Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 27 March 2008 - 14:36
Posted 27 March 2008 - 16:48

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 27 March 2008 - 18:31
chuu~
Posted 27 March 2008 - 19:00
Luffy : Ντρέηκ
Sanji : Sunny
Zoro : Blackjack
Ussop : Gas
Νομίζω ότι της nami είναι ίδιο...
Posted 27 March 2008 - 19:25
Αν και το Blackjack για τον Zoro το βρισκω ταιριαστο ονομα. Δεν ξερω γιατι αλλα μου ακουγετε καλο.

"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."
Posted 27 March 2008 - 19:45
Ότι θυμάμαι :
Luffy : Ντρέηκ
Sanji : Sunny
Zoro : Blackjack
Ussop : Gas
Νομίζω ότι της nami είναι ίδιο...
oxi : Nami = Bonnie
Posted 27 March 2008 - 21:17
Αυτος ο luffy πια κα8ε φορα που γινεται μαχη ολο παει και μπλεκει καπου.
ΒΓΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟΦΙΔΟ ΚΑΙ kick his ASS!!!!
chuu~
Posted 27 March 2008 - 21:42
Blackjack much better than Zoro
Ντρέηκ για μενα καλύτερο απο το Luffy
Ισως παλι φταίε το ότι είναι όπως μάθεις στην αρχη!
Posted 27 March 2008 - 23:08
πολλα επισοδεια ρε παιδια και για καποιον που δεν τα εχει πολυ τρεξιμο για να τα μαζεψει
Gundam Rulez
Posted 27 March 2008 - 23:20
Posted 28 March 2008 - 03:01
Όσο για τη ελληνική έκδοση του one piece να πω την αλήθεια δε θα με χάλαγε και πολύ αν την έβλεπα τώρα. Θα μου φαινόταν λίγο περίεργο γιατί δεν έχω συνηθήσει το Luffy να μιλάει με άλλη φωνή ή σε άλλη γλώσσα άλλα τουλάχιστον θα είναι πιο ξεκούραστο. Δεν θα χρειάζεται να τρέχω να διαβάσω τους υπότιτλους.........

Η ζωή είναι ωραία, αλλά τα'χει μ'άλλον!!!
Posted 28 March 2008 - 12:32
οπως καταλαβαινω το ONE PIECE εχει οχι απλα μεγαλη, αλλα τεραστια φημη!
πολλα επισοδεια ρε παιδια και για καποιον που δεν τα εχει πολυ τρεξιμο για να τα μαζεψει
Ναι ειναι πολλα τα επισοδεια και ειναι ταλαιπωρια να τα κατεβαζεις. Αν θελεις να το δεις πηγαινε στο Watch One Piece Episodes and Movies Online Streaming! εκει τα βλεπεις online οπως το youtube.

"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."
Posted 28 March 2008 - 15:55
...ελειψα κι εγω μια μερα και βλεπω εγιναν μπολικες συζητησεις στο μεταξυ...
Για να απαντησω με ενα μονο post σε πολλαπλες ερωτησεις(δλδ να πιασω [πανω απο] 2 τρυγονια μ'ενα σμπαρο
Το Heli(copter)Raider (γι αυτο μ'αλλον μπερδευουν τ'ονομα σου) και οσυς ενδιαφερουν να κατεβασυν επεισοδια+ταινιες+specials+OVA απο one piece,εγω σας προτεινω να τα κατεβασετε σε rmvb format...πιανουν πολυ λιγο χωρο(απο 60 μεχρι 90 mb το πολυ)και η ποιοτητα τους ειναι πολυ λιγο κατωτερη των avi των kaizoku(που πιανουν και τοσο χωρο),για οσους ενδιαφερονται,ΕΔΩ!
Μετα οσο για τα ελληνικα ονοματα του One Piece,εγω θυμαμαι πολλα γιατι μου χαν κανει εντυπωση σαν ονοματα και πριν αρχισω να βλεπω το γιαπωνεζικο μου αρεσαν περισσοτερο...τωρα(μετα απο 300+ γιαπωνεζικα eps) θα μου φαινονταν λιγο παραξενο να τους ακουω με τα ελληνικα ονοματα,αλλα παρ'ολα αυτα παραδεχομαι οτι τα περισσοτερα(αν κ οχι ολα)ηταν λιγο καλυτερα...ιδου:
Luffy-Drake
Zoro-Blackjack(τοτε μ'αρεσε πολυ σαν ονομα)
Sanji-Sany ή Sunny
Nami-Bonnie
Usopp-Gas
Arlong-Richie ή Ritzie
Buggy-Buggy(το ιδιο)
Daddy the Father(ο πιστολας που μονομαχησε με τον Usopp,που ειχε μια κορη)-Kruger
Captain Smoker-Καπεταν Καπνος
Gol D. Roger-Χρυσοδακτυλος Ροτζερ
Vivi(Miss Wednesday)-Δεσποινις(?) Julie(ηταν το ψευδονυμο μου φαινεται)
Erik-Erik(ο τυπος που μπορουσε να κοβει με τον ανεμο)
...αυτα θυμαμαι για την ωρα...
Posted 28 March 2008 - 19:08
Posted 28 March 2008 - 19:11
Θυμαμαι σε ενα σημειο που στο αυθεντικο ελεγε omoi sugoseba i (κατι τετοιο) το δικο μας ελεγε "με μυαλο και με δυναμη μαζι"

This topic is locked