Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#976 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2008 - 19:31

Νταξι ρε Fuzz απλα πιστεύω οτι αξιζε τουλαχιστον 20.000.000 beli γιατι στο κατω κατω εριξε εναn CP9

δεν λεω mte και 100.000.000 beli αξιζει αλλα σε σχεση με τους αλλους 3 δεν πιανει μια...

δε χρειαζεται να μιλας και ετσι ομως για ενα fansub group...

Originally Posted by Darkave10 Posted Image

Μα τοχουνε παραχεσει το πραμα ειναι 5 επισοδεια πισω απο τους αλλους κ οπως παει μαλλον θα το ριξουν

σημέρα πάντως έχουνε βγάλει ότα τα script και έχουν βγάλει και πρώτοι το 337 script:nosey:

παντα πρωτοι τα βγαζουν αλλα μετα ναυαγουν...τι να πω μπορει να υπερβαλω αλλα μου αρεσε πολυ το sub των vegapunk thats why :/
Δημοσιευμένη  εικόνα
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#977 Tsouf

Tsouf

Just Wandering ..

• Members
  • 78 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2008 - 23:22

βασικα ο Chopper Αξιζε τουλαχιστον 30.000.000 εδω ο Usopp πηρε 30.000.000 .... btw οι Vegapunk ειναι πολυ καλυτεροι απο Kaizoku / ADC-Elites etc για τα One Piece Fansubbing grps.... οι HD εκδοσεις τους ειναι πολυ οικανοποιητικες με σχεση των προιγουμενων ...

P.S: μπορει καποιος εαν εχει να μου δωσει καποιο Link για το one piece opening 5 ( kokoro no chizu ) σε mp3 μορφη η να μου πως μπορω να το μετατρεπσω και να το μικρυνω απο αλλη μορφη αρχειου :wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#978 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 01:42

Η VP δεν πρόκειται να το ρίξει ... Ξάναρχισαν να βγάζουν κανονικά . Το είχανε πει πως θα τα καθυστερούσαν κι εξάλλου ήταν fillers δεν έγινε και τπτ . Το 337 αμέσως το έκαναν και τα υπόλοιπα θα αρχίσουν να βγαίνουν πάλι στην ώρα τους ...

PS: Tsouf , πήγαινε εδώ για να το κατεβάσεις ^^

#979 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 11:13

Eίναι ακόμα το raw, κρίμα :(

Βέβαια, όντως το βγάλαν πιο νωρίς απο άλλα fansubs με σκοπό να βγάλουν και το μεταφρασμένο πιο νωρίς απο άλλα groups. Όμως και όπως λένε και οι ίδιοι μπορεί και να μην τα καταφέρουν.

Spoiler:

Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#980 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 11:43

Ημαρτων και 1 επεισοδιο τον μηνα να βγαζουν δεν εχουμε δικαιωμα να τους κανουμε κριτικη...η δουλεια που ριχνουν σε καθε επεισοδιο εχει πολυ μερακι και ποτε δεν να την βλεπαμε απο ενα ιδωτικο καναλι...καλα τα ριπ της vegapunk οταν βγουν σε original dvd πιστευεται οτι θα υστερουν??

Αντε απο εικονα και ηχο να ειναι λιγο καλυτερα τα dvd αλλα τετεια εφφε στους υποτιτλους δεν τα εχω ξαναδει πουθενα εγω...

Απλα οσοι ειναι απογοητευμενοι, ειναι επειδη τα βλεπαν ολα μαζεμενα μεχρι στιγμης και φαγανε την πορωση της ζως τους (οπως εγω) και τωρα μπενουν σαν πρεζονια στο site των vegapunk για την 20' εβδομαδιαια δοση τους (το συνδρομο στερησης το περασα και γω...το ξεπερασα αρχιζοντας το μανγα:).

Υ.Γ

ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΝGΑ ΛΕΕΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ANIME!!

Υ.Γ

ONE PIECE & VEGAPUNK FTW!!!

#981 Tsouf

Tsouf

Just Wandering ..

• Members
  • 78 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 12:38

sqouver εχεις δικιο ^^ για την Vegapunk και btw Pirate Princess
ty
:) .

#982 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 15:44

Ότι δε θα τα καταφέρουν είναι άλλο απ'το να το σταματήσουν ... Είπαν οτι θα προσπαθήσουν να βγαίνουν κανονικά απο'δω και πέρα . Το 337 ήθελε ο SakuraDestiny να το κάνει πρώτος απ'όλους ^^

Και φυσικά διαβάζουμε το μάνγα . Όποιος δεν το διαβαζει είναι βλάκας :P

τπτ Τsouf =)

#983 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 18:06

Ότι δε θα τα καταφέρουν είναι άλλο απ'το να το σταματήσουν ... Είπαν οτι θα προσπαθήσουν να βγαίνουν κανονικά απο'δω και πέρα . Το 337 ήθελε ο SakuraDestiny να το κάνει πρώτος απ'όλους ^^

Και φυσικά διαβάζουμε το μάνγα . Όποιος δεν το διαβαζει είναι βλάκας :P

τπτ Τsouf =)

Εμενα δεν μαρεσει το manga επειδη ειναι πολυ μικρα τα επεισοδια και με πολυ λιγες λεπτομερειες κ πιστευω αμα αρχισω να διαβαζω το manga δεν θα με νοιαζει κ τοσο πολυ πια το anime κ αμα ειναι για το One Piece δν θελω να περιμενω μια βδομαδα για ενα 5λεπτο comic....αλλα νταξι ετσι σκεφτομαι εγω δν ξερω για τους αλλους

#984 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 20:26

Ούτε εμένα μ' αρέσει το manga. Είχα ερχίσει να το διαβάζω κάποια στιγμή, αλλά αφότου διάβασα το flashback του Zoro, ξενέρωσα τελείως. Πιο σύντομο δεν γινόταν να είναι! Και στις μάχες είναι άθλιο.

PS: Γιατί υποτιμώνται τόσο τα fillers? Τι θα πει "ήταν fillers, δεν έγινε και τίποτα"? Εγώ τα βρίσκω μια χαρά! :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#985 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 23:50

SPOILER SCREENSHOT FOLLOWS!!!

Spoiler:

Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#986 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2008 - 15:37

ρε το μανγκα δε λεει να το διαβασεις μιας και δεν ειναι τοσο μπροστα πχ στο ναρουτο σκεφτομαι να το διαβασω για τι τα επεισοδεια αυτα θα τα δειξει σε 1 1\2 χρονο στο one piece μια χαρα ειναι τα επεισοδεια.Καλα παει!ρε και το μανγκα να διαβασεις παλι το ιδιο ειναι παλι θα περιμενεις.

#987 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2008 - 15:21

ρε το μανγκα δε λεει να το διαβασεις μιας και δεν ειναι τοσο μπροστα πχ στο ναρουτο σκεφτομαι να το διαβασω για τι τα επεισοδεια αυτα θα τα δειξει σε 1 1\2 χρονο στο one piece μια χαρα ειναι τα επεισοδεια.Καλα παει!ρε και το μανγκα να διαβασεις παλι το ιδιο ειναι παλι θα περιμενεις.

Ναι μονο π αμα προτιμας το anime (νομιζω οι περισσοτεροι το προτιμανε ) και εχεις διβασει κ δει κ τα δυο, περιμενεις κ το anime κ το manga το manga θα σ χαλασει την ορεξη για το anime επειδη θα ξερεις τι θα γινει μετα.....εμενα παντως με χαλαει κ μονο η σκεψη οτι δεν θα'χω ορεξη για το anime κ (αν πωροθω) θα περιμενω καθε βδομαδα ενα 20σελιδο comic π θα το διαβαζω σε 4-5 λεπτα μονο!!!! βαλε κ οτι οι μαχες ειναι τελειως χαλια στο manga

#988 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2008 - 19:48

off:το manga του one piece ειναι απο τα καλυτερα που εχουν βγει evah!!! δηλαδη ok να μου πεις δεν μου αρεσει το manga γενικα να καταλαβω αλλα να λες οτι δεν σου αρεσει το One Piece manga τοτε για μενα ειτε εισαι ασχετος ειτε δεν του εχεις δωσει χρονο...τι να πω:nosey:...

on:lawl did anyone notice how tall Brooke is???
Δημοσιευμένη  εικόνα
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#989 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2008 - 20:17

off:το manga του one piece ειναι απο τα καλυτερα που εχουν βγει evah!!! δηλαδη ok να μου πεις δεν μου αρεσει το manga γενικα να καταλαβω αλλα να λες οτι δεν σου αρεσει το One Piece manga τοτε για μενα ειτε εισαι ασχετος ειτε δεν του εχεις δωσει χρονο...τι να πω:nosey:...

on:lawl did anyone notice how tall Brooke is???

Off: Οχι ρε Fuzz δεν ειπα οτι δεν μαρεσε το manga τ One Piece αντιθετως εχω ακουσει πολυ καλα λογια...απλα το μονο anime π εχω διαβασει ειναι το DragonBall πριν πολυ καιρο κ δεν μ πολυαρεσε αλλα ρεσυ δεν θελω να περιμενω μια βδομαδα για κατι π θα το τελειωσω σε 3-4 λεπτα + π αμα αρχισω να διαβαζω μαλλον θα πωροθω επειδη θελω να δω κ την συναιχεια τ One Piece κ θα το διαβασω σε μια μερα και μετα τελος.....θα εχω ξενερωσει απο το anime π ειναι τοσο πισω
κλα τωρα θα μ πεις ετσι σκεφτεσαι εσυ αλλα ok γιαυτο ειναι τα threads για να συμμετεχουμε στα μνματα

On: πιος ειναι ο Brooke??

#990 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2008 - 20:25

]
On: πιος ειναι ο Brooke??
[/SIZE]

Spoiler: