Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Περίεργη Δημοσίευση

• This topic is locked This topic is locked
424 replies to this topic

#241 ktlpa

ktlpa

Sucker Love

• Members
  • 4 posts

Posted 27 July 2007 - 02:04

Επειδή είμαι πολύ καχύποπτος... Εσύ πάλι ποιος είσαι; Είσαι τελείως άγνωστος και έχεις μόνο 2 post, δηλαδή τα δύο αυτά στο topic που βρισκόμαστε. Γιατί λοιπόν γράφτηκες μόνο και μόνο για να μα πεις ότι αυτός ίσως δεν ήταν ο Αυγερινός; Άσε που όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται... "Πόσο μάλλον εγώ που δεν τον γνωρίζω κιόλας!" :kill4u:

Απ' όσο ξέρω δεν με βαφτίσανε Αυγερινό ή κάτι παρόμοιο (θα ήταν παράλογο λόγω γένους βασικά), ούτε υποστηρίζω τον συγκεκριμένο κύριο, απλά ήρθα εδώ από το animeclipse και είδα ότι είχε γίνει τεράστιο θέμα, και κανένας δεν είχε σκεφτεί την απλή πιθανότητα ο πόστερ που έδωσε αυτές τις προφανώς πλαστές εικόνες βραβείων να μην είναι αυτός ο κύριος, αλλά κάποιος αργόσχολος. Συγνώμη κιόλας που είπα την γνώμη μου. Συγνώμη που γράφτηκα απλά και μόνο για να δώσω και κάποια άλλη παράμετρο στο θέμα. :wis: Σε παρακαλώ, μην είσαι τόσο καχύποπτος, δεν κάνει καλό. Και εγώ είμαι καχύποπτη, γι' αυτό και έκανα την παρατήρηση αυτή, αλλά εσύ το παράκανες :bleh:
Posted Image

#242 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 27 July 2007 - 02:08

Συγνώμη κιόλας που είπα την γνώμη μου. Συγνώμη που γράφτηκα απλά και μόνο για να δώσω και κάποια άλλη παράμετρο στο θέμα. :wis: Σε παρακαλώ, μην είσαι τόσο καχύποπτος, δεν κάνει καλό. Και εγώ είμαι καχύποπτη, γι' αυτό και έκανα την παρατήρηση αυτή, αλλά εσύ το παράκανες :bleh:

Συγχωρεμένη.Μη φοβάσαι όταν τον πετύχω στη σχολή θα του δώσω ένα μαθηματάκι.
Spoiler:

Posted Image

#243 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 posts

Posted 27 July 2007 - 02:51

Απ' όσο ξέρω δεν με βαφτίσανε Αυεγρινό ή κάτι παρόμοιο (θα ήταν παράλογο λόγω γένους βασικά), ούτε υποστηρίζω τον συγκεκριμένο κύριο, απλά ήρθα εδώ από το animeclipse και είδα ότι είχε γίνει τεράστιο θέμα, και κανένας δεν είχε σκεφτεί την απλή πιθανότητα ο πόστερ που έδωσε αυτές τις προφανώς πλαστές εικόνες βραβείων να μην είναι αυτός ο κύριος, αλλά κάποιος αργόσχολος. Συγνώμη κιόλας που είπα την γνώμη μου. Συγνώμη που γράφτηκα απλά και μόνο για να δώσω και κάποια άλλη παράμετρο στο θέμα. :wis: Σε παρακαλώ, μην είσαι τόσο καχύποπτος, δεν κάνει καλό. Και εγώ είμαι καχύποπτη, γι' αυτό και έκανα την παρατήρηση αυτή, αλλά εσύ το παράκανες :bleh:

Άστα αυτά, ομολόγα τώρα! Πέρα από την πλάκα, συγνώμη για την... "θερμή" υποδοχή, αλλά μπες κι εσύ στη θέση μου: με τα τόσα που έχει κάνει ο συγκεκριμένος κύριος, ήταν λογικό να μπει στο μυαλό μου κάτι τέτοιο. Παραδέχομαι όμως ότι ήμουν λάθος και άλλη φορά θα είμαι πιο ευγενικός... Θα σε σπάσω στο ξύλο κατευθείαν.:bleh:

Spoiler:

Posted Image

#244 ktlpa

ktlpa

Sucker Love

• Members
  • 4 posts

Posted 27 July 2007 - 03:18

Άστα αυτά, ομολόγα τώρα! Πέρα από την πλάκα, συγνώμη για την... "θερμή" υποδοχή, αλλά μπες κι εσύ στη θέση μου: με τα τόσα που έχει κάνει ο συγκεκριμένος κύριος, ήταν λογικό να μπει στο μυαλό μου κάτι τέτοιο. Παραδέχομαι όμως ότι ήμουν λάθος και άλλη φορά θα είμαι πιο ευγενικός... Θα σε σπάσω στο ξύλο κατευθείαν.:bleh:

Συγχωρεμένος και δικαιολογημένος, την επόμενη φορά όμως δεν θα είναι τόσο ανώδυνη η απάντησή μου! :hero:
Posted Image

#245 AkiraSato

AkiraSato

Anime Amateur

• Members
  • 67 posts

Posted 27 July 2007 - 03:31

Τον τυπο δεν τον ξερω (και ουτε θελω να τον μαθω ) αλλα προφανως προκειται για εναν καραγκιοζη.Υπεγραψα το petition και ελπιζω να γινει κατι με το θεμα!!!
Gyarikku Hou

#246 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 27 July 2007 - 03:43

Πωπω το θέμα έχει πάρει επικές διαστάσεις.Εγώ πάντως ξέρω ότι και η αρνητική διαφήμιση είναι και πάλι διαφήμιση.Το παλικάρι έχει γίνει γνωστό σε όλα τα online στέκια.Είναι το επίκεντρο των συζητήσεων:oo:

Ναι βρε παλικαρι μου, αλλα ως τι ειναι επικεντρο...εχει σημασια...και ο Πασσαρης ειναι γνωστος, και ηταν επικεντρο ολων των συζητησεων ενα φεγγαρι, αλλα ως τι ηταν γνωστος...:nosey:...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#247 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 27 July 2007 - 03:57

Πωπω το θέμα έχει πάρει επικές διαστάσεις.Εγώ πάντως ξέρω ότι και η αρνητική διαφήμιση είναι και πάλι διαφήμιση.Το παλικάρι έχει γίνει γνωστό σε όλα τα online στέκια.Είναι το επίκεντρο των συζητήσεων:oo:

Πλάκα στην πλάκα αυτό δεν επιδίωκε; Aπ' ότι φαίνεται κατάφερε μέσα σε λίγες μέρες να γίνει διάσημος σ' όλα σχεδόν τα online στέκια. Σειρά έχει τώρα κι η τηλεόραση. :laugh:

#248 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 27 July 2007 - 08:21

Παιδιά.. εμείς ελπίζουμε σε κινητοποίηση όχι για να βάλουμε μια εφημερίδα στην θέση της ή κάτι τέτοιο.. μπας και τον μαζέψουνε και δεν κάνει τπτ άλλο..

όπως είπα μπορεί σε λίγο να αυτο-ανακηριχθεί ο άρχων του πλανήτη..

Όσο για την ψυχική του νόσο, την κλεπτομανία την ένιωσα καλά.. και μετά.. "τι.. όχι δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο, τι λες ότι σου λέω ψέματα..?" όσο για την μυθοπλασία.. ε.. χεχ. πιστεύω ρε παιδιά ότι έχει ξεφύγει εντελώς από τον έλεγχο..

θα πρέπει να τον μαζέψουν και γρήγορα.. ο τύπος χρειάζεται ιατρο-φαρμακευτική περίθαλψη, παρακολούθηση από ειδικευμένο ψυχολόγο/ψυχίατρο και λίγο απομόνωση μπας και ξεκολλήσει ο εγκέφαλός του και αρχίσει και πέρνει έστω μερικές κανονικές στροφές..

Και μου το είχε πει ο πατέρας μου όταν είχε έρθει σπίτι, "μα καλά.. γιατί τον κάνεις παρέα τον τύπο αυτό, αφού χάνει φαίνεται.." νά'ναι καλά εκεί που είναι ο Πατερούλης μου.. είχε δίκιο.. το κατάλαβα πολύ αργότερα..

edited : ετοιμάζω μονταρισμένη με το ζουμί σκέτο εκπομπή που είχα κάνει μαζί του μια βδομάδα πριν αρχίσω κι εγώ τα τηλέφωνα να του λέω όπως πολύς ακόμα κόσμος να ξεκολλήσει και να επανέλθει στην πραγματικότητα.. εκπομπή που προοριζόταν για το internet σε streeming μορφή στο φόρουμ του abn και άλλων.. σύντομα.. θα ακούσετε και τα συμπεράσματα δικά σας

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#249 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 27 July 2007 - 08:33

Πω πω, βλεπω οτι το Αυγερινος-gate καλα κρατει!!!

:hahaha::hahaha:

Ειναι αληθεια οτι σε μερικες περιπτωσεις ισχυει οτι καθε publicity ειναι καλη, αλλα στην περιπτωση του καλα κανατε και τον εξαπλωσατε σε ολα τα ελληνικα φορουμς. Μηπως τον ανεβασατε και στο Youtube για να γινει γνωστος και εξω απο τα συνορα της χωρας?

:wis:

Διαβασα στο jmusic.gr οτι η Ιαπωνικη πρεσβεια ηδη ενημερωθηκε, οτι ενοχληθηκε πολυ και ηδη αρχισε να κινειται νομικα... Κατα ποσο ισχυει αυτο??

Παντως απο τοτε που ειδα τη φατσα του στο αρθρο, αναρωτιομουν ποιον μου θυμιζει, και τελικα το βρηκα!!:

Spoiler:

Posted Image

#250 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 27 July 2007 - 08:37

Απίστευτη φωτό..!! χαχα

όσο για το jmusic.gr δεν έχει κινητοποιηθεί τπτ ακόμα έχω λάβει ενημέρωση από τον co-admin ότι περιμένουμε να έρθει σε επικοινωνία με τον admin που τελειώνει νομική ώστε το παιδί να προσεγγίσει το θέμα όσο καλύτερα και σωστότερα γίνεται..

ώστε να βγεί αποτέλεσμα και να μην χαντακωθούν και αθώοι για τον mr. sunshine!

Edited 1 : Όσο για τα μέλη που αμφιβάλουν.. ακριβώς τα ίδια έκανε και σε άλλα φόρουμ που ήθελε σαν τρελος να γίνει admin (βλέπε abn.com) και temple of mahatsakul που μας το είχε δώσει για να το χρησιμοποιούμε στο abn.com όπου έτρεχα το script pblang για να καταλάβω τι ακριβώς γινόταν.. είχε εγγραφτεί με άλλο Nickname και έβρηζε κόσμο και τον εαυτό (!!!) γιατί κάτι του είχαν κάνει και από τα νεύρα του γιατί δεν τον έκανα co-admin.. πιστήρια από MoonChilde/Pershs/FieryFiction και άλλους γνωστούς..

Edited 2 : Τελικά φάνηκε.. αν κοιτάξετε λίγο τι έλεγε ο Hatebreed και μετά δείτε λίγο εδώ
Περιεγη είδηση - ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
θα καταλάβετε ποιος εκεί μέσα είναι ο φίλος μας.. δεν ξέρω αν το έχει ανακαλύψει κανονικά γιατί υπήρχαν υποψίες από τον persh, κάποιος άλλος νωρίτερα.. ακόμα διαβάζω την σελίδα 13 αυτού του thread και είμαι τόσο αναστατωμένος που πιστεύω ότι άμα διαβάσω το θέμα από το ΕΘΝΟΣ θα πάθω ζημιά.. ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΟΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΥ ΥΓΕΙΑ!!!

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#251 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 27 July 2007 - 09:24

@Kenny: ο ωχαδερφισμός δεν οδηγεί ποτέ πουθενά. το θέμα είναι αυτό το άτομο να καταλάβει τι Μ^*&%& κάνει και να τις κόψει. κι επειδή είδες πόσο είχαν προσπαθήσει άτομα που τον ήξεραν και δεν κατάφεραν τίποτα, ίσως ένα γερό και πανελλήνιο ΚΡΑΞΙΜΟ να τον κάνει να συμμαζευτεί...γιατί πλέον όλοι θα ξέρουν τι κουμάσι είναι.

σχετικά με την ιαπωνική πρεσβεία...δεν ξέρω, ίσως να φάμε πόρτα ίσως και όχι. προτείνω όμως να μην εγκαταλειφθεί η προσπάθεια, ούτε σε αυτόν ούτε σε άλλον τομέα.

Και τέλος, λέω κάποια πράγματα σαν Glastenen αποσκοπώντας στο να τα διαβάσει είτε ο ίδιος ο Αυγερινός είτε οι Ποντικόβιοι που κλείσαν το θέμα και δεν έχει νόημα να γράφτω (αν μπορέσω).

Τον κύριο δεν τον γνωρίζω, αλλά ήμαρτον ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΟΥΣ??? στοιχειώδης λογική, ελάχιστες γνώσεις περί άνιμε και ένα απλό google search αρκούν για να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει, δεν χρειαζόμαστε θεία φώτιση! τέτοιες αηδίες δεν τις χάφτουμε, αν ο κύριος λόγω παθολογικού ζητήματος αδυνατεί να καταλάβει ότι όσα προσπαθεί να πλασάρει και να "ντύσει" με αυτά τον εαυτό του (για να νομίζει για λίγο ότι απέκτησε τον εαυτό που θα 'θελε να είχε) είναι τόσο υπερβολικά που ούτε παιδάκι δημοτικού δεν θα κορόιδευε. Και μην μου πείτε ότι "ζηλεύουμε" γιατί νισάφι. Έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε απ' το να "λασπολογούμε" επειδή ζηλεύουμε. Να κράζουμε όμως επειδή νομίζουν ότι μας κοροιδεύουν μεσ' τα μούτρα μας θα το κάνουμε και με το παραπάνω.

Αυγερινέ, και 'γω θα ήθελα να ήμουν Γιαπωνεζο-ιρλανδή, να μοιάζω στην Μόνικα Μπελλούτσι, να έχω γκόμενο τον Jonathan Rhys-Meyers, να ζω στο Τόκιο, να είμαι διάσημη manga-ka που έγραψε το Godchild και το Tsubasa και στον ελεύθερο χρόνο μου να είμαι λαικό είδωλο που το κάνουν αβέρτα cosplay αλλά τι να κάνουμε ΔΕΝ γίνεται.
Συμβιβάζομαι με όσα έχω, αγαπώ και εκτιμώ τους ανθρώπους γύρω μου, δεν σταματώ να προσπαθώ και να πιστεύω στον εαυτό μου και τις δυνατότητές του, ελπίζοντας κάποτε να κάνω όσα ονειρεύτηκα, ονειρεύομαι ή ίσως ονειρευτώ. ΑΥΤΟ είναι ευτυχία, όχι να χτίζεις με ψέματα έναν κόσμο που υπάρχει μόνο στο μυαλό σου νομίζοντας ότι έτσι θα σε αγαπήσουν. Μόνο το αντίθετο πετυχαίνεις. Να κόβουν όλοι λάσπη πριν σε δουν να στρίβεις τη γωνία. Και τελικά να μένεις τραγικά μόνος.

Τι να σου πω. Εύχομαι το μυαλό σου να σταματήσεις να το βάζεις να κατασκευάζει ψέματα για να καλύπτεις τα ψέματα που καλύπτουν τα ψέματά σου, και να φτιάξεις κάτι πραγματικά όμορφο. Καλή τύχη.

Posted Image

#252 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 27 July 2007 - 09:29

/me spams..

Ψοφάω αυτή την στιγμή να δω cosplay την φάτσα του να την μιμίται κάποιος άλλος.. αν πιάσει και το ύφος του χαρακτήρα του.. πωωωωω πληρώνω για τέτοιο θέαμα..!!

(no joke)

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#253 Getta Robo

Getta Robo

..:: CoDe V ::..

• Members
  • 24 posts

Posted 27 July 2007 - 09:33

Κατι σημαντικο τωρα που παραλιγο να αγνοησουμε.
Μπορει το e-go.gr να αλλαξε την αρχικη σελιδα με το αρθρο σε μια αλλη, αλλα το google κραταει cashe απο ολες τις σελιδες :)
Τι σημαινει αυτο για οσους δεν ξερουν;
Πολυ απλα, η ολη σελιδα οπως ηταν υπαρχει αποθηκευμενη μεσω google.
Δλδ σε περιπτωση που οντως γινει καποια νομικη κινηση (και ειναι εφικτο κατι τετοιο), οι παρακατω σελιδες θεωρουντε δεκτες για καποια κινηση εναντιων τους.
Οπως και να εχει ειναι αυτες οι δυο.
Το preview του αρθρου μεσα απο λιγες λεξεις.
v4.e-go.gr - time out , προσωπα
Το πληρες αρθρο, ακριβως οπως ηταν πριν κατεβει.
v4.e-go.gr - Τι βλέπουν οι Γιαπωνέζοι; - time out , προσωπα
Υγ.Εωσφορε.. Εισαι ποιο ποκεμον απο τον πικατσου και την ομαδα πυραυλος μαζι.

Ulver_logo.jpg

The production of silence in art is an utopian enterprise.
If we disregard the alchimie du verbe, traditional language cannot capture the essence of what we attempt.
It possesses utility only so far as it can construct boundaries.

Forgive me, but I truly believe that music encompasses more, not stumbling in logic and formality.

#254 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 27 July 2007 - 09:42

Σε ευχαριστώ, το είχα στο μυαλό μου να ψάξω για cached έκδοση στο web.archive.org ή κάπου αλλού.. δεν ήξερα ότι τόσο πρόσφατα μπορεί να τσιμπίσει το google..!!!???

Όσο για όσους θέλουν μπορούν να δουν το abn όπως ήταν παλιά από το web.archive.org

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#255 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 27 July 2007 - 10:12

Παιδιά μην τρελένεσται το άθρο υπάρχει και εδώ σκαναρισμένο και ανεβασμένο από τη tomachi το έχουμε υπάρχεικαι το έθνος tv στα χέρια μας αυτά τα έχουμε τον αυγερινό μόνο δεν έχω στα χέρια μου για να του κάνω τα μούτρα cosplay του ryouk και να το χαρεί η ψυχή μου :burningbe3: