Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#1246 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 17:03

Καλη ηταν κ η 3η,αλλα μεχρι τωρα αγαπημενη μου ειναι η 4η οπως ειπα γιατι η ιστορια ηταν πιο σοβαρη,χωρις να λειπουν τα αστεια του one piece...παρ'ολα αυτα θα παραδεχτω οτι και οι 3 πρωτες ταινιες ειχαν καπως περισσοτερα αστεια απο την 4η...

#1247 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 21:55

Μάγκες, η καλύτερη με διαφορά είναι η έκτη. Αν ζητάτε λεπτομέριες, ιδού!

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=animeatt&aid=2644#5594

#1248 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 22:03

Oi, Zoro τελιωσα το water 7 και παω με χιλια να δω το enies lobby.

#1249 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2008 - 03:53

Oi,Luffy πορωθηκες βλεπω ε?Ασε οπως ειχα διαβασει κ σε αλλα post το one piece ειναι οχι μονο highly addictive,ειναι κ χειροτερο απο τα ναρκοτηκα..οσο κ να το θες,παραπανω απο 1 φορα την εβδομαδα δεν γινεται να εχεις...

Τεσπα,εγω να σου πω την αληθεια εμεινα ικανοποιημενος μονο με το αρχικο μερος του enies lobby(αλλα ολο το water7),μεχρι να φτασουν στην εδρα του cp9 κ βουτηξουν στο κενο(θα δεις τη εννοω :) ....οι μαχες ηταν αρκετα καλες,αλλα δεν με ικανοποιησαν ολες(του luffy ειναι αρκετα καλη,αλλα του zoro ειναι η χειροτερη μεχρι τωρα κατα τη γνωμη μου)...

...πες μου πως σου φανηκαν οι μαχες οταν τελειωσεις...

To Roriconfan:Μολις ειδα την 5η,αλλα παροτι ξεκινισε καλα,μουφα κατεληξε...παω τωρα να δω την 6η να δω ποσο καλη ειναι...

#1250 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2008 - 04:06

Oi,Luffy πορωθηκες βλεπω ε?Ασε οπως ειχα διαβασει κ σε αλλα post το one piece ειναι οχι μονο highly addictive,ειναι κ χειροτερο απο τα ναρκοτηκα..οσο κ να το θες,παραπανω απο 1 φορα την εβδομαδα δεν γινεται να εχεις...

Τεσπα,εγω να σου πω την αληθεια εμεινα ικανοποιημενος μονο με το αρχικο μερος του enies lobby(αλλα ολο το water7),μεχρι να φτασουν στην εδρα του cp9 κ βουτηξουν στο κενο(θα δεις τη εννοω :) ....οι μαχες ηταν αρκετα καλες,αλλα δεν με ικανοποιησαν ολες(του luffy ειναι αρκετα καλη,αλλα του zoro ειναι η χειροτερη μεχρι τωρα κατα τη γνωμη μου)...

...πες μου πως σου φανηκαν οι μαχες οταν τελειωσεις...

Καλα μιλαμε τα πρωτα 11 επισοδεια ηταν γαμ...!!! Τωρα ειμαι εκαι που συναντανε τους CP9 και τους χωριζει ενα μεγαλο κενο. Μαλλον μεχρι εκει μου ειπες οτι εμεινες ικανοποιοιμενος.

Που λες πολυ πορωση με την την σειρα. Ολο λεω "αυτο ειναι το τελευταιο που βλεπω και τα υπολοιπα αυριο" αλλα εχει γινει πολυ ενδιαφερον.

Τεσπα. Εβαλα και τα specials που μου ειπες να κατεβαινουν αλλα εκεινα θα τα δω μετα το enies lobby.

#1251 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2008 - 04:19

Ναι εκει εννοω...καλα ολος ο διαλογος της Robin+το flashback ηταν κορυφη...αξηζει χειροκροτημα ο δημιουργος...απο κει κ περα,καλο εμεινε αλλα κατα τη γνωμη μου δεν κρατησε την ιδια ποιοτητα με πριν...

καλα ε,οι 3 τυποι απο την galley-la ειχαν πολυ φαση...ο paulie που ντρεπεται με τις γυναικες,ο lulu που του βγαινει η μυτερη τουφα μα τα μαλλια κ ο tileston που φωναζει εχουν πολυ φαση...καλα κ ο franky γμτος,ε?

ειδικα εκει που:
Spoiler:

οι μονοι που μου την ψηλοεσπαγαν ειναι η γρια κ η μικρη με το γατο...

αντε καλη πορωση,παω να δω κι εγω την 6η ταινια...

EDIT:Καλα λαθος τα πα πριν,με τον luffy ενταξει παραπανω απο καλη ηταν η μαχη(χρησιμοποιησε κ gear second k third αρα ελεγε αρκετα)...το τελος ηταν λιγο προβλεψημο,αλλα κατα τ'αλλα πολυ καλη...

#1252 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2008 - 04:30

To Zoro: Καλα αυτοι οι τρεις ηταν κορυφαιοι ειδικα ο Paulie που ντρεπεται για τις γυναικες.

Α και κατι αλλο που μου ειπες για τα power-up ενα εχω να προσθεσω: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Τα λεμε! Καλη πορωση και σε σενα!

#1253 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2008 - 07:17

To Roriconfan:καλα μολις ειδα την 6η ταινια...terrible,terrible δεν μου πολυαρεσε κ εδω εχω κ τους λογους αν θες να δεις:

Spoiler:

bb

#1254 zombitsa

zombitsa

zombitsa

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2008 - 13:27

Παιδια δειτε λιγο αυτα.
Δεν ξερω αν εχει ποσταρει και καποιος αλλος το ιδιο.
Συγγνωμη για το μεγεθος.
Αλλα πιστευω αξιζει τον κοπο.
Posted Image
Posted Image

#1255 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2008 - 14:40

SUKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#1256 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2008 - 19:31

nice...good job zombitsa ganbatte

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1257 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2008 - 19:59

Going Merry-Go!!!!

EDIT:Oi,Luffy τι λεει που φτασαμε?
Εγω ειδα κ την 7η ταινια σημερα...πολυ καλη,η δευτερη αγαπημενη μου μετα την 4η...καλα μιλαμε αυτη η ταινια (η 7η) ειχε τα παντα:Δραση,αστεια,μυστηριο,περιπετεια,η nami κ η Robin ποτε δεν εδειχναν τοσο sexy(μα καλα ποσο μεγαλα τα ζωγραφισανε τα ..... κ των 2,ειδικα Robin) κ ακομη κ το gear second κανει την πρωτη του εμφανιση εδω(υποθετικα μιλωντας, εδω το πρωτοανακαλυψε κ οχι στο enies lobby,αλλα η ταινια δεν πρεπει να σχετιζεται με την ιστορια προφανως)...τεσπα αν,οταν ξεμπερδεψεις με τα επεισοδια,αποφασισεις να δεις κ καμια ταινια δες σιγουρα την 4η κ την 7η,δεν θα χασεις...

#1258 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2008 - 22:12

To Roriconfan:καλα μολις ειδα την 6η ταινια...terrible,terrible δεν μου πολυαρεσε κ εδω εχω κ τους λογους αν θες να δεις:

Δεκτές και ορθές στο σύνολό οι απόψεις σου. Εμένα μου άρεσε επειδή ήταν η μοναδική ταινία που ξέφευγε από το καθιερωμένο. Η 4η μου θύμισε υπερβολικά απομίμηση του Arabasta Ark.

Going Merry-Go!!!!
Εγω ειδα κ την 7η ταινια σημερα...πολυ καλη,η δευτερη αγαπημενη μου μετα την 4η...καλα μιλαμε αυτη η ταινια (η 7η) ειχε τα παντα:Δραση,αστεια,μυστηριο,περιπετεια,η nami κ η Robin ποτε δεν εδειχναν τοσο sexy(μα καλα ποσο μεγαλα τα ζωγραφισανε τα ..... κ των 2,ειδικα Robin) κ ακομη κ το gear second κανει την πρωτη του εμφανιση εδω(υποθετικα μιλωντας, εδω το πρωτοανακαλυψε κ οχι στο enies lobby,αλλα η ταινια δεν πρεπει να σχετιζεται με την ιστορια προφανως)...τεσπα αν,οταν ξεμπερδεψεις με τα επεισοδια,αποφασισεις να δεις κ καμια ταινια δες σιγουρα την 4η κ την 7η,δεν θα χασεις...

Αααα, διαφωνώ! Η 7η είχε μάπα σενάριο και άσχετη θεματολογία (mecha!!!). Ποιό μυστήριο; Ποιά περιπέτεια; Οι κακοί ήταν από τους πιο αδύναμους και κλαψιάρηδες. Μήπως για το βύζο και το ξύλο σου άρεσε μόνο;

#1259 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 02:17

To Zoro. Μολις τελιωσα το enies lobby και μπορω να πω οτι ηταν αρκετα καλο.Πιστευω πως μπορουσαν να κανουν τις μαχες λιγο καλυτερες (οχι οτι δεν μου αρεσαν). Τα πιο ωραια στο enies lobby ειναι κατα την γνωμη μου η ιστορια τις Robin, η οποια με συγκλονησε μπορω να πω και τα gear του Luffy.

Τισ ταινιες θα τις δω σιγουρα καποια στιγμη. Εχω κατεβασει μερικες, τις 2,3 και 4 αν θυμαμαι.

#1260 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 03:28

TO roriconfan:

Λοιπον,ξεκιναμε:

-Για την 4η:
Spoiler:

Για την 6η να συμπληρωσω μονο οτι:
Spoiler:

Τωρα για την αγαπημενη σου την 7η θα πω οτι:
Spoiler:

sorry πασχω απο λογοδιαρροια..αν αντεχεις διαβασε τις αποψεις μου...cya!

To Luffy843:

Απο οσα μου πες φενετε οτι συμφωνουμε σε αρκετα,senchou (captain στα γιαπωνεζικα):
κι εγω,οντας robin fan,συγκλονιστηκα πολυ απο την ιστορια της robin..μεχρι τωρα πιστευω οτι ειναι ο πιο καλογραμμενος χαρακτηρας...η ιστορια ηταν πολυ αληθοφανης κ πολυ λυπητερη+ο διαλογος με τους straw hats ηταν φοβερος...ετσι παροτι ο zoro ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας,η robin δεν απεχει κ πολυ απο της προτιμησεις μου(αλλα κ το υπολοιπο πληρωμα πολυ cool...κ ο franky φυσικα...supeeerrr!!!)

k τα gear φυσικα οπως σου χα πει ειναι κ για μενα μια πο της καλυτερες ιδεες που μπορουσαν να βρουν για να κανουν τον luffy δυνατοτερο...ειδικα το οτι εχουν κ συνεπειες μου αρεσει ακομη περισσοτερο...

κ επισης συμφωνω οτι η μαχες μπορουσαν να ναι λιγο καλυτερες(ειδικα η zoan μορφη του kaku δεν μου αρεσε καθολου,τον εκανε πολυ γελοιο,ενω πριν μου αρεζε σαν χαρακτηρας-θα το προτημουσα αν ειχε γινει σωμα με σωμα η μαχη-..κ επισης οι κινισεις του ηταν ψηολαθλιες...τελος,το τελικο combo του zoro δεν μ'αρεσε καθολου...ουτε εξηγησαν τι ειναι-πραγμα που ελπιζω να γινει αργοτερα- κ φανηκε υπερβολικα οτι o zoro δεν πεθανε επειδη ηταν ο "καλος"..κ να σκεφτεις οτι οι μαχες του zoro στην arabasta κ sypiea ηταν απο της αγαπημενες μου....η μαχη του sanji ενω, με τον jyabura ελεγε αρκετα...ειδικα ο jyabura ειχε αρκετη πλακα).....

τελος,η μαχη luffy-lucci αν κ παρατραβηξε ηταν αρκετα καλη...

ok,σ'αφηνω στις ταινιες τωρα(ή θα δεις κι αλλα επεισοδια?)..πες μου ποιες σου φανηκαν καλυτερες...

στα επεισοδια που εφτασες ακριβως?

Τα λεμε 8D

ΥΓ:εχω κατεβασει εδω και λιγο καιρο ενα πολυ καλο music video με ολες της μαχες του luffy...μιλαμε για καλο video παντως γιατι εχει ολες της νικες του+μουσικη που ταιριαζει αρκετα..αν θες κατεβασε το:

Link:|| OnePieceGold... Water Seven Version -- Filmati (πηγενε στο With Rufy κ πατα το "Clicca qui")

(Ιταλοι το φτιαξαν κ εκει ο Luffy λεγεται Rufy(ξερω κι εμενα δεν μ'αρεσει),γι αυτο μην παραξενευτεις για το ονομα)