Δεν ξερω αν ελυσες το προβλημα σου,αλλα αν μπορει να σε βοηθησει εγω κατεβασα τα παντα απο το 226-337(απο 337 κ μετα χαλασε η ποιοτητα) απο δω(ταινιες κ specials επισης):
One Piece Download
Η ποιοτητα ηταν αρκετα καλη,σε rmvb format κ οι υποτιτλοι σπανια δεν ειχαν καλη ποιοτητα/δουλεια...το μονο μειονεκτημα ειναι οτι τα κατεβαζεις μεσω megaupload οπου αφου κατεβασεις περιπου 500mb(μου φαινεται) πρεπει να περιμενεις 17 λεπτα για να μπορεις να ξανακατεβασεις,αλλα εμενα ευκολο μου βγηκε ετσι(σε περιπου 4-5 μερες τα κατεβασα ολα)κ με την συνδεση μου ηταν αρκετα γρηγορο το download(μεχρι κ 800 kbps)...κ μια συμβουλη,αν γινεις μελος στο megaupload(free) εχεις κ μερικα extra προνομια(μειωμενος χρονος αναμονης στην αρχη κτλ)...μετα αν εισαι κ προθυμος να πληρωσεις,μου φαινεται εχεις unlimited download σε μεγαλες ταχυτητες(δεν ξερω πολλους που ειναι προθυμοι να το κανουν ομως,για την ακριβεια κανεναν
Τωρα για τις ταινιες,επειδη εγω δεν ειμαι απ αυτους που παραπονιουνται για το αν ενα θεμα ειναι off topic ή οχι,ενω το ζητημα μπορει πολυ απλα να λυθει με spoiler tags,ιδου:
Ελπιζω να βοηθησα....
Σιλμαριλλιον,πω πω τι μου θυμιζεις...ή μαλλον τι δεν μου θυμιζεις,το διαβασα πριν απο περιπου 2 χρονια αλλα μετα απο τοσες ταινιες + one piece το χω ψηλοχεχασει(ειδικα τα ονοματα εχουν θολωσει)...
Μεταξυ bleach k one piece ποιο σου φαινεται καλυτερο?ρωταω γιατι παρ οτι εχω ακουσει οτι ειναι απο αρκετα εως πολυ καλο(to bleach),βλεποντας το πως ειναι σχεδιασμενοι οι χαρακτηρες,δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασαν,ενω το one piece με τραβηξε αμεσως(καλα φταιει κ οτι δεν εχω χρονο να ασχοληθω με αλλο ενα μεγαλο anime..τωρα βλεπω μικρα ανιμε οπως το trigun,εκτος απο το one piece)...ξερω οτι ισως δεν συγκρινονται,αλλα ουσιαστικα αυτο που ρωταω ειναι:που εγινε καλυτερη δουλεια?ποιο σε διασκεδαζει/κεντριζει περισσοτερο το ενδιαφερον?
Το Luffy:
Ετσιι!Καηλα στο one Piece κ εφτασες ετσι στο τελος του post enies lobby...πολυ πιθανον τωρα θα παρατηρησεις μια χειροτερεψη στα επεισοδια καθως το ice hunter arc δεν ειχει καμια σχεση με το "αριστουργηματικο" water 7 k enies lobby...τεσπα,filler ειναι,τι να γινει...
μετα στο thriller bark δεν εχουν γινει πολλα ακομη...να πω την αληθεια δεν με ενθουσιασε πολυ στη αρχη(κ τωρα ακομη)αλλα ολοι λενε οτι οι χαρακτηρες ειναι γμτ......πιστευε κ μη ερευνα
Οσο για τον blackbeard,θηριο ε?ειναι ο μονος οπου πραγματικο ολο το team φαινεται οτι ειναι evil...ειδικα ο blackbeard εχει την τελεια φατσα του κακου...κ απ οσο ακουσες εχει κ σχεδιο για να καταλαβει τον κοσμο αρα προφανως θα ναι κ απο τους τελικους κακους(πως θα νικησει ο luffy δεν εχω ιδεα)...παντως αν θες κανα extra spoiler στο θεμα:
Αυταα...τωρα τι θα κανεις,θα ξεκινισεις να βλεπεις τις ταινιες?

This topic is locked