Πάντως για το αρχείο.. έχω κρατήσει archive όλων των forum/thread/posts κλπ από τα παρακάτω :
anime.gr
animeplanet.gr
topontiki.gr
google cached e-go.gr pages
όσοι χρειάζονται αργότερα ολόκληρο το πακέτο ας μου πουν να τους το στείλω..!
Όσο για το θέμα μας persh..
Το τελευταίο e-mail μου το έλαβες..? Μήπως πρέπει να κινητοποιηθούμε σε εκείνο το site του συνδέσμου μπας και βρούμε άκρη..?? Αυτοί είναι πιο κοντά στην Ιαπωνία από τον καθένα..
Ξέρετε τι πιστεύω.. ότι απλά δεν θέλουν να μπούν σε διαδηκασίες.. είτε λέγεται Ιαπωνική Πρεσβία είτε οποιοσδήποτε άλλος φορέας, σύλλογος, σύνδεσμος κλπ κλπ..
Πιστεύουν ότι θα καλμάρουν τα πνεύματα αν το αφήσουμε και ξεχαστεί.. εμ όχι κύριοι και κυρίες που παρακολουθείτε το θέμα αυτό.. ΔΕΝ θα ξεχαστεί.. μας έχει προσβάλει όλους/όλες και έχει προσβάλει ακόμα και σε βάθος την εικόνα μας προς τα έξω.. όταν λέω εμάς εννοώ της ελλάδας.. τώρα θα μου πεις πρώτη φορά είναι..? Δεν είχαμε ως τώρα άσχημη εικόνα προς την Ιαπωνία, είχαμε και έχουμε τις καλύτερες σχέσεις.. εμ η μαλακία όμως ενός θα ρίξει αυτή την σχέση τόσο χαμηλά που δεν θα μπορούμε να κάνουμε τπτ..
Μπορεί να μην φανεί.. αλλά αν μαθευτεί στους φίλους μας τους Ιάπωνες, θα είμαστε σε black-list.. σαν αυτοί που εκμεταλεύονται τον κόπο μιας ξένης χώρας για φύμη και νούφαρα..!
Πωωω.. το κεφάλι μου.. τα νεύρα μου.. βρε σε τι μπελά μας έβαλε και πάλι αυτό το παιδί.. έχω τρελαθεί το κέρατό μου..!!
arg#
edit : 1