Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 28 May 2008 - 14:30
1: Monkey D. Dragon
2: Rob Lucci
3: Dracule "Hawk-Eye" Mihawk
Posted 28 May 2008 - 15:08
Τριτος πιο Κουλ ειναι ο Ας ... αλλα δε ξερω γιατι μου βγαζει κατι το απωθητικο ισως γιατι τον συμπαθουνε ολοι και κατα καποιο τροπο ειναι σαν ο ΓΟΗΣ, αυτος που κεντριζει τα βλεμματα ολων.Οχι οτι δε μαρεσει παντως.
Αsh??
(πλακα κανω!!..ξερω οτι προφερεται καπως ετσι και ο Ace..)
Ωραια ας πουμε και κατι παρομοιο τοτε...
Ποιος σας φαινετε ο ποιο αστειος κακος??
Οι πιο γνωστοι ειναι..(μετα αν εχετε αλλον βαλ τε αυτον..)
-Buggy
-Foxy
-Mr.2 Bon Clay
-Wapol
-Hatchan(το χταποδι του Arlong)
-Spandam
-Kumadori
-Fukuro
-Jyabura
-Kaku
-Gedatsu(ενας απο τους ιερεις του Εnel)
Εγω ψηφιζω τον μυθικο Buggy!!![IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:GVTCcpyKzQyLoM:http://bp0.blogger.com/_8Vlj7UssMVE/Rzg5ASBdEVI/AAAAAAAAACE/jcwDci5zM-4/s400/250px-Bscap123buggy.jpg[/IMG]
Εχει πολυ πλακα στα TV special του One Piece που διαδραματιζονται στην αρχια ιαπωνια...εκει το παιζει αρχηγος ενoς clan,της Clown Family και ειναι πολυ αστειος...επισης ειχε και πολυ πλακα στην loguetown που εψαχνε τον luffy και ηταν μπροστα του!!
Εσεις τι λετε??
Posted 28 May 2008 - 15:15
Εδικα Οταν Λεει <ΝΑΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!>Ειναι Ολα Τα Λεφτα!
Posted 28 May 2008 - 15:32
Εδικα Οταν Λεει <ΝΑΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!>Ειναι Ολα Τα Λεφτα!
Επισης και "You said my nose is big??","You said my nose is red?""
"You called my nose big and red??"
Επισης..
BARA BARA BARA BARA BARA BARA BARA BARA...
Posted 28 May 2008 - 16:01
Posted 28 May 2008 - 16:06
Αργοτερα με τις γκαφες του γενικα , ο Οντα μας τον εκανε αρκετα συμπαθητικό και θα ηθελα να βοηθησει καπως και αυτος το πληρωμα των Strawhats κατι σε στυλ εκεινου απο την Αραμπαστα που αλλαζε προσωπα και τις κλωτσοεφαγε απο τον Σαντζι.
Posted 28 May 2008 - 16:08
ενταξει ο baggy ειναι κορυφαιος στο θεμα πλακα κι ετσι αλλα για μελος του πληρωματος του Gol D Roger δεν ειναι λιγο μουφα...???
μουτσος ηταν...παιδι της αγγαρειας..ουτε καν crewmate:hihi2:
Posted 28 May 2008 - 16:13
μουτσος ηταν...παιδι της αγγαρειας..ουτε καν crewmate:hihi2:
ακομα κι ετσι δεν μου καθεται καλα γιατι οπως και να το κανουμε ακομα και λαντζερης να ταν μονο που ηταν με τον Roger του δινει κυρος
Posted 28 May 2008 - 16:50
Γιατι Ρε,13.000.000 Bounty Ειχε Αν Δεν Κανω Λαθος!Δεν Ειναι Και Εντελως Τραγικος!Ποιος Αλλος Ειχε Μουτσο Με Τoσο Bounty??
:hihi2:
ακομα κι ετσι δεν μου καθεται καλα γιατι οπως και να το κανουμε ακομα και λαντζερης να ταν μονο που ηταν με τον Roger του δινει κυρος...και ο Shanks σαν το Baggy ηταν αλλα κοιτα που εφτασε... και νταξει δεν λεω να γινει σαν το Shanks αλλα παραειναι τραγικος κατα τη γνωμη μου
Posted 28 May 2008 - 16:57
Posted 28 May 2008 - 16:59

Posted 28 May 2008 - 17:06
Εγώ εξακολουθώ να ελπίζω ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα ξανασκάσει μύτη στο σενάριο.Έτσι κι αλλιώς δεν μάθαμε τι έγινε μετά την Loguetown.Μπορεί να σκάσει μύτη Red Line!
Ελπίζω να έχετε δει τα specials One Piece Soccer King και One Piece Pirate Baseball King όπου έχει μια μικρή εμφάνιση ο Buggy.Είναι απολαυστικά
Attached Files

.::My Cartoon List::.

BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Posted 28 May 2008 - 17:10
Εγώ εξακολουθώ να ελπίζω ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα ξανασκάσει μύτη στο σενάριο.Έτσι κι αλλιώς δεν μάθαμε τι έγινε μετά την Loguetown.Μπορεί να σκάσει μύτη Red Line!
Πως δεν μαθαμε...τον ειδαμε 2 φορες μου φαινετε..μια φορα εψαχνε εναν θησαυρο σε μια σπηλια(τον θησαυρο του Captain John,που btw o oda αποκαλυψε οτι ειναι ενας απο τους zombie generals,αυτος που πινει και εχει τρυπες στον θωρακα,ο Captain John)...και την αλλη που συναντισε τον Ace και ειπε να μην τον πειραξουν μιας και ειναι με τον Whitebeard...
Ελπίζω να έχετε δει τα specials One Piece Soccer King και One Piece Pirate Baseball King όπου έχει μια μικρή εμφάνιση ο Buggy.Είναι απολαυστικά
Ναι αμε+βαλε και τα tv specials της αρχαιας ιαπωνιας
Posted 28 May 2008 - 17:17

Posted 28 May 2008 - 17:53
Kumadori 4 EVER!!!
OyOyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

This topic is locked