Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#1591 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 22:50

εγω δεν νομιζω να τελειωσει ετσι απλα η σειρα, πολλα απο την πλοκη απαιτουν πολυ χρονο για να εξηγηθουν . Εχουμε να περιμενουμε αλλα δυο μελη στο πληρωμα και ο ιδιος ο Οντα εχει πει πως ειμαστε στη μεση της σειρας .
η ομαδα πορει να θελει και λιγο ξεκουραση .... ιδομεν και ελπιζομεν....
:emptyonexg1:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1592 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 22:51

Τα Specials τα εχω λιωσει Oyabin :congrats:Απλα κορυφη
Αυτος ο oda εκτος απο One piece τι αλλο εχει σχεδιασει?:hmmm:

(εκανα edit πιο πανω τσεκαρε)

Ο Oda απ οσο ξερω εχει κανει μια προωρη εκδοση του One Piece μονο που λεγοταν Romance Dawn...

πρεπει να χει δουλεψει μαζι κ με αλλους mangaka μου φαινετε σαν σχεδιαστης, αλλα δεν γνωριζω σε ποια..

Τελος,πριν λιγο καιρο εκανε διαφορες παρωδιες του One Piece σε oλιγοσελιδα manga...το πιο γνωστο ειναι αυτο που εκανε σε συνεργασια με τον σχεδιαστη του DragonBall,που ειναι κ φιλος του και αυτος απο τον οποιο εμπνευστικε,Akira Toriyama..το Cross Epoch...

Ακομη υπαρχει και το μοναδικο OVA του One Piece που βγηκε ενα χρονο πριν βγει η σειρα...

Για Specials(εχεις δει το 1ο μερος απο Oyabin?το λεω γιατι δεν βγηκε σαν επεισοδιο αλλα σαν special μονο,το 4ο)+OVA,εδώ

:)

#1593 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 22:53

Wanted! - Oda Eiichiro Tanpenshu Manga - Read Wanted! - Oda Eiichiro Tanpenshu manga scans online | One Manga

αυτες ειναι οι πρωτες του ιστοριες.ειναι ακομα ενας πιλοτος του ΟΡ και μετα εκανε ολη τη σειρα.και ο,τι αλλο εξτρα σε αυτη.

ηταν βοηθος σχεδιαστη στο Rurouni Kenshin και σε αλλα 2-3 manga πριν κανει την δικη του σειρα.

επισης οι ταινιες 6 και 10 ειναι οι μονες απο την πενα του ιδιου και μονο.(η 6 ειναι η καλυτερη,ολες οι αλλες απλα επαναληψη).

#1594 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 23:01

(εκανα edit πιο πανω τσεκαρε)

Ο Oda απ οσο ξερω εχει κανει μια προωρη εκδοση του One Piece μονο που λεγοταν Romance Dawn...

πρεπει να χει δουλεψει μαζι κ με αλλους mangaka μου φαινετε σαν σχεδιαστης, αλλα δεν γνωριζω σε ποια..

Τελος,πριν λιγο καιρο εκανε διαφορες παρωδιες του One Piece σε oλιγοσελιδα manga...το πιο γνωστο ειναι αυτο που εκανε σε συνεργασια με τον σχεδιαστη του DragonBall,που ειναι κ φιλος του και αυτος απο τον οποιο εμπνευστικε,Akira Toriyama..το Cross Epoch...

Ακομη υπαρχει και το μοναδικο OVA του One Piece που βγηκε ενα χρονο πριν βγει η σειρα...

Για Specials(εχεις το 1ο μερος απο Oyabin?το λεω γιατι δεν βγηκε σαν επεισοδιο αλλα σαν special μονο,το 4ο)+OVA,εδώ

:)

More oyabin?:bike:
More βυζο-part?:lovulovu::bike:
More oda?:nosey:Μπα δεν καιγομαι κιολας απογοητευτικα.Περιμενα καμια κανονικη σειρα.:emptyonexg1:
Απο βδομαδα μολις φτιαξω το Pc :riiight:

Παντως απο θεμα σεναριου το One piece εχει ακομα παααααρα πολλα να μας δειξει.Το θεμα ειναι μην το σταματησουν για αλλους λογους.Παντως απο θεμα οικονομικου δεν παιζει διοτι απο την στιγμη που παιζει και σε tv και το βλεπει αρκετος κοσμος βγαινουνε λεφτα(διαφημησεις ftw που ολοι τις βριζετε:congrats:)

#1595 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 23:09

επισης οι ταινιες 6 και 10 ειναι οι μονες απο την πενα του ιδιου και μονο.(η 6 ειναι η καλυτερη,ολες οι αλλες απλα επαναληψη).

Η 6η ειναι απο της λιγοτερο αγαπημενες μου...(αν κ οχι η χειροτερη για μενα)...ειναι αναλογα με το πως την βλέπεις...ηδη ειχα πει σε παλιο post οτι κατα τι γνωμη μου δεν ταιριαζε για τον κοσμο του one piece που ειναι φωτεινος και γελαστος να ναι τοσο σκοτεινη η ιστορια..επισης ειχα βρει κ πολλα κενα(οχι οτι και οι αλλες δεν εχουν) και το σχεδιο δεν μ'αρεσε καθολου...τελος,η ολη τακτικη δεν θυμιζε καθολου την ομαδα..οι αντιδρασεις τους ηταν ψευτικες για μενα...

μ'αυτα μην με παρεξηγησεις,πιστευω οτι ηταν ενα απο εκεινα τα ανιμε οπου η ιστορια εξελισσετε ετσι ωστε γενικα να μην βγαζει πολυ νοημα η ιστορια,σαν το Ghost in the Shell 2...σαν ειδος τεχνης...

Με λιγα λογια αυτο που θελω να πω ειναι οτι η 6η θα μου ειχε αρεσει πολυ περισσοτερο εαν δεν ηταν με τους Mugiwara αλλα με μια οποιαδηποτε αλλη φανταστικη ομαδα απο πειρατες...που να μην εξελισσονταν στον κοσμο του One Piece...δεν ταιριαζε για μενα...

Παντως,απ οσο ξερω λαθος κανεις(διορθωσε με αν δεν ειναι ετσι),αλλα η μοναδικη "καθαροαιμη" ταινια που εχει βγαλει ο Oda ειναι η 10η ,που δεν εχει βγει ακομη...δες εδω:

Baron Omatsuri and the Secret Island - Wikipedia, the free encyclopedia

Που λεει οτι την εγραψε ο Oda?

Μετα εχει βοηθησε και αποδεχτει σεναρια για αλλες,αλλα τπτ μεγαλο..

Επισης ξερω οτι ασχοληθηκε πολυ με την 4η,οπου σχεδιασε 2 χαρακτηρες(Shuraiya,Gasparde) και πραγματηκα φανηκε οτι ηταν καλογραμμενοι...γι αυτο και η 4η ειναι η αγαπημενη μου και δεν μου φανηκε επαναλαμβανομενη..ειχε κ ωραιο μυνημα...φανηκε η καλη δουλεια...

(η 7η ειναι η δευτερη αγαπημενη μου...αλλα πιο πολυ σαν ταινια δρασης την βλεπω αν κ μ'αρεσε οπως ειπα η ιστορια κ οι γριφοι)

Εδω για τους χαρακτηρες της 4ης,στο Trivia:

Dead End Adventure - Wikipedia, the free encyclopedia

More oyabin?:bike:
More βυζο-part?:lovulovu::bike:
More oda?:nosey:Μπα δεν καιγομαι κιολας απογοητευτικα.Περιμενα καμια κανονικη σειρα.:emptyonexg1:

Υποθετω οτι εννοεις oτι απογοητευτικες μονο για τα παλια του manga ετσι?

Το λεω γιατι το βυζο-part και το Oyabin αξιζουν να τα κατεβασεις:D

#1596 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 23:17

χμμμ...εχεις δικιο ....ειχα λαθος πληροφοριες....η 6 δεν ειναι Oda....η 10 ειναι ομως....

τωρα την 6 εγω την ειδα σαν κατι νεο και διαφορετικο.ειχα βερεθει τα ηλιολουστα νησακια και και ηθελα κατι πιο βαρυ.τωρα κενα δεν ξερω πια εννοεις....μ'αρεσε κριση που περασε η ''σχεση'' του πληρωματος....κατι ακομα...η 8....ελεος....δεν ξερω γιατι την βγαλανε....στηριζομαι σε 9 και 10 για κατι αξιολογο.......

επισης σε συνεντευξη ο Oda ειχε πει πως τον πιεζουν να τελειωσει το ΟΡ για να κανει κατι νεο....αλλα μαλλον τους εγραψε κανονικοτατα....

#1597 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2008 - 23:20

Ναι η 8η ηταν λιγο gtp...μεσα σε 2ωρες ή οσο ηταν,δεν γινοτανε να βαλουνε ολο το Arabasta arc...

το μονο που μ'αρεσε ηταν η μαχη Zoro-Mr.1

την βρηκα πιο fast paced και ωραια απο αυτην της σειρας...οι κινησεις ηταν πιο ωραιες επισης...

μετα η Luffy-Crocodile ηταν παρομοια με αυτη της σειρας...

ολες οι αλλες μαχες+η ολη ιστορια ηταν πολυ βιαστικη κ δεν μ'αρεσε...

Παντως καλα κανει κ τους γραφει ο Oda,η σειρα ειναι μια χαρα οπως εχει...

Καπου αλλου ακουσα οτι ο Oda ειπε οτι σκοπευει να βαλει ολα τα δυνατα του μονο στο One Piece και οταν με το καλο σε καμια 10ετια (ή λιγοτερο) την τελειωσει δεν σχεδιαζει να βγαλει τπτ τοσο μεγαλο οσο αυτη...αυτη θα ειναι η κληρονομια που θα αφησει στους fans...

#1598 Ror0noa_Zoro

Ror0noa_Zoro

Anime Newbie

• Members
  • 38 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 02:31

οχι οπως ο Kishimoto που απο οτι εχω ακουσει κανει οτι του λενε οι απο πανω και μας γ...σε στα fillers στο naruto.

βασικα για τα φραγγα το κανει αλλα...

#1599 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 02:46

οχι οπως ο Kishimoto που απο οτι εχω ακουσει κανει οτι του λενε οι απο πανω και μας γ...σε στα fillers στο naruto.

βασικα για τα φραγγα το κανει αλλα...

offtopic
Ο Κισιμοτο δεν ειχε καμια συμμετοχη στα φιλλερς του Ναρουτο για αυτο εκτος απο ελαχιστα τα αλλα ηταν σκατα,φυσικα δεν τα ειδα ολα

ontopic
Δεν εχω δει καμια ταινια one piece ως τωρα,αντικειμενικα αξιζει καμια?
αν ναι πειτε μου ποια η ποιες
Θα ηθελα να παρω την δοση μου γιατι το one piece το εχω σταματησει προσωρινα μεχρι να μαζευτουν καμια 20αρια επισοδεια :congrats:

#1600 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 02:57

ontopic
Θα ηθελα να παρω την δοση μου γιατι το one piece το εχω σταματησει προσωρινα μεχρι να μαζευτουν καμια 20αρια επισοδεια :congrats:

Εμενα προσωπικα μου αρεσε η 5 ταινια που επικεντρωνεται στο Zoro.
"
Curse of the Sacred Sword"

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1601 loga

loga

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 10:57

γεια

καταρχας το ονε πιεσε ρουλαρει

εχω ποροθει με αυτο το ανιμε απο τοτε που επεζε στο αλτερ και θελω να το δω ολο, αλλα υπαρχει ενα προβλιματακι... δεν εχω ιντερνετ

για αυτο θελω να ρωτισω αν καποιος θα μπορουσε να μου τα γραψει σε δβδ?

το ξερω οτι καποιοι εχετε ξωδεψει απιρες ωρες σε δαουνλοαντ και ειναι καπως αδικο να τα βρισκω ετοιμα αλλα δυστιχως εκει που μενω δεν μπορω να βαλω ιντερνετ...

για αυτο αν καποιος θα προθιμοποιοταν παρακαλω να επικοινωνισει μαζι μου στο firmis132@hotmail.com

thnx ek ton proteron

#1602 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 12:19

Δοκίμασε να μπείς στην αλυσίδα για τα one piece και έτσι θα μπορείς να έχεις τα dvd σου :)
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#1603 loga

loga

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 13:24

Δοκίμασε να μπείς στην αλυσίδα για τα one piece και έτσι θα μπορείς να έχεις τα dvd σου :)

τι ειναι αυτη η αλυσιδα???

(ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω τις 108 σελιδες των ποστ για να βρω τι ειναι...)

#1604 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 13:43

ontopic

Οπως με βοηθησες κι εσυ με το Naruto,τωρα και η σειρα μου...

Αν θες την αποψη μου ολες αξιζουν καθως οι Mugiwara ειναι παντα μοναδικοι!

Αν ομως βαριεσαι να τις δεις ολες(δεν ειναι κ παντα ωραιες,καμια φορα βαριομουν κι εγω) σου προτεινω να δεις σιγουρα την 4η και την 7η...που ειναι οι αγαπημενες μου(ειδικα η 4η....η 7η ειχε αλλες...εκπληξεις:)και αξιζει κι αυτη για μενα)...

Ωστοσο συνηθως εδω στο thread τεινουμε να διαιρουμαστε σε αυτους:

-που δεν εχουν δει καθολου τις ταινιες
-που τις εχουν δει και λατρευουν την 6η κυριως
-που τις εχουν δει και λατρευουν την 5η κυριως
-που τις εχουν δει και λατρευουν την 4η και την 7η κυριως(βασικα μονο εμενα ξερω για και τις 2!)

αρα θα σου προτεινα για να εχεις μια αποψη,να δεις την 4η,5η,6η και 7η...οι αλλες δεν εχουν και τπτ το παραπανω και δεν χανεις αν δεν τις δεις...αλλα ειναι καλες γενικα...

Αν με το καλο τις δεις,περνα απο δω να πεις την αποψη σου:)

ΟΚ?Ελπιζω να σε βοηθησα....

ΥΓ1:Μια απο τις πιο παραξενες ειναι η 6η λογω σκοτεινου υφους και παραξενα ζωγραφισμενων χαρακτηρων...αυτη ή θα την λατρεψεις ή θα την μισησεις...εμενα δεν μου πολυαρεσε γενικα γιατι πιστευω οτι δεν ταιριαζε καλα για τον κοσμο του Οne Piece...με αλλους χαρακτηρες μπορει να τανε καλη...εχει πολυ ωραιο opening ομως(οπως και η 4η)

ΥΓ2:Συντομα βγαινει για download η 9η...και του χρονου βγαινει η 10η που πιθανον θα ναι απο τις καλυτερες καθως την γραφει ο ιδιος ο Oda...και δεν θα ναι ανεξαρτητη απο την πλοκη οπως οι αλλες...αν δεις στην προηγουμενη σελιδα ειχα βαλει Link για trailer για την 10η...αξιζει να το δεις..

YΓ3:Για τις επομενες 2 εβδομαδες δεν εχει επεισοδια απο One Piece(3 εβδομαδες μεχρι να δουμε δλδ)...παλι καλα που δεν βλεπεις τωρα,θα ναι δυσκολο...:sigh2:

#1605 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 13:54

τι ειναι αυτη η αλυσιδα???

(ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω τις 108 σελιδες των ποστ για να βρω τι ειναι...)

Διαβαζοντας το παρακατω link πιστευω θα σου λυθουν ολες σου οι αποριες:drink:
btw welcome:wooi2:
Κανόνες λειτουργίας του ADN