Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 14:15
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 14:17
διαφημηση...
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 14:21
like Luffy....
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 14:35
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λές.Το σκεφτόμουν και εγώ πρόσφατα και μου ήρθε μόνο μια δικαιολογία.Έχει περάσει 1-1,5 χρόνος μόνο από το EL και την 7η.Αυτός ο χρόνος είναι, πιστεύω, σχετικά λίγος για να βγάλουν όλόκληρο OP soundtrack. Έτσι βλέπουμε λίγες (εως καθόλου) αλλαγές στο TB. Θέλω να ελπίζω ότι μέχρι το τέλος του ΤΒ θα έχουμε κάποια νέα κομμάτια (και σίγουρα κάτι για τον Brook)
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 15:05
Οταν φτασουμε εκει που ειναι το manga τωρα ομως...εκει πιστευω θα τα δουμε ολα αυτα που θελουμε!!(και themes φανταζομαι!!)
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 16:17
Ποιοι Ειναι Οι Αγαπημενοι Μου Στο Crew!
Βασικα Εμενα Μου Αρεσουν Ολοι,Τους Λογους Παρακατω!
Luffy:Ο Καπετανιος!Μαρεσει Πολυ Που Εχει Χαζη Συμπεριφορα Και Ειναι Φαγας, Διοτι Μου Φυμιζει Πολυ Τον Goku!!Αυτο Που Γουσταρω Επανω Του Ειναι Οταν Παιρνει Το Σοβαρο Υφος!Το Υφος Του <Τωρα Σε Γ**ησα!!
Zoro:The Swordsman!Ο Αγαπημενος Μου Χαρακτηρας Στο Οne Piece!Γουσταρω Τρελα Αυτο Το Badass Attitude Που Εχει,Και Εχει Πολυ Φαση Ο Αποπροσανατολισμος Του!Ο Zoro Ειναι Αστειος Μερικες Φορες,Αλλα Εν Ωρα Μαχης, Ειναι Ολος Σοβαροτητα!Πολυ Γαματος Χαρακτηρας Και Η Φωνη Του Απλως Badass!
Nami:The Navigator!Η Nami Ειναι Απλως Εκει Για Να Δινει Μπουκετα Σε Ολους Του Πληρωματος,Ειδικα Στον Luffy!Παρολα Αυτα Ειναι Γλυκια Και Μαρεσει Ο Χαρακτηρας Της Οταν Μυριζει Χρημα!
Ussop:The Coward!Ο Ussop Ειναι Καταπληκτικος,Τον Παω Πολυ Αυτον Τον Χαρακτηρα!Ειναι Φοβητσιαρης Και Χαζουλης ,Αλλα Ειναι Πολυ Αστειος Και Μαζι Με Luffy Και Chopper Φτιαχνουν Μια Καταπληκτικη Παρεα!
Sanji:The Cook!Μαρεσει Που Ειναι ΧαζοΕρωτιαρης Και Το Στιλ Του Με Το Τσιγαρο!Ομως Στο Anime Τον Εχουν Ριξει Πολυ!Δεν Θα Επρεπε Διοτι Ειναι Γαματος Χαρακτηρας!
Chopper:The Doctor!Στον Chopper Μαρεσε πολυ Το Παρελθον Του,Απο Εκει Και Μετα Δεν Εχω Δει Πολλα Ποτε Το Αφηνει Ετσι!
Franky,Brooke:Δεν Εχω Δει Επισοδεια Οποτε Και Δεν Θα Πω Τιποτα για Αυτους!
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 16:21
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 21:58
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 22:12
ειπε κανεις robin?τι,πως,που?robin-chwaaan:lovulovu:!!!Gkloc where is Robin-chwan:lovulovu:?την ξεχασες ωρε??....:df13952b:
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 23:26
Τα ρουχα των Straw Hats σας αρεσουν???Τα standard λεω,οχι οι "αλλαγες" που κανουν που και που...
Εγω λεω
Luffy-Αν και ψιλοταιριαζουν για την προσωπικοτητα του(baka:tongue2:),εμενα ποτε δεν μου αρεσαν παρα πολυ(παρολο που τον ψιλοσυνηθισα)...πιστευω θα μπορουσε να του εχει δωσει κατι καλυτερο ο oda απο "αμανικο" πουκαμισο και σανδαλια...
Zoro-Γενικως ωραια,αν και μετα απο λιγο καιρο τα βαριεσαι(γι αυτο γινονται και αλλαγες)...παντως τα μαυρα παντελονια-μποτες του πανε...α και η Bandana!και αυτα του Arlong Arc/Enies Lobby πολυ καλα(χαβανεζικο πουκαμισο/κιτρινο πουκαμισο με φερμουαρ)
Sanji-Ναι ωραιο γενικως το smoking με την γραβατα και το τσιγαρο..καλος συνδιασμος..και αυτα στο Enies Lobby ηταν πολυ καλα(πορτοκαλι πουκαμισο)
Nami-δεν νομιζω να εχει standard ρουχα,ολο αλλαζει(γυναικες) και μονο κοινο εχει οτι φοραει mini(
Robin-επισης,δεν μου φαινετε εχει standard,ολο αλλαζει...ολα πολυ καλα παντως,sexy και τις ταιριαζουν γαντι(ενα απο τα καλα του thriller bark ειναι τα ρουχα της
Franky-Αν εξαιρεσουμε το οτι δεν φοραει παντελονια(και οτι τα χερια του ειναι σαν του Popeye,αλλα αντι για σπανακι εχει Cola!!-αραγε βασιστικε εκει ο oda??)ωραια τα πουκαμισα του...ενα παντελονι δεν θα τον εβλαπτε..εστω και σορτσακι...
Usopp-Μπα,με τις "τιραντες" και τον πρασινο σκουφο σαν εργατης ειναι...αυτα του thriller bark παλι καλυτερα(με το σετ εξορκισμου!!)...
Chopper-ε,δεν φοραει και πολλα..το κοκκινο πουκαμισο Enies Lobby ωραιο παντως...
Brook-Δεδομενου οτι ειναι το λιγοτερο που κοιτας σε εναν διμετρο σκελετο που μιλαει,μια χαρα ειναι...
U??
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 23:35
τα τωρινα του ουσοπ ειναι χαλια ...
ναμι... ενταξει , μεσα στο κλιμα
ζορο , να τον δω με φανταχτερα και τιποτα αλλο
τσοππερ.. ενταξει ... α, καλο ελαστικο σορτσακι..
φρανκυ βαλε σορτς...
σαντζι μια χαρα ... αλλα .. νομιζει πως παει σε χορο..
ρομπιν ..καλα τωρα ...
μπρουκ...με το στυλ του..
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 23:54
Αρ γιου κρέιζι?πιστευω θα μπορουσε να του εχει δωσει κατι καλυτερο ο oda απο "αμανικο" πουκαμισο και σανδαλια...
(Θα σου πω μόνο ότι ο Luffy με έκανε να συμπαθήσω την στριγκοπαντόφλα το καλοκαίρι στην παραλία.Παλιά την σιχενόμουνα)
Το γαμάτο είναι που στην φωτογραφία με τα CP9 ρούχα (όπως και στην 10η ταινία) ενώ όλοι φοράνε καλά παπούτσια ο Luffy έχει ακόμα τα σανδάλια.
Γενικά τα ρούχα και οι όποιες αλλαγές τους μου αρέσουν.
Του Ussop δεν με τρελένουν αλλά τα συνήθησα. Τα τωρινά με το set εξορκισμού είναι cool.
Η Nami αλλάζει σε κάθε arc και καθε φορά είναι....
Αυτός που μου έκανε άσχημος από την αρχή ήταν ο Franky. Δεν με πείραξε το οτι είναι με το μαγιό-βρακί τόσο, όσο το οτι δεν έχει παπούτσια. Που πάει ξυπόλητος....
Όλοι οι άλλοι είναι ωραίοι.
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 00:16
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 00:18
Ρε Φιλε Ζορο,Δεν Εχω Δει Ακομα Επεισοδια Με Robin Ως Nakama Τους Και Γιαυτο!!Συγνωμη Που Ξεχασα Να Το Αναφερω!Gkloc where is Robin-chwan:lovulovu:?την ξεχασες ωρε??....:df13952b:

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο