Απο αυτα τα 92 εχω κατεβασει και τα μισα
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 15:55
Απο αυτα τα 92 εχω κατεβασει και τα μισα
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 17:15
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 17:58
hi pedes borei kaneis na mou pei kana link gia na katebaso to one piece ????/ plzzzzzz
Το γνωστο ρητο(ε Heli?
*Copied*
Μπορεις να κανεις οπως κανω εγω..
..δλδ να τα κατεβαζεις μεσω megaupload που εμενα μου δινει πολυ πιο γρηγορες ταχυτητες απο τα torrents(και οσο για τον χρονικο περιορισμο,αν εχεις απλο dial up modem μπορεις πολυ απλα να κλεισεις την συνδεση σου με το internet και να την ξαναανοιξεις αμεσως,αν ολα πανε καλα και εχεις το καταλληλο modem η διεθυνση IP σου θα αλλαξει και το megaupload δεν θα σε αναγνωρισει και μπορεις να κατεβασεις αμεσως,χωρις να περιμενεις 20-30 λεπτα)...
το αλλο που κανω ειναι οτι κατεβαζω σε rmvb αρχεια και οχι σε avi...τα avi του One Piece πιανουν κατα μεσω ορο 200-300mb απ οσο θυμαμαι(γυρo στα 230 mb ειναι το standard αν θυμαμαι καλα)...πολυς χωρος και θα σου γεμισει ειτε το σκληρο σου ειτε πολλα dvd...αν ενω κατεβασεις σε rmvb,οπως κανω εγω,αυτα πιανουν απο 60 μεχρι 90 mb το πολυ(συνηθως γυρω στα 70-80)....ειδες ηδη την διαφορα με το χωρο...και οσο με την ποιοτητα,οι διαφορες ειναι παρα πολυ μικρες...ναι,τα avi ειναι λιγο καλυτερα αλλα θα το παρατηρησεις πολυ λιγο,καθως και τα rmvb εχουν μια χαρα ποιοτητα...
Αν μ'ακουσεις και θες επεισοδια rmvb με megaupload,πηγενε εδω(που εχει και τα specials και τις ταινιες,και αξιζει να τα χεις κι αυτα):
One Piece Download
Ελπιζω να βοηθησα
Καλως Ορησες στην παρεα και να θυμασαι οτι τα greeklish απαγορευονται!
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 22:06
Ναι zoro όντως με συγκινείς!
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 22:15
Βασικά ποιό είναι το αγαπημένο σας flashback στο one piece.Αναφέρομαι κυρίως στα flashbacks των ηρώων!Εμένα πάντως είναι του zoro και του chopper.Εκει πραγματικα οσες φορες και να τα βλεπω ρίχνω κλάμα.
Ακριβως τα ιδια
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 22:25
Χαιρομαι για αυτο
Παρ ολα αυτα εμενα αγαπημενο μου flashback δεν ειναι αυτο του χαρακτηρα μου αλλα αυτο της Robin(!)...πραγματικα οταν το δα την 1η φορα ειχα κολλησει...
Σαν 2ο θα λεγα Luffy και μετα Nami,Zoro,Franky-Chopper(στα ισα) και μετα τελευταιο Usopp...(καλα του Usopp το πιο μετριο)
btw,δεν ξερω που να καταταξω και αυτο του Brooke...ισως μετα του Zoro...για οσους διαβαζετε το manga ειναι κι αυτο πολυ κορυφαιο...
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 22:37
4 me της Nami/Robin ειναι εξισου καλο με του chopper(ξεχασα να πω) αλλα του zoro κανεις δεν το φτανει:bath:Franky/Ussop/Luffy δεν με αγκιξαν τοσο.Brooke δεν εχω ιδεα τι παιζει
Παντως ρε συ Zoro απο τοτε που ασχολησε με αυτο το thread καταφεραμε να κανουμε το Bleach να βλεπει την πλατη μας στον αριθμο των post.:hehehe:Next station the top.Naruto be aware:kill4u:
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 22:47
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 22:49
2ο του Luffy?
4 me της Nami/Robin ειναι εξισου καλο με του chopper(ξεχασα να πω) αλλα του zoro κανεις δεν το φτανει:bath:Franky/Ussop/Luffy δεν με αγκιξαν τοσο.Brooke δεν εχω ιδεα τι παιζει
Παντως ρε συ Zoro απο τοτε που ασχολησε με αυτο το thread καταφεραμε να κανουμε το Bleach να βλεπει την πλατη μας στον αριθμο των post.:hehehe:Next station the top.Naruto be aware:kill4u:
Ε ναι μ'αρεσε πως χαρη στον Shanks διαμορφωθηκε η πρωσοπικοτητα του...και μετα που ειπε "Don't Worry,it's only a hand.The Important thing is that You are Alive."..φοβερη φραση...
..ηταν ο ηρωας του και ετσι αποφασισε να γινει κι αυτος ενας ηρωας και να βοηθησει τους αλλους(o Luffy σκεφτοταν ακριβως τα ιδια για την Robin οταν επεφτε στον γκρεμο στο EL,οπως ο Shanks γι αυτον..)
Επαιξα κι εγω ρολο στο prosperity του thread ε??
Και ναι,τρεμετε Narutards(!)..we're coming...(αν και καποτε σκεφτομαι να το αρχισω κι εγω να το βλεπω...οπως και το SR...πωω ποσα εχω να δω ακομη...)
EDIT:Του Zoro(ντρεπομαι που το λεω!)αλλα παρ οτι ηταν καλο εως πολυ καλο,δεν μου αφησε μια τεραστια εντυπωση...ηταν σαν μια ατελης εκδοση του παρελθον του Gatsu(Berserk)...αλλα το 2ο πολυ καλυτερο...
Της Robin ομως μοναδικο...να την κυνηγανε 10 χρονια,να την θεωρουν τερας,να να μην εχει κανεναν φιλο/συγγενη(οχι οτι ηδη πριν ειχε πολλους)...the absolute best...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 11 Μάιος 2008 - 22:54
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 22:59
Αυτα με αγγιξαν περισσοτερο.
Ενα αλλο στοιχειο που τα εκανε ενδιαφεροντα ηταν οτι εδιναν πληροφοριες για την απολυταρχικη διακυβερνηση της World Goverment.
Ασε που σε εκεινα τα επεισοδια το One Piece αρχισε να γινεται πολυ ενδιαφερων σεναριακα ξεπερνωντας το συνηθες κηνυγι του θησαυρου.
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 01:08
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 01:11
χαλαρα το flashback της robin (robin-chwaaan:lovulovu:
) και γενικοτερα η ιστορια της robin γιατι ειναι ο ορισμος της ειρωνειας της τυχης και της μοιρας.
Spoiler:
Αυτο που πιστευω κι εγω...+μερικα ακομη..
ps:καλα οτι αλλαξες το nick σου,αλλα τα 3 γραμματα αυτα υποδηλωνουν αυτο που νομιζω??
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 12 Μάιος 2008 - 04:52
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 10:01
Κάποιες στιγμές είναι απλά τέλειες!Τα λόγια του Dr. Hiluluk είναι πραγματικά σοφά!
Επίσης θεική αυτή με τον chopper που κουνάει την σημαία και λέει Onegai shimasu.Θέλω να γινω γιατρός .Onegai shimasu!
Πραγματικά θα μου μείνει αξέχχαστη όσα χρόνια κι αν περάσουν!
Να και το αντίστοιχο video με όλα αυτά που αναφέρω!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=JnLXCJ9xGuE&feature=related[/YOUTUBE]
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 10:07
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 12:28
Βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί η ιστορία του chopper του άρεσε πραγματικά μόνο του HeLlRaiDeR.
Κάποιες στιγμές είναι απλά τέλειες!Τα λόγια του Dr. Hiluluk είναι πραγματικά σοφά!
Επίσης θεική αυτή με τον chopper που κουνάει την σημαία και λέει Onegai shimasu.Θέλω να γινω γιατρός .Onegai shimasu!
Πραγματικά θα μου μείνει αξέχχαστη όσα χρόνια κι αν περάσουν!
Να και το αντίστοιχο video με όλα αυτά που αναφέρω!
Ναι πραγματικα του chopper ηταν παρα πολυ καλο...εκει που μπερδεψε την νεκροκεφαλη των πειρατων με την νεκροκεφαλη του δηλητηριου και νομιζε οτι ηταν κατι καλο οταν βρηκε το μανιταρι ηταν πολυ εξυπνη σαν ιδεα...
Επισης ηταν πολυ ωραια η ολη ιδεα οτι δεν ηταν ουτε ανθρωπος ουτε ελαφι αρα δεν τον δεχονταν κανενας και τελος φυσικα τα λογια του Γιατρου:
"When do you think a person actually dies?
When their heart is pierced by a bullet? No.
When they succumb to an incurable disease? No.
When they drink soup made with a poisonous mushroom? NO!
...It is when a person is forgotten."
..ηταν τελεια,δεν αντιλεγω...απλα αυτα των αλλων ηταν ακομη καλυτερα για μενα(βασικα οχι τοσο πολυ ως προς τα λογια,αλλα σαν ιστορια σαν συνολο)...
Παλι πιστευω:
Robin
Luffy
Nami
Zoro
[Brook,μαλλον οταν δω ο ανιμε αν ειναι καλο οπως το manga]
Franky-Chopper
Sanji
Usopp
EDIT:Βασικα με τον chopper μου την εσπαγε πολυ η γιατρινα..πολυ στριγγλα..κι ας ηταν καλη τελικα..
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 12 Μάιος 2008 - 12:33

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο