Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Περίεργη Δημοσίευση

• This topic is locked This topic is locked
424 replies to this topic

#256 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 27 July 2007 - 10:16

Σε ευχαριστώ, το είχα στο μυαλό μου να ψάξω για cached έκδοση στο web.archive.org ή κάπου αλλού.. δεν ήξερα ότι τόσο πρόσφατα μπορεί να τσιμπίσει το google..!!!???

Όσο για όσους θέλουν μπορούν να δουν το abn όπως ήταν παλιά από το web.archive.org

Somnius-sama! ! ! :wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:

μου έλειψες ρε φίλε....

Τα είδες τα χάλια του δικού σου; Και δεν σου το λέγαμε για να μην πάθεις τίποτα....τέσπα.

Take care and watch a lot of anime! (Lucky Star in particular :P:P:P)

Πολύ όμορφο avatar, btw.

Για το θέμα μας δεν έχω να προσθέσω τίποτα...αν μάλιστα προχωρήσει νομικά το θέμα, κρίμα γιατί ο μικρός θα βγει αθώος λόγο τρέλας :( Μία συγνώμη θα αρκούσε, Αυγερινέ-chan...
Posted Image

#257 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 27 July 2007 - 11:08

Edited 2 : Τελικά φάνηκε.. αν κοιτάξετε λίγο τι έλεγε ο Hatebreed και μετά δείτε λίγο εδώ
Περιεγη είδηση - ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
θα καταλάβετε ποιος εκεί μέσα είναι ο φίλος μας.. δεν ξέρω αν το έχει ανακαλύψει κανονικά γιατί υπήρχαν υποψίες από τον persh, κάποιος άλλος νωρίτερα.. ακόμα διαβάζω την σελίδα 13 αυτού του thread και είμαι τόσο αναστατωμένος που πιστεύω ότι άμα διαβάσω το θέμα από το ΕΘΝΟΣ θα πάθω ζημιά.. ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΟΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΥ ΥΓΕΙΑ!!!

Παίδες, ανεβάστε το thread του site του ποντικιού σε image...εκτός του ότι θα είναι χρήσιμο, δεν μπορώ να το δω. Μου βάρεσαν IP ban ενώ περίμενα validation για να ποστάρω....:hihi2:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#258 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 27 July 2007 - 11:13

join the club dante :P

παίδες εδώ ειναι το mail του περιοδικού 9 ποριοδικό που ασχολείτε με τα κομικ και τα ανιμε ennea@enet.gr έχω στείλει ίδι όποιοσ πιστεύει ότι θέλει ασ κάνειμια προσπάθεια

#259 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 27 July 2007 - 11:19

έρχονται hosted οι 2 σελίδες του thread του topontiki.gr σε λίγο κρατηθείτε και περιμένετε edit μου σε αυτό το post..

edited :
Ορίστε το link για αρχείο στο rapidshare που είναι αυτοαποσυμπιέσιμο .exe που ανοίγει σε φάκελο των 2 σελίδων που κράτησα σήμερα το πρωί από την πλοήγησή μου στο thread του ποντικιού
topontiki.gr.exe
Καλή σας διασκέδαση..!

edited 2 : Konata... θυμησέ μου..? ξέρεις πως είμαι μερικές φορές.. botchάρω lagάρω και άλλα *άρω!

edited 3 : Επίσης το avatar που έχει ο PontikoGatoulis στο Ποντίκι είναι αυτό που είχε ξετρελαθεί ο Αυγερινός όταν του είχα δίξει ένα forum με direct download links και μιλάω για το παρακάτω avatar
Δημοσιευμένη  εικόνα
γιατί απλά δεν το πιστεύουμε ότι είναι αυτός.. 1η φορά έιναι που μπαίνει με fake username σε forum.. εδώ μας είχε κάνει άνω κάτω στο abn που είχε μπει ώς φασίστας ή κάτι άλλο και έκραζε κόσμο!!

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#260 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 27 July 2007 - 11:36

Επίσης αν κάποιος αντιμετοπίζει πρόβλημα πλοήγησης στην σελίδα/forum του ποντικιού.. δοκιμάστε να κάνετε browse με χρήση ενός proxy server

π.χ.
Για χρήστες Otenet : βάλτε proxy.otenet.gr και port 8080
Για χρήστες Forthnet : βάλτε proxy.forthnet.gr και port 8080

για τους υπόλοιπους χρήστες άλλων ISP επικοινωνίστε με την εταιρία σας για περισσότερη πληροφόριση, διαβάστε τα manual ή πλοηγηθείτε στην σελίδα του ISP σας μπας και αναφέρεται εκεί..

ΤΙ κάνει ο proxy server.. νομίζει η σελίδα του ποντικιού και όποιου άλλου πλοηγήστε ότι έρχεστε από τον σέρβερ της εταιρίας π.χ. forthnet και όχι από το σπίτι σας, έτσι έχετε κρύψει την ΙΡ σας όσοι έχετε φάει ban και σε άλλες περιπτώσεις υπάρχει και το θέμα επιτάγχηνσης του κατεβάσματος των σελίδων..
ΠΡΟΣΟΧΗ να μην επισκέπτεστε σελίδες που δίνετε ευέσθητα δεδομένα σας όπως π.χ. ονοματεπώνυμα αγορές online ή άλλα όταν χρησιμοποιείτε proxy γιατί θα είναι διαθέσιμα και σε άλλα μέλη ή ακόμα και σε όλη την κοινότητα χρηστών του ISP σας!!!

Αυτιά!

oug#

ρίξτε μια ματιά στο 3ο μου edit στο προηγούμενό μου post!

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#261 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 posts
  • LocationAthens

Posted 27 July 2007 - 14:08

Kαλημέρα,
θα προτιμούσα το πρώτο μου ποστ σε αυτό το φόρουμ - που παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό - να ήταν σε πιο ευχάριστο τόπικ, αλλά τι να γίνει?
Ήθελα μόνο να σας πληροφορήσω πως ανοίχτηκε θέμα και στο φόρουμ SFF.gr - Science Fiction & Fantasy Board (Powered by Invision Power Board) (Science Fiction and Fantasy Board), ένα φόρουμ με έμφαση στη συγγραφή ε.φ. και φάντασυ, για το ζήτημα των δημοσιεύσεων στο Ποντίκι κα το Έθνος.

Όντας Admin του παραπάνω φόρουμ, θέλω να εκφράσω την αγανάκτησή μου για την απαράδεκτη, απαξιωτική συμπεριφορά από άτομα (Μods? Admin?) του φόρουμ του Ποντικιού προς τα άτομα από εδώ που ζήτησαν κάτι σωστό και δίκαιο! Δηλαδή, την αλήθεια!

#262 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 27 July 2007 - 14:16

Kαλημέρα,
θα προτιμούσα το πρώτο μου ποστ σε αυτό το φόρουμ - που παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό - να ήταν σε πιο ευχάριστο τόπικ, αλλά τι να γίνει?
Ήθελα μόνο να σας πληροφορήσω πως ανοίχτηκε θέμα και στο φόρουμ SFF.gr - Science Fiction & Fantasy Board (Powered by Invision Power Board) (Science Fiction and Fantasy Board), ένα φόρουμ με έμφαση στη συγγραφή ε.φ. και φάντασυ, για το ζήτημα των δημοσιεύσεων στο Ποντίκι κα το Έθνος.

Όντας Admin του παραπάνω φόρουμ, θέλω να εκφράσω την αγανάκτησή μου για την απαράδεκτη, απαξιωτική συμπεριφορά του admin(?) του φόρουμ του Ποντικιού προς τα άτομα από εδώ που ζήτησαν κάτι σωστό και δίκαιο! Δηλαδή, την αλήθεια!

Καλως ήρθες και σε αυχαριστοθμε για την υποστιρηξή σου και του forum σου από την στιγμή που μπήκαμε και ποσταραμε(που ακόμα και το να πουσταροθμε λόγο κακής οργάνωσης λόγο ότι θες ήτανε δύσκολο) το περιμέναμε ότι θα έχουμε πρόβλημα μιας και ο Μπρούσαλης είναι admin εκεί και έχει δημιουργηθεί μια υποψία(θα έκαγα 100% αλλα από την στιγμή που δεν έχω χειροπιαστά στοιχεία δεν μπορώ να το πώ) ότι ο pontikogatoulis που έκανε και λοψκ το θέμα που ανοίξαμε μάλλον είναι ο ίδιος ο Μπρούσαλης και κάποια άτομα από ότι διαπυστώθηκε έχουμε πάρει ban στο forum αυτό με βάση το ip μας που τελικά αποδεικνείει ότι μόνο δημοκρρατιό όπως υσχιρίζεται παρά τα φασιστικό αποθυμένο ενός πειραγμένου εγγέφαλου που πάλι φασιστικά πρωσπαθεί να επιβάλει πάνω μας τις ψεύτικες δηλώσεις του......

#263 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 27 July 2007 - 14:27

Καλησπέρα Dain και καλωσήρθες στην παρέα μας...:nod:

Η αλήθεια είναι πως προβλεπόταν η αυτή εξέλιξη στο forum της εφημερίδας. Δεν τα κακολογίζω τα παιδιά, την δουλειά τους απλά κάνανε....και το ίδιο απλά, θα κάνουμε και εμείς την δική μας...:hihi2:

Jh0Lmx3.png

#264 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 27 July 2007 - 16:15

Καινούρια απικεινονία με το έθνος η κυρία Νατάσα Παπανικολάου θα γυρίσει την Δευτέρα όπως και ο δειυθυντής που έχει ενημερωθεί επί του θέματαος ο κύριος Πρέκας οι ίδιοι ακλομα λένε ότι δεν έχω μπορέσει να έρθουν σε επικοινωνία με τον κύριο Μπρούσαλη γιατι δεν έχουν τα τηλεφωνά του !!!(μα ο πατέρας του δεν δουλεύει εκεί δεν έχουν κάποιο τηλέφονο επικοινωνίας μαζί του?):nosey:

Δεν μπορούν οι συνεργάτες τις κυρίας παπανικολάου να μας δώσουν τα όποια στοιχεία έχουν βρέι για το θέμα παρά μόνο η ίδια ή κύριος Πρέκας που ασχολείτε προσωπικά με το ζήτημα.....

Προσωπικά πιστεύω ότι προσπαθούν να με δουλέψουν :burningbe3:
Θα επιμήνω επόμενη επικοινωνία με το έθνος λοιπών Δευτέρα

#265 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 27 July 2007 - 17:19

Αμα καταφερεις ποτε να μιλησεις με καποιο υπευθυνο εκει, απλα το μονο που εχεις να κανεις ειναι να παραθεσεις τα παρακατω ατρανταχτα επιχειρηματα..

- Δεν υπαρχει καμια αναφορα για τα ανιμε του Αυγερινου στο διαδικτυο και σε οργανισμους που διαθετουν στοιχεια απο καθε σειρα που βγηκε απο το 1950 μεχρι σημερα.

- Οτι δεν υπαρχει ουτε ενα επεισοδειο απο τις εν λογω σειρες. Και οσα images εχουν παρουσιαστει στα αρθρα ειναι απο γνωστες σειρες που δεν εχουν να κανουν τιποτα με τον Αυγερινο.

- Οτι δεν υπαρχει καμια αναφορα, η ιστοσελιδα, για τους οργανισμους και τις εκδηλωσεις που βραβευσαν τον Αυγερινο. Απλα δεν υπαρχουν. Ποσο μαλλον τα ιδια τα βραβεια.

- Οι δηλωσεις στα αρθρα για τις σειρες του, την τηλεθεαση, τις σειρες που ετοιμαζει για του χρονου, δεν στεκουν λογικα για οποιον γνωριζει εστω και λιγα για τον χωρο.

Ετσι αν τυχον σου ποζαρουν κανα χαρτι σε comics sans να τους στειλεις απο κει που ηρθαν...
Posted Image

#266 LiosAlfa

LiosAlfa

Anime Elite

• Members
  • 1,175 posts

Posted 27 July 2007 - 17:31

Η όλη υπόθεση με έχει αφήσει και μένα άφωνο δεν έχω να πώ κάτι παραπάνω στο θέμα απλά ¨ΕΝΑΣ δεν έχει κάποιον ''γνωστό'',φίλο ή συγγενή σε κάποιο ΜΜΕ?

Φοβάμαι πως θα υπάρξουν μόνο υπεκφυγές και /whistle αδιαφορίας.

Και μήπως πετύχαμε ήδη τον σκοπό του κ.Ακατανόμαστου?

Φήμη και διαΦήμιση?

/pray να βγεί μια άκρη.
Posted Image

#267 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 27 July 2007 - 17:47

...Προσωπικά πιστεύω ότι προσπαθούν να με δουλέψουν :burningbe3:
Θα επιμήνω επόμενη επικοινωνία με το έθνος λοιπών Δευτέρα

Κοίτα.. μου είπε και το μέλος Ota-Kun στο jmusic.gr ότι του είπε μια γραμματέας που ήταν σε τηλεφωνική επικοινωνία πρόσφατα, ότι έχει γίνει αγωγή, βέβαια δεν μου είπε σε ποιον, στην εφημερίδα, στον καβουρδισμένο, στο ποντίκι.. δεν μου εξήγισε.. ακόμα..

Το μόνο που ξέρω και έχω καταλάβει, κι απτα λεγόμενα του Ota-kun, είναι ότι θέλουν να μας καλμάρουν ώστε το θέμα να ξεχαστεί και να μην υπάρχουν πλέον χειροπιαστά στοιχεία..

ΠΑΙΔΙΑ .. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ .. ΣΤΗ ΒΡΑΣΗ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΔΕΡΟ.. 'Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ 'Η ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ..

Σύντομα ένα μέρος που θα μπορείτε να έχετε μια ολοκληρωμένη πληροφόριση πάνω στο θέμα..

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#268 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 27 July 2007 - 17:48

Man όλλοι αυτό ελπίζουμε να βγεί κάποια άκρη και γι αυτό και τρέχουμε .....

Τα επειχηρήματα αυτά τα έχουν φάει ίδι στην μάπα μία φορά και περιμένω να ακούσω και τα δικά τους :hahaha:

Και να μάθω αι πρώτο χέριαν θα κάνουνκάποια ενέργεια και ποια θα είναι αυτή τώρα να δούμε ... από δευτέρα ελπίζω να μπορέσω να έχω κάποια νέα απο το έθνος και κυρίως ευχάριστα

#269 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 27 July 2007 - 17:57

Πάντως για το αρχείο.. έχω κρατήσει archive όλων των forum/thread/posts κλπ από τα παρακάτω :
anime.gr
animeplanet.gr
topontiki.gr
google cached e-go.gr pages

όσοι χρειάζονται αργότερα ολόκληρο το πακέτο ας μου πουν να τους το στείλω..!

Όσο για το θέμα μας persh..

Το τελευταίο e-mail μου το έλαβες..? Μήπως πρέπει να κινητοποιηθούμε σε εκείνο το site του συνδέσμου μπας και βρούμε άκρη..?? Αυτοί είναι πιο κοντά στην Ιαπωνία από τον καθένα..

Ξέρετε τι πιστεύω.. ότι απλά δεν θέλουν να μπούν σε διαδηκασίες.. είτε λέγεται Ιαπωνική Πρεσβία είτε οποιοσδήποτε άλλος φορέας, σύλλογος, σύνδεσμος κλπ κλπ..

Πιστεύουν ότι θα καλμάρουν τα πνεύματα αν το αφήσουμε και ξεχαστεί.. εμ όχι κύριοι και κυρίες που παρακολουθείτε το θέμα αυτό.. ΔΕΝ θα ξεχαστεί.. μας έχει προσβάλει όλους/όλες και έχει προσβάλει ακόμα και σε βάθος την εικόνα μας προς τα έξω.. όταν λέω εμάς εννοώ της ελλάδας.. τώρα θα μου πεις πρώτη φορά είναι..? Δεν είχαμε ως τώρα άσχημη εικόνα προς την Ιαπωνία, είχαμε και έχουμε τις καλύτερες σχέσεις.. εμ η μαλακία όμως ενός θα ρίξει αυτή την σχέση τόσο χαμηλά που δεν θα μπορούμε να κάνουμε τπτ..

Μπορεί να μην φανεί.. αλλά αν μαθευτεί στους φίλους μας τους Ιάπωνες, θα είμαστε σε black-list.. σαν αυτοί που εκμεταλεύονται τον κόπο μιας ξένης χώρας για φύμη και νούφαρα..!

Πωωω.. το κεφάλι μου.. τα νεύρα μου.. βρε σε τι μπελά μας έβαλε και πάλι αυτό το παιδί.. έχω τρελαθεί το κέρατό μου..!!

arg#

edit : 1
Spoiler:

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#270 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 27 July 2007 - 18:12

Ηρεμήστε παίδες. Το θέμα δεν σταματάει και δεν θα ξεχαστεί, τουλ. από όσους προσπάθησαν να το αναδείξουν. Αγάλι αγάλι, μερικές δουλειές θέλουν και χρόνο να γίνουν. Δεν θα ξεκίναγα σαν Γιώργος κάτι μαζί με άλλα παιδιά, αν δεν ήμουν σίγουρος πως θα το τελειώσω...^^

Somnius, αυτό που ζητάς με το edit σου δεν γίνεται. Υπάρχουν logs των IP όλων των χρηστών στο site, τα οποία και κρατούνται για λόγους ασφαλείας και μόνο. Όσον αφορά το administration μας, αυτά τα θεωρούμε όπως και τα PM ευαίσθητα δεδομένα του καθενός από εμάς. Προσπάθησα να κάνω μια επιβεβαίωση σε σχέση με το account που έχει ο φίλος μας στο AC, και δεν ήταν ο ίδιος. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει τπτ, και νομίζω πως είναι και εκτός θέματος.

Jh0Lmx3.png