Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#1171 nik_oc

nik_oc

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 19:13

Καταλαβα!Παλι εγω πρεπει να ανοιξω θεμα.Για να σκεφτω!!!Α!Λοιπον πειτε μου,διακρινετε καθολου ομοιοτητες με αλλα anime σε συγκριση με το one piece???
NIK_OCΔημοσιευμένη  εικόνα

#1172 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 20:32

Το πιο εμφανες(οχι οτι εχω δει κ πολλα ανιμε) ειναι οι ομοιοτητες με το dragon ball z....ειδικα ο luffy ειναι σχεδον ολοιδιος o Goku....κ οι 2 τρωνε πολυ,ειναι καπως ελαφρομυαλοι,ειναι πολυ δυνατοι κ οταν η στιγμη ειναι κρισιμη κ κινδυνευουν οι φιλοι γινονται σοβαροι κ πετανε κ κανεναν μαγκικο διαλογο.....

Α, ξεχασα κ οτι ο σχεδιαστης του one piece(eiichiro oda) ειπε οτι εμπνευστκε απο το dragon ball για να κανει το one piece κ ειναι κ πολυ καλoς φιλος με τον σχεδιαστη του dragon ball(akira toriyama).....

αμφιβαλλω αν υπαρχει καποιο ανιμε που μοιαζει με το one piece πιο πολυ απο το dbz....:)

neeext...

EDIT:για μισο....εννοουσες ομοιοτητες αλλων ανιμε με το one piece?θα αφησω αλλον να το πει αυτο...δεν εχω δει αρκετα ανιμε....

#1173 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 21:41

Καταλαβα!Παλι εγω πρεπει να ανοιξω θεμα.Για να σκεφτω!!!Α!Λοιπον πειτε μου,διακρινετε καθολου ομοιοτητες με αλλα anime σε συγκριση με το one piece???

Πέρα του ότι είναι καρα-shonen; Τι λέτε για το Yu-Gi-Oh που όπως το One Piece, είχε σενάριο αλλά θυμηθήκανε να το προσθέσουνε μετά από μια 200ρια επεισόδια;

#1174 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 22:35

βγηκε το 340 απο animeSS Anime Softsubs ~ We Always Release First!
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#1175 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2008 - 09:59

Τι λένε γενικά οι AnimeSS? Εννοώ σαν υποτιτλισμό και σαν ποιότητα γενικά

#1176 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2008 - 12:55

απο ποιότητα τα raw ειναι αυτα που ανεβάζουν οι vegapunk δεw και μερικα screen-shots
Spoiler:

#1177 Tsouf

Tsouf

Just Wandering ..

• Members
  • 78 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2008 - 17:22

απο οτι ειδα εγω ... μπορει να ειναι λιγο ποιο γρηγοροι αλλα ακομα ...

VEGAPUNK >>> animess

GREEKLISH FTW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#1178 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2008 - 17:50

VEGAPUNK >>> animess

GREEKLISH FTW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άσχημα πάντως τα πράγματα γιατί από τη είδα στο σάιτ ο sakura-destiny απ ότι φαίνεται θα σταματήσει...

Να δούμε πόσο ακόμα θα κρατηθεί σαν fansub...Με τόσες ελλείψεις Ατόμων.:emptyonexg1:

#1179 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2008 - 20:57

VEGAPUNK >>> animess

ενοειται

οι animeSS κάνουν sast subs οχι quality subs

#1180 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2008 - 21:43

δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχουμε φτασει σε σημειο να μιλαμε για τα funsubs-groups εδω και 2-3 σελιδες ενω εχουμε new episode...:nosey:

πως σας φανηκε?thriller bark ftw...τρομερη ατμοσφαιρα ακριβως οτι περιμενα απο το manga...:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#1181 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2008 - 21:52

αν δεν εμφανιστει η περονα δν κανω σχολιο γι αυτο το αρκ:kill4u::kill4u:

(btw ενα απο τα αγαπημένα μ αρκ)

#1182 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2008 - 21:56

καλο ητανε κ ο Hogback ειχε πιο πολυ πλακα απο οσο περιμενα,αλλα μεχρι τωρα το thriller bark μου δινει την εντυπωση οτι θα μ αρεσει λιγοτερο απο τα προηγουμενα big arcs(δηλ arlong,crocodile,enel k cp9)...εκεινα μου φαινοταν πολυ καλυτερα,ελπιζω να κανω λαθος...

το θεμα ειναι οτι εγω θελω να δω περισσοτερο απο aokiji,ace,dragon,smoker,doflamingo,shanks,blackbeard k whitebeard κ λιγοτερο απο zombies κ moria....δεν θα με πειραζε αν επιανε 1-2 μηνες το thriller bark αλλα η σκεψη να βλεπω επι 1 χρονο τα zombie με κανει κ βαριεμαι λιγακι....ελπιζω στο mermaid island να ναι καλυτερα τα πραγματα...αντε να δουμε τι θα γινει στο manga αυτη την εβδομαδα....

A,και μια ερωτηση spoiler:
Spoiler:

#1183 nik_oc

nik_oc

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2008 - 22:52

Παιδια θα διαφωνησω καθετα.Ξενερωσα πολυ με το τελευταιο επεισοδιο.Δεν ξερω γιατι αλλα μ φανηκε πολυ μικρο κ πολυ λιγο για τα standard που εχει θεσει το one piece.Τι λετε?
NIK_OCΔημοσιευμένη  εικόνα

#1184 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2008 - 23:09

Καταλαβαινω τι εννοεις...αν συνεχισει ετσι θα δουμε το τελος του thriller bark σε ενα χρονο...no more fillers please!

#1185 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 04:45

Το thriller arc στο μανγκα ειναι γενικα μεγαλο? Γιατι απο οτι λετε θα το τραβηξουν πολυ.