Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#2026 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 20:02

Επίσης, τον είδα πρόσφατα στο επεισόδιο 351. Ήταν ένα από τα ζόμπι που κυνηγούσαν τον Usopp και τον Chopper!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2027 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 20:35

Pandaman - One Piece Encyclopedia

Posted Image

Tomato Gang - One Piece Encyclopedia

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2028 kingdomhearts_maniac

kingdomhearts_maniac

Anime Newbie

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 20:49

πω πω... αυτος ο πανταμαν μου 8υμιζει κατι περιεργους τυπους στα 8ριλερ που βρισκονται παντου:uhh:

η αλη8εια ειναι οτι ουτε εγω τον ειχα προσε3ει..
Δημοσιευμένη  εικόνα

chuu~:lovulovu:

#2029 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 21:06

to trailer απο την 10η ταινια πως σας φανηκε??

#2030 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 21:39

Καλά από την τελευταία φορά που κοίταξα το thread (χθες βράδυ) γέμισε 2,5 σελίδες.Έτσι, έτσι...

Στο ψητό τώρα, το επεισοδιάκι ήταν όλα τα λεφτά πιστεύω.Μου άρεσε πάρα πολύ και παρότι ήξερα το Brook story μπορώ να πω ότι βλέποντάς το μου έκανε περισσότερη εντύπωση.Και το επόμενο φαίνεται καλό και θα χει και την μάχη που δεν είχε αυτό.

Ειδικής μνοίας σε αυτό το επεισόδιο χρήζουν:
Spoiler:

Σας θέλω παρατηρητικούς.Ο Pandaman είναι σήμα κατατεθέν ως easter egg του OP τόσο σε manga όσο και σε anime.Κάπου θυμάμαι ότι έχω δει και κάποιον να φοράει μπλούζα με το panda (νομίζω από την γνωστή συλλογή Doskoi Panda...).Αν διαβάζετε manga να έχετε υπόψη σας ότι ο Oda έχει πάρα πολλά κριμμένα στο σκίτσο του.

Όσο για την 10η ταινία θα είναι κορυφαία αν και νομίζω ότι έχει ξανασηζητηθεί κάποιες σελίδες πίσω το θέμα.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2031 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 22:02

Ναι ο Pandaman και η Τοmato Gang που τον κυνηγαει συνεχως (αν και η 2η δεν εχει εμφανιστει στην σειρα απ οσο ξερω) ειναι μερικα απο σηματα κατατεθεντα της σειρας...

Ο Pandaman ειναι το κλασικο παραδειγμα του τυπου που ειναι παντα παρων αλλα τον παρατηρεις λιγο γιατι ειναι αναμειγμενος με το πληθος,αλλα ειναι παντα εκει οταν δεν το περιμενεις...(οπως με το ζομπι που ειπε ο nick)..

Τελος,υπαρχει και η απαντηση στη εταιρια acme των looney tunes απο τον Oda που ειναι η Doskoi Panda...και μαλιστα ο Oda λεει οτι ειναι μια ακριβη εταιρια και,οπως τον Pandaman,σπανια παρατηρειτε...μια μπλουζα μπορει να κοστισει και ως 10000 beli και η εταιρια εχει σαν βαση το νησι με της μπαλες του καθρεφτη που ειδαμε στο TV special χωρου με τον Django(οσοι δεν το χετε δει τσακιστητε κραταει μονο 2-5 λεπτα..οπως και τα αλλα μινι specials..απο εδω βρισκετε τα special)

Ιδου

Spoiler:

#2032 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 10:37

To mini-special με το soccer ειχα δει και ειχα σκασει απο το γελιο.....ειδικα το σουτ που εκανε ο sanji και εκανε το γυρο του κοσμου και μετα μπηκε goal(αν ειναι δυνατον)...to πιο αστειο ειναι στο τελος που τρωει ο usopp μια κλωτσαρα απο τον luffy......

:redcard2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sora: 13 Μάιος 2008 - 11:54

#2033 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 12:42

To mini-special με το soccer ειχα δει και ειχα σκασει απο το γελιο.....ειδικα το σουτ που εκανε ο sanji και εκανε το γυρο του κοσμου και μετα μπηκε goal(αν ειναι δυνατον)...to πιο αστειο ειναι στο τελος που τρωει ο usopp μια κλωτσαρα απο τον luffy......

:redcard2:

Επισης πολυ καλα ειναι τα specials στην Ιαπωνια του παλιου καιρου. Αν δεν τα εχεις δει κατεβασε τα, εχουν πολυ πλακα.
Δημοσιευμένη  εικόνα
"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."

#2034 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 13:51

Έχετε υπόψη σας ,μιας που τ' αναφέρατε ότι στο Soccer Special (σε μια ταινία) o Odachi(ετσι λεγόταν νομίζω) εκτός του ότι είναι αφιερομένος και σχεδιασμένος σαν τον Oda (το όνομα είναι και ψευδόνημο του Oda), έχει και την φωνή του.
Ξαναδείτε το και ακούστε την φωνή του "Θεού" του OP.:nod:

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2035 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 13:58

Έχετε υπόψη σας ,μιας που τ' αναφέρατε ότι στο Soccer Special (σε μια ταινία) o Odachi(ετσι λεγόταν νομίζω) εκτός του ότι είναι αφιερομένος και σχεδιασμένος σαν τον Oda (το όνομα είναι και ψευδόνημο του Oda), έχει και την φωνή του.
Ξαναδείτε το και ακούστε την φωνή του "Θεού" του OP.:nod:

Αυτο που πηγαινα να πω...επισης ειχε πολυ φαση που εκανε λαθος το σουτ ο Odachi και μετα ανεβηκε σε ενα μπαλκονι και αρχισε να μιμειται τον "εκφωνητη" και λεει μια "οχι πολυ καλη η κλωτσια του"(!)

Μετα τον πιανει μια ο Buggy και του λεει:"εσυ το ριξες το σουτ!"

και τον πλακωνουν ολοι μαζι!!

#2036 Dante1990

Dante1990

xalaros animas

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 21:02

Ρε'σεις παιδιά που υπάρχει subαρισμένο το επεισόδιο?

#2037 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 21:20

Ρε'σεις παιδιά που υπάρχει subαρισμένο το επεισόδιο?

Βασικά ακόμα δεν έχει βγεί encoded video μπορείς όμως να πας έδω που έχει το raw video(δηλάδη χωρίς ενσωματομένους υπότιτλους) και το script!
Understood?I wish I helped!:wis:

#2038 Dante1990

Dante1990

xalaros animas

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 22:11

Ok ρε thanks..

#2039 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 19:49

Ποια ειναι η αγαπημενη κατηγορια Devil Fuit για σας και ποιο συγκεκριμενα??

Bαζω τα πιο γνωστα,μετα αν εχετε αλλα βαλ τε τα εσεις..

Spoiler:

Eγω λεω φυσικα Logia και συγκεκριμενα το HieHie του Aokiji...τι τελειο να μπορεις να παγωσεις τον αλλο ή την θαλασσα και μετα αν θες τον αφηνεις να ζησει αλλιως τον σκοτωνεις(ενω πχ του ace ή του enel κανουν ζημια κι ας μην το θες..)

Εσεις τωρα...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 14 Μάιος 2008 - 22:31
post split

#2040 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 19:58

HieHie
Blackbeard

αυτο μου αρεσει εμενα .
hie στα αλβανικα σημαινει σκια
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]