Από την άλλη πιστεύω ότι λίγοι στο φόρουμ έχουν ξεκινήσει ένα νέο arc One Piece περιμένοντας ένα επεισόδιο την εβδομάδα.Το λέω αυτό γιατι όλα τα arc του OP (με εξαίρεση το Ennies Lobby) ξεκινάνε αργά το action τους.Οπότε μάλλον η αναμονή εντείνει την βαρεμάρα.
PS:Μάλλον είμαι καμμένος άλλα αυτό το arc του OP μου αρέσει(γούστα είναι αυτά.Σε πολλούς δεν αρέσει ο Brook,εμένα πάλι με τρελένει)
Ναι,αυτο πρεπει να ναι λογικα..η αναμονη το σκωτονει το αρκ,..ειχαμε και 2 βδομαδες κενο..ας τα να παν...
Αν τα δουμε ολα μαζι στο τελος ελπιζω να βελτιωθει το αρκ...
Εμενα,οπως εχω ξαναπει,αυτο που δεν μ'αρεσει σ'αυτο το αρκ ειναι οτι ηδη το One Piece ειναι γεματο αστεια(και μ'αρεσει) αλλα τουλαχιστον διατηρει λιγη σοβαροτητα στα αρκ(Arabasta-Σχεδιο Crocodile,Επαναστασεις,Vivi κτλ,Skypiea-Σχεδιο Enel,κτλ και φυσικα η ολη σοβαροτητα απο το Water 7),ενω στο thriller bark ειναι ολα,απο την ιστορια μεχρι τους καινουριους χαρακτηρες, μια "φαρσα",0 σοβαροτης(αν εξαιρεσουμε το παρελθον του Brook που,απο το manga,εμενα μ'αρεσε)...μεχρι και ο τελευταιος αρχηγος,ο Moria,ειναι σαν ενας γιγαντιος παλιατσος...τι σωμα και τι φωνη ειναι αυτη?
Οσο για τον brook,στην αρχη τον μισουσα,τωρα τον βλεπω καπως..

This topic is locked