Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 13:56
"The more you know yourself the less things upset you"
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 14:03
Umm,yeahΣοβαρολογείς;
![]()
Μιας και μαρεσουν τα filler παντως τυπου στο One Piece,δε με χαλουσαν οι ταινιες μεχρι τωρα...
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 14:05
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 14:10
Από τις υπόλοιπες ταινίες μόνο η 6 ήταν καλούτσικη, μερικές απλά υποφερτές κι άλλες epic failures. Η όγδοη με το retelling του Alabasta ήταν άσχημη... αλλά που να χωρέσεις και 38 επεισόδια σε μιάμιση ώρα. Το Drum Island που είναι μικρό μπορεί να βγει καλό..
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2007 - 11:05
Εκτός από την lame μάχη με τον Wapol, το Drum Island μετράει τρελά. Παρελθόν Chopper με τον γιατρό και το τέλος πριν φύγουν τα καλύτερα σημεία.
Από τις υπόλοιπες ταινίες μόνο η 6 ήταν καλούτσικη, μερικές απλά υποφερτές κι άλλες epic failures. Η όγδοη με το retelling του Alabasta ήταν άσχημη... αλλά που να χωρέσεις και 38 επεισόδια σε μιάμιση ώρα. Το Drum Island που είναι μικρό μπορεί να βγει καλό..
Ρε, θέλω ΠΟΛΥ να δω την ταινία με το Arabasta Arc!
Πού τη βρήκες; Εγώ είδα στο site των Vegapunk και ακόμη δεν την έχουν τελειώσει...
Ή μήπως την είδες RAW;
{αν την έχει subbάρει κάποιο άλλο group, για δώσε link

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2007 - 13:06
Εκτός από την lame μάχη με τον Wapol, το Drum Island μετράει τρελά. Παρελθόν Chopper με τον γιατρό και το τέλος πριν φύγουν τα καλύτερα σημεία.
Δηλαδη αυτο το promotional που εβλεπα στα 300+ eps ηταν ταινια? Το περιμενα για OVA μιας και το arabasta arc ηταν μεγαλο...
[EDIT]: ειδα το trailer της Yami....
δεν ξερω τι λενε ολοι αλλα παντα μαρεσαν οι ταινιες και αυτο δεν ειναι εξερεση
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2007 - 14:03
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2007 - 23:30
εχω δει απο kaizoku μεχρι και το 228 αλλα πιο μετα δεν εχουν κανει και εχω καταποροθει!!
που μπορω να τα βρω?? αυτοι οι τυποι που λετε (vegapunk) δεν εχουν τοσο παλια επεισοδια
αχ-βαχ και εγω τωρα θυμιθικα να το τιμισω αυτο το anime...
ευχαριστω για την βοηθεια παιδια!

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2007 - 23:49
|meta apo afto ida naruto, air gear, elfen lied, death note, ergo proxy, bleach,shinigami no balad, petshop of horor... tespa..
aplws to anime gamaei kai o Luffy mou 8imizei ligo enan filo mou ... full kafrilas xD
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2007 - 11:03
...ειδα το trailer της Yami...
Εγώ το postαρα το trailer
παιδια θελω βοηθεια
:Crying2:
εχω δει απο kaizoku μεχρι και το 228 αλλα πιο μετα δεν εχουν κανει και εχω καταποροθει!!
που μπορω να τα βρω?? αυτοι οι τυποι που λετε (vegapunk) δεν εχουν τοσο παλια επεισοδια
αχ-βαχ και εγω τωρα θυμιθικα να το τιμισω αυτο το anime...
ευχαριστω για την βοηθεια παιδια!
Θα κατεβάσεις πρώτα από εδώ, ύστερα από εδώ (τα -elites, όχι τα -arab) και, τέλος, από εδώ.
to one piece htan h etia pou e8istika sta anime kai exw dei mexri to episode 319 kia perimenw to epomeno...
|meta apo afto ida naruto, air gear, elfen lied, death note, ergo proxy, bleach,shinigami no balad, petshop of horor... tespa..
aplws to anime gamaei kai o Luffy mou 8imizei ligo enan filo mou ... full kafrilas xD
Προσοχή! Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε gr33klish στις απαντήσεις σας...^^

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2007 - 12:08
Εγώ το postαρα το trailer
.
Ok, then a question for you whitelighter-kun!
Την ταινια αυτη που μπορω να τη βρω? Εχει μεταφραστει απο κανα group ακομα? Βασικα εχει βγει καν?
Επισης τι γινεται τελικα μαυτο το arabasta που εβλεπα στα 300+ eps? Ταινια?OVAs?μπερδευομαι
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2007 - 12:30
Instantz NoobProduction - One Piece Fansub Group with streaming service

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο