οταν λες το σεναριο??γιατη στα αλλα movies δεν ειναι δικο του?
kith,καταρχας να σου πω οτι το bounty της Nami ειναι 16.000.000 beli αν θυμαμαι καλα ενω του Franky 44.000.000,αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος...(παντως του usopp και sanji τα χεις λαθος...ειναι 30μυρια ο usopp και 77μυρια ο sanji Νομιζω??
Μετα ναι,οπως ειπε και ο ichigo,τις ταινιες δεν τις εχει γραψει ο oda,γι αυτο και δεν ειναι της ιδιας ποιοτητας με την σειρα..η 10η αναμενεται να ναι η καλυτερη...παρ ολα αυτα εγω σου προτεινω να δεις τις 2 αγαπημενες μου απο τις ταινιες,την 4η και την 7η,γιατι πιστευω οτι ελεγαν πολυ και πλησιαζουν αρκετα την σειρα...(ειδικα στην 4η ο oda εβαλε το χερακι του και δημιουργησε 2 χαρακτηρες...και εμενα η 4η ειναι η πρωτη αγαπημενη μου..δευτερη η 7η...)...
Αν βεβαια αντεχεις δες τες κι ολες,δεν ειναι οτι δεν βλεπονται,απλα δεν ειναι τοσο καλες οσο η σειρα...ειδικα για να χεις μια αποψη εγω λεω δες τες....επισης 2 αλλες που τεινουν να αρεσουν στο κοινο ειναι η 5η και η 6η...(εμενα δεν μου πολυαρεσαν)..αρα θα σου λεγα να δεις τουλαχιστον τις 4η,5η,6η και 7η,που ειναι οι πιο γνωστες...
Εχει και κάποιο δίκιο ο φίλος αν και νομίζω ότι αναφέρεται στο post του φίλου Zoro στο thread του Naruto ο οποίος όμως έκανε σαφέστατα πλάκα απαντώντας σε ένα δικό μου post. Όσο για τη σύγκριση Ν-Β-ΟΡ την έχουμε κάνει χίλιες φορές και έχει καταντήσει κουραστική. Εγώ θα αρκεστώ στο να επαναλάβω ότι και τα δύο (Ν,ΟΡ) είναι εξαιρετικά ( με τις καλές και τις άσχημες στιγμές τους βέβαια) και είναι κρίμα όποιος έχει δει το ένα να μην δεί το άλλο. Κακώς όμως τα συγκρίνουμε γιατί κατα τη γνώμη μου δεν μοιάζουν! Αυτά...
Σχετικά με τηο καινούριο επεισόδιο: Όχι πάλι flashback ρε παιδιά....
Ποστ στο thread του Naruto???Σιγα μην κανω ποστ για OP εκει να με λιντσαρουν
(μηπως εννοουσες το Naruto,Bleach or One Piece??)
Αλλα αφου μαλλον υπαρχει τετοιο ποστ(απο τον Ridelub??) θα παω να το δω
Παντως ναι...ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ FLASHBACKS:hahaha:...θελουμε ξυλο!!

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο