Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#1756 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 03:44

Από την άλλη πιστεύω ότι λίγοι στο φόρουμ έχουν ξεκινήσει ένα νέο arc One Piece περιμένοντας ένα επεισόδιο την εβδομάδα.Το λέω αυτό γιατι όλα τα arc του OP (με εξαίρεση το Ennies Lobby) ξεκινάνε αργά το action τους.Οπότε μάλλον η αναμονή εντείνει την βαρεμάρα.

PS:Μάλλον είμαι καμμένος άλλα αυτό το arc του OP μου αρέσει(γούστα είναι αυτά.Σε πολλούς δεν αρέσει ο Brook,εμένα πάλι με τρελένει)

Ναι,αυτο πρεπει να ναι λογικα..η αναμονη το σκωτονει το αρκ,..ειχαμε και 2 βδομαδες κενο..ας τα να παν...

Αν τα δουμε ολα μαζι στο τελος ελπιζω να βελτιωθει το αρκ...

Εμενα,οπως εχω ξαναπει,αυτο που δεν μ'αρεσει σ'αυτο το αρκ ειναι οτι ηδη το One Piece ειναι γεματο αστεια(και μ'αρεσει) αλλα τουλαχιστον διατηρει λιγη σοβαροτητα στα αρκ(Arabasta-Σχεδιο Crocodile,Επαναστασεις,Vivi κτλ,Skypiea-Σχεδιο Enel,κτλ και φυσικα η ολη σοβαροτητα απο το Water 7),ενω στο thriller bark ειναι ολα,απο την ιστορια μεχρι τους καινουριους χαρακτηρες, μια "φαρσα",0 σοβαροτης(αν εξαιρεσουμε το παρελθον του Brook που,απο το manga,εμενα μ'αρεσε)...μεχρι και ο τελευταιος αρχηγος,ο Moria,ειναι σαν ενας γιγαντιος παλιατσος...τι σωμα και τι φωνη ειναι αυτη?

Οσο για τον brook,στην αρχη τον μισουσα,τωρα τον βλεπω καπως..

#1757 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 03:59

Ναι,αυτο πρεπει να ναι λογικα..η αναμονη το σκωτονει το αρκ,..ειχαμε και 2 βδομαδες κενο..ας τα να παν...

Αν τα δουμε ολα μαζι στο τελος ελπιζω να βελτιωθει το αρκ...

Εμενα,οπως εχω ξαναπει,αυτο που δεν μ'αρεσει σ'αυτο το αρκ ειναι οτι ηδη το One Piece ειναι γεματο αστεια(και μ'αρεσει) αλλα τουλαχιστον διατηρει λιγη σοβαροτητα στα αρκ(Arabasta-Σχεδιο Crocodile,Επαναστασεις,Vivi κτλ,Skypiea-Σχεδιο Enel,κτλ και φυσικα η ολη σοβαροτητα απο το Water 7),ενω στο thriller bark ειναι ολα,απο την ιστορια μεχρι τους καινουριους χαρακτηρες, μια "φαρσα",0 σοβαροτης(αν εξαιρεσουμε το παρελθον του Brook που,απο το manga,εμενα μ'αρεσε)...μεχρι και ο τελευταιος αρχηγος,ο Moria,ειναι σαν ενας γιγαντιος παλιατσος...τι σωμα και τι φωνη ειναι αυτη?

Οσο για τον brook,στην αρχη τον μισουσα,τωρα τον βλεπω καπως..

Αμα δεις τι γινεται στη συνεχεια θα καταλαβεις οτι το thriller park ειναι serious business arc :P

do not underestimate it ^^

#1758 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 09:02

Είναι ακόμα στην αρχή αυτό το arc. Και το Water7 δεν έλεγε τίποτα στην αρχή, μετά όμως άρχισε να με καθηλώνει ώσπου φτάσαμε στο κορυφαίο Ennies Lobby arc!:nod2:
Το Skypiea arc μου άρεσε πολύ από την αρχή ως το τέλος και περιμένω εναγωνίως να ξαναδώ τον Enel!!! Με ποιον άραγε θα πολεμήσει; Ελπίζω να παίξει ξύλο με κανέναν shichibukai πρώτα και όχι με τον Luffy.
Το Arabasta κούρασε αρκετά και δεν ήταν αυτό που περίμενα να δω. Φανταστείτε αν το Arabasta με άφησε ψιλοαδιάφορο, πως ήταν τα προηγούμενα arc κατά την γνώμη μου αφού είπα ότι το κάθε arc είναι καλύτερο από το προηγούμενό του.
Το thriller bark arc δεν με έχει ξενερώσει ακόμα, ίσως επειδή τα είδα όλα μαζί μέχρι τώρα τα επεισόδια, αλλά πιστεύω ότι θα δείξει κάτι νέο...μυρίζομαι ότι θα είναι το arc του Zoro!
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#1759 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 13:10

arc του zoro οχι δεν ειναι...μονο στο τελος μας αφηνει αφωνους.
γενικα μην περιμενετε πολλες μεγαλες προσωπικες μαχες.
Spoiler:

#1760 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 14:01

arc του zoro οχι δεν ειναι...μονο στο τελος μας αφηνει αφωνους.
γενικα μην περιμενετε προσωπικες μαχες.μονο ο usopp -εννοω μεγαλη μαχη(ολοι κανουν κατι μονοι τους)- εχει και μαλιστα απλα τα σπαει.επισης ο μορια δεν ειναι ο μονος μεγαλος αρχηγος και ουτε ο τελευταιος...

Νομίζω πως ξέχασες μερικά spoiler tags...
Τεσπα
Spoiler:

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1761 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 14:40

Spoiler:

#1762 nik_oc

nik_oc

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 15:48

Ρε παιδια ας μου πει καποιος ποια η διαφορα ναρουτο με ναρουτο shibuuden? τι παιζει?
NIK_OCΔημοσιευμένη  εικόνα

#1763 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 15:50

Ρε παιδια ας μου πει καποιος ποια η διαφορα ναρουτο με ναρουτο shibuuden? τι παιζει?

καλα εδω βρηκες να την ψαξεις?:hahaha:
Καποιος ας τον ενημερωσει ρε σις Cuz Εγω δεν παιζει:nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#1764 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 15:51

Το Naruto Shippuuden είναι η συνέχεια του Naruto. Το παρών θέμα είναι για το One Piece, αν θές να ρωτήσεις για το Naruto πας στο θέμα του Naruto. Απλά τα πραγματα, πρόσεχε απο εδω και πέρα. :nosey:

LfNX0dh.png

#1765 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 15:54

Το Naruto Shippuuden είναι η συνέχεια του Naruto. Το παρών θέμα είναι για το One Piece, αν θές να ρωτήσεις για το Naruto πας στο θέμα του Naruto. Απλά τα πραγματα, πρόσεχε απο εδω και πέρα. :nosey:

O πανταχου παρον hajime saito μιν ζητησει κανεις βοηθεια...Τσουπ νασουτον:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#1766 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 16:09

;158972']O πανταχου παρον hajime saito μιν ζητησει κανεις βοηθεια...Τσουπ νασουτον:hahaha:

Βαριέμαι και βοηθάω, δέν σκοτώνω κουνελάκια για να το κάνουμε θέμα... :hihi2:

LfNX0dh.png

#1767 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 16:42

Είναι ακόμα στην αρχή αυτό το arc. Και το Water7 δεν έλεγε τίποτα στην αρχή, μετά όμως άρχισε να με καθηλώνει ώσπου φτάσαμε στο κορυφαίο Ennies Lobby arc!:nod2:
Το Skypiea arc μου άρεσε πολύ από την αρχή ως το τέλος και περιμένω εναγωνίως να ξαναδώ τον Enel!!! Με ποιον άραγε θα πολεμήσει; Ελπίζω να παίξει ξύλο με κανέναν shichibukai πρώτα και όχι με τον Luffy.

Ετσσσσ:riiight:

Τα τελευταια αρκ ηταν κορυφαια...:)

Αλλα τι εννοεις με τον Enel?:hahaha:

Δεν νομιζω να τον ξαναδουμε,μονο στο manga ειχε κατι μινι-περιπετειες οπου βρηκε το Fairy Vearth,που τελικα ηταν...

Spoiler:

Στο ανιμε δεν νομιζω να κανει αλλη εμφανιση...(εκτος κι αν εχασα κατι)

Παντως χαιρομαι που'αρεσαν τα 2 τελευταια αρκ,αυτο σε καθιστα One-Piecetard και εσενα:wis:

#1768 kingdomhearts_maniac

kingdomhearts_maniac

Anime Newbie

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 22:58

ξερετε ποτε 8α βγει το 350??
Δημοσιευμένη  εικόνα

chuu~:lovulovu:

#1769 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 23:23

Αλλα τι εννοεις με τον Enel?:hahaha:

Δεν νομιζω να τον ξαναδουμε,μονο στο manga ειχε κατι μινι-περιπετειες οπου βρηκε το Fairy Vearth,που τελικα ηταν...

Spoiler:

Στο ανιμε δεν νομιζω να κανει αλλη εμφανιση...(εκτος κι αν εχασα κατι)

Εμένα μου άφησε την εντύπωση ότι το fairy vearth θα ήταν ο κανονικός κόσμος, ίσως κάποιο μέρος από την red line...
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#1770 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 23:29

Εμένα μου άφησε την εντύπωση ότι το fairy vearth θα ήταν ο κανονικός κόσμος, ίσως κάποιο μέρος από την red line...

:terror2:

Λετε να δουμε και 2η μαχη με Enel?:nosey:
Σημερα δεν βγαινει το 350?:wooi2:Αντε επιτελους:congrats: