Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#691 erculix

erculix

Anime Amateur

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2007 - 22:50

Δε ξερω αν γραφτηκε πιο πριν αλλά ίσως αυτό το great incident που λεει στο τελος του επεισοδιου 325 οτι θα γινει το εχω ερμηνευσει ως εξης :
Mπορεί να χασει ο Ace και όλοι να τον εχουν για νεκρό και έτσι να τα παρει στο κρανιο ο Λούφυ ή ο Whitebeard και να ξεκινησουν για να πανε να kick τον ass του Blackbeard.Kαι αφου ο Όντα δε σκοτωνει χαρακτηρες ... τσούπ ... να τος και ο Ace!
Λεω γω τωρα.Μια υποθεση εκανα.

Πάντως αυτό που μου αρεσει είναι αυτός ο ψιλοαργός αγωνιώδης ρυθμός με τον οποιο ο Oda ξετυλιγει την ιστορια και το τοπιο γύρω από τον καθε χαρακτηρα π.χ. των διαφορων Shischibukai , του Shanks ,του Dragon ,του Mihawk,του Gol.D.Roger κ.λ.π.
Πιστευω θα ήταν σούπερ αν γίνονταν ταινιες με το παρελθον όλων αυτων των τυπων και τις περιπετεις τους.
Αλλα τοσο καιρο που παρακολουθω το Οne Piece ... πραγματικά δε χωρανε προβλεψεις !
Αυτη η αναμονη για νεο επεισοδιο ειναι πολυ σπαστική και εκνευριστικιά.

#692 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2007 - 23:56

Μέχρι να τι ??? :hmmm:

Να τελειώσει. Δεν πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή;;;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#693 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2007 - 09:05

Kαι αφου ο Όντα δε σκοτωνει χαρακτηρες ... τσούπ ... να τος και ο Ace!

Κι όμως έχει σκοτώσει, αλλά όχι πρωτεύοντες χαρακτήρες αλλά χαρακτήρες που παίξαν ρόλο στην ιστορία ενός ατόμου και στην διάπλαση του χαρακτήρα τους π.χ. Bellemere + Nami.

Να τελειώσει. Δεν πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή;;;

Μπααααά! Άν τελειώσει και μετά το One piece τι ???
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#694 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2007 - 12:02

nai ρε αστο να παιζεται δεν πειραζει κανενα.Ας γινει σαν την λαμψη.Τα
σποιλερ μου τα ειπε απο το μανγκα.

#695 erculix

erculix

Anime Amateur

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2007 - 12:20

Ενταξει ας γινει σαν τη λαμψη αλλα τουλαχιστον η λαμψη εβγαινε καθε μερα.

#696 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2007 - 13:32

Ενταξει ας γινει σαν τη λαμψη αλλα τουλαχιστον η λαμψη εβγαινε καθε μερα.

μακαρι να εβγαινε και το one piece τις καθημερινες μερες :hahaha:

αλλα πολλα ζηταω :if:

#697 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2007 - 13:50

μακαρι να εβγαινε και το one piece τις καθημερινες μερες :hahaha:

αλλα πολλα ζηταω :if:

Καλα αναρωτιεμαι πως πολλοι απο σας κρατιεστε:congrats: και δεν διαβαζετε το manga !!!

Eγω μολις ειδα τα επισοδεια το αρχισα απευθειας...:bike:

#698 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2007 - 15:48

Καλα αναρωτιεμαι πως πολλοι απο σας κρατιεστε:congrats: και δεν διαβαζετε το manga !!!

εγω διαβαζω manga μονο αμα κοπη το anime στην μεση π.χ berserk,rurouni kenshin,full metal alchemist (δεν κοπικε στην μεση αλλα εχει αλλη ιστορια :congrats:)

εχω διαβαση και του naruto γιατι σπαστικα με το anime :bike: σε λιγο στο naruto(το anime ) θα κουνιετε ενα φυλλο και θα ρωταει καπιος γιατι κουνιθικε το φυλλο και καποιος θα εξιγει γιατι κουνιετε και θα το εξιγισει και καμια 3 φορες

#699 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2007 - 16:25

E anime σαν το one piece δε λει να διαβαζεις το μανγκα αν δεν ακους εκει τον χαμω.
ΣΕ αλλα οπως το Αh my goddess ενταξει.Για αυτο συγκρατιεμαι.:Blissfull::wis:

#700 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2007 - 20:06

Εγώ είχα δοκιμάσει να διαβάσω manga αλλά δεν μπορούσα. Μου φάνηκε πολύ κουραστικό, καμία σχέση με το anime που το βλέπεις live! Ας είχε τουλάχιστον χρώμα!!
Πάντως, αν και τρελαίνομαι για one piece κάποια στιγμή θα ήθελα να δω το τέλος του.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#701 Zothar

Zothar

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2007 - 20:41

Χμ,άλλη φάση να βλέπεις το anime με πίτσες και μπύρες απο το ντιβανάκι σου και άλλο να διαβάζεις,χεχε.Φίλε/η Nick,το One Piece είμαι σίγουρος οτι μπορούν να το τραβήξουν για μερικά χρονάκια παραπάνω.

#702 NoRdoXXX

NoRdoXXX

Anime Freak

• Members
  • 453 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 13:57

το One Piece είμαι σίγουρος οτι μπορούν να το τραβήξουν για μερικά χρονάκια παραπάνω.

τι μερικα χρονάκια ακόμη.Εχει κλείσει ηδη μια δεκαετία και ο oda είπε οτι είναι λίγο μετά την μέση του to manga οπότε βγάλτε συμπεράσματα...Εγώ το κόβω 5 χρονάκια ακόμη θα τα ξεπεράσει στο χαλαρό του(μην ξεχνάτε και τα fillers μαζί)...Ένα έχω να πω υγεία στον oda να μην μας πάθει τίποτα γιατί ποτέ δεν ξερεις...
Δημοσιευμένη  εικόνα
"If knowledge is the original sin, then why, in a world of every increasing
knowledge, has God not smitten us."-- A Thesis on Atheisism. . .

#703 Hajate_Raborosu

Hajate_Raborosu

Monster

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 14:37

Η ευχαρίστηση είναι διπλή άμα δεν ξέρεις τι θα γίνει....:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#704 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 16:35

We are looking for a fast raw provider which can record the One Piece episodes and get them on our FTP to use in 3 hours or less from airing. (If you're interested, even if you don't know how or might not be able to make the timeframe, contact Hyrrokkin in IRC)

Σφαίρα θα πάνε τα επισόδεια, θα βγαίνει και μετά απο λίγες ωρίτσες θα το έχουμε να το δούμε :D
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#705 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 16:45

ετσι και αλλιως πλεον ειναι πολυ κοντα το ανιμε και το μανγκα που δε εχει διαφορα....