα ηταν η ποιοτητα....αν αποφασισεις να το δεις,δες τουλαχιστον τα πρωτα 5-6 επεισοδια γιατι παιζει να μην σ'αρεσει η ιστορια στην αρχη(αν εχεις κ playstation 2 ειχε βγει κ σε παιχνιδι πριν το ανιμε...κατι σε στυλ devil may cry αν εχεις υποψη)...

Τελικα λοιπον θα το διαβασεις το manga?

Ως την αλλη φορα...

#1281 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 16:56

To Zoro: Ναι το κατεβασα το 341 και ολα καλα με τους υποτιτλους.Thanks και παλι.
Λεω να δω τα Devil May Cry γιατι ειμαι fun του videogame και θελω να το δω και ως anime, αλλα θα δοκιμασω και αυτο που μου ειπες (gungrave).

Το manga τελικα δεν το αγγιζω τελικα γιατι οπως ειπες θα ξερω τι γινεται σε καθε επισοδειο. Οποτε απο δω και περα υπομονη. Αν και αυτο θα μου βγει σε καλο γιατι θα δω κι αλλα anime.

Τα λεμε...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1282 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 17:05

Το devil may cry το χα κατεβασει,ειναι 12 επεισοδια κ προλαβα να δω τα πρωτα 6 πριν πορωθω με το one piece...κοιτα ειναι καπως διαφορετικο απο το videogame πολυ απλα γιατι ειναι ανιμε,αλλα αν αντεξεις τα πρωτα δυο περιπου μετα αρχιζει κ καλυτερευει...παρ ολα αυτα αν κ δεν το χω τελιωσει το dmc το gungrave μου φανηκε καλυτερο,εχει κ ιστορια κ δραση...

αλλα ανιμε που χω κατεβασει κ σκοπευω να δω(αν κ ειναι πολυ βαρυ να μην μπορω να δω αλλο one piece:( ειναι κ τα:full metal alchemist,trigun,hellsing κ berserk...ολοι λενε οτι ειναι πολυ καλα κ μαλλον το trigun θα δω τωρα...

Kt τελευταιο....σκεφτομουνα να αρχισω naruto(ή Bleach) αλλα επειδη ειναι πολλα επεισοδια μαλλον θα το αφησω για αλλη φορα...αν καποτε αρχισεις να το βλεπεις...πες πως σου φανηκε...συγκριτικα με το one piece(παρομοιο,ελαφρως καλυτερο κτλ)

Εις το επανειδην λοιπον:)

#1283 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 17:14

Kt τελευταιο....σκεφτομουνα να αρχισω naruto(ή Bleach) αλλα επειδη ειναι πολλα επεισοδια μαλλον θα το αφησω για αλλη φορα...αν καποτε αρχισεις να το βλεπεις...πες πως σου φανηκε...συγκριτικα με το one piece(παρομοιο,ελαφρως καλυτερο κτλ)

Εις το επανειδην λοιπον:)

Το ιδιο σκεφτομουν και εγω να, να αρχισω το naruto η' το bleach καμποσα επισοδεια. Αλλα ακομα, τωρα θελω να δω κατι μικρο σε διαρκεια. Εχω βεβαια και τις ταινιες του one piece αλλα τις φυλαω για καποια αλλη στιγμη που θα θελω πολυ να το δω.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1284 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 17:22

Αντε λοιπον να δουμε τι θα γινει σε αυτα τα 6-7-8-9 χρονια που θα διαρκεσει το one piece...βραζω απο περιεργεια,αλλα οσο κακο κι αν ειναι μια φορα την βδομαδα,απο την αλλη θα μπορουμε 1ον να βλεπουμε κ αλλα ανιμε οπως ειπες κ 2ον να χουμε παντα κατι να περιμενουμε καθε βδομαδα..θα μας διαρκεσει περισσοτερο ετσι κ δεν θελουμε να τελειωσει...κατι που θελουμε ολοι ομως ειναι να τελειωσει πριν πεθανουμε...χαχα Skull Joke!!!

Kαλη συνεχεια με τα αλλα ανιμε λοιπον;)

#1285 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 17:44

Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Πιστεύω αυτό το site είναι πολύ χρήσιμο αυτή την στιγμή.

Το ξέρω ότι μπορώ να κάνω ένα απλό search σε torrent sites απλά ρώτησα να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο γκρουπ, το οποίο να χρησιμοποιεί torrent tracker και που έχει κάνει καλή δουλειά στα επεισόδια 235-293 που θα κατεβάσω κάποια στιγμή και δεν καλύπτονται από τους kaizoku(ακόμα) και από τους vegapunk που είναι τα 2 group που θα ακολουθήσω.

ADC-Elites και Gerusama would do the work just fine...:wis:
Δημοσιευμένη  εικόνα
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#1286 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 18:52

Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Πιστεύω αυτό το site είναι πολύ χρήσιμο αυτή την στιγμή.

Το ξέρω ότι μπορώ να κάνω ένα απλό search σε torrent sites απλά ρώτησα να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο γκρουπ, το οποίο να χρησιμοποιεί torrent tracker και που έχει κάνει καλή δουλειά στα επεισόδια 235-293 που θα κατεβάσω κάποια στιγμή και δεν καλύπτονται από τους kaizoku(ακόμα) και από τους vegapunk που είναι τα 2 group που θα ακολουθήσω.

Κοίτα απο 235 - 258 απο Gerusama απο 259 - 294 απο ADC-Elites (πιο χάλια ποιότητα απόλους μέχρι τώρα αλλα ειναι κ οι μοναδικοί π encodaran αυτα τα επισόδεια) κ άμα θες καμια σελίδα π νά'χει links για ολα τα επισόδεια πατα εδώ Balf

#1287 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 18:58

Οποιος θέλει να κατεβάσει τις ταινίες στην καλύτερη ποιότητα π υπάρχει (Η 7η είναι σε ψιλοάθλια ποιότητα+ειναι χωρισμένο σε 2 κομμάτια) πατήστε εδώ

#1288 Elias

Elias

SeCTeen Is HeRe...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 20:39

Ωραία, είπα να ποστάρω κι εγώ....

Καλά η κατάσταση με Vegapunk είναι λιγο ψιλοχάλια, δλδ δεν έχουν βγει subs για 340 και 341. Ελπίζω να βελτιωθεί γιατί είναι κρίμα αφού τώρα είναι απ'τα καλύτερα fansub group του One Piece. Χωρίς τα script δεν μπορώ να μεταφράσω στα ελληνικά τα episodes :P (είμαι ο SeCTeen από εκεί)

Καλησπέρα σε όλους :) ...

#1289 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 22:49

Ωραία, είπα να ποστάρω κι εγώ....

Καλά η κατάσταση με Vegapunk είναι λιγο ψιλοχάλια, δλδ δεν έχουν βγει subs για 340 και 341. Ελπίζω να βελτιωθεί γιατί είναι κρίμα αφού τώρα είναι απ'τα καλύτερα fansub group του One Piece. Χωρίς τα script δεν μπορώ να μεταφράσω στα ελληνικά τα episodes :P (είμαι ο SeCTeen από εκεί)

Καλησπέρα σε όλους :) ...

Σιγά ρε τα πέρνεις απο AnimeSS αλλα ειναι κ το θέμα οτι μπορεί να ενοχληθούν π το πήρες απο άλλους αλλα ωραιος π τα μεταφράζεις εισαι απο τους λίγους π εχουν ασχοληθεί

#1290 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2008 - 00:18

Το Elias:Οντως,σε αυτο το forum εισαι σαν celebrity...:)

Το Luffy:Oi,ειδα τα πρωτα 3 επεισοδια του Trigun(26 συνολικα) κ δεν μπορεσα να μην παρατηρησω της ομοιοτητες που χει με το one piece...εν ολιγοις ο πρωταγωνιστης εχει ενα τεραστιο bounty στο κεφαλι του παρ οτι ειναι καλος τυπος κ γκαφατζης μαλιστα αλα luffy(western ειναι ουσιαστηκα...με fast paced πυροβολισμους k πολυ γμτ μουσικη απο ηλεκτρικη κιθαρα...κ οι πλακες πολυ παρομοιες με OP)...ασε που το πιο αστειο ειναι που οταν μιλουν ασχημα για αυτον (κ δεν ειναι παρον),φταρνιζεται κ λεει:"Ι must've caught a cold"
...το ιδιο ακριβως κανει ο luffy στα specials με την αρχαια ιαπωνια...

Απο τα λιγα ανιμε που μ'αρεσουν απο τα πρωτα κιολας επεισοδια...
...εσυ αποφασισες ποιο θα δεις?