Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#1036 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 17 January 2008 - 15:52

Ρε παιδια εχει βγει καποιο επισοδειο με το 338?

#1037 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 posts

Posted 17 January 2008 - 16:33

Ρε παιδια εχει βγει καποιο επισοδειο με το 338?

338 απο instantz.net AniRena :: アニメ γƒγƒΌγƒ¬γƒ³γƒγ€€γƒγƒ©γƒƒγ‚«γƒΌ :: Torrent Tracker

nice episode...αν και δεν προχωρησε οσο ηθελα ηταν αρκετα καλο :wooi2:
Posted Image
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#1038 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 17 January 2008 - 19:24

Yohohoho~

Η φωνή του Brook είναι φοβερή. XD

LfNX0dh.png

#1039 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 19 January 2008 - 11:22

Το 332 encoded απο VegaPunk βγήκε!!!!:Blissfull::Blissfull::bath::wooi2:

#1040 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 posts

Posted 19 January 2008 - 19:29

Yohohoho~

Η φωνή του Brook είναι φοβερή. XD

χαχααχα θεος δεν ειναι τρελαθηκα μολις τον ειδα...απο το manga μου ειχε κανει εντυπωσει σαν char και ηθελα να δω τι voice θα του εδιναν...they didnt let me down...yoshhh...YOOOhohohoho!
Posted Image

#1041 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 20 January 2008 - 17:20

Εχω ξεκινησει να το βλεπω απο την αρχη αλλα ειναι πολλα τα επισοδεια και τα πιο πολλα τα ειχα δει στο alter. Μπορει καποιος να μου πει σε ποιο επισοδειο φτανουν στην Grand Line γιατι απο κει και μετα το alter το εκοψε.

#1042 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 posts

Posted 20 January 2008 - 17:23

Εχω ξεκινησει να το βλεπω απο την αρχη αλλα ειναι πολλα τα επισοδεια και τα πιο πολλα τα ειχα δει στο alter. Μπορει καποιος να μου πει σε ποιο επισοδειο φτανουν στην Grand Line γιατι απο κει και μετα το alter το εκοψε.

στο grand line φτανουν στα episodes 55-60...το alter εδειξε ολο το arabasta ark και λιγο απο Skypia ark δηλαδη μεχρι περιπου 160-165:wooi2:
Posted Image

#1043 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 20 January 2008 - 17:31

Σοβαρα? Εδειξε τοσα πολλα? Ε μαλλον εγω θα ημουν αλλου τοτε. Ευχαριστω παντως.
Τα εχεις δει ολα που εχουν βγει μεχρι τωρα?

#1044 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 posts

Posted 20 January 2008 - 17:45

Σοβαρα? Εδειξε τοσα πολλα? Ε μαλλον εγω θα ημουν αλλου τοτε. Ευχαριστω παντως.
Τα εχεις δει ολα που εχουν βγει μεχρι τωρα?

yeap:wis:...
τα OnEpIeCe τα ειδα σε 2 βδομαδες απο 1-290 και απο 291 μεχρι 339 τα βλεπω οπως ολοι δηλαδη καθε βδομαδα....
Posted Image

#1045 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 20 January 2008 - 18:47

290 επισοδεια σε 2 εβδομαδες!? Καλα δεν εκανες τπτ αλλο? Εγω τωρα την τελευταια εβδομαδα το βλεπω και εχω κολλησει. Αρχιζει και η εξεταστικη αυριο , παλι δεν θα περασω κανενα μαθημα.
Τεσπα , εχεις msn?

#1046 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 posts

Posted 20 January 2008 - 19:15

290 επισοδεια σε 2 εβδομαδες!? Καλα δεν εκανες τπτ αλλο? Εγω τωρα την τελευταια εβδομαδα το βλεπω και εχω κολλησει. Αρχιζει και η εξεταστικη αυριο , παλι δεν θα περασω κανενα μαθημα.
Τεσπα , εχεις msn?

πατα πανω στο avatar μου πανω και στο profile μου εχει το msn μου...
οN:Νext episode αυριο!!!! λογικα θα δουμε και το Thriler bark..:wooi2:
Posted Image

#1047 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 posts

Posted 20 January 2008 - 20:42

yeap:wis:...
τα OnEpIeCe τα ειδα σε 2 βδομαδες απο 1-290 και απο 291 μεχρι 339 τα βλεπω οπως ολοι δηλαδη καθε βδομαδα....

25 λεπτά επί 340 επισόδεια = 8500 λεπτά διά 60 = 142 ώρες διά 24 = 6 μέρες από τη ζωή σου. Το να δεις όλα τα επισόδεια του One Piece είναι σαν να είδες και τα 6 seasons του 24. Εγώ είμαι στο 198 και έφτασα εκεί σε τρείς μήνες.

Για fansub θα πω kaizoku.

The End
Posted Image

#1048 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 20 January 2008 - 21:31

Για όποιον ενδιαφέρεται οι Kaizoku έκαναν release το επεισόδιο 234 μόλις πριν λίγο.

Kaizoku fansubs

#1049 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 20 January 2008 - 22:37

Χαιρετώ όλους τους πωρομένους φίλους του One Piece!
Πράγματι η σειρά αυτή τείνει να είναι πολύ εθιστική!

Ξεκίνισα να βλέπω τα επεισόδια πέρισυ(προς το μισό του 2007)σαν υποκατάστατο των Simpsons,καθως είχα δεί τοσα πολλα επεισοδια που ειπα να ξεκοψω για λιγο...

Ξαφνικα(κι εγω αναρωτιεμαι πως)μια μερα μου ρθε στο μυαλο εκεινη η σειρα με πειρατες που εδιεχνε το alter(2 χρονια ειχαν περασει απο τοτε που το βλεπα)...οντας φαν ολων των ιστοριων με πειρατες(βλ.Pirates of the Carribean) σκεφτικα να ψαχω να δω το πως λεγετε...ΝΤΡΕΗΚ?Αφαντο,πουθενα δεν μπορουσα να το βρω με αφτο το ονομα...τελικα χαρη στο yahoo Q&A καταφερα να το βρω γραφοντας pirates,anime κτλ....για να μιν τα πολυλογω σκεφτικα να κατεβασω καμια 30αρια επεισοδια για υποκαταστατο των Simpsons....Οταν ξεκινισα να το βλεπω?βαρεμαρα!Η αρχη με τον Coby κ τον Luffy ηταν τοσο βαρετη κ οταν διαπιστοσα οτι ειχαν βγει 300+ επεισοδια σκεφτηκα:ποτε θα τα δω ολα αυτα(η πιο πολυ:ποσο χρονο θα μου παρει να τα κατεβασω?)...

Αφτα για περυσι....φετος?Δεν μπορω να σταματησω να το βλεπω....απο τοτε που αρχισε να φτιαχνεται η ομαδα του Luffy η σειρα εγινε μιριαδες φορες καλυτερη....το μονο μου παραπονω οτι βγαινει μια φορα την εβδομαδα!Damn δεν μπορουν να κανουν πιο γρηγορα?φενεται πως οχι!

Κ ενω πριν αναρωτιομουν πως θα δω ολα αυτα τα 337 επεισοδια,τωρα δεν ξερω
πως θα περιμένω μια εβδομαδα ανα επεισοδιο.Καταρα!Ευχομαι να μην τα ειχα δει τοσο γρηγορα(απο τον Enel κ μετα κ ειδικα απο τοτε που μπηκε η Robin στην ομαδα η σειρα εγινε πολυ εθιστικη,τι ναρκωτικα κ μαλακιες)...

Anyway,εχω 2 ερωτησεις να κανω:

1-Τι ηλικιες εχετε οι περισσοτεροι εδω?το ρωταω γιατι ειμαι αρκετα μεγαλος για να βλεπω anime πιστευω(αν κ οχι παρα πολυ) κ αναρωτιωμουν αν υπαρχουν αλλοι τις ηλικιας μου(19 προς 20) που λατρευουν το One Piece
2-Τι λετε Robin η Nami η καποια αλλη?Εγω Robin all the way!

Για να τελειωνω(το παρατραβηξα λιγο xexe) οπως ειπε ενας fellow user η σειρα ειναι πολυ χαρουμενη κ το ατου της πιστευω ειναι οτι τι μια στιγμη μπορει να σε κανει να γελασεις ενω την αλλη να κλαψεις(η ιστορια της robin,πο πο τι ιστορια κι αυτη,δεν εκλαψα κιολας αλλα με συγκίνισε αρκετα)....αν το συνδιασεις με τις τρελες περιπετειες του πειρατικου πληρωματος,τις τελειες μαχες(που ειναι ακομη καλυτερες κ απο το DragonBall Z,που ηταν το αγαπημενο μου anime πριν το One Piece) κ την καταπληκτικη ιστορια(η οποια εκτος απο μη προβλεψιμη-καλυτερη απο το Pirates of the Carribean-ειναι κ μη παιδικη κατα τι γνωμη μου-απευθυνεται σε αρκετα ωριμες ηλικιες)....ετσι λοιπον....πως βγαζετε την βδομαδα σας ολοι σας?Εγω ειμαι στο πρωτο σταδιο του εθισμου κ σκεφτομαι μονο το ποτε θα βγει το επομενο επεισοδιο(βαρεθηκα να βλεπω ταινιες κ ακομη κ το Prison Break που με ειχε πωροσει στο παρελθον πεφτει λιγο μπροστα στο OP)....ONE PIECE RULES!!!!

ΥΓ:Δεδομενου οτι θα χρειαστουν τουλαχιστον αλλα 300 επεισοδια για να τελειωσει η σειρα...με τον ρυθμο που παμε...για να δουμε,θα τελειοσουμε σε 6 χρονια περιπου....αντε να δουμε ποιοι θα αντεξουν μεχρι το τελος...εγω πιστευω πως θα αντεξω!

Bye σε ολους!

I'm the man who's gonna be the Pirate King!

#1050 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 posts

Posted 20 January 2008 - 22:54

1-Τι ηλικιες εχετε οι περισσοτεροι εδω?το ρωταω γιατι ειμαι αρκετα μεγαλος για να βλεπω anime πιστευω(αν κ οχι παρα πολυ) κ αναρωτιωμουν αν υπαρχουν αλλοι τις ηλικιας μου(19 προς 20) που λατρευουν το One Piece

παντως εγω ειμαι 22 παρά:congrats:

2-Τι λετε Robin η Nami η καποια αλλη?Εγω Robin all the way!

Porche-chan FTW

Posted Image
Posted ImagePosted Image