Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 17:52
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 17:54
Ρε σεις, ξέραιτε που μπορώ να βρώ(αν μπορώ να βρω)την 9η ταινία one piece?
(το remake του drum island)
Δεν πρεπει να χει βγει,το χουν ξαναρωτησει βασικα...(εγω δεν βρηκα τπτ)
Και αν την βρεις πουθενα,θα ναι RAW(!)
Με υποτιτλους κανονικα κι ωραια προς αυγουστο το βλεπω...
Α,btw ειδα εχεις γενεθλια,χρονια πολλα then!!
Να τα εκατοστησεις γιατι περιπου τοσα θα χρειαστεις μεχρι να τελειωσει το One Piece!!
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 18:20
zoro μιας και ξερης εχεις κανα link για να κατεβασω τιν 7 direct εκτως απο το site one piece HQ επιδη πρεπει να εχει καπιο προβλημα και δεν μου τιν κατεβαζι ολη

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 18:24
Την εχω μονο με megaupload,αν ενδιαφερεαι(ε κι αυτο direct ειναι..)...
ΕΔΩ
Επισης σου συνηστω standard να δεις το 4ο TV special,πολυ γελιο...αν το θες,εδω...
LoL pwned:deadga6:One Piece Download
(Zoro i got you
)
Αλλα εγω του βαλα direct links:orly:
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 18:43
Εγω παντως ειδα την 4 και την 6 και την 7 και μου φανηκαν σαν ενα μεγαλο filler επεισόδιο.. Τιποτα το σπουδαίο!
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 18:59
Αν δεν βαλαει ο Ζορο το γνωστο ποστ με τα rmv δεν παιζω
....
rmvb παρακαλω!!
Εγω παντως ειδα την 4 και την 6 και την 7 και μου φανηκαν σαν ενα μεγαλο filler επεισόδιο.. Τιποτα το σπουδαίο!
Ναι,σαν filler ηταν,αλλα καλα(αναφερομαι στην 4η και 7η)...
Η 4η ειχε δραση,καλη ιστρρια και πολυ περιπετεια(μεχρι και logia κακο ειχαμε!)...
Η 7η ηταν λιγο πιο light,και επαιρνε τον εαυτο της λιγοτερο σοβαρα,παρ ολα αυτα πηραμε μια μετρια ιστορια,αλλα αρκετο γελιο,ενα ενδιαφερον κυνηγι του θυσαυρου με γριφους,πολυ καλη δραση(το Gear 2nd εδω το ανακαλυψε ο Luffy!!απο τυχη,και μετα ελεγε"τι εγινε μολις τωρα?ανεπτυξα πολυ γρηγορα τεραστια δυναμη!"και ετσι το βρηκε...) και...χεχε...τις καλυτερες Nami και Robin που θα δειτε ποτε σε One Piece,διαβαστε το και στο trivia της 7ης ταινιας του wikipedia,να δειτε τι λεει για της "προσθηκες" στις 2...
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 19:06
το Gear 2nd εδω το ανακαλυψε ο Luffy!!απο τυχη,και μετα ελεγε"τι εγινε μολις τωρα?ανεπτυξα πολυ γρηγορα τεραστια δυναμη!"και ετσι το βρηκε...
στη 4η ειπα ''πολυ καλο'' στην 6η ειπα ''επιτελους κατι που αξιζει'' και στις αλλες...
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 19:23
Εγω θα ελεγα οτι ο Sanji φερνει πολυ εντονα στον Robert Redford

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 19:27
στη 4η ειπα ''πολυ καλο'' στην 6η ειπα ''επιτελους κατι που αξιζει'' και στις αλλες...
Στην 4η πολυ καλο-Συμφωνω,ειναι και η αγαπημενη μου...
η 6η το χω ξαναπει,θα ηταν καλη αν δεν διαδραματιζονταν στον κοσμο του One Piece,με υποθετικους/τυχαιους χαρακτηρες θα την εβλεπα με πιο καλο ματι...πολυ σκοτεινο κλιμα και πολλα κενα στην υποθεση(πχ
Η 7η αξιζε μονο και μονο για την Robin/Nami και το Gear 2nd...ο κακος δεν ελεγε πολλα ναι,αλλα το τελος με τον κρυμμενο και ταχα ανυπαρκτο θησαυρο δικαιωνε το ολο κυνηγι...
EDIT:
@lordofblues:
Brook(human form)-Slash των Guns n Roses
(μινι σποιλερ απο το manga,δειχνει πως ηταν ο brook σαν ανθρωπος,αν θελετε δειτε το αλλιως αφηστε το..)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 03 Ιούνιος 2008 - 19:35
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 19:37
http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/869-character-%EF%EC%EF%E9%EF%F4%E7%F4%E5%F2.htmlΑπο τους χαρακτηρες του One Piece ποιοι πιστευετε οτι μοιαζουν με αληθινα προσωπα οπως ηθοποιοι, τραγουδιστες?
Εγω θα ελεγα οτι ο Sanji φερνει πολυ εντονα στον Robert RedfordSpoiler:

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 19:37
ειπες ποιες σαρεσουν ειπα , και εγω...μετα θα πει καποιος αλλος....
να πουμε γτ μας αρεσουν , οχι να συγκρινουμε καθε τι απο την αρχη...
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 19:49
τελικα ρε Zoro δεν μπορω να σε καταλαβω....γτ εκανες συγκριση παλι?????
ειπες ποιες σαρεσουν ειπα , και εγω...μετα θα πει καποιος αλλος.......
να πουμε γτ μας αρεσουν , οχι να συγκρινουμε καθε τι απο την αρχη...
Ρε συ,απο την μια μου λες οτι εγω κανω τα ιδια και απο την αλλη και εσυ ολο με κριτικαρεις!!!
Ειπα να πω full το τι πιστευω,τοσο κακο ειναι??
(επειδη δεν ειναι και η πρωτη φορα που μου το λες..)
Μετα αν θες συνεχιζουμε την σηζητηση για τις ταινιες,αλλιως τα διαβαζεις και τελειωνει η υποθεση...δεν ειναι τοσο σοβαρο!!
Επισης αν καποιος αλλος θελει να γραψει την αποψη του για τις ταινιες(αν και δεν τις εχουν δει πολλοι ολες εκτος απο εμενα και σενα) το οτι "εκανα συγκριση" οπως λες εσυ δεν εμποδιζει κανεναν να πει την αποψη του παλι!!.....οπως και δεν με εμποδιζει να την σχολιασω(την αποψη) αλλουνου αν συμφωνω/διαφωνω....
(δεν μου φαινετε τοσο τραγικο,απλα επειδη μου το λες συχνα το σχολιασα...μετα φιλικα τα λεω,χωρις εχθρα...απλα δεν τα θεωρω τοσο κουφα πραματα,τα κανα και παλια και δεν μου χει πει κανεις τπτ οσο εσυ!!)
Αλλο τωρα:
@ichigo:Καλα αυτοι οι ιταλοι στο rolonoazoro ειναι τρελοι!!...εχουν κανει οτι πιο τελειο fanart/δημοσιευσεις/info εχω βρει...οτι θες απο one piece το χουν...απο τα καλυτερα site,αν και οχι για fansubs,ειναι λιγο αργοι,υπαρχει πιο γρηγορο ιταλικο και πιο αξιοπιστο...
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 19:49
Δεν το ήξερα... πάντως ίδιος είναι... άσε που αυτη την ουλή την έχει στα κόκαλα του....
στην αρχή δεν το κατάλαβα τι είναι ώρες ώρες νόμιζα πως ήταν τρίχα...
είναι αλήθεια πως με το γάλα γίνεται καλά...? δεν έχω διαβάσει το manga...
τώρα ξεκίνησα και λέω να το σταματήσω όταν φτάσω το anime...

GEAR SECOND....

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο