Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 23:18
Όπως λένε κάποιοι (γκούχ....serestr...γκουχ) το σχέδιο του anime έχει κάποιο disadvantage σε σχέση με άλλα anime. Γενικά προσδίδει μια παιδικότητα στο anime και δεν είναι όσο "dark" είναι σε άλλα anime.
Πάντως από το animation δεν λείπει το αίμα (παρότι είναι λιγότερο gory από το manga).
Όπως λέω εγώ, το OP anime γ@μ@3!, μου αρέσει όπως είναι και όποια στιγμή της ημέρας και αν το δω μου φτοιάχνει την διάθεση (εκτός αν με αφήνει ξεκρέμαστο και κόβω βόλτες περιμένοντας το επόμενο επεισόδιο).
Γενικά πάντως και στην Ιαπωνία, ενώ το manga έχει αρκετό κοινό μεγάλης ηλικίας, από αυτό το κοινό ένα μικρό ποσοστό βλέπει το anime. Η πλειοψηφία του anime κοινού είναι μικρής ηλικίας ενώ και το ίδιο το anime προβάλεται 9:30 το πρωί (σε σχέση με τους περισσότερους shounen αντιπάλους που προβάλονται απόγευμα).
ΥΓ: Αν σας την πει κανείς με το Bleach, δεν μετράει. Πείτε του οτι τουλάχιστον το OP έχει κανονικό αίμα. Το Bleach έκανε την μεγαλύτερη (για μένα) ανοησία και έβαψε το αίμα μαύρο. Είναι μεγάλη βλακία να υπάρχει τέτοια λογοκρισία ως προς το αίμα. Το Bleach είχε ωραίο αίμα στην αρχή και κάπου μέσα στο Βount arc το άλλαξαν οι ηλίθιοι...
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 23:33

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 23:40
Και θυμαμαι με ειχε εντιποσιασει ο τυπος με τα 3 σπαθια.(γιατι δεν του εβαλαν και 2 στα ποδια για να κοβει περισωτερο
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 23:47
Η αλιθεια ειναι οτι οντως ειχα κολισει λιγο στην μαχη με κατι ανθρωπους-ψαρια.
Και θυμαμαι με ειχε εντιποσιασει ο τυπος με τα 3 σπαθια.(γιατι δεν του εβαλαν και 2 στα ποδια για να κοβει περισωτερο
Ο τυπος με τα 3 σπαθια που λες ειναι ο αγαπημενος μου και εχω και το ονομα του(εδω στο forum!!)
Απ οσο καταλαβα το βλεπες στο alter...θα πω 2 πραγματα:
καταρχας το βλεπα κι εγω,κι αυτο με "εβαλε" στην σειρα...
Μετα:
-αν σου αρεσε αυτο του alter θα σ'αρεσει 10 φορες περισσοτερο το original με ιαπωνικες φωνες και αγγλικους υποτιτλους...ειναι εγγυημενο...επισης οσο πρωχοραει το καθε κομματι ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο(σχεδον παντα συμβαινει αυτο,με μικρες εξαιρεσεις..)...
εμενα η μαχη με τους ψαρανθρωπους πολυ μου χε αρεσει παλια στο alter και νομιζα οτι θα ητανε μακρια στην σειρα,σε προχωρημενο σημειο,ενω ειναι απο τα πολυ αρχικα επεισοδια...υπαρχουν και πολυ καλυτερες στιγμες,ειδικα αν σ'αρεσε εκεινη,φαντασου...(γενικως το one piece θελει τουλαχιστον αλλα 6-7-8 χρονια τουλαχιστον για να τελειωσει,και υπαρχουν 356 επεισοδια για την ωρα...να ξερεις σε τι βαρκα μπαινεις!!)
-αν δεν σου αρεσε αυτο του alter,το original ειναι καμια σχεση...πολυ καλυτερο και με πολλες ανατροπες,ωραια χρωματα,τραγουδια,περιπετεια,μαχες,αστεια..οτι θες...αρκει να σ'αρεσουν οι ιστοριες με πειρατες...
Στο συστηνω ανεπιφυλακτα!
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 23:48

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 00:00
Απ οσο καταλαβα το βλεπες στο alter...θα πω 2 πραγματα:
καταρχας το βλεπα κι εγω,κι αυτο με "εβαλε" στην σειρα...
Μετα:
-αν σου αρεσε αυτο του alter θα σ'αρεσει 10 φορες περισσοτερο το original με ιαπωνικες φωνες και αγγλικους υποτιτλους...ειναι εγγυημενο...επισης οσο πρωχοραει το καθε κομματι ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο(σχεδον παντα συμβαινει αυτο,με μικρες εξαιρεσεις..)...
εμενα η μαχη με τους ψαρανθρωπους πολυ μου χε αρεσει παλια στο alter και νομιζα οτι θα ητανε μακρια στην σειρα,σε προχωρημενο σημειο,ενω ειναι απο τα πολυ αρχικα επεισοδια...υπαρχουν και πολυ καλυτερες στιγμες,ειδικα αν σ'αρεσε εκεινη,φαντασου...(γενικως το one piece θελει τουλαχιστον αλλα 6-7-8 χρονια τουλαχιστον για να τελειωσει,και υπαρχουν 356 επεισοδια για την ωρα...να ξερεις σε τι βαρκα μπαινεις!!)
-αν δεν σου αρεσε αυτο του alter,το original ειναι καμια σχεση...πολυ καλυτερο και με πολλες ανατροπες,ωραια χρωματα,τραγουδια,περιπετεια,μαχες,αστεια..οτι θες...αρκει να σ'αρεσουν οι ιστοριες με πειρατες...
Στο συστηνω ανεπιφυλακτα!
Μου αρεσαν τα συγκεκριμενα επισοδια (πρεπει να ειχα δει 3-4 απο την συγκεκριμενη μαχη) και ειδα και καποια αλλα χυμα.
Γενικα δεν ξερω τιποτα για την υποθεση και αυτο ειναι που με κανει να θελω πιο πολυ να το κατεβασω (και απο τα post εδω δεν εχω διαβασει κανενα οποτε πρεγματικα δεν εχω ιδεα τι γινετε) και θα το αρχισω (αφου κατεβασω voltes v πρωτα).
Απο την αλλη παλι με προβληματιζει γιατι προκειτε για 1 ακομα never ending anime σαν το ναρουτο και το bleach.
Τελικως θα ακολουθισω κι εγω τους πολους που το βλεπουν και θα το κατεβασω.
(εχουμε αγωνα μου φαινετε)
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 00:10
Τελικως θα ακολουθισω κι εγω τους πολους που το βλεπουν και θα το κατεβασω.
(εχουμε αγωνα μου φαινετε)
Καλυτερο απο το να περιμενεις να τελειωσει(κι ας ειναι never-ending,και μαλιστα το One Piece θα κρατησει περισσοτερο απο τα αλλα 2 πιθανον...αλλα εχει πολυ ζουμι η υποθεση και δεν βαριεσαι..)...
Γιατι πιστεψε με σε 6-7-8 χρονια που θα τελειωσει θα χεις αλλα ενδιαφεροντα,αμφιβαλλω αν θα θες να δεις ενα ανιμε 700-800 επεισοδιων(σκεψου,αν τωρα βαριεσαι να κατεβασεις 356 επεισοδια!
Αρα η συμβουλη μου,ξεκινισε το οσο πιο συντομα μπορεις...
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 01:23
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 05:48
zoro εχεις βαλθει να κανεις το thread του one piece πρωταθλητη σε post του forum.
Μπα θελουμε ακομα αρκετα...
Τι να γινει,να μην βοηθαω των συνανθρωπο που ταλαντευεται μεταξυ του να δει One Piece ή να μην δει,να αποφασισει??(ναι ειναι η απαντηση,να δει!)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 03 Ιούνιος 2008 - 06:07
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 13:22
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 13:24
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 13:24
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 13:28

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 17:50
(το remake του drum island)

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο