Posted 27 July 2007 - 09:24
@Kenny: ο ωχαδερφισμός δεν οδηγεί ποτέ πουθενά. το θέμα είναι αυτό το άτομο να καταλάβει τι Μ^*&%& κάνει και να τις κόψει. κι επειδή είδες πόσο είχαν προσπαθήσει άτομα που τον ήξεραν και δεν κατάφεραν τίποτα, ίσως ένα γερό και πανελλήνιο ΚΡΑΞΙΜΟ να τον κάνει να συμμαζευτεί...γιατί πλέον όλοι θα ξέρουν τι κουμάσι είναι.
σχετικά με την ιαπωνική πρεσβεία...δεν ξέρω, ίσως να φάμε πόρτα ίσως και όχι. προτείνω όμως να μην εγκαταλειφθεί η προσπάθεια, ούτε σε αυτόν ούτε σε άλλον τομέα.
Και τέλος, λέω κάποια πράγματα σαν Glastenen αποσκοπώντας στο να τα διαβάσει είτε ο ίδιος ο Αυγερινός είτε οι Ποντικόβιοι που κλείσαν το θέμα και δεν έχει νόημα να γράφτω (αν μπορέσω).
Τον κύριο δεν τον γνωρίζω, αλλά ήμαρτον ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΟΥΣ??? στοιχειώδης λογική, ελάχιστες γνώσεις περί άνιμε και ένα απλό google search αρκούν για να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει, δεν χρειαζόμαστε θεία φώτιση! τέτοιες αηδίες δεν τις χάφτουμε, αν ο κύριος λόγω παθολογικού ζητήματος αδυνατεί να καταλάβει ότι όσα προσπαθεί να πλασάρει και να "ντύσει" με αυτά τον εαυτό του (για να νομίζει για λίγο ότι απέκτησε τον εαυτό που θα 'θελε να είχε) είναι τόσο υπερβολικά που ούτε παιδάκι δημοτικού δεν θα κορόιδευε. Και μην μου πείτε ότι "ζηλεύουμε" γιατί νισάφι. Έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε απ' το να "λασπολογούμε" επειδή ζηλεύουμε. Να κράζουμε όμως επειδή νομίζουν ότι μας κοροιδεύουν μεσ' τα μούτρα μας θα το κάνουμε και με το παραπάνω.
Αυγερινέ, και 'γω θα ήθελα να ήμουν Γιαπωνεζο-ιρλανδή, να μοιάζω στην Μόνικα Μπελλούτσι, να έχω γκόμενο τον Jonathan Rhys-Meyers, να ζω στο Τόκιο, να είμαι διάσημη manga-ka που έγραψε το Godchild και το Tsubasa και στον ελεύθερο χρόνο μου να είμαι λαικό είδωλο που το κάνουν αβέρτα cosplay αλλά τι να κάνουμε ΔΕΝ γίνεται.
Συμβιβάζομαι με όσα έχω, αγαπώ και εκτιμώ τους ανθρώπους γύρω μου, δεν σταματώ να προσπαθώ και να πιστεύω στον εαυτό μου και τις δυνατότητές του, ελπίζοντας κάποτε να κάνω όσα ονειρεύτηκα, ονειρεύομαι ή ίσως ονειρευτώ. ΑΥΤΟ είναι ευτυχία, όχι να χτίζεις με ψέματα έναν κόσμο που υπάρχει μόνο στο μυαλό σου νομίζοντας ότι έτσι θα σε αγαπήσουν. Μόνο το αντίθετο πετυχαίνεις. Να κόβουν όλοι λάσπη πριν σε δουν να στρίβεις τη γωνία. Και τελικά να μένεις τραγικά μόνος.
Τι να σου πω. Εύχομαι το μυαλό σου να σταματήσεις να το βάζεις να κατασκευάζει ψέματα για να καλύπτεις τα ψέματα που καλύπτουν τα ψέματά σου, και να φτιάξεις κάτι πραγματικά όμορφο. Καλή τύχη.