Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#2131 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 22:10

λιππον θα σας πω εγω τι πιστεβο για τον Frankie πιστεβο οτι εγινε πιο πολλυ ενα Warmachine παρα ενα cyborg επιδη οπος ξερουμε ειχε μανια με τα πολεμικα πλοια αρα 8α μπορουσε εφκολα και γριγορα μια και στα 4 χρονια μεχρι να τελιοσι το τρενο του Τομ-σαν τελιοση ειχαι φτιαξη πανω απο 50 διαφορετικα πολλεμικα πλοια αρα ειταν αρκετα εξοικιομενος γιαυτο αρα ος και το Edge Of death που ειποθικε θα μπορουσε να τα καταφερι με αυτιν τιν λογικη το βλεπο το περρι frankie θεμα....και να πω βεβεα οτι πραγματικα στο arlong arc οπος και στο και σε μερικα αλα σημεια τα οπια δεν θιμαμε δακρυσα αλλοτε απο τα γελια και αλλο απο συγκινιση πραγματικα για μενα δεν ιπαρχη καλιτερο anime και ελπιζω να μιν τελιοση ποτε...!

μια εροτιση θελω να κανω προσοχι ειναι spoiler ton mangka
Spoiler:

συγγνομι για doubleposting

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από odin: 18 Μάιος 2008 - 14:20

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2132 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 22:27

Αν και δεν το ξερει κανεις σιγουρα,θα λεγα οτι μπορουμε να πουμε ενα ναι στην ερωτηση σου...:)

Για μελλοντικες manga-ερωτησεις ομως,υπαρχει το One Piece thread του Forum:"Manga Γενικα"...εκει μπορεις να ρωτησεις οσα θες για το manga...

#2133 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 23:31

Θα μπορουσες να το αναλυσεις αυτο καλυτερα? γιατι θελω να δω αυτα τα κενα...γιαυτο...

ΥΓ:Δεν ειμαστε κ στο καταλληλο θεμα,αλλα αφου εδω ειπωθηκε...

Θα στο αναλυσω εγω, δεν ξερω γιατι αλλα τους αρεσει να γυρνανε απο κα απο εκει και να λενε οτι το One piece ειναι καλυτερο του Naruto, οπου να'ναι ομως, και σε thread του Naruto ακομα. Τωρα αν πας σε thread naruto και αρχιζεις και λες ''Το ONe Piece ειναι μακραν το καλυτερο ανιμε του κοσμου'', ε... Μπραβο αυτην ειναι η αποψη saw αλλα εμενα μου την δινει αυτο πoυ γινεται. I wish i could flame...:if:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#2134 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 10:02

παιδες επεσε στα ματια μου αφτο το video δεν ξερω αν το εχετε ιδη checkari αλλα ean oxi check one piece movie 10 YouTube - Original Full OP Movie 10 Trailer Subbed
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2135 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 10:19

Το έχούμε δεί!Α... και για να μην ξεχνιόμαστε το σενάριο θα είναι του Oda!:bike:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2136 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 10:21

οταν λες το σεναριο??γιατη στα αλλα movies δεν ειναι δικο του?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2137 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 10:22

Όχι φυσικά!Γι'αυτό και οι ταινίες δεν έχουν και την ανάλογη ποιότητα με την σειρά!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2138 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 10:44

Απ' οτι φαίνεται αυτό το επεισόδιο θα είναι μουφίτσα.
Περιμένετε να βγουν κάποια subs και ξεκινήστε θάψιμο (εγώ αυτό θα κάνω)

Ο Luffy στους VP λέει καλύτερα να περιμένουμε και το επόμενο και να τα δούμε μαζί, ώστε να ξεχάσουμε την ύπαρξη αυτού εδώ :bleh:

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2139 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 11:42

Βασικά έριξα μια ματιά στο RAW και τα 18 λεπτά του επισοδείου είναι flashbacks παλαιότερων επισοδείων!Πάντως δεν θεωρώ ότι είναι κακό επεισόδιο!Τα 5 τελαιτέα λεπτά είναι πολλύ υποσχόμενα!Απλά δείτε τον Sanji.He's all fired up!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2140 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 12:15

Θα στο αναλυσω εγω, δεν ξερω γιατι αλλα τους αρεσει να γυρνανε απο κα απο εκει και να λενε οτι το One piece ειναι καλυτερο του Naruto, οπου να'ναι ομως, και σε thread του Naruto ακομα. Τωρα αν πας σε thread naruto και αρχιζεις και λες ''Το ONe Piece ειναι μακραν το καλυτερο ανιμε του κοσμου'', ε... Μπραβο αυτην ειναι η αποψη saw αλλα εμενα μου την δινει αυτο πoυ γινεται. I wish i could flame...:if:

Εχει και κάποιο δίκιο ο φίλος αν και νομίζω ότι αναφέρεται στο post του φίλου Zoro στο thread του Naruto ο οποίος όμως έκανε σαφέστατα πλάκα απαντώντας σε ένα δικό μου post. Όσο για τη σύγκριση Ν-Β-ΟΡ την έχουμε κάνει χίλιες φορές και έχει καταντήσει κουραστική. Εγώ θα αρκεστώ στο να επαναλάβω ότι και τα δύο (Ν,ΟΡ) είναι εξαιρετικά ( με τις καλές και τις άσχημες στιγμές τους βέβαια) και είναι κρίμα όποιος έχει δει το ένα να μην δεί το άλλο. Κακώς όμως τα συγκρίνουμε γιατί κατα τη γνώμη μου δεν μοιάζουν! Αυτά...

Σχετικά με τηο καινούριο επεισόδιο: Όχι πάλι flashback ρε παιδιά....:stubborn:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2141 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 12:23

κλασσικα τα flashbacks ερχονται πριν απο μεγαλο ξηλο αρα πιστεβο οτι μεσα στα επομενα 2-3 επισοδια 8α δουμε καλο πραμα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2142 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 12:30

Γινεται κάποιος που το έχει δει απο το manga να μου πει αν είναι νέα τεχνική που ο Sanji πιάνει παντου πάνω του φωτιά ή απλά για χαβαλέ επειδή είναι θημωμένος?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2143 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 13:06

λαλ...χαβαλες...αλλα μετα εχει ψωμι η υποθεση...κοιτα τα μαλλια του...:drink:

#2144 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 14:16

Η κίνηση του Sanji πιστεύω έιναι για χαβαλέ και μάλλον συνεχίζει από το προηγούμενο επεισόδιο.Πιστεύω ότι είναι χαλαρά αφιέρωμένο στο Dragon Ball καθώς το ηχητικό που έπεσε στην "μεταμόρφωση" του Sanji την προηγούμενη εβδομάδα έμοιαζε απίστευτα με το ηχητικό της saya μεταμόρφωσης του DB.

Το επεισόδιο λέω μουφίτσα γιατί έχει πολλά flashbacks με την μορφή που ήταν στα recap του Ennies Lobbie (4/3 με κάδρο).Κατά τα άλλα το τελευταίο κομμάτι δεν το έχω δεί.

Για το πόσο υποσχόμενα είναι τα επόμενα....
Δείτε έδω το preview του 356 (θα το δούμε στο τέλος του επόμενου επεισοδίου)
Στο καδράκι πάνω από την φωτό των Strawhats πατήστε στο spot movie.Αν δεν πιάσει κάντε ανανέωση (μου βγάζει errors τώρα,αλλά το πρωί το είδα κανονικά...γμτ...)
Edit: Αν έχετε ανοιχτό p2p πρόγραμμα,κλείστε το. Εμένα το utorrent μου δημιουργούσε error στο video.

@donald
Αν εννοείς το σχόλιο με το HD ήταν δικό μου. Φυσικά δεν το έκανα για να ξεκινήσω flame (ούτε θα ξεκινήσω ποτέ...είμαι ήρεμος άνθρωπος εγώ:twisted:)

Edit2: Μετά από δύο μαρτηρικές βδομάδες για τα ratings του OP (με δυο πεσμένα ποσοστά),στο επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας επανήλθαμε στην γνώριμη 4η θέση με 8,7% θεαματικότητα.Τίποτα το σοβαρό αλλά ήθελα κάπου να το πω...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 18 Μάιος 2008 - 14:33

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2145 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 15:19

παοδια βλεπω ( ξαναβλεπω , μαλλον ) τα επισοδεια με τον Αρλογκ και για αλλη μια φορα εχω μεινει...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]