Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#2686 Skyller

Skyller

One Piece Fan

• Members
  • 50 posts

Posted 01 June 2008 - 17:52

1. Enies Lobby
2. Arabasta ( πιο πολύ προς το τέλος, όταν έφευγαν...)
3. East Blue
4. Water 7
5. Skypeia
Posted Image

GEAR SECOND
....

#2687 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 01 June 2008 - 18:07

Skypea - σεναριο
Water 7 - σεναριο
Arlong - συναισθημα
Thriller Bark - εξελιξη ιστοριας...επιτελους...
ολα για το γελιο...
Enies Lobby - μαχες...

+1 Για αυτά αλλά προσθέτω
Ολο το Saga με τη Baroque γιατί σαν συνολο μου άρεσε
+ Jaya για τον Luffy και σε συνδυασμό με Skypea για το συναίσθημα.

Σειρά δεν έχω γιατί όλα ανεξαρτήτως μου αρέσουν

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#2688 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 01 June 2008 - 18:10

+ Jaya για τον Luffy και σε συνδυασμό με Skypea για το συναίσθημα.

σωστος...

#2689 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 01 June 2008 - 18:56

Τωρα γιατι εγω ειχα την εντυπωση οτι το εχουμε ξανασυζητησει αυτό με τα arc?:nosey:

Εγώ θα ξεφυγω λιγο (εσεις συνεχιστε δεν τρεχει τιποτα) και θα κανω ενα σχολιο για το Thriller Bark με αφορμή ενα ποστ του φιλου RideLub ( α;ν δεν κανω λάθος).

Ο Ζορο και κάποιοι άλλοι εχουν τονίσει κατα καιρούς ότι δεν τους αρεσει το thriller bark γιατι κατα τη γνωμη τους δεν ταιριαζει με τον κόσμο του ΟΡ. Εγω θα διαφωνήσω καθετα και θα πω ότι το Thriller Bark ( και καθε παρόμοιο) είναι ζωτικής σημασία για το ΟΡ. Εξηγούμαι, ενα απο τα δυνατα σημεία του ΟΡ και παραλληλα ενα κομματι αλληλενδετο με την πλοκη του ειναι η απεραντοσυνη του κόσμου. Οι πειρατες ,τα ταξίδια κ.τ.λ. ειναι ωραια γιατι διαδραματιζονται σε εναν αχανη κοσμο που υπάρχουν τα πάντα. Αν βλέπαμε μονο θαλασσα ηλιο και γαλαζιο αυτόματα η αισθηση θα περιοριζοταν. Αυτη η ποικιλία ειναι που λειτουργει ως ενισχυτικό και μεγενθυνει το ΟΡ. Σκεφτειται για παραδειγμα τον μεγαλο rival του ΟΡ , το Naruto, όπου και αν πηγαινουν εχεις την αισθηση οτι ειναι το ιδιο! Ιδια χρωματα , τοπία, ανθρωποι... Αποτελέσμα? Εχεις παντα την εντυπωση οτι ειναι εξω απο το χωριο...:oo:

Το προβλημα του Thriller Bark ειναι ότι αντι να δειξουν κατι σκοτεινο:gn2: και αλλιωτικο ( που θα επρεπε με βαση την πλοκή) καταντησαν να μας δειχνουν κλοούν και λουτρινα ζωακια....:drink:
Η ιδεα ηταν αριστη, η εφαρμογη κακιστη, το τελικο αποτελεσμα μετριο. Αυτο ομως σε καμμια περίπτωση δεν ενισχύει την αποψη οτι πρεπει να βλεπουμε μονο γαλαζιο και θαλλασες...

Edited by donald13, 01 June 2008 - 19:15.

Posted Image

#2690 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 01 June 2008 - 19:00

Σκεφτειται για παραδειγμα τον μεγαλο rival του ΟΡ , το Naruto, όπου και αν πηγαινουν εχεις την αισθηση οτι ειναι το ιδιο! Ιδια χρωματα , τοπία, ανθρωποι... Αποτεέσμα? Εχεις παντα την εντυπωση οτι ειναι εξω απο το χωριο...:oo:

Αυτο ετσι και το δουν οι tards,θα σε φανε και το OP thread θα γινει Naruto thread:hehehe:

Το προβλημα του Thriller Bark ειναι ότι αντι να δειξουν κατι σκοτεινο:gn2: και αλλιωτικο ( που θα επρεπε με βαση την πλοκή) καταντησαν να μας δειχνουν κλοούν και λουτρινα ζωακια....:drink:

Αυτο πηγαινα να σου απαντησω για την σκοτεινοτητα του Thriller Bark,αλλα με προλαβες...ναι,θα συμφωνησω,η σκοτεινια απο μονη της δεν το χαλαει,οι κλοουν ναι...

Η ιδεα ηταν αριστη, η εφαρμογη κακιστη, το τελικο αποτελεσμα μετριο. Αυτο ομως σε καμμια περίπτωση δεν ενισχύει την αποψη οτι πρεπει να βλεπουμε μονο γαλαζιο και θαλλασες...

+1 θα συμφωνησω...κι εγω το αποτελεσμα κοιτουσα,σαν σεναριο δεν ειναι και W7 αλλα ειναι καλο εως πολυ καλο....

#2691 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 01 June 2008 - 19:08

To Thriller Bark δεν είναι ένα κακό arc.O Oda απλώς πιστεύω προσπάθησε όπως έχω ξαναπεί να δώσει ένα στοιχείο αλλα Tim Burton στην σειρα,μιας και ο δεύτερος είναι από τους αγαπημένους του σκηνοθέτες!Η αλήθεια είναι ότι δεν το πέτυχε τόσο καλά,αλλά δεν χρειάζεται να πτοείται,εγώ τον εμπιστεύομαι!Τέλος λούτρινα ζωάκια υπήρχαν και σ'΄αλλες arc απλώς εδώ είναι πιο Hilarious!
Πάντώς περιμένετε να δείτε κι όλη την arc πριν βγάλετε τελικά συμπεράσματα!
Posted Image

#2692 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 01 June 2008 - 19:13

διαφωνω...στο ανιμε δεν πετυχε...στο μανγκα τα σπαει...αλλα αυτη ειναι η δικη μου ταπεινη φτωχη γνωμη...:drink:

#2693 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 01 June 2008 - 19:18

Περιμενετε να τελειωσει και μετα την κρινετε...αμα οι μαχες αποδοθουν σωστα θα εχετε δει μια συγλονιστικη saga.
Επεισης να σημειωσουμε οτι εχει μικροτερο μεγεθος απο τις προηγουμενες.

Η αληθεια ειναι πως και εγω δεν περιμενα τοσο εντονους χρωματισμους π.χ. στα ζομπι...απλα το καναν για να ειναι ποιο αστειο σε φαση τρομακτικου τσιρκου.
Στο μανγκα ηταν σιγουρα πολυ ποιο σκοτεινο απο την αρχη βεβαια επαιζε ρολο το οτι ειναι ασπρομαυρο.

#2694 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 01 June 2008 - 19:26

Περιμενετε να τελειωσει και μετα την κρινετε...αμα οι μαχες αποδοθουν σωστα θα εχετε δει μια συγλονιστικη saga.

σοφη κουβεντα...:riiight:

#2695 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 01 June 2008 - 19:30

Ευτυχως που ειναι συντομο!!

Το αλλο που ακουσα,οτι το W7/EL διηρκεσε 2 χρονια(!!),ηταν τοσο τελειο που θα ειχα πεθανει στην αναμονη(θα ηθελα σιγουρα να δω τα FB απο Robin/Franky)...και το χειροτερο ειναι,και το χω σκεφτει πολλες φορες,οτι...

Με τα 2 opening μετα απο την Skypiea και το filler με το G8,το Kokoro No Chizu και το Brand New World,εδειχνε πολλα πραγματα που θα επακολουθουσαν μετα στην ιστορια...μονο και μονο να σκεφτω οτι πολλα ηθελαν 2 χρονια για να τα φτασει το ανιμε,εδω τοτε ισως και να συμφωνουσα με τον Serestrum και τον Delon(lordofblues:bleh:)οτι:

"People,read the manga plz!"...ευτυχως δεν χρειαστηκε(θα πεθαινα απο την αναμονη),γιατι οταν ξεκινησα OP ειχε ηδη τελειωσει...

#2696 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 01 June 2008 - 20:02

Το αλλο που ακουσα,οτι το W7/EL διηρκεσε 2 χρονια(!!)

τοτε ισως και να συμφωνουσα με τον Serestrum και τον Delon(lordofblues:bleh:οτι:"People,read the manga plz!"...ευτυχως δεν χρειαστηκε(θα πεθαινα απο την αναμονη),γιατι οταν ξεκινησα OP ειχε ηδη τελειωσει...

Zoro βλεπω αρχισες να αγχωνεσαι λιγουλακι. Τι δεν μας βγαινουν οι προσθεσεις. Σιγα τι ειναι 2 χρονια. Το 2010 ειναι πολυ κοντα:sadist::kakaka:

Posted Image

#2697 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 01 June 2008 - 20:46

Zoro βλεπω αρχισες να αγχωνεσαι λιγουλακι. Τι δεν μας βγαινουν οι προσθεσεις. Σιγα τι ειναι 2 χρονια. Το 2010 ειναι πολυ κοντα:sadist::kakaka:

Να τος ο ναρκεμπορας προσπαθει να με ξαναβαλει στα ναρκωτικα,αλλα ο Ben Stiller αντεχει:hero:

(2010?κοντα ειναι..εχω να δω και τοσα ανιμε/ταινιες να δω..μια χαρα ειμαι...spoilers απο το manga να μην εχω,απο...εχεμ...pm παγιδα,και μια χαρα θα ειμαι)

Τελικα δεν μου πες την σειρα απο τα αγαπημενα σου arcs,εγω οπως ειπα

1)W7/Enies Lobby
2)Skypiea
3)Arabasta
4)Arlong
5)Chopper(Drum Island),φτου το ξεχασα πριν!

#2698 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 01 June 2008 - 21:08

1.W7/Enies Lobby (epic) το ανεβασε το επιπεδο απιστευτα + το W7 ηταν επηρεασμενο σχεδιαστηκα απο την Βενετια, φανταστικη ατμοσφαιρα.
2.Skypiea ενφιαφερων ιδεα της πολης του ουρανου και του θεου διναστη.
3.το τωρινο manga arcade μαλλον θα τα ξεπερασει χαλαρα.

Χειροτερο με διαφορα το Thriller Bark

Posted Image

#2699 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 01 June 2008 - 21:10

Παιδιά το ξέρατε ότι ο Oda ήταν animator στο Rouruni Kenshin?Εγώ πάντως σήμερα το έμαθα!
Posted Image

#2700 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 01 June 2008 - 21:33

OMG συμφωνω καθετα με τα πρωτα 2!!!(καλα και το 3,απλα δεν ειναι σιγουρο)

1.W7/Enies Lobby (epic) το ανεβασε το επιπεδο απιστευτα + το W7 ηταν επηρεασμενο σχεδιαστηκα απο την Βενετια, φανταστικη ατμοσφαιρα.

Ναι,το χα διαβασει κι εγω(οπως και η Arabasta απο την αιγυπτο),και μαλιστα ακουστε και κατι αλλο,που διαβασα σε ενα ιταλικο site:

Στην αρχαια Βενετια υπηρχε και ενα(μυστηκο νομιζω) συμβουλιο,που ονομαζονταν CD10 ή CD9,δεν θυμαμαι καλα τωρα(θελει wiki αλλα βαριεμαι να παω) και πιθανον ο oda εκει βασισε τους cp9....

2.Skypiea ενφιαφερων ιδεα της πολης του ουρανου και του θεου διναστη.

Τρομερη η ιδεα του πως εκτοξευτικε το νησι στον ουρανο και για τον Enel...φαντασια στο επακρο..(μαλιστα οπως το tb βασιστηκε στον tim burton,ετσι και ο Enel βασιστηκε στον Εminem απο εμφανιση διαβασα..)

3.το τωρινο manga arcade μαλλον θα τα ξεπερασει χαλαρα.

Πιθανον ετσι θα ναι,αλλα εγω θα το μαθω του χρονου(εκτος κι αν μου το spoilerαρει καποιος:wis:!!)