Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 03:50
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 04:13
Οσο για την Robin τιε εχουν κανει απιστευτες αναλογιες!
Γενικα με το enies lobby γελασα πολυ, ειχε πολυ γελοιες καταστασεις μεσα.
Στα επισοδεια τωρα: λεω να αρχισω το post-enies lobby τωρα.
Τις ταινιες θα τις δω αφου τελιωσω με τα επισοδεια.
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 04:39
κ ακομη κ το gear second κανει την πρωτη του εμφανιση εδω(υποθετικα μιλωντας, εδω το πρωτοανακαλυψε κ οχι στο enies lobby,αλλα η ταινια δεν πρεπει να σχετιζεται με την ιστορια προφανως)
Λίγο πριν την απόβαση στο Ennies Lobby,
o Luffy λέει: Αnd Ι have some new techniques I want to try!
Προφανώς αναφέρεται στα Gear Second+Third.
Kαι είναι πιθανό η 7η ταινία θεωρητικά να διαδραματίζεται μεταξύ των Arcs Αο-Kiji και Water 7..
Ας κοιτάξει κάποιος αν υπάρχει η αντίστοιχη ατάκα στο manga για να λύσει το πρόβλημα..
Φέρστ Ποστ..
Άι Γουέλκαμ Μαϊσέλφ!
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 05:47
Τo Luffy:ναι ο jyabura ειχε καλες πλακες(οπως η ψευτικη ιστορια) αλλα κ η μαχη ηταν καλη,ενω με τον kaku οντως ηταν καλες κ οι ατακες(εκει που γελουσαν ολοι μαζι του ειχε πολυ φαση!),αλλα η μαχη δεν μου πολυαρεσε....
οσο με τα νεα μελη(robin,franky) κ εμενα (οπως σου πα) μ΄αρεσουν πολυ...που να δεις οταν φτασεις προς επεισοδιο 337 το νεο wannabe μελος(καλυτερα μην σου πω ποιος/τι ειναι)...μεχρι τωρα γινεται μπαχαλο με το manga για το αν θα γινει μελος ή οχι(δεν ειναι γνωστο ακομη) αλλα κατα τι γνωμη μου δεν ειναι ωρεο μελος(αν κ οι στατιστικες δειχνουν οτι θα μπει)...τεσπα οταν φτασεις εκει θα δεις...
Αφου θα δεις κ το post enies lobby,αυτο τελειωνει στο επεισοδιο 325,οπου στο 325 μαχη ace-blackbeard....
Ετσι λοιπον κ παλι....καλη πορωση ;D
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 08:02
Εβλεπα το επισοδειο που συναντιετε ο Shanks με τον Whitebeard. Πολυ μορφες και οι δυο.
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 16:10
Ναι,οντως κ οι 2 πολυ μορφες οι "αυτοκρατορες",ποιος ξερει ποσα επεισοδια θα παρει μεχρι να συναντηθουν με τους straw hats...κανα 3-4 χρονια τουλαχιστον...
Κ παλι τα λεμε λοιπον,καλη vision...
EDIT:Δεν θέλω να σε πιεσω κ δεν ξερω ποσα downloads εχεις να κανεις καθημερινα(ή τι συνδεση εχεις) απλα αν μπορεις οταν ξεμπερδεψεις με τα επεισοδια/ταινιες/specials κατεβασε κ εκεινο το music video που σου πα...μεσα σε μονο 5 λεπτα ανακεφαλαιωνει ολες τις μαχες του luffy απο την αρχη μεχρι cp9 με καλη μουσικη...(επισης ο creator εκανε κ καποιο κολπο ωστε ολα να κινουνται ελαφρως πιο γρηγορα κ το αποτελεσμα εμενα μ'αρεσε..)
cyaa
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 17:58
EDIT:Δεν θέλω να σε πιεσω κ δεν ξερω ποσα downloads εχεις να κανεις καθημερινα(ή τι συνδεση εχεις) απλα αν μπορεις οταν ξεμπερδεψεις με τα επεισοδια/ταινιες/specials κατεβασε κ εκεινο το music video που σου πα...μεσα σε μονο 5 λεπτα ανακεφαλαιωνει ολες τις μαχες του luffy απο την αρχη μεχρι cp9 με καλη μουσικη...(επισης ο creator εκανε κ καποιο κολπο ωστε ολα να κινουνται ελαφρως πιο γρηγορα κ το αποτελεσμα εμενα μ'αρεσε..)
cyaa
Το εχω κατεβασει ρε μην ανησυχεις. Ωραιο ειναι.Απο τα καλυτερα AMV εχω δει.

"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 18:16
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 19:27
Οπως ειπα κατι εκανε ο δημιουργος κ ολα πανε καπως πιο γρηγορα,αλλα μου φενεται ταιριαζει καλα με το κλιμα του one piece κ την μουσικη...(ειδικα εκει που ο luffy δινει μια μπουνια στην κοιλια του crocodile παει τελεια με την μουσικη!)
Εγινε λοιπον,nakamas!Ως την επομενη φορα...
(luffy,οταν φτασεις στο ace vs blackberad πες πως σου φανηκε...)
cya...
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 19:53
WOW,χαιρομαι που αρεσε οχι σε ενα,αλλα 2 ατομα
Οπως ειπα κατι εκανε ο δημιουργος κ ολα πανε καπως πιο γρηγορα,αλλα μου φενεται ταιριαζει καλα με το κλιμα του one piece κ την μουσικη...(ειδικα εκει που ο luffy δινει μια μπουνια στην κοιλια του crocodile παει τελεια με την μουσικη!)
Εγινε λοιπον,nakamas!Ως την επομενη φορα...
(luffy,οταν φτασεις στο ace vs blackberad πες πως σου φανηκε...)
cya...
Πω ρε φιλε, τι ικανοτητα ειναι αυτη του Blackbeard. Αλλα και ο Ace ειναι πολυ γαματος τυπος. Εγιναν πολλα στο post-enies και απο οτι φαινεται θα ξεσπασει παγκοσμιος πολεμος. Το επισοδειο με τον Zoro που γινεται μελος μιας οικογενειας πολυ γελιο.

"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 20:03
- Ποια επεισόδια είναι fillers?
- Έχω δει ότι έχουν βγει 9 ταινίες. Σωστά; Σε ποια επεισόδια περίπου να διακόψω την θέαση των επεισοδίων για να δω την κάθε ταινία;(ώστε να ταιριάζει χρονικά με τους χαρακτήρες που έχουν δείξει τα επεισόδια μέχρι εκείνη την στιγμή και μην φάω spoiler για κάποιον νέο χαρακτήρα πριν τον δω στη σειρά)
- Έχω κατεβάσει ότι έχουν βγάλει οι kaizoku από επεισόδια και θα πάρω και τις ταινίες τώρα, αλλά ως γνωστόν είναι πολύ πίσω στα επεισόδια οπότε μετά από το 235 που έχουν βγάλει τώρα από που θα κατεβάσω τα υπόλοιπα; Πάντα με torrent ή direct download γιατί από irc δεν γνωρίζω μία...
Συγνώμη αν έχουν ξαναρωτηθεί επανειλημμένα όλα αυτά αλλά δεν μπορώ να ψάξω το topic να τα βρω μόνος μου γιατί αφενός είναι τεράστιο και αφετέρου θα φάω heavy spoilers στο σημείο που είμαι!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 22:20
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=animeatt&aid=411#5589
Διάβασε την πρώτη παράγραφο, πάτα στο other reviews, πήγαινε αλφαβητικά στα υπόλοιπα One Piece reviews, πάτα πάνω τους με την σειρά και επανέλαβε την διαδικασία (ναι, σου κάνω δύσκολη την ζωή).
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 22:25
Μολονοτι ειμαι κατα του να αποκαλουνται fillers oποιαδηποτε επεισοδια μιας σειρας σαν το One Piece, μπορεις να το μαθεις απο το παρακατω link :Λοιπόν ξεκίνησα να βλέπω one piece και είμαι στο 67 επεισόδιο και θέλω να ρωτήσω τα εξής:
- Ποια επεισόδια είναι fillers?
- Έχω δει ότι έχουν βγει 9 ταινίες. Σωστά; Σε ποια επεισόδια περίπου να διακόψω την θέαση των επεισοδίων για να δω την κάθε ταινία;(ώστε να ταιριάζει χρονικά με τους χαρακτήρες που έχουν δείξει τα επεισόδια μέχρι εκείνη την στιγμή και μην φάω spoiler για κάποιον νέο χαρακτήρα πριν τον δω στη σειρά)
- Έχω κατεβάσει ότι έχουν βγάλει οι kaizoku από επεισόδια και θα πάρω και τις ταινίες τώρα, αλλά ως γνωστόν είναι πολύ πίσω στα επεισόδια οπότε μετά από το 235 που έχουν βγάλει τώρα από που θα κατεβάσω τα υπόλοιπα; Πάντα με torrent ή direct download γιατί από irc δεν γνωρίζω μία.... Γνωρίζω ότι από 294 και μετά πάω στους vegapunk που έχουν τέλεια ποιότητα από ότι έχω ακούσει.
Anime/Episodes - Arlong Park
το οποιο επισης λεει σε ποιο χρονικο σημειο προβληθηκε η καθε ταινια (μπορεις να τη δεις στην αρχη του arc στο οποιο ανηκει ανετα).
Για το απο που θα τα κατεβασεις, ψαξε για 'One Piece' σε οποιοδηποτε site με torrents, οπως Tokyo Toshokan ή Torrentz , αν δεν καλυπτεσαι κανε post στο ηδη υπαρχον thread κανοντας κλικ εδω.
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 00:17
Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Πιστεύω αυτό το site είναι πολύ χρήσιμο αυτή την στιγμή.
Το ξέρω ότι μπορώ να κάνω ένα απλό search σε torrent sites απλά ρώτησα να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο γκρουπ, το οποίο να χρησιμοποιεί torrent tracker και που έχει κάνει καλή δουλειά στα επεισόδια 235-293 που θα κατεβάσω κάποια στιγμή και δεν καλύπτονται από τους kaizoku(ακόμα) και από τους vegapunk που είναι τα 2 group που θα ακολουθήσω.Για το απο που θα τα κατεβασεις, ψαξε για 'One Piece' σε οποιοδηποτε site με torrents, οπως Tokyo Toshokan ή Torrentz , αν δεν καλυπτεσαι κανε post στο ηδη υπαρχον thread κανοντας κλικ εδω.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 00:40

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο