Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#1231 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 18:52

Να σκεφτεις οτι θεωρουνταν 2ος συγκρινομενος με τον gold roger...κ τωρα που ο Roger τα τιναξε ειναι ο πιο κοντινος στιν πρωτια...παρ'ολα αυτα οπως ειδες ειναι λιγο γερος κ καπως αρρωστος...επισης δεν ειναι γνωστο τι δυναμεις εχει...μεχρι τωρα ξερουμε μονο οτι εχει τεραστια σωματικη δυναμη,αλλα πιστευω οτι σιγουρα θα χει κ καποια αλλη ικανοτητα(οχι απαραιτητα devil fruit) γιατι με την σωματικη δυναμη κ μονο δεν φτανεις πουθενα στον κοσμο του one pice(κ ο ace θα τον ειχε)...

Τεσπα,ποσα επεισοδια βλεπεις κατα μεσο ορο καθημερινα?

Κοιτα αναλογα και τι εχω να κανω καθε μερα. Τωρα που μου εμειναν δυο μαθηματα για να τελιωσω με την εξεταστικη ειδα γυρω στα 30 επισοδεια το σαββατοκυριακο. Μπορει να δω 10 επισοδεια σε μια μερα η' καμια φορα να κατσω και να τελιωσω ενα arc οπως το skypiea(2 μερες).

Σημερα ξεκινησα το water 7 και πιστευω οτι θα ειναι ενα απο τα καλυτερα arcs.

#1232 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 19:03

Κοιτα αναλογα και τι εχω να κανω καθε μερα. Τωρα που μου εμειναν δυο μαθηματα για να τελιωσω με την εξεταστικη ειδα γυρω στα 30 επισοδεια το σαββατοκυριακο. Μπορει να δω 10 επισοδεια σε μια μερα η' καμια φορα να κατσω και να τελιωσω ενα arc οπως το skypiea(2 μερες).

Σημερα ξεκινησα το water 7 και πιστευω οτι θα ειναι ενα απο τα καλυτερα arcs.

παρτο πιο σιγα μετα θα ξενερωσεις με το να περιμένεις 1 την βδομαδα:terror2::terror2:
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#1233 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 19:27

παρτο πιο σιγα μετα θα ξενερωσεις με το να περιμένεις 1 την βδομαδα:terror2::terror2:

Ολοι αυτο μου λενε αλλα οταν αρχιζει και γινετε ενδιαφερον δεν μπορω να ξεκολλησω.

#1234 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 20:34

Χεχε σε καταλαβαινω...το water 7 ειναι ενα παρα πολυ καλο αρκ..απο τα καλυτερα...αν κ στην αρχη το ψηλομετανιωσα που τα ειδα τοσο γρηγορα,μετα καταλαβα οτι ενταξει δεν ειναι κ τοσο σοβαρο...ηταν τοσο ενδιαφερον που δεν γινοταν αλλιως...παρ το κι απ την καλη:βλεποντας 1 επεισοδιο την εβδομαδα το one piece θα κρατησει πολλα πολλα χρονια ακομη...θελουμε να τελειωσει?φυσικα κ οχι...(αλλα οταν σε αφηνουν σε suspense τοτε ειναι που θα γινεται λιγο σπαστικο)...

τεσπα,θα το αντεξουμε :)

btw,απο περιεργεια Luffy τι εξετασεις εχεις τωρα?Λυκειου,πανεπιστημιου ή αλλο?

#1235 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 20:50

btw,απο περιεργεια Luffy τι εξετασεις εχεις τωρα?Λυκειου,πανεπιστημιου ή αλλο?

Ειμαι στο πανεπιστημιο Κρητης στο Ηρακλειο. Εσυ?

#1236 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 21:08

βγηκε και το 441 hardsub απο animeSS με naked nami και μια μικρη γευση απο την perona:nanana::nanana::nanana:

#1237 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 21:42

Το Luffy:Επειδη ειμαι μισος Ιταλος,σπουδαζω στην Ιταλια(Bari λεγετε η πολη)...

Δεν μου λες,απο τους κακους ποιος σου φαινετε πιο αστειος-γελοιος?
Εγω ψηφιζω buggy the clown(ειδικα αμα δεις τα one piece special,τα οποια κ σου προτεινο να δεις γιατι εχουν πολυ πλακα μερικα,που διαδραματιζονται στην αρχαια ιαπωνια με τους χαρακτηρες του one piece,εκει ο buggy εχει ακομα πιο πλακα κατα τι γνωμη μου)...u?

To Crais:Η Perona που ητανε στο 341?(Perona δεν ειναι αυτη στο avatar σου?)
Καλα παντως ε,πρωτη φορα δειξανε τοσο naked nami στο one piece...εμεινα εκπληκτος...ο usopp k o chopper ειχαν πολυ πλακα παντως ε?(ειδικα οταν ο chopper λεει να ριξει μια ματια):D

#1238 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 21:44

ναι αυτη ειναι

ακουσαμε την φωνη της παντως:hahaha:

#1239 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 22:26

To Zoro: Γελοιος μου φανηκε πολυ ο Foxy απο το Davy Back Fight. Ο τυπος ηταν οτι να 'ναι. Βεβαια και ο Buggy ειναι αρκετα διασκεδαστικος αλλα δεν εχει πολλα επισοδεια με αυτον.

#1240 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 23:51

Ναι οντως δεν εχει πολλα επεισοδια με τον Buggy(αν κ εκεινα στην Loguetown που τους πληρωσε το φαγητο ειχαν αρκετη πλακα)...αν κατεβαζεις ολα τα επεισοδια με την σειρα,γυρω στο επεισοδιο 300 υπαρχουν 2-3 special...2 απο αυτα διαδραματιζονται στην αρχαια ιαπωνια κ ολοι οι χαρακτηρες του one piece κανουν guest appearance...πχ. ο Luffy ειναι detective(αστυνομικος) κ ο Usopp ο Βοηθος του,ο Sanji k η Nami εχουν ενα εστιατοριο,ο Zoro ειναι βουδιστης μοναχος,ο chopper ιατρος κ η Robin μια μυστηριωδης κατασκοπος...εκει εμφανιζονται κι αλλοι πολλοι χαρακτηρες,οπου κ ο Buggy(που ειναι ο αρχηγος απο την Clown Family Clan) κ ο Foxy...τα αστεια ειναι παρομοια με το κλασικο one piece αλλα εγω βρηκα αρκετα αστειο να βλεπεις τον καθε χαρακτηρα σε αλλο ρολο....ο buggy ειναι ο κακος σχεδων σε ολα τα special κ εχει πολυ πλακα εκει...

Δες το οταν φτασεις εκει...:D

EDIT:Σου βαζω κ ενα καλo site οπου μπορεις να βρεις σχεδον ολα τα επεισοδια σε rmvb format(αρκετα καλη ποιοτητα) κ επισης εχει κ ολα τα special k τις ταινιες...αν θες κατεβασε το:
One Piece TV Special 04:The Detective Memoirs of Chief Straw Hat Luffy(ενα απο αυτα που σου περιεγραψα) ...δεν εχει καμια σχεση με την ιστορια του one piece που βλεπεις τωρα κ κραταει περιπου οσο 2 επεισοδια...αξιζει..
One Piece Download

#1241 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 00:41

Thanks για την σελιδα με τα downloads.
Ρε φιλε εχει μπλεχτει πολυ η ιστορια στο water 7. Οι CP9 τι ειναι εν'τελη?

#1242 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 00:58

Θα το εξηγησουν αλλα αν βιαζεσαι τοσο πολυ να το μαθεις:
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

See ya,folk!

#1243 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 01:40

To Zoro: Thanks για τα spoilers. Εσυ τελιωσες το Ice Hunter?

#1244 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 02:05

Ναι,τελειωσα με ολα τα επεισοδια(το ice hunter ηταν ετσι κι ετσι)κ οπως σου πα τωρα βλεπω τις ταινιες...μεχρι τωρα αν εξαιρεσουμε τα special που σου ειπα,δεν τις βρηκα κ τοσο φοβερες τις ταινιες..μερικες ειναι κ αρκετα παλιες...
αλλα τωρα ακριβως βλεπω την 4η ταινια κ επιτελους!μιλαμε κορυφη η ταινια!εχει πολυ καλη ιστορια κ δεν βασιζεται στο μοτιβο που ειχαν οι προηγουμενες,που ηταν ψηλοεπαναλαμβανομενες...ετσι λοιπον αν αποφασισεις να δεις της ταινιες,εκτος απο τα specials,σου προτεινω να κατεβασεις κ την 4η ταινια(απο το site που σου δειξα λεγεται one piece the movie 4:dead end no buken(ή dead end adventure ειναι το σωστο μου φαινεται)...οι προηγουμενες ηταν κυριως για γελια κ αν εχεις ορεξη δες τες,αλλα η 4η μεχρι τωρα εχει κ πολυ καλη ιστορια,εκτος απο πλακες...

Anyway,νεωτερα οταν δω κ τις αλλες ταινιες...

Cya!

#1245 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 14:01

Η αγαπημένη μ ταινία μέχρι τώρα ειναι αυτη με τον Chopper βασιλιά των ζώων....νομιζω ειναι η 3η