Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 20:02
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 20:35
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 20:49
η αλη8εια ειναι οτι ουτε εγω τον ειχα προσε3ει..
chuu~
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 21:06
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 21:39
Στο ψητό τώρα, το επεισοδιάκι ήταν όλα τα λεφτά πιστεύω.Μου άρεσε πάρα πολύ και παρότι ήξερα το Brook story μπορώ να πω ότι βλέποντάς το μου έκανε περισσότερη εντύπωση.Και το επόμενο φαίνεται καλό και θα χει και την μάχη που δεν είχε αυτό.
Ειδικής μνοίας σε αυτό το επεισόδιο χρήζουν:
Σας θέλω παρατηρητικούς.Ο Pandaman είναι σήμα κατατεθέν ως easter egg του OP τόσο σε manga όσο και σε anime.Κάπου θυμάμαι ότι έχω δει και κάποιον να φοράει μπλούζα με το panda (νομίζω από την γνωστή συλλογή Doskoi Panda...).Αν διαβάζετε manga να έχετε υπόψη σας ότι ο Oda έχει πάρα πολλά κριμμένα στο σκίτσο του.
Όσο για την 10η ταινία θα είναι κορυφαία αν και νομίζω ότι έχει ξανασηζητηθεί κάποιες σελίδες πίσω το θέμα.
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 22:02
Ο Pandaman ειναι το κλασικο παραδειγμα του τυπου που ειναι παντα παρων αλλα τον παρατηρεις λιγο γιατι ειναι αναμειγμενος με το πληθος,αλλα ειναι παντα εκει οταν δεν το περιμενεις...(οπως με το ζομπι που ειπε ο nick)..
Τελος,υπαρχει και η απαντηση στη εταιρια acme των looney tunes απο τον Oda που ειναι η Doskoi Panda...και μαλιστα ο Oda λεει οτι ειναι μια ακριβη εταιρια και,οπως τον Pandaman,σπανια παρατηρειτε...μια μπλουζα μπορει να κοστισει και ως 10000 beli και η εταιρια εχει σαν βαση το νησι με της μπαλες του καθρεφτη που ειδαμε στο TV special χωρου με τον Django(οσοι δεν το χετε δει τσακιστητε κραταει μονο 2-5 λεπτα..οπως και τα αλλα μινι specials..απο εδω βρισκετε τα special)
Ιδου
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 10:37
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sora: 13 Μάιος 2008 - 11:54
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 12:42
To mini-special με το soccer ειχα δει και ειχα σκασει απο το γελιο.....ειδικα το σουτ που εκανε ο sanji και εκανε το γυρο του κοσμου και μετα μπηκε goal(αν ειναι δυνατον)...to πιο αστειο ειναι στο τελος που τρωει ο usopp μια κλωτσαρα απο τον luffy......
Επισης πολυ καλα ειναι τα specials στην Ιαπωνια του παλιου καιρου. Αν δεν τα εχεις δει κατεβασε τα, εχουν πολυ πλακα.

"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 13:51
Ξαναδείτε το και ακούστε την φωνή του "Θεού" του OP.
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 13:58
Έχετε υπόψη σας ,μιας που τ' αναφέρατε ότι στο Soccer Special (σε μια ταινία) o Odachi(ετσι λεγόταν νομίζω) εκτός του ότι είναι αφιερομένος και σχεδιασμένος σαν τον Oda (το όνομα είναι και ψευδόνημο του Oda), έχει και την φωνή του.
Ξαναδείτε το και ακούστε την φωνή του "Θεού" του OP.
Αυτο που πηγαινα να πω...επισης ειχε πολυ φαση που εκανε λαθος το σουτ ο Odachi και μετα ανεβηκε σε ενα μπαλκονι και αρχισε να μιμειται τον "εκφωνητη" και λεει μια "οχι πολυ καλη η κλωτσια του"(!)
Μετα τον πιανει μια ο Buggy και του λεει:"εσυ το ριξες το σουτ!"
και τον πλακωνουν ολοι μαζι!!
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 21:02
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 22:11
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 19:49
Bαζω τα πιο γνωστα,μετα αν εχετε αλλα βαλ τε τα εσεις..
Eγω λεω φυσικα Logia και συγκεκριμενα το HieHie του Aokiji...τι τελειο να μπορεις να παγωσεις τον αλλο ή την θαλασσα και μετα αν θες τον αφηνεις να ζησει αλλιως τον σκοτωνεις(ενω πχ του ace ή του enel κανουν ζημια κι ας μην το θες..)
Εσεις τωρα...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 14 Μάιος 2008 - 22:31
post split
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 19:58
Blackbeard
αυτο μου αρεσει εμενα .
hie στα αλβανικα σημαινει σκια

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο