Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#2416 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 24 May 2008 - 00:57

Ρε Φιλε Ζορο,Δεν Εχω Δει Ακομα Επεισοδια Με Robin Ως Nakama Τους Και Γιαυτο!!Συγνωμη Που Ξεχασα Να Το Αναφερω!:congrats:

Οταν τα δεις ομως θα χεις καλες εντυπωσεις λογικα:wooi2::lovulovu:

Οι υπολοιποι οσοι θελουν απαντηστε εδω..

Spoiler:

#2417 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 24 May 2008 - 01:05

Luffy - Μου αρέσουν πολύ και πιστεύω ότι είναι ιδανικά, αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι μεγαλώνουν όταν κάνει gear 3rd ή fuusen κ.λ.π.

Zoro - Ωραίο το badass style αλλά ακόμα καλύτερο όταν κάνει την sash του bandana

Sanji - Σαν gentleman που είναι του ταιριάζουν απόλυτα.(Τα παπούτσια με χαλάνε λίγο)

Nami - :wooi2:, μόνο τα σανδάλια μου την σπάνε άπειρα
Robin - :wooi2:
Franky - Τα έχω συνηθίσει πια, αλλά τελικά κωλάνε με αυτόν πιστεύω

Usopp - Μόνο τα γιαλιά του μου αρέσουν, αλλά και αυτού του πάνε

Chopper - Nothing special

Brooke - Same as sanji's (Αλλά εδώ δεν με χαλάνε τα παπούτσια)

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#2418 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 24 May 2008 - 01:18

Για τα ρούχα του Luffy δεν ξέρω πάντως το μαλλί του τώρα έχει γίνει πιο μοντερνο απ'ότι παλιά, άμα το προσέξατε!Είανι λίγο πιο συκομένο!Θεωρώ ότι αυτό ταίριαξε απόλυτα και με την αλλαγή του animation της σειράς!
Posted Image

#2419 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 24 May 2008 - 02:54

Luffy:Οταν Τον Πρωτοειδα Ειπα<Καλα Πλακα Μας Κανουν>:hahaha:Αλλα Μετα Απο Καμποσα Επεισοδια Αρχισε Να Μου Αρεσει Το Ρουχο Του!Αν Και Ο Oda Μπορουσε Να Τον Ντυσει Καλυτερα,Ετσι Ειναι Σαν Χωριατης!

Zoro:Την Καλυτερη Ενδυμασια Πιστευω Εχει Ο Zoro,Πολυ Ωραια Και Γινεται Καταπληκτικη Οταν Βαζει Το Bandana!Η Εμφανιση Του Στο Arlong Arc Με Χαβανεζικο Πουκαμισο Τελεια!!!:riiight:

Nami:Συνεχεις Αλλαγη Γκαρνταρομπας!!!Τελεια!!!:wooi2:

Ussop:Με Τιραντες Και Γυαλια Το Outfit Ειναι Χαλια!!Αλλα Του Παει Πολλυ!!

Sanji:Κανονικος Jentleman!Παει Πολυ Με Τον Χαρακτηρα Του!

Chopper:ΕΛΕΟΣ!!!:fromabove:Καθολου Δεν Μαρεσει!!!(Για Την Ενδυμασια Αναφερομαι!)

Franky:Δεν Ξερω Πως Ντυνεται Αλλα Διαβασα Οτι Κυκλοφορει Με Μαγιο Βρακι,Και Τα Χερια Του Ειναι Σαν Τον Popeye(Απτο Post Του Zoro Το Διαβασα)!Φαινεται Καταπληκτικος Χαρακτηρας,Ανυπωμονο Να Φτασω Στα Επεισοδια Του!

Brooke:Sorry,Δεν Ξερω Τιποτα!!:dazed:

Berserk___Gatsu.jpg

#2420 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 24 May 2008 - 03:36

And again you are forgetting Robin-chwan:bleh::bleh::bleh:

(πλακα κανω!!!)

Edited by Zoro, 24 May 2008 - 03:50.

#2421 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 24 May 2008 - 10:08

Εμενα παντως η Robin ισως εχει και την τελευταια θεση στους αγαπημενους γιατι με εκνευριζει που ειναι τοσο ηρεμη:madtodeath:Πρεπει να γινει κατι το omfgwtf μπας και αλλαξει εκφραση:borednn9:Αγαπημενος μου ειναι ο Franky και επειτα στην 2η θεση ερχονται Chopper με τον Sanji(τον οποιο τον θεωρω τρελα αδικημενο χαρακτηρα)Του Chopper μαρεσει η καλοσυνη του και οι προοπτικες που εχει να γινει τουμπανο.Πανω κατω το ιδιο συμβαίνει και με τον Sanji αλλα ολο κοιματε:roar:
Για τον Franky κανω ενα οραιοτατο copy paste απο Post του Lordofblues:congrats:

1.Ικανοποιει δυο γυναικες ταυτοχρονα χωρις να το κρυβει.
2.Λεει και γαμω τις ατακες.
3.Εχει ωραιο στυλακι (σε θυμιζει τρελα καλοκαιρια)
4.Παντοτε νοιαζεται για τα κοπροσκυλα τους φιλους του.
5.Κανει εντυπωσιακες εισοδους οπου και να βρισκεται.
6.Φτιαχνει περιεργες κατασκευες οι οποιες ολες τους τον χαρακτηριζουν.
7.Ειναι ανεξαρτητος.

#2422 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 24 May 2008 - 10:46

Εμενα παντως η Robin ισως εχει και την τελευταια θεση στους αγαπημενους γιατι με εκνευριζει που ειναι τοσο ηρεμη:madtodeath:

μα γιαυτο εχουν robin. ο κα8ενας εχει και απο ενα διαφορετικο χαρακτηρα luffy-χαζος,σοβαρος,αστιος zoro-κακος,σοβαρος, nami-σοβαρη επιχειριματιας
sanji-σοβαρος εροτιαρης,η8ικες αρχες chopper-αστιος χαζουλις,robin-σοβαρη εξυπνη franky-αστιος επιδιξιας συναισ8ηματικος ,brook-αστιος χαζος συναισ8ηματικος κλανιαρης
ετσι το βλεπω εγω το πραγμα
Posted Image
Spoiler:

#2423 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 24 May 2008 - 10:51

Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο
Μου φαίνεται οτι ο Oda-sensei έχει αποφασίσει να πει πολλά για τον κόσμο το OP σε αυτό το arc

#2424 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 24 May 2008 - 10:56

Μου φαίνεται οτι ο Oda-sensei έχει αποφασίσει να πει πολλά για τον κόσμο το OP σε αυτό το arc

καιρος ηταν , για να μπουμε στα πραγματα .
Τοσο καιρο μονο ανακαλυψεις κανανε...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2425 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 24 May 2008 - 10:58

μα γιαυτο εχουν robin. ο κα8ενας εχει και απο ενα διαφορετικο χαρακτηρα luffy-χαζος,σοβαρος,αστιος zoro-κακος,σοβαρος, nami-σοβαρη επιχειριματιας
sanji-σοβαρος εροτιαρης,η8ικες αρχες chopper-αστιος χαζουλις,robin-σοβαρη εξυπνη franky-αστιος επιδιξιας συναισ8ηματικος ,brook-αστιος χαζος συναισ8ηματικος κλανιαρης
ετσι το βλεπω εγω το πραγμα

Μωρε δεν αντιλεγω αλλα απο ολους τους χαρακτηρες παντα συμπαθουσα τους πιο εκδηλωτικούς:drink:

#2426 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 24 May 2008 - 11:21

Το ξέρεις απο πληροφορία ή έτσι πιστεύεις?
Posted Image

#2427 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 24 May 2008 - 12:12

Η Robin και σχεδιαστικά είναι ο μόνος σοβαρόφανής χαρακτήρας του OP. Είναι η μόνη που δεν παίρνει τις χαζές φάτσες που παίρνουν οι υπόλοιποι όταν γίνεται κάτι κουλό.
Αυτό βέβαια είναι γ@μ@το γιατί μπορεί να κάνει τα "σοβαρά αστεία" (αυτά που ό άλλος τα λέει πολύ σόβαρα, σχεδόν φυσικά, αλλα είναι αστεία), τα οποία είναι κορυφαία.
Θυμηθείτε μόνο την φάση στην γέφυρα που ο Franky πάει να σκοτώσει τον Brook και η Robin με φυσικότητα του λέει "Don't do it,he is already dead".
Όλα τα λεφτά...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#2428 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 24 May 2008 - 16:13

Και εκτος αυτος δεν γινετε να μην σ'αρεσει η Robin,με την ολη ιστορια που κουβαλαει και με τα ρουχα που φοραει:lovulovu:

Βtw,μιας και το ξεκινησαμε το θεμα,Robin ή Nami?Τι λετε οι περισσοτεροι??

Moi,Robin με τα χιλια,ασυγκριτες....(αλλα και η Nami καλη..)

Αλλα γενικως πολυ καλυτερη η Robin,την πρωτη φορα που την βρηκαν στο πλοιο ηταν τελεια!!
(παμε,θελει poll αυτο...lord,φτιαξε αλλο ενα!!!!.......πλακα κανω!)

#2429 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 24 May 2008 - 16:22

σορρυ που θα σας χλασω την κουβεντα:emptyonexg1:, αλλα μπορει να μου καποιος ποια αρκ εινια φιλλερ μετα απο το Skypiea (εκει ειμαι), γιατι θελω να φτασω την σειρα πολυ γρηγορα και δεν θελω να βλεπω φιλλερ. Ευχαριστω

Posted ImagePosted Image

#2430 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 24 May 2008 - 16:28

ειναι το G-8 to Fortress και τa Games toy Silver Fox Foxy πια επισοδεια ακριβος δεν 8υμαμαι παντος 8α σου προτινα να τα δεις τα συγκεκριμενα ειναι πολλυ αστια και αξιζουν
Posted Image
Spoiler: