Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 25 May 2008 - 20:24
Ενταξει,συμπαθητικη ηταν,δεν με χαλαγε να μεινει μαζι τους,αλλα ηταν καπως αδυναμη για το πληρωμα(πολυ καλυτερα nami και robin δλδ,που ειναι δυνατες τουλαχιστον..) και νομιζω στην χωρα της θα τα πηγαινε πολυ καλυτερα σαν πριγκιπισσα...τωρα σαν μερικες guest appearances καλα ειναι(οπως οταν ανεβηκε το bounty ολονων)..
Σαν συνολο θα λεγα οτι θα μπορουσαμε να την δουμε ξανα στο ταξιδι γυρισμου των mugiwara,με τον Luffy πια pirate king..δεν νομιζω να την ξαναδουμε αλλιως...
Παντως,εμενα δεν με χαλει,robin is better,namizu too:lovulovu:
(αλλα ας ακουσουμε και την γνωμη του vivi perv,δλδ του Serestrum!!!)
Posted 25 May 2008 - 20:24

Posted 25 May 2008 - 20:32
Δυστυχώς ή ευτυχώς παρότι στενοχωρήθηκα όταν έφυγε, πίστευα (και ακόμα πιστεύω) ότι δεν έχει κάποιο λόγο ύπαρξης στο πλήρωμα.
Πιστεύω πως η δικιολογία του λαού που την χρειάζεται ήταν καλή ώστε να μην μήνει στο πλήρωμα.Επίσης πιστεύω ότι η θέση της πριγκίπισσας της αρμώζει καλύτερα.
Το αν θα την ξαναδούμε γενικά το ξέρει καλύτερα ο Oda, πάντως ως mugiwara το αποκλείω να την ξαναδούμε.Ίσως να εμφανιστεί σαν πριγκίπισσα και να βοηθήσει την ομάδα...
off-discussion
Επιστρέφουν από αυτό το επεισόδιο τα γνωστά κατευθυντήρια προσωπάκια (αυτά που δείχνουν που βρίσκεται καθένας την ώρα των μαχών). Ετοιμαστείτε, τα καλά έφτασαν.....
Posted 25 May 2008 - 20:33
Spoiler:
off-discussion
Επιστρέφουν από αυτό το επεισόδιο τα γνωστά κατευθυντήρια προσωπάκια (αυτά που δείχνουν που βρίσκεται καθένας την ώρα των μαχών). Ετοιμαστείτε, τα καλά έφτασαν.....
Πλακα κανεις?!Arabasta Και ετσι?
Posted 25 May 2008 - 20:43
Posted 25 May 2008 - 20:57
και ειναι mugiwara....οποτε δεν εφυγε ποτε απο το πληρωμα...ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!
Posted 25 May 2008 - 21:18
Ο Λουφη οταν ξεκινησε το ταξιδι του , ειπε πως θελει 10 ατομα για πληρωμα.
Αυτοι ειναι οι Λουφυ,Ζορο,Ναμι,Ουσοπ,Σαντζι,Τσοπερ,Ρομπιν,Φρανκυ ....
αν μπει στο πληρωμα ο Μπρουκ (που προς τα εκει τον βλεπω να οδευει) , μετα λογικα δεν θα εχουμε και εναν τελευταιο στο πληρωμα λαμβανοντας υπόψην οτι η Βίβι δεν θεωρειται πια Strawhat ?????????????
Posted 25 May 2008 - 21:28
παιδες σε ποιο σημειο ειναι το anime? διαβαζα καποτε το magna και ταφησα μεχρι να φτασει το anime για να το συνεχισω απο κει.αν θυμαμαι καλα ητανε καπου στην μαχη με τον οζ.
Ναι,το ανιμε καπου εκει ειναι,ξεκινανε οι μαχες με τον οζ,δεν ξερω σιγουρα γιατι εχω 3 βδομαδες βνα το δω,αλλα την τελευταια φορα ειχε ελευθερωθει ο οζ...
Λοιπον , και γω ηθελα να κανω μια σημαντικη ερωτηση.
αν μπει στο πληρωμα ο Μπρουκ (που προς τα εκει τον βλεπω να οδευει) , μετα λογικα δεν θα εχουμε και εναν τελευταιο στο πληρωμα λαμβανοντας υπόψην οτι η Βίβι δεν θεωρειται πια Strawhat ?????????????
Λογικα ναι,ετσι λενε οι φημες...εγω ελπιζω να παρει εναν Merman/Mermaid μαζι του για τελευταιο...δλδ Ψαρανθρωπο ή Γοργονα...αν διαβασεις το manga θα δεις τι εννοω...
η Vivi δεν εφυγε ποτε....ποτε σας λεω....ΠΟΤΕ!!!
και ειναι mugiwara....οποτε δεν εφυγε ποτε απο το πληρωμα...ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!
Εγραψες!!!!
Να ανοιξω και μια μικρη παρενθεση,κατι που μου ρθε τωρα(απο εμπνευσεις δεν μου λειπουν ποτε
Καταρχας να πω για οσους δεν το γνωριζουν,οτι η εταιρια που εφερε το One Piece στην Αμερικη,η 4kids,απετυχε παταγωδως στην μεταφορα,μιας και εκοψε πολλες σκηνες και αλλαξε πολλα πραγματα ωστε να το κανει πιο προσιτο στα μικρα παιδια,αλλα οπως ξερουμε,one piece is not 4kids!...τα 2 πιο "βιαια" ανιμε που ειχε μεταφερει στην αμερικη μεχρι τοτε ηταν το Pokemon και το Yu-Gi-Oh...Ουαου!!
(και εν το μεταξυ,ουτε τις σωστες αλλαγες δεν εκαναν,οταν ο sanji πχ αναβε το τσιγαρο του στο ανιμε,εκει δεν το αλλαξαν,σαν να αναβει το γλυφειτζουρι του!!)
Αυτο που θελω να σχολιασω ειναι τα openings:ολοι γνωριζουν οτι αυτη η 4kids αποφασισε να αλλαξει το πρωτο theme του Οne Piece με μια κακιστη rap version,που μισηθηκε απο πολλους...
Παταγωδια!!
Παρ ολα αυτα,ειχε ηδη προετημαστει μια αγγλικη version του γνωστου "We Are",απλως για κακη μας τυχη δεν βγηκε ποτε στην επιφανεια...
Αρκετα καλη,αλλα καμια σχεση με την original..βεβαια καλυτερη απο το rap...
Ακομη και το 2ο theme προετοιμαστηκε στα αγγλικα,το "Believe",αλλα μου φαινετε πως κι αυτο δεν κυκλοφορησε ποτε επισημα...
Αυτο ηταν πολυ καλο,και ανετα συγκρινετε με το original,αλλα το original νικαει για λιγο πιστευω...
Αργοτερα λογω πολλων παραπονων,η 4kids αναγκαστηκε να παρατησει το One Piece Project της και μια αλλη εταιρια ανελαβε την μεταφορα του,η Funimation,η οποια υποσχεθηκε πιστη μεταφορα του γνωστου ανιμε μας και μεχρι σημερα,αν εξαιρεσουμε οτι ειναι πολυ πιο πισω απο το ιαπωνικο,εχει κανει καλη δουλεια με ολα,και με μεταγλωτιση..
Ετσι κυκλοφορησε και το 3ο opening,το "Hikari E",στα αγγλικα..
Αυτο αριστο θα το λεγα εγω..και στα ισα με το ιαπωνικο,πιστευω οι φωνες και τα λογια ολα πολυ καλα..
Τελος,προσφατα κυκλοφορησε και η αγγλικη εκδοση του 4ου opening,του "Βon Voyage"...
...και αυτο παλυ πολυ καλο,σαν το 3ο,και θα λεγα επισης στα ισα με το ιαπωνικο..στιχοι/φωνη πολυ καλα...
Αντε συντομα να δω τι θα κανουν με το "Kokoro No Chizu",το 5ο opening που ειναι απο τα αγαπημενα μου,ελπιζω να κανουν καλη δουλεια...
Πως σας φανηκαν...σας αρεσαν καποια πιο πολυ/στα ισα με τα ιαπωνικα???ή japanese is always better??
Edited by Zoro, 25 May 2008 - 21:36.
Posted 25 May 2008 - 21:28
Λοιπον , και γω ηθελα να κανω μια σημαντικη ερωτηση.
εκτος του λουφυ νομιζω 10 , αν ειναι ετσι , μαλλον αλλα δυο ατομα .
Πολυ μικρο ''πληρωμα'' παντως
Posted 25 May 2008 - 21:29
Vivi γυρνα πισωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....
Posted 25 May 2008 - 21:35
τα ιαπωνικα ...δεν τα εχω δει ολα
Posted 25 May 2008 - 21:41
εκτος του λουφυ νομιζω 10 , αν ειναι ετσι , μαλλον αλλα δυο ατομα .
Πολυ μικρο ''πληρωμα'' παντωςοι αλλοι ειχαν εκατονταδες ατομα ..
Ε μα αυτο πιστευω ειναι το καλο με τους ψαθινους...οι αλλοι επαιρναν πολλους αλλα δεν υπηρχαν καλες σχεσεις με τον καπετανιο παντα(δες Kuro)..επισης τοσους πολλους που ειχαν,το 85-90% ηταν αδυναμοι...
Αρα δεν ειναι καλος συνδιασμος πιστευω...ενω ο luffy παιρνει λιγους,και ετσι δημιουργειται μια καλη σχεση με το πληρωμα,ειναι ολοι φιλοι(γιατι αν ειναι πολλοι,δυσκολα εχεις την ιδια σχεση με ολους) και επισης ειναι σχεδον ολοι δυνατοι,αρα ειναι ισοι με ενα πληρωμα 1000+ ατομων...γλιτωνουν και χωρο/φαγητα(ηδη τρωνε πολυ) κιωλας..αρα καλυτερα για μενα...
μεταξυ ποσοτητα και ποιοτητα,εγω λεω ποιοτητα...
Και σαν 10ο εγω ψηφιζω Merman ή Mermaid(ψαρανθρωπο ή γοργονα)...ας ελπισουμε...
Posted 25 May 2008 - 21:43

This topic is locked