Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#2731 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 23:18

Μάλλον είναι θέμα σχεδίου.
Όπως λένε κάποιοι (γκούχ....serestr...γκουχ) το σχέδιο του anime έχει κάποιο disadvantage σε σχέση με άλλα anime. Γενικά προσδίδει μια παιδικότητα στο anime και δεν είναι όσο "dark" είναι σε άλλα anime.
Πάντως από το animation δεν λείπει το αίμα (παρότι είναι λιγότερο gory από το manga).

Όπως λέω εγώ, το OP anime γ@μ@3!, μου αρέσει όπως είναι και όποια στιγμή της ημέρας και αν το δω μου φτοιάχνει την διάθεση (εκτός αν με αφήνει ξεκρέμαστο και κόβω βόλτες περιμένοντας το επόμενο επεισόδιο).

Γενικά πάντως και στην Ιαπωνία, ενώ το manga έχει αρκετό κοινό μεγάλης ηλικίας, από αυτό το κοινό ένα μικρό ποσοστό βλέπει το anime. Η πλειοψηφία του anime κοινού είναι μικρής ηλικίας ενώ και το ίδιο το anime προβάλεται 9:30 το πρωί (σε σχέση με τους περισσότερους shounen αντιπάλους που προβάλονται απόγευμα).

ΥΓ: Αν σας την πει κανείς με το Bleach, δεν μετράει. Πείτε του οτι τουλάχιστον το OP έχει κανονικό αίμα. Το Bleach έκανε την μεγαλύτερη (για μένα) ανοησία και έβαψε το αίμα μαύρο. Είναι μεγάλη βλακία να υπάρχει τέτοια λογοκρισία ως προς το αίμα. Το Bleach είχε ωραίο αίμα στην αρχή και κάπου μέσα στο Βount arc το άλλαξαν οι ηλίθιοι...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2732 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 23:33

ενα ειναι το θεμα αμα καπιως αρχιση one piece εως σε ενα σημειο μετα θα ειναι σαν τιν πρεζα δεν 8α 8ες να σταματηση και οταν φταση εως εδω που ιμαστε μετα δεν 8α αντεχι να περιμενει το επομενω επισοδειο!!! καπως ετσι νιο8ω και εγω δηλαδι
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2733 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 23:40

Η αλιθεια ειναι οτι οντως ειχα κολισει λιγο στην μαχη με κατι ανθρωπους-ψαρια.
Και θυμαμαι με ειχε εντιποσιασει ο τυπος με τα 3 σπαθια.(γιατι δεν του εβαλαν και 2 στα ποδια για να κοβει περισωτερο;)

#2734 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 23:47

Η αλιθεια ειναι οτι οντως ειχα κολισει λιγο στην μαχη με κατι ανθρωπους-ψαρια.
Και θυμαμαι με ειχε εντιποσιασει ο τυπος με τα 3 σπαθια.(γιατι δεν του εβαλαν και 2 στα ποδια για να κοβει περισωτερο;)

Ο τυπος με τα 3 σπαθια που λες ειναι ο αγαπημενος μου και εχω και το ονομα του(εδω στο forum!!)

Απ οσο καταλαβα το βλεπες στο alter...θα πω 2 πραγματα:

καταρχας το βλεπα κι εγω,κι αυτο με "εβαλε" στην σειρα...

Μετα:

-αν σου αρεσε αυτο του alter θα σ'αρεσει 10 φορες περισσοτερο το original με ιαπωνικες φωνες και αγγλικους υποτιτλους...ειναι εγγυημενο...επισης οσο πρωχοραει το καθε κομματι ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο(σχεδον παντα συμβαινει αυτο,με μικρες εξαιρεσεις..)...

εμενα η μαχη με τους ψαρανθρωπους πολυ μου χε αρεσει παλια στο alter και νομιζα οτι θα ητανε μακρια στην σειρα,σε προχωρημενο σημειο,ενω ειναι απο τα πολυ αρχικα επεισοδια...υπαρχουν και πολυ καλυτερες στιγμες,ειδικα αν σ'αρεσε εκεινη,φαντασου...(γενικως το one piece θελει τουλαχιστον αλλα 6-7-8 χρονια τουλαχιστον για να τελειωσει,και υπαρχουν 356 επεισοδια για την ωρα...να ξερεις σε τι βαρκα μπαινεις!!)

-αν δεν σου αρεσε αυτο του alter,το original ειναι καμια σχεση...πολυ καλυτερο και με πολλες ανατροπες,ωραια χρωματα,τραγουδια,περιπετεια,μαχες,αστεια..οτι θες...αρκει να σ'αρεσουν οι ιστοριες με πειρατες...

Στο συστηνω ανεπιφυλακτα!

#2735 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 23:48

ισως διοτη μετα δεν 8α ηταν ψαρη αλλα διαστημαν8ροπος
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2736 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 00:00

Απ οσο καταλαβα το βλεπες στο alter...θα πω 2 πραγματα:

καταρχας το βλεπα κι εγω,κι αυτο με "εβαλε" στην σειρα...

Μετα:

-αν σου αρεσε αυτο του alter θα σ'αρεσει 10 φορες περισσοτερο το original με ιαπωνικες φωνες και αγγλικους υποτιτλους...ειναι εγγυημενο...επισης οσο πρωχοραει το καθε κομματι ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο(σχεδον παντα συμβαινει αυτο,με μικρες εξαιρεσεις..)...

εμενα η μαχη με τους ψαρανθρωπους πολυ μου χε αρεσει παλια στο alter και νομιζα οτι θα ητανε μακρια στην σειρα,σε προχωρημενο σημειο,ενω ειναι απο τα πολυ αρχικα επεισοδια...υπαρχουν και πολυ καλυτερες στιγμες,ειδικα αν σ'αρεσε εκεινη,φαντασου...(γενικως το one piece θελει τουλαχιστον αλλα 6-7-8 χρονια τουλαχιστον για να τελειωσει,και υπαρχουν 356 επεισοδια για την ωρα...να ξερεις σε τι βαρκα μπαινεις!!)

-αν δεν σου αρεσε αυτο του alter,το original ειναι καμια σχεση...πολυ καλυτερο και με πολλες ανατροπες,ωραια χρωματα,τραγουδια,περιπετεια,μαχες,αστεια..οτι θες...αρκει να σ'αρεσουν οι ιστοριες με πειρατες...

Στο συστηνω ανεπιφυλακτα!

Μου αρεσαν τα συγκεκριμενα επισοδια (πρεπει να ειχα δει 3-4 απο την συγκεκριμενη μαχη) και ειδα και καποια αλλα χυμα.
Γενικα δεν ξερω τιποτα για την υποθεση και αυτο ειναι που με κανει να θελω πιο πολυ να το κατεβασω (και απο τα post εδω δεν εχω διαβασει κανενα οποτε πρεγματικα δεν εχω ιδεα τι γινετε) και θα το αρχισω (αφου κατεβασω voltes v πρωτα).
Απο την αλλη παλι με προβληματιζει γιατι προκειτε για 1 ακομα never ending anime σαν το ναρουτο και το bleach.
Τελικως θα ακολουθισω κι εγω τους πολους που το βλεπουν και θα το κατεβασω.
(εχουμε αγωνα μου φαινετε)

#2737 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 00:10

Τελικως θα ακολουθισω κι εγω τους πολους που το βλεπουν και θα το κατεβασω.
(εχουμε αγωνα μου φαινετε)

Καλυτερο απο το να περιμενεις να τελειωσει(κι ας ειναι never-ending,και μαλιστα το One Piece θα κρατησει περισσοτερο απο τα αλλα 2 πιθανον...αλλα εχει πολυ ζουμι η υποθεση και δεν βαριεσαι..)...

Γιατι πιστεψε με σε 6-7-8 χρονια που θα τελειωσει θα χεις αλλα ενδιαφεροντα,αμφιβαλλω αν θα θες να δεις ενα ανιμε 700-800 επεισοδιων(σκεψου,αν τωρα βαριεσαι να κατεβασεις 356 επεισοδια!:oo:)απο την αρχη...αυτα μονο οι fans τα υπομενουν:wooi2:

Αρα η συμβουλη μου,ξεκινισε το οσο πιο συντομα μπορεις...

#2738 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 01:23

zoro εχεις βαλθει να κανεις το thread του one piece πρωταθλητη σε post του forum.:riiight:

#2739 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 05:48

zoro εχεις βαλθει να κανεις το thread του one piece πρωταθλητη σε post του forum.:riiight:

Μπα θελουμε ακομα αρκετα...:oo:(σκεψου οτι η τρυπα εχει φτασει 1000+ σελιδες,αν και θερισουν αρκετες τωρα..τι να κανουμε με τις μιζερες 183??)

Τι να γινει,να μην βοηθαω των συνανθρωπο που ταλαντευεται μεταξυ του να δει One Piece ή να μην δει,να αποφασισει??(ναι ειναι η απαντηση,να δει!)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 03 Ιούνιος 2008 - 06:07

#2740 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 11:45

Οι INP βρήκαν RAW οπότε σήμερα αν όλα πάνε καλά θα έχουμε το νέο επισόδειο!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2741 Walter

Walter

Hellsing's Butler

• Members
  • 219 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 13:22

Για καμιά νέα ταινία ακούσατε τπτ?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2742 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 13:24

Κατσε να δουμε την !0η πρωτα! Που μοιαζει να εχει πολυ ενδιαφερον!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2743 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 13:24

Την 10η περιμενουμε οπου θα βαλει και το χερακι του ο Oda:joyful:

#2744 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 13:28

ναι αλλα μεχρι το 2009 ειναι καμποσω. γιαυτο 8α βολεφτο με τιν 9 προστοπαρω λενε το 2008 και ως τιν 10 βλεπουμε...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2745 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 17:50

Ρε σεις, ξέραιτε που μπορώ να βρώ(αν μπορώ να βρω)την 9η ταινία one piece?
(το remake του drum island)

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.