Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#1051 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 20 January 2008 - 23:09

Whoa!Χαιρομαι πολυ που δεν ειμαι ο μεγαλυτερος εδω!

Ειχα δικιο φενεται,το One Piece κ γενικα τα anime δεν απευθυνονται απαραιτητως σε νεαρες ηλικιες(αν εξαιρεσεις Pokemon,Yu-Gi-Oh κτλ)...δυστυχως ξερω πολυ λιγα ατομα που βλεπουν anime κ ετσι τεινω να μην λεω σε ολους οτι βλεπω One Piece...

Ειναι μια απο τις λιγες σειρες παδος που μου δινουν μια ικανοποιηση κ χαρα μεσα μου...αυτο ωφειλεται στην καλη δουλεια...οταν οι κακοι φενονται ανικητοι στην αρχη κ μετα νικουνται με αρκετη ευκολια,εκει φενεται οτι δεν εγινε καλη δουλεια...αυτο δεν ισχυει εδω,ολα εχουν γραφτει με προσοχη....

BTW,cool εικονα ossan,o Ace ειναι απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες...

Κ εσυ εχεις αυτο το προβλημα με την υπομονη μεχρι το επομενο επισοδιο?

...long live Oda,πρεπει να τελειοσει το επος πριν παθει τιποτα κ το αφισει μισοτελειομενο η το αναθεσουν σε ασχετους...μονο αφτος μπορει να το τελειοσει...

Posted Image

Robin,the perfect woman!

#1052 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 20 January 2008 - 23:27

1-Τι ηλικιες εχετε οι περισσοτεροι εδω?το ρωταω γιατι ειμαι αρκετα μεγαλος για να βλεπω anime πιστευω(αν κ οχι παρα πολυ) κ αναρωτιωμουν αν υπαρχουν αλλοι τις ηλικιας μου(19 προς 20) που λατρευουν το One Piece

Εγω φιλε ειμαι 21 και αρχισα να το βλεπω πριν καμια εβδομαδα. Οποτε μην ανησυχεις για την ηλικια. Η ηλικια δεν εχει να κανει τπτ με το one piece.
Η σειρα απλα γαμ...

#1053 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 20 January 2008 - 23:33

Thanx ρε Φίλε,αυτο ειναι πολυ καθυσυχαστικο!

Μια συμβουλή:Οσο προχωρας η σειρα γινεται ολο κ πιο εθιστική,προσπαθησε να αντεξεις κ μην δεις τα επεισοδια μονοκοπανια...γιατι εγω ετσι εκανα κ τωρα καταριεμαι τον εαυτο μου που πρεπει να περιμενω μια εβδομαδα για το καθε επεισοδιο(τα ξαναβλεπω αλλα δεν ειναι το ιδιο οπως την πρωτη φορα,αν κ και παλι η σειρα γμει οπως κ να χει)...δες τα με την ησυχια σου για να σου κρατησουν περισσοτερο...

Bye,να σαι καλα :^)

#1054 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 21 January 2008 - 01:35

Anyway,εχω 2 ερωτησεις να κανω:

1-Τι ηλικιες εχετε οι περισσοτεροι εδω?το ρωταω γιατι ειμαι αρκετα μεγαλος για να βλεπω anime πιστευω(αν κ οχι παρα πολυ) κ αναρωτιωμουν αν υπαρχουν αλλοι τις ηλικιας μου(19 προς 20) που λατρευουν το One Piece
Εγω ειμαι 16 προς 17 κ σε αρκετα ατομα στην ταξη μ τους αρεσουν τα ανιμε γενικα ...

2-Τι λετε Robin η Nami η καποια αλλη?Εγω Robin all the way!
Nami 4 ever

Μια συμβουλή:Οσο προχωρας η σειρα γινεται ολο κ πιο εθιστική,προσπαθησε να αντεξεις κ μην δεις τα επεισοδια μονοκοπανια...γιατι εγω ετσι εκανα κ τωρα καταριεμαι τον εαυτο μου που πρεπει να περιμενω μια εβδομαδα για το καθε επεισοδιο(τα ξαναβλεπω αλλα δεν ειναι το ιδιο οπως την πρωτη φορα,αν κ και παλι η σειρα γμει οπως κ να χει)...δες τα με την ησυχια σου για να σου κρατησουν περισσοτερο...

Καλα εγω πριν κανενα μηνα τα τελειωσα τα επισοδεια κ περιμενω πως κ πως να βγαλουν τα εβδομαδιαίο...κ εγω the sami prob τα ειδα ολα μαζι κ εκανα βλακεια.....τεσπα αμα δεν αντεχεις κατεβασε τις ταινιες τ One Piece εδω One Piece-hq εκτος απο την 8η, θα κρατησουν κανενα 3ημερο

#1055 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 posts

Posted 21 January 2008 - 01:59

και μετα αν τελειωσεις και τις ταινιες υπαρχει και το μανγκα

αλλα και εκεινο τελειωνει :erk::deadga6:
Posted ImagePosted Image

#1056 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 21 January 2008 - 03:37

Thanx ρε Φίλε,αυτο ειναι πολυ καθυσυχαστικο!

Bye,να σαι καλα :^)

Να δω 300 επισοδεια μονοκοπανια δυσκολο. Δινω και μαθηματα τωρα αστα να πανε, οποτε τα βλεπω σιγα σιγα τωρα.

Το μανγκα που μπορω να το βρω?

#1057 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 posts

Posted 21 January 2008 - 04:03

des sto section manga gia to topic one piece
i edw Free One Piece Manga Download | Free Online Japanese Comic Direct Download
Posted ImagePosted Image

#1058 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 21 January 2008 - 04:49

des sto section manga gia to topic one piece
i edw Free One Piece Manga Download | Free Online Japanese Comic Direct Download

Thanks.

#1059 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 21 January 2008 - 12:15

Anyway,εχω 2 ερωτησεις να κανω:

Ωραία τα λές όλα τα άλλα και είσαι σε καλό στάδιο εθισμού, αλλά για το παραπάνω μην εκπλαγείς αν μάθεις πως η ηλικία δεν παίζει ρόλο για να βλέπεις anime.
Σιγά σιγά αν παρατηρήσεις λίγο και διαβάσεις και το forum θα δείς πως οι ηλικίες κυμαίνονται απο 12 εώς και 50 και βάλε :hahaha:

Spoiler:

Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#1060 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 21 January 2008 - 12:35

δεν ξερωτι ειν αυτο..................αλλα ακουγεται γαματο!!!!!!!!!!
Posted Image

#1061 nik_oc

nik_oc

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 21 January 2008 - 14:05

φιλε ξερω ατομο που μου εμαθε τι θα πει one piece κ ειναι 46 χρονων.φιλος του πατερα μου.εγο ειμαι 19.εγω εχω μεχρι το 335.ξερει κανεισ που μπορω να βρω μεχρι το 339 με καλη ποιοτητα απο το ιδιο funsub?

#1062 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 21 January 2008 - 14:52

Ποιο fansub? Αν εννοείς τους Vegapunk ότι βγάζουν θα το βρείς στο site τους:

Vegapunk One Piece fansubs

#1063 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 21 January 2008 - 15:15

φιλε ξερω ατομο που μου εμαθε τι θα πει one piece κ ειναι 46 χρονων.φιλος του πατερα μου.εγο ειμαι 19.εγω εχω μεχρι το 335.ξερει κανεισ που μπορω να βρω μεχρι το 339 με καλη ποιοτητα απο το ιδιο funsub?

Κοιτα αμα θες το raw με τα subs εχει Vegapunk π ειπε ο darchilde αλλα αμα θες τα encoded θα περιμένεις μεχρι να τα βγάλουν οι AnimeSS ή οι INP (π σημερα έβγαλαν το 339 σε encoded σε HD κιόλας)

#1064 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 21 January 2008 - 15:24

και μετα αν τελειωσεις και τις ταινιες υπαρχει και το μανγκα

αλλα και εκεινο τελειωνει :erk::deadga6:

Ναι μαλλον σε καμια βδομαδα το πολυ να τα διαβασω αλλα νταξι κατι ειναι κιαυτο μεχρι το επομενο raw......lets give it a try!! k thnx για το link

#1065 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 21 January 2008 - 15:55

Κοιτα αμα θες το raw με τα subs εχει Vegapunk π ειπε ο darchilde αλλα αμα θες τα encoded θα περιμένεις μεχρι να τα βγάλουν οι AnimeSS ή οι INP (π σημερα έβγαλαν το 339 σε encoded σε HD κιόλας)

Ναι αλλά οι Vegapunk κάνουν γενικώς καλύτερη δουλειά από τα άλλα fansub groups. Εγώ περιμένω vegapunk πάντως. Ούτως ή άλλως είμαι ακόμα στο Arabasta Arc... Και πραγματικά αυτό το arc μου έχει σπάσει τα νεύρα. Από την μία είναι 20 μέρες στην έρημο και βλέπεις συνέχεα τον Luffy και τον Usopp με τις γλώσσες έξω, τον Luffy να χάνετε συνέχεια... Κάπως καλυτέρεψε μετά που φύγαν από την έρημο αλλά και πάλι αυτό το arc μάλλον βαρετό είναι.